Sant

Det viktiga är inte att ha rätt, det är att straffa dem som har fel! 
                                                                               
                                                                              - Gustav Svensson

HAPPY B-DAY BABY!

GRATTIS MIN ÄLSKLING!
Jag äääääälskar dig mitt allt.


oi!

AlexandRRRRRRRRRR, det är du och jag mot alla retards i världen.
Jag ä-ä-ä-ä-ä-ä-älzkar dig baby! ♥


<333333


(!)



Ett ord till, och jag lappar fan till dig.

JAHA, vart ska man börja?

Är sjukt lack, så sjukt jävla lack alltså. Det märks så tydligt att den s.k "gud" inte älskar mig. Att allt ska gå åt helvete varje gång man är lite förväntansfull eller glad över något. Jag har alltså "färgat" mina ögonbryn. OCH SÅKLART SKA DET GÅ ÅT HELVETE, hårstårna är fortfarande orignalfärg, men nu är huden bakom brun istället :) Även fast jag gjorde som man skulle göra. Fuck ögonbrynsfärg och fuck företaget "depend" som tror att deras produkter är bra.


DRA ÅT HELVETE!

TAGGGGGGGG

Fredag. Kaffet till vänster. L-wiz - Amy diamond ur högtalarna. Sol. Och en nice kväll. Taggad? HELL YEAH!
Men innan det så ska jag strax hoppa in i duschen och fixa lite sedan. Bror min kommer idag också, alltid vid den här tiden på månaden så kommer han hit för att leka lite parasit på min mor och bo här hela helgen, där han vet att han kan länsa kylskåpet och dricka gratis! Haha, det är ungefär så varje månad, tragiskt, komiskt men tyvärr sant. HÖH!
Ikväll befinner jag och älskling oss hos Ida för lite krök, och det är efterlängtat. Bra slut på lovet! Blir däremot lite avis på älsk som får lov idag, att vi inte hade samtidigt störde jag mig enormt på. Fast han har tur som fyller 19 på lovet och inte i skolan, sånt är bara bök. Springa runt och säga "tack" hela dagen och sen sitta med ångest när hela klassen BESTÄMT ska sjunga för en, även fast man inte är 10 längre. Grow up ffs.

WELL WELL, tackar för mig för tillfället. HEPÅRE!


CHEERS MATE!

Nattetid

Sitter hemma hos älskling, som förövrigt sover för tillfället, har i stort sätt spenderat hela dagen här förutom då jag var iväg och mötte Prillan vid ett-snåret i sumpan. Därifrån tog vi sedan oss till Rissne för att kolla om sumpan hade några lämpliga lokaler, och vi fick ett nummer bara sen bar det av till Solna istället, där dem inte hade några lokaler alls, iaf inte sånna som vi letade efter! Men anyway, efter det åkte vi till Pri där vi softade till jag skulle  ta bussen till jakan igen. Tajmade älskling när han kom hem efter skolan och har bara softat hela dagen.
Imorgon blir det krök med ett par stycken, är lite taggad faktiskt! Men men, nu ska jag slå på någon film eller dylikt och sen försöka sova!

I luv u dubstep

Har inte gjort så mycket sen i måndags, softat med babe och varit lite med frodo! Idag ska jag endast typ vänta på att klockan tickar på till tjugo i fyra då jag ska ta mitt pick och pack och åka till babylicious, HÖÖÖÖÖÖÖÖH! Antar att vi endast ska softa och senare kolla Efterlyst, haha. Imorgon då? Jo då jävlar ska jag och Pri åka till solna/sumpan för att titta om vi kan hyra någon lokal till vi fyller 18, dvs DEN 8:E FUCKING MAJ! *mental high five* Ute i god tid ska man vara! Efter det ska jag nog hem och sen vettefan, vara med babe kanske!

Allvarligt, nu får den fan räcka. Mer och mer yngre BARN blir gravida nu för tiden? Först den här tjejen som är 93 och väntar tvillingar, TJEJEN DU HAR INTE ENS BÖRJAT GYMNASIET ÄN DITT RETARDA FANSKAP, och nu så har det kommit upp en ännu större grej, en liten POJKSPOLING på typ 12 års ålder har tillsammans med sin 14 åriga flickvän fått barn, hallå föräldrar?! Har ni alla drabbats av en stor jävla smäll av psykoser, fattar ni inte att barnen förstör sin framtid med ett litet äckligt barn, iaf såhär tidigt? Man börjar nästan undra om man ska sterilisera sitt eget barn i 12 års ålder sedan för såhär kan det ju inte gå till. Att föräldrarna ens tillåter sina egna BARN att skaffa BARN som behöver så mycket uppmärksamhet osv, shit. Mitt huvud spricker snart. Hade min dotter kommit hem i 12 års ålder och sagt att hon väntar knodd hade jag seriöst ryckt ut fostret själv, skärp er föräldrar.

