Alltså.. nu har jag ruttnat!

Varför känner jag att jag bara vill typ, köra över dessa efterblivna, patetiska VARELSER med en fet gräsklippare samt. backa, gasa, backa, gasa osv en hel vecka?! Man kan fan inte kalla dem här typerna människor. Det funkar inte. Nu börjar sveriges s m å b a r n gå över gränsen. Inte fan står det halloween varje dag på min almenacka iaf? Eller? Är det verkligen det här killar tänder på? Fyfan, ni borde ju förfan skämmas.


   

Ser ni även denna sak längst till höger? Ser ni att hon trycker ihop armarna för att tuttarna "ska synas"? Grow up.

Och sist men inte minst, dem söta "stureplansTJEJERNA" (dvs "killarna")



Allvarligt? Det här är ju fan inte klokt.

HAHAHAHA



Ja, jag och Sandra har alltid varit lite speciella när det gäller just, Cartoon.

I <3 CARTOON




HAHAHAHAHAHAHA är det någon mer än jag (förutom Sandra) som älskar cartoons äldsta serier?

Torsdag

Eftersom att det är så populärt att göra dessa "hissa & dissar" listor så hade jag tänkt att göra endast en dissar lista!


Ljzm dissar detta:
  • Folk som tar kort på sina läppar som är indränkta i socker, fjantigt läppstift osv. Försök inte ens.
  • Dessa småbarn som har tre BH:ar på sig för att deras myggbett till boobz trycks ihop till max, killar.. ni blir lurade.
  • Djurplågare, ni som känner mig vet säkert säkert vad jag pratar om. Fyfan! (Vet att du håller med iaf Sandra!)
  • Killar som är extremt feminina över sitt utseende, dvs att dem i n t e är homosexuella nu.


Gammal men bra!


<333

 
 

Dem här Carhartt kopparna ska jag ha när jag flyttar hemifrån.

Kaffe & dubstep

Som vanligt så tillbringar jag alltid min egna rutin-tid efter skolan med en kaffekopp och min underbara dubstep. Har ju ny tunes också som jag tidigare nämnde i tidigare inlägg, vilket gör eftermiddagen ännu bättre!
How about yesterday then? Blev ingen skola för min del, vet faktiskt inte varför, hade ingen ork iaf. Gick upp runt elva, gjorde frukost och la mig sedan i soffan med min mor och kollade på Svensson Svensson filmen, haha. Senare bestämmer även jag och Nickis för att dejta lite, så hon tog tåget hit från bro och det blev lite pilsner, softa i solen, laga lite mat och ett himlans massa Wii. (Nej Nickis, tro fortfarande inte att du är bättre än mig!) Sedan runt nio tåg hon tåget tillbaka till bro och jag gled över till Annie för att se Desperate HOUSEWIVES. Efter det blev det lite cola drickande, kortspel och skitsnack, och sen blev det hemväg. Somnade väl runt tre-halv fyra någon gång må jag tro.

Har suttit och kollat in en massa kläder som jag blev helt kär i, blir i nästa inlägg!
HEJDÅ WOOODY!

Regel nr ett: Erkänn aldrig att du har fel!

Varför hatar jag när folk skriver "Hej bloggen". Det är ju förfan inte till bloggen man skriver, det är ju till människorna som läser den. "Hej bloggen! =)=) hoppas du mår bra, för jag mår skiiiiitbra, WOHO" typ så finns det vissa som skriver?
Och en annan till sak jag stör mig på.. när folk skriver att dem ska se Desperate Housewives. MAN SKRIVER INTE HOUSEWIFES, KAN NI FÅ IN DET I ERAN LILLA HJÄRNA ELLER?! HOUSEWIVES, HOUSEWIVES, HOUSEWIVES stavas det. Ni verkar ju ändå tycka att det är erat favoritprogram, då får ni ju förfan lära er hur det stavas också, eller hur?

Sitter förövrigt och lyssnar på lite nya tunes, ska strax glida till skolan och ha naturkunskap och samtidigt dö på lektionen. Naturkunskap suger verkligen, finns inget värre än det. Prov  24/7 som man ändå inte förstår någonting av. Jag har fortfarande inte lärt mig vad "morän, varvig lera" osv är, även fast den lilla knubbisen har tjatat om det i en termin typ.
Efter det ska jag hem, äta och duscha i think, och kanske blogga lite till, för nu ska jag kila!


SUKH KNIGHT - KNIGHTLIFE <3

Och sista: Promoe - My girl


Saian supa crew <3




Japp

Nu önskar man att man var i fablernas värld, för detta pallar man inte.

..



Pause.

