GE MIG NU!



Dom borde börja tillverka dessa igen, eller hur? Fast kanske lite vassare konsoll.
Men detta underbara paket går på 1 lax, det är ju helt klart värt det.
Old school, i luv u!


Random pix
















Tru dat


Torsdag

Nu är jag helt ensam hemma. Det är helt tyst och det enda som låter just nu är ljudet från Sex and the city. Skönt att ha tv:n framför fötterna och datorn i knät, dock börjar det bli en vana. Konstigt? Nä, det är ju kefft väder ute varje dag så man blir ju bara bitter och kan inte vara ute.
Dock såg jag på tidningens framsida idag (75% skitsnack) att det skulle bli stekhett hela augusti, så vi får väl bara hoppas på att det blir så för en gångs skull.
Fredag imorgon då, vad händer då? Ingen aning än så länge, vi kör nog på en spontandag.

Nu på senare tid har jag märkt att jag verkligen hatar att vara själv.

Love


L-wiz - Sorrow Hill


Yes!

Jag älskar mig själv mest av allt. Alltid gjort, kommer alltid göra.
Och med det säger jag, typ gonatt.



Bild tagen med mp3, i typ 8an, liten plutt!

Kul

Istället för att somna halv 6-6 varje morgon, SÅ VAKNAR JAG DÅ ISTÄLLET. Skitkul, deckade typ 2 halv 3 inatt, varför kunde jag inte bara fått sova ut till typ nio iaf? Nej nej. TOKIG BLIR JAG, TOKIG!
Igår skålade jag och loppan, mycket trevlig kväll med trevligt sällskap. Så idag blir det fan filmkväll och lite soft matlagning i think. Kommer ju för tusan decka typ 20 ikväll om jag har tur.

Kul att loppan och smulan ligger bredivd mig och sover, blir ju frustrerad bara av att kolla åt vänster. Har nästan lust och typ "råka" sparka loppan så hon vaknar och sedan hålla henne vaken, skittråkigt att vaken själv. Brorsan ligger också och sover för den delen, men honom måste ju man gå loss på om han ska vakna.

Ska typ fortsätta kolla på Jims värld, tur att det går sköna serier på morgonen iaf.
SHO!

Family guy, i freakin love u!


04:55

Jag ligger och funderar på om jag borde vara vaken hela natten, det är fan lika bra. Hatar att jag inte kan somna, typ som loppan, hon lägger sig på mage sen två sekunder senare så deckar hon. Det är fan dags att fixa sleepin' pillz nu, spelar ingen roll om jag somnar 6 och går upp typ nio-tio, somnar iaf 6 dagen efter. Det är som att min brain inte pallar slagga.
Nåväl nog om det. Har ju som sagt inte gjort så mycket idag, kollat film och bara chillat. Såg bl.a Old Dogs, den var fan rolig, det trodde jag inte från första början, trodde det var en skitfilm, men icke sa nicke! Rekomenderar den starkt för er som inte har sett den!

Imorgon/idag vet jag ej vad som sker, broder kanske kommer ut, måste ju fixa så att han får pierca sin nacke innan torsdag. Nämnde jag förresten att han var färsk och tog ut sin tungpiercing efter typ 3 dagar? Han fick typ panik över att han inte kunde äta eller snacka, gud vad skönt det var dock. Tyst, lugnt och kylskåpet blev lite rikare på varor.

Anyway, tänkte dra igång lite java nu, för snart ska loppan upp och hämta en liten check av sin mor på parkeringen!
Peaz.



Jag saknar er ju!


Måndag - CHECK!

Första dagen ensam hemma då, dock inte helt ensam eftersom att fru kommer bo med mig. Min mor kommer alltså vara borta nu ett tag pga jobb åt morbror, så nu kommer vi bo själva, woho!
Idag har vi typ softat hemma. Städat lägenheten, hittat på en maträtt och nu håller vi på och tvättar vårat ton med tvätt. Den påhittade maträtten bestod av: Kyckling (bitar), creme bonjour (grekisk vitlök-smak), matlagningsgrädde, en pressad vitlöksklyfta, purjolök och vanlig lök, sedan tillsatte vi lite potatismjöl för att göra såsen lite mer "fastare" och till det lite bandspaghetti och en skivad tomat! Gissa om det vart typ.. ASGOTT? Det skall definitivt göras om!
Nu ska vi snart hämta sista lasset med tvätt, sedan ska det bytas sängkläder och duschas, sen slår vi nog på en film tror jag!