Måndag - och jag har lov!

Fredagen vet ni redan om, det var middag hos Emmelie som sagt, men how about the alla hjärtans dag då? Älskling dök inte upp i fredags utan kom till mig på dagen i lördags istället. Duschade och gjorde oss iordning för att åka in till stan för att se Wallander, som faktiskt var tung! Innan det käkade vi nachos på kungshallen också, mumma. Efter bion åkte vi hem och började smådricka lite för att sedan bege oss till Ida! Där var b.la Merre, Luca och Jennifer med. Men Jen och Luca drog efter en stund och då började vi leta efter en kortlek istället (endast för att baby ville visa skillz), men då hittade jag istället ett munspel som blev populärt från älsklings sida, han satt och lirade till kvällens slut typ. Under vägen hem försökte vi ragga taxi för en femtio lapp men ingen ville, haha. Och sedan så stoppade lilla farbror blå oss också för att kolla vafan vi sysslade med. Efter en stund fick vi gå och då var det raka vägen hem och jag däckade direkt när vi kom hem typ. Och gårdagen bestod bara utav lite 360, plugg, pizza/sallad och beck, mys.
Sitter förövrigt med kaffekoppen och väntar på Ida ska dyka upp en stund, b.la för att hämta hennes tjockis fjällis som jag råkade racka av henne i lördags (det var svinkallt, och min fjällis är inte tillräckligt varm, så det blev byte!) och förmodligen snacka lite skit innan hon ska hem till Jennifer igen. Tänkte även städa mitt rum så det är fint till babe kommer, får se om jag hinner det eftersom att jag inte vet hur länge Ida vill stanna, mihi.

HAHAHAHA när jag satt på jakan station och väntade på tåget idag så såg jag att en kråka försökte knycka en p-bot på en bil på parkeringen typ, lyckligt lottad bilägare som slipper pröjsa eftersom att kråkan knyckte den, hahaha. Började nästan skratta när jag satt där i min ensamhet, hatar när det händer, när man vill skratta men inte kan. T.ex på tågen om man messar med t.ex Liza, som alltid lyckas få mig att skratta på något jävla vänster, då sitter man istället och smygler som en bög för att försöka hålla sig, haha.


Hemma igen!

Kom hem för inte så länge sen från Emmelie. Det var god mat, skön stämning och fick i mig lite bärs så jag är hel nöjd. Men anyway, pallar inte skriva så mycket, tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Imorgon är det mycket att göra!



YÄÄÄ LAPTOPENS CAAAAM, såhär såg jag däremot ut ikväll, men nu jävlar ska jag sova, HEPÅRE!

Yä!

Japp, det märktes kanske lite att jag och Liza redan har fått otur idag? Det var nämligen så att under håltimmen så skulle vi gå hem till henne och kolla på en "början" utav "Gökboet" som dem sett på filmkunskapen, vilket jag och Liza missade förra veckan! Och såklart, när man ligger i Liza's säng, under filten och kollar på film så somnar man, det är helt enkelt så. Learn to live with it. Så vi missar lektionen, vaknade tjugo i fyra och älskling var påväg till bålsta för att sedan ta bussen till en polare till han, gick upp och mötte honom en snabbis och träffade även Paula! Sedan knatade jag hem och satte mig här typ. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning för att åka till Emmelie och käka middag. Efter det ska jag hem och sedan kommer älskling till mig. Imorgon då, självaste alla mesarnas dag.. jag och babe ska först upp tidigt för att åka hem till honom och tvätta lite, sedan ska vi åka in till stan för att se den nya Wallander filmen, och efter det så har jag ingen aning! Ska väl antagligen fortsätta umgås med min lilla man.
Men men, nu måste jag hoppa in i duschen så man kan känna sig som en människa sen.
Hepåre!

FREDAG DEN FUCKING 13:E, i'll hope u die today!

