En vecka sen jag skrev..

..och kommer nog inte skriva något vettigt. Sitter förövrigt och käkar pommes, schnitzel med beasås och väntar på Ida och Paula som ska komma hit på lite bullshit och té typ.
Har ju inte bloggat på ett par dagar men kan ju uppdatera er litegrann iaf. Julen spenderades hemma med endast min mor, vi gjorde mat och slängde oss i sofforna framför kalle anka, en lugn och fridsam jul så att säga. Och senare kom Jonas och mr ey.
Julklappar detta år var: Pengar, presentkort på H&M och Gina, en Jet-Set klocka och lite duschgrejer. Har dock ej fått av min papi än, men det kommer kanske förmodligen rätt snart. Har ni tänkt på att nyår och julafton inte är lika kul som alla andra gånger? När man var mindre. Då var det mer underskattat! Nu bryr man sig knappt eftersom att det är en helt vanlig dag med köttbullar och kalle anka och så har man sett fyrverkerier i 18 år och tycker inte det blir roligare för varje år som går, visst är det fint att himlen pryds av fina färger men det blir som sagt mer och mer överskattat med åren.
Anywho, ska äta klart nu och sen fortsätta en evig väntan på Ida och Paula som är grymt sega - tidsoptimister.
Sho!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0