Lördag

Trots att man varit ledig har man inte gjort något annat än att bara softa, dvs att börsen har gått i konkurs och då måste man softa. Vaknade runt tjugo över 8 idag, dödstrött. Älskling åkte hem runt halv tio och då gick man och satte sig här. Mamma hade laddat bryggarn också, så är nog snart inne på min tredje kopp. Tänkte klä på mig lite myskläder och ta en sväng med min lilla prins. Det jobbigaste är nog att den efterblivna, fula killen som lämnade honom, vill ha tillbaka honom - imorgon. Min moder vill då att jag går ut och lämnar han om hon inte skulle hunnit hem än då, vi får väl se hur det slutar. Kanske att den där efterblivna, fula killen står där i timmar utan att få se en skymt av hunden, ruttnar på att vänta och åker hem och skiter i hunden, WOHO! Nej men, som sagt. Det är elakt gjort, iaf mot hunden.


En sånhär musmatta vill jag ha!


Och denna tröja!

TJOLAHOPP!

Tyckte att det var dags att uppdatera när Sandra skrek lite på mig igår om att jag aldrig uppdaterar. Vet att du älskar att läsa min mesiga blogg, HÖHÖ! Det har väl inte hänt så värst mycket, skolan, softat med min man osv. Är hemma idag pga att jag börjar känna att jag kanske fått halsfluss igen. Förjävligt att bara om man får det en gång så får man det sen hela tiden, stup i kvarten. Skönt att vi bara går imorgon och sen är lediga onsdag, torsdag och sen helgen liksom.

Vi har även fått hem en till bullterriervalp, och Nickis fick hedern att döpa den lilla, och då fick den heta Otis! En liten kille som är sjukt söt, dör nästan. Vi får väl se vad Ella säger om han när hon kommer hem på en weekend.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att skriva. Funderar på att ta något att käka.
Sho!


(!)

Skriver inte för... jag har inget att skriva. Dock blev jag rätt irriterad imorse när jag läste i dagens metro att en tjej på 13 år suttit och snackat lite bullshit på msn med två tjejer som var 15, det slutade med att dem här två tjejerna tvingade in henne i en hiss, sparkade på henne när hon låg ner, brände henne med en cigarett på bröstet och hotade henne med pistol.
VAFAN? ARE U FUCKING KIDDIN' ME? Vart i helvete får två tjejer på 15 år tag i en pistol?! Och ofta man ens hotar en liten stackare som redan ligger ner med pistol, pga en liten fånig chatt på msn? Dagens ungdomar börjar gå överstyr, nu får det ju fan räcka. Seriöst, köra upp den där pistolen på er där solen inte lyser borde man göra. Har dem tur så "råkar" man inte komma åt avtryckarn...


Födelsedag!

JAG OCH PRILLSKI ÄR ÄNTLIGEN 18!

Röööööööööööööööööööööööööööööj

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

http://www.myspace.com/lwizdubstep

KLICKA PÅ CAPE FEAR OCH FIGHT NO MORE

...

Sotarn som TYDLIGEN skulle komma kom för ca en halvtimme sen, och skulle endast byta filter i köket.
I slutet av dagen ligger jag i en låda på vinden, HÖ HÖ HÖ!



Nu ska jag traska till skolan!

Fördriver tiden

Din/ditt första?
Operation: 4 månader sen ungefär
Piercing: Naveln
Pris: Haha inte en jävla aning 
Sport du började på: Simning tror jag
Husdjur: Bullterriern Emma
Semester: Teneriffa
Kärlek: Alexander <3

Favoriter?

Filmer: Toy story och skräckfilmer 
Tv-program:  Weeds, AA, DH osv
Musik: Dubstep & dnb
Dryck: Kaffe, öl och äppeljuice
Kroppsdel: Ehh..
Plagg: Adidasdressen, baggyz
Skola: Gröna dalen, miss it
Djur: Puppiez, och MIN misse
Bok: Snabba cash

Just nu?
Äter du: Ingenting
Dricker du: Kaffe
Ska du: Ska väl göra mig iordning strax inför skolan 
Lyssnar du på: L-wiz - Amy diamond
Väntar du på: Morgondagen förfan
Tittar du på: Haha, datorskärmen kanske
Har du på dig: Mjukisar, looptroop tröja, ruffsigt hår och min röda adidas wct

Vad föredrar du? (Motsatta könet)
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Får inte vara kortare 
Snygg mage eller snygga armar: HÖHÖHÖ vene 
Busig eller lydig: Hatar ordet "busig" haha

Har du någonsin?
Kysst en främling: HAHAHA
Druckit bubblor: Ja faktiskt, hahahaha
Tappat bort glasögon/linser: Jag har örnsyn så jag bär inga brillor 
Brutit ett ben: Nä, haha 
Rymt hemifrån: Har aldrig förstått poängen i det 
Röntgats: Nix
Krossat någons hjärta: Vene
Gråtit när någon dött: Ingen i min närhet har dött än, så nej.

Tror du på?