Det var våran måndag, får hoppas att det blir fint väder imorgon så man kan få sola någon gång! Börjar bli trött på regn och molnigt, finns ju fan ingenting att göra då.

Nu har du snart ätit din sista hamburgare, sluta snacka så mycket skit, F1.

Nom nom


Denna kommer snart trilla in i min brevlåda, WOHO!


Gammal goding


S l i t a g e

Jahopp, nu ligger jag vaken igen, ensam! Eftersom att lopp sover. Dock var jag jävligt trött jag med för ett tag sen, sedan var jag tvungen att gå upp och röra på mig och då blev jag pigg...
Anywho, helgen har varit spårad, som alla andra helger. I fredags var jag hos Jennifer med Bex, Marce, Ida, Merre och Baggur, det dracks och stämningen var på topp!
Igår var det slitage på hög jävla nivå under dagens gång. Köpte dock en vinare iaf, det är ju bra mot bakisheten så att säga. Låg och kollade på Emil i lönneberga, käkade kycklingmacka och drack treo tills fru kom hem. Då blev det lyssning av musik, och jag försökte tvinga i mig lite vuxenjuice för att få bakisheten att dra till bahamas, och det gjorde det också, tillslut. Det blev äventyr under kvällens gång, orkar inte skriva en bok här men kul hade vi iaf!

Idag har sängen varit våran bästa vän. Vi har även ätit pizza och kollat på två gamla filmer, Fjorton Suger och Tomten är far till alla barnen, haha.
Nej nu funtar jag på att hämta lite chips, för nu blev jag sugen helt plötsligt.
Borde egentligen sova eftersom att jag tänkte göra ett ryck imorgon och städa lägenheten under dagen.
Bye!



Bara för att min katt har monsterögon


Alcoholic


Natti



Klockan är nu typ tjugo i fyra och jag är fortfarande inte trött.
Men ska försöka sova lite ändå så, nighty night!


Taggad

Som vanligt så sover loppan och jag sitter själv och knappar på dessa jävla tangenter. Jag fattar inte, jag var trött förut men efter tio min så smäller det om, då kan jag vara uppe hur länge som helst. Dags för mig att skaffa sömntabletter? Svar ja!
Fast jag tror lite beror på IDAG att jag är så grymt taggad inför nästa vecka! Självklart måste jag ta mig EN redig afterwork pilsner på avenyn, eller vad säger du fru?



Vafan har hänt med dig? Varför förändrades du av en brud för? Vad hände med våran vänskap då?
We own the sky, and u know it.

Göteborg!

Sådär ja, då var man äntligen hemma igen efter en lång dag på vift. Mötet gick bra, trodde dock att vi skulle börja jobba i sthlm nu först, men det var full rulle och nu på måndag ska vi starta i självaste gbg! I 6 dagar kommer jag få mumsa på god hotellfrukost och träffa en massa glennisar, woho! Är skittaggad! Jag och frugan kommer göra staden osäker, woho.
Nu ligger vi som vanligt som två sälar framför tvn, känns dock som om jag vill ta mig en promenix, ska höra med frun här bredvid om hon orkar gå, haha. Antingen det eller så blir det "Snuten i hollywood 3" på 4+!



Lägger upp en bild på mig och plankan!


Mornin'

Oj oj, uppe tidigt för en gångs skull. Dock är det inte frivilligt, jag och fru skall åka till solna för ett litet jobbmöte om ca två timmar, dock skulle det varit klockan 13 men sedan får fru sig ett sms och mötet blev istället klockan 15, jippie!
Vi har iaf varit duktiga, idag åt vi en redig frukost och ingen s.k brunch/middag typ, haha. Det blev kaffe med mackor med olika sorters pålägg, mycket gott.

