UPDATE!

Har ju inte skrivit sen i torsdags, så här kommer lite snabbupdate!
Fortsättning torsdag: Jag och Sandra gästades av Annie som var med oss, vi gick till Napoli och käkade, efter det handlade vi lite candy, sen lekte vi med bebisarna och sen slutade det med att vi satt och snackade massa skit bara, trevligt som få! Sedan åkte jag till babe och tillbringade resten av kvällen där.
Fredag: Vi storstädade babes rum, som tog in princip hela dagen. Började runt 14 tiden och sen slutade vi runt halv nio, haha. Men rent som fan blev det iaf. Sen åkte vi till mig med tolv tåget eftersom att jag var tvungen att sova hemma pga barnvakts helg.
Lördag: Softade med babe under morgonen, sen när han åkte började jag vips städa mitt rum och resten av lägenheten lite eftersom att mormor, morfar, moster och kusiner skulle komma förbi en snabbis. Sen gick jag och mötte Ida och vi gick och käkade mat för att sedan gå hem till mig.
Sedan åkte jag till babe en snabbis under kvällen. Kände mig lite dum också haha. När han mötte mig och vi nästan var vid hans port så började han jaga mig upp för trapporna och jag viftade med händerna för att stoppa honom (dvs att jag skulle putta iväg honom på bröstet) men råkade sopa till han i ansiktet istället så stackarn börja blöda näsblod, haha. Och när vi kom upp så kom han och gav mig blommor. Dum flickvän.
Anywho, när jag sen kom hem så mötte jag upp Ida och Jennifer och hade lite tjejkväll här, sedan mötte vi min bror vid Rickards, och det blev en helvetes "resa" hem. En ASfull människa som inte ens kan gå rakt. Det tog en timme för oss att gå hem typ, när det egentligen tar 15-20 min. Sen när jag kom hem gjorde jag mackor och gick och la mig och kollade på världens uslaste "zombiefilm" haha.
Idag är det söndag också, vet ej vad som ska göras idag, vi får helt enkelt se!


Jag och Coco hade myskväll för ett tag sen, hihi!


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0