Sitter hemma och ska försöka plugga lite till naturkunskapsprovet, men det är inte så jätte enkelt när man inte har alla anteckningar som behövs och inga instuderingsfrågor fick man heller! Så ska jag vara ärlig så tror jag nog att jag kommer faila så jävla stenhårt på detta prov. Btw så blev jag fett godkänd på omprovet igår, så det känns förövrigt skönt att man klarat av det! Ska knata till skolan vid elva och försöka sno lite anteckningar utav the gals, men det kommer sluta med att man sätter sig med en kaffe och surrar massa skit istället, believe me.
Vad händer under helgen då? Idag ska jag på middag hemma hos Emelie för att fira att hon fyllt 18, efter det ska jag bege mig till min man och sova där. Och imorgon är det ju självaste alla hjärtans dag, YEAAAH VAD ROLIGT!!!!!!!!!! Inte. Men anyway, då blire typ tvätta lite, plugga lite, softa lite fan vet jag, någonting, det är ju trots allt LÖRDAG, haha.

Men men, nu ska jag börja plugga lite NK!



MASSIVE

Finns det något bättre än kaffe på morgonen?

Rubriken talar för sig själv, är inne på min andra kopp nu och känner att jag förmodligen kommer ta mig en tredje. Egentligen är det inte ens meningen att jag ska vara uppe nu, men var tvungen att väcka babe eftersom att han skulle till skolan och efter det så fastnade jag för vakna med the voice. Efter det drog jag en dusch och nu sitter man här igen! Ska strax börja plugga på massmedier provet som gick åt helvete tydligen förra gången, men ska iof bara göra fyra saker så det är lugnt. Efter skolan så ska Cathi följa med hem och dricka té och snacka lite skit. Och sedan kommer nog babe igen runt 5 snåret, får se.

Det här med den nya trenden, att vara storbloggare, är det verkligen så kul? Fota mat (?!), dagens outfit, fixa ett löjligt schema under en vecka som att man vore buisnesswoman, göra reklam för massa dyrt smink. Och nu snackar vi VARJE dag, hur kul är det? Blondinbella tjatar om sin hälsa, hy och tänder 24/7 och att hon tränar and shit, hennes blogg är inte ett dugg intressant, hon och hennes hajfantast till pojkvän leker bara överlägsna. Och kissie? Henne behöver vi knappt tala om, det enda hon tjatar om är donken, krogen, sitt löshår och sina fakeläppar. Är sånt verkligen kul att läsa varje dag? Då är det isf mycket roligare att läsa om skandaler och sånt som är så långt ifrån mode som det bara går. Sånt som är skrattretande men man läser bara för att det är så pinsamt, småbarn som är gravida osv. Fast det är ju bara patetiskt iof, vad tänker deras föräldrar med? En 93:a som väntar tvillingar t.ex.. du "mormor", är du glad att ditt barn som inte ens börjat gymnasiet väntar tvillingar? Du är seriöst skadad.
Nu orkar jag inte skriva nå mer för fortsätter jag så kommer det här inlägget aldrig ta slut, och då blir det bara drygt att läsa.
 


Varnar för videon, höll på att spy litegrann, men låten är massive.

Onsdag

I stort sätt har dagen sett ut såhär än så länge: Vaknade hos älskling, tog kvart i sju tåget hem och var i skolan runt 8, slutade halv tolv och var hemma en stund innan jag och mami åkte iväg och köpte en lcd tv till mig (hej jag är lycklig!), sedan droppade hon mig i jakan där jag tvingades stå och vänta i typ 25 min, kom till bålsta, handlade och gick sedan hem och nu väntar jag på att älskling ska komma. Vilket han gör om ca 15 min! Hela "dagen" går väl ut på att vänta på att mami ska komma hem med den underbara tvn. Känner mig förövrigt jävligt trött och mina ögon med, men det är bara stay strong så somnar man tidigt ikväll! Ska även försöka plugga lite till mitt "omprov" på fyra saker som ska skrivas imorgon efter skolan... lök.
Men men, nu ska jag göra annat, hepåre!


Tisdag

Och så sitter man här igen med kaffekoppen och musiken! Ovanligt va? Kallar det för min ensamma moment på dagen. Kommer hem från skolan, tar kaffe, drar på dubstep och väntar på att det planerade ska inträffa. Som det ser ut idag så ska jag strax städa mitt rum, dra en dusch och förmodligen sätta mig här igen för att invänta moster och kusin! Men först så måste jag nog mata ipoden lite med ny dub, så går det fortare att städa. Det roliga är, det går långsammare för mig att städa om jag inte har musik. Hemma städar jag mitt rum på ca 10-15, men när det gäller älsklings rum så tar det typ en timme, haha, och då hjälper vi oftast åt också. Men anyway, hoppas på att få lite sällskap utav honom idag, efter att min kusin har varit här.