Gud: Om "den" visar sig så ändrar jag min åsikt 
Aliens: Haha jag har träffat E.T 
Magi: Nej
Himlen: Haha kommer jag dit så ändrar jag min åsikt där med 
Tomten: "Tomten" är en människa som klär ut sig för att vara i närhet av barn? Kul kille


Fyfan.

Var det någon som såg efterlyst igår? När dem tog upp fallet om det försvunna lilla spädbarnet "Ville"? Alltså.. va?! Hur kan människor vara så hemska att dem stjäl ett litet dött barn ur en kista?! VEM kommer på något sånt? Det var helt hjärtskärande att se, fyfan, det var nästan så att man blev tårögd. Seriöst, vad tjänar man på det? Är det intressant att titta på ett dött litet barn? Är det roligt? NEJ, det är ju fyfan psykos-varning på han/hon/dem som tog kroppen. Och det hemska är att han/hon/dem tog han direkt ur kistan? Tänk dig att vara förälder till det där barnet, ingen kommer någonsin kunna förstå hur dem känner sig just nu. Jag själv skulle nog bli rabiat och leta tills jag självdog eller något, skulle aldrig sluta leta efter den lilla satanistungen som gjorde så.

Man kan ju säga såhär lite snyggt att personen som gjorde det här kommer inte komma långt i livet. Hamnar han/hon på psykavdelningen kommer han/hon aldrig komma därifrån. Och hamnar han/hon i fängelset så kommer det blir en massa "tappade tvålen i duschen" -ursäkter från dennes del. Samt spö varje dag. Morgon, middag och kväll i livstid.
Själv skulle jag sätta personen i en sån här:




Och jag skulle stänga av och sätta på strömmen tills det ryker ur öronen.
Du borde skämmas, äckel.

WOOPZ

Ja, min morgon började verkligen jättebra, verkligen! Börjar med att väcka min man runt kvart över 6, somnar tio min, ligger och väcker han som absolut inte ville vakna, tillslut blir klockan 7:10 och då flyger han upp, går runt halv och då tänkte jag "yes, nu får jag äntligen sova" EFTERSOM ATT MAN BÖRJAR KLOCKAN TOLV, men nej då sörru, då kommer mamma in i rummet och säger "sotarn ska in här och byta filter, han knackar nog på dörren när som helst", oj, ofta jag ska ligga och sova där och se ut som sju svåra år medans han är inne i mitt rum och gör oljud, sen kommer hon in igen "du får hjälpa mig att bära ut tvätten till tvättstugan, gud vi måste verkligen städa nu" ..."jag börjar klockan 12.." MEN DET VAR JU BARA ATT GÅ UPP! Gjorde kaffe, som också blev helt misslyckat för första gången i mitt life. Vafan ska ske resten utav dagen? JO, juste, naturkunskapsäckelhorprov imorgon, gud vad roligt. På själva bemärkelsedagen också. Det innebär ju att man måste plugga lite idag, och jag vill INTE det idag. Just nu känns det som att man behöver gå och lägga sig och svimma ett par timmar.

Men men, anyway, morgondagen blir nog rätt fett. Jag, min man, brorsorna respektive flickvän ska käka middag på söder för att fira lilla mig! Sedan ska jag ut och möta amöbargänget för en krogrunda! Det ska bli rätt kul. Kommer visserligen vakna upp bakis som ett odjur på lördagen säkert, men det är smällar man får ta. Måste fixa ett leg också ja, har tänkt på't men mycket snack liten verkstad. Ska nog försöka fixa det nästa vecka någon gång. 

 

TWO DAYZ



2 DAGAR LEFT NU PRILLAN, YEAH YEAH!

DUBDUBDUBDUBDUBDUB

TRE DAGAR LEFT, SEN JÄVLAR ÄR MAN 18!
Sitter förövrigt i turban och lyssnar dubstep och ska snart röra mig någonstans med loppan för att möta lajnuz. Efter det ska jag träffa min baby. WIE!
Jag orkar inte skriva, sHO!

(!)

KUL KUL KUL KUL faqqqqq


1. Jag blir lätt irriterad på vad och vem som helst, oavsett vad och vem det än gäller.
2. Jag hatar folk som klickar i telefon.
3. Jag hatar folk som överdriver om saker.
4. Jag hatar småbarnen i bålsta som knarkar, super och hänger vid centrum.
5. Jag älskar att stå i black army klacken och skrika bort mina stämband!
6. Jag älskar dubstep, dnb och öl.
7. Jag älskar att rita.
8. Jag HATAR folk som ljuger, samt otrohet.
9. Jag och Pri fyller 18 på fredag.
10. Jag älskar alla gamla låtar med looptroop fortfarande.
11. Jag hatar dem som särskriver.
12. Jag skulle kunna döda dem som sviker.

SHO!


(!)



6 jävla dagar kvar nu Prill! (Som förövrigt glassar i alanya....)

RSS 2.0