Efter mötet vet jag ej vad som sker, förmodligen möta upp trazan kanske och chilla! Sedan har jag ingen aning.
Men men, funtar på att dra en snabbdusch och fixa lite.

Jag vill ha småknoddar igen!


Tizdak

Idag har jag och fru varit lite duktiga! Vi har möblerat om rummet idag, och som jag sa igår så visste jag att det skulle bli nice. Sedan blev det matlagning och film, igen! Denna gång blev det "Äntligen midsommar", dock har vi sett den förut men den är så sämst så man måste se den igen.
Vet inte vad som händer ikväll, varddagarna går väldigt segt now days så längtar till helgen då det finns något att göra iaf. Fru ska dock till sin granny på fredag så får se vad jag ska hitta på!

Ajuste, för er som tror att jag ignorerar mess så är det för att mitt kompis har tagit schlut!
Men men, ska väl försöka göra något vettigt nu, typ fortsätta kolla tv, haha.
Peaz!


Idag var bebis här på besök, gud vad fin hon blivit nu, så stooooor!


Terroristen



Du må vara en terrorist och en bitch, men.. du är ju trots allt lill-gullfia ♥


Nattinlägg, igen!

Jag är en fan en jävel på att bara skriva på nätterna har jag märkt, dock är jag arg på mig själv för att jag vänt på dygnet (som alla andra somrar!), dock ska jag försöka att komma upp i skaplig tid imorgon så man kan somna något tidigare imorgon kväll.
Idag har jag och fru bara softat, framför filmer, haha. Vi gick hem till henne och gjorde en fantastiskt god wok som lunch, sedan låg vi som två döda sälar på varsin hörna av soffan och kollade på två Johan Falk filmer och sedan The notebook, hade ju fan glömt bort vilken SKITfilm det var så var tvungen att se den! (SKITfilm = crybabyfilm)
Sedan gick vi hit igen, drog varsin dusch och slog på Snuten i hollywood som gick på tv4+.

Imorgon blir det nog lite solning, måste ju bättra på brännan, och sen finns det planer för att möblera om rummet, och planen som sitter i min skalle är faktiskt helt OK denna gång. Alltid kul med lite förändring någon gång.

Well, kanske drar ett inlägg till sen, får se!
Annars hörs vi imorgon natt om jag inte somnar innan tolv, shu!


Snart morgon


Livet är fan inte livet på en pinne när man inte vet vad man vill längre.

Jag lever


Nattrunda

Efter att vi kom hem från fru's mamma så blev det matlagning och sen deg inomhus, det går ju fan inte att va ute! Dock tog vi en liten tripp med lilleman i skogen, sen hem igen och äta godis och kolla på sex and the city. Sedan blev fru uttråkad så vi bestämde oss för att gå ut och gunga med våra nattshorts och tjocktröja, det är ju fortfarande galet varmt. Sedan ringde vi Tett och gick upp och hämtade mitt kvarglömda pass som jag råka droppa där i helgen, fick även med mami's SKK jacka som han tydligen hade lånat haha. Fail!

Nu börjar det strax en film på trean som vi väntar på, ska väl göra någon nattmacka innan det, hehe.



Gillar våra seriösa miner, nattvandring is the shit!


Fint konstverk på fyllan av moi!



Inte seriöst dock!


Woho!

Idag har jag och frun äntligen gjort något vettigt! Vaknade elva hysteriskt av att ingen klocka hade ringt, eftersom att frun var dum nog och aldrig ställde den igår eftersom att hennes mor skulle plocka upp oss runt elva-tolv tiden för att sedan åka upp till dom och sola och bada!
Så nu har vi typ solat i fyra timmar, samt badat, eller jag badade dock inte pga kloret i poolen (eftersom att naveln kan bli fucked up), men nog satt jag och doppade fötterna iaf och lite till.
Sedan blev det lite frukost och så, och planering att vi