I skolan idag, eller ahh efteråt rättare sagt så stod jag och resten av the gals ute och snackade om en tjej som påstår sig ha anorexia. Varför VILL man ens ha det överhuvudtaget? Visserligen så ser man på denna tjej att hon inte alls lider av det, men i allmänhet, varför vill man ha det? Är det verkligen rogivande att efter varje måltid spy upp det man ätit? Då behöver man ju inte äta någonting alls om man bara ska spy upp skiten. Visserligen så är det ju det anorexia går ut på, men ändå, ni som inte är efterblivna förstår. Tänk dig en tallrik pommes, beasås och en saftig köttbit på en fredagskväll, samt lite fräsch sallad, skulle du verkligen spy upp den där goda maträtten? Samt om dina föräldrar eller dylikt bjuder dig på en dyr restaurang, om du ska välja den dyraste maträtten så får du väl se till att äta upp det utan att verka ohyffsad, och inte springa in på toa för att spy upp det. Seriöst, det här med anorexia går fetbort. Vill ni bli smalare? Börja med koks eller dylikt, som alla modeller osv gör, och när ni äter så slipper ni ju spy! Man tänker verkligen sådär efter en dags magsjuka, hur kul är det egentligen att ha anorexia? Kamma till er lite ffs. Ni är ju inte speciellt fräscha heller, lukta spya i käften 24/7 är väl inte trevlans, eller? Rätta mig om jag har fel.



visst blir man hellre fet som en kossa än att gå miste om allt det här?
anorexia = överskattat!

Stockholm calling!

Ögonen svider sönder och det är snart dax att krypa ner, själv. Känns ovanligt och kommer förmodligen drömma mardrömmar som vanligt, det är det som händer när jag inte sover med babe. Sjukt!? Det har väl inte hänt så mycket under dagen, vart i skolan och sedan så kom Ida och Jennifer hit och umgicks lite, trevlans må ja säga.
Imorgon så är det skola till fyra, sedan ska jag hem och städa och sedan invänta kusin och moster som ska hit och fika. Och efter det hoppas jag att älsko dyker upp och umgås lite. Det är väl det som händer framöver.

Och du älskling, du är mitt allt, min soulie. Ez te hezdikhem baby.

..

Du kommer aldrig att förstå.

Söndag

Har rent ut sagt bara tagit det lugnt i helgen och har varit skönt som fan. Visserligen var ju baby sjuk i fredags men det blev bra tillslut! Idag har det väl varit samma sak, var hemma hos mig först, duschade osv sedan stack vi iväg till jakan, städade babys rum och käkade pizza. Kollade sedan på Beck och insåg redan då att det blev en tidig kväll för babe som redan lyckats somna för ett tag sen, skulle ju vara skönt om man kunde somna lika snabbt som honom ibland. Men anyway, börjar halv tolv imorgon och vet att första lektionen kommer det bara bli så att jag och Liza är på måndagshumör = fucked cp skadade flummhumör, och det innebär att Sara kommer ryta till ett par gånger. OM NU LIZA DYKER UPP! Resten utav veckan består väl bara utav skola, skola, skola och sen en date med Cathrine på onsdag. (do not forget!)

Helgen då, inte planerad direkt förutom att det är den här "underbara alla hjärtans dag". Vad ska ni göra? Hyra en romantisk rulle, käka lösgodis och bara gulla framför filmen med ett par tända ljus? Sådär som riktigt fjantiga par gör? Att man ens firar alla hjärtans dag är en gåta för mig som aldrig kommer att besvaras, haha. Den som kom på det måste ha haft en allvarlig störning, eller en hej vild psykos sedan 5 år tillbaka. Ärligt "alla hjärtans dag"? Lägg av fifan. Jag ska komma på "alla linas dag", ska alla vara extra snälla då eller? Som dem inte är tillräckligt snälla redan? Eller som att min man inte är tillräckligt kärleksfull redan? Allvarligt, den här dagen går fetbort. Och ni som faktiskt sitter och tänker på "men det där är inte mesigt eller onödigt, det är gulligt", tänk förfan på er själva hur ni ser ut när ni sitter och m a t a r eran älskade partner med ett ruttet geléhjärta från någon turkkiosk. Vakna.

Fredag

Ja, ni som läser min blogg vet ju att jag var lite magsjuk häromdagen? Och nu har jag råkat smittat baby. Har därför inte gjort ett skit idag förutom att ha varit hemma och tagit hand om honom. Struntade därför också i skolan eftersom att han knappt har ork till att röra sig hemifrån mig. Så har i stort sätt bara varit hemma hela dagen och sagt den upprepande meningen var femte minut "vill du ha något? mår du bra älskling? måste du spy" osv. Hoppas bara man inte åker på en släng magsjuka till efter det här, haha. Nåväl, ligger iaf i sängen med brors laptop som han släpat hit medans han ligger och spelar gta 4 som en tok, och så väntar jag på att älskling ska bada klart, som han har gjort typ 4 gånger idag. Sedan ska jag försöka tvinga i honom lite apelsin och sedan ska iaf jag invänta filmen "en djävulsk romans" som jag inte sätt på år och dagar, minns iaf att den är tung. WEEEOOOOOOW *brian's bögkusin, liza fattar*
Men men, ska försöka avrunda lite här och skära lite apelsin.
Hepåre!


HAHAHAHA

Bästa utav dem bästa.


ALLLLLLLLLLLRIGHTYTHEN

Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma och hoppats på att magen skulle bli bättre. För jo, visst fan åkte jag på en liten skvätt magsjuka inatt. Låg vaken till fyra och då kom det, kul va? DET KUNDE INTE HA KOMMIT LITE TIDIGARE? NEEJNEEJ, det är klart att lilla lina ska få ligga uppe och vänta hela natten på lite spya, mums!
Har knappt sovit känns det som, och det har jag knappt heller. Helt svag som en liten birdbaby i hela kroppen känner jag. Men men, älskling har varit här hela dagen och pysslat om mig lite. Tvingade upp honom och köpa lite blåbärssoppa som tydligen ska vara bra för magen, och det gjorde nog lite susen tror jag! Men anyway, imorgon ska jag iaf knalla till skolan och hoppas på att få reda på massmedierprovet som vi skrev för en vecka sen typ. Vet dock inte om någon har fått reda på det än, eller? Men men, det återstår och se imorgon!

PUZZZZZ OCH KRRRRAAAAM *lilla al-fadji*

Tisdag

Gick till skolan runt 11 typ, rätt skönt att våran lärare var sjuk och vi har bara samma lektion fram till 14:05 och sedan har vi R&R. Egentligen kunde jag varit hemma till två men orkade inte, var rastlös och kände för att träffa the gals.
Kom hem runt tre kvart över tre, mami och lillebror åkte typ då så då slängde jag mig in i duschen. Och sedan dess har jag bara suttit här, funderar starkt på att klä på mig nu och ta bort den stora turbanen som sitter på skallen. Väntar även på att Alex ska dyka upp, ska umgås med honom idag. Ovanligt va? Men men, vad som sker återstår och se.

Funderar starkt på att införa lösenordsskydd till min blogg. Ska tänka mer på den saken.
Hepåre.


Woopz

Oj kommunhuset var ju kul. Sitta och lyssna på onödig information som ändå aldrig kommer bli av, haha. Seriöst, varför ber dem ens om massa förslag som dem ändå bara lägger på hyllan? Det har alltid varit så och kommer alltid vara så.
Är just nu ganska fantasilös och vet inte på rak arm vad som ska skrivas. Liza ville att jag skulle skriva om henne. Ja hon bor i ett rött hus, nu mer kallat Woody. Har tre terrorister till brorsor och en katt utan svans. Och på fritiden sitter hon med en nästan-likadan-liten-blogg-dator-som-emma-har och tankar tusentals filmer. Är du nöjd nu Liza? HAHA!
Ska försöka göra någon maträtt, men sitter fortfarande (sen en halvtimme tillbaka typ) och klurar på vad jag vill äta. Fantasilösa lina är i farten idag! Yeah.

HEJ!

Back to life

Måndag, igen! Förmodar att det bara kommer bli snack om helgen den lilla tiden jag får umgås med tjejerna idag. Eftersom att vi har en lektion som börjar nu strax, 13:30, men den kommer inte ens vara i skolan, utan i kommunhuset (?) vafan ska vi göra där? Lyssna på en massa kostymnissar som knappt kan knyta en slips, KUUUL!
Efter det ska jag väl hem, sätta mig här förmodligen? Och lite senare dyker Ida upp för att umgås lite med mig, té tajm blir det nog.
Men men, nu ska jag borsta mina tänder och knata upp till det roliga kommunhuset.

RSS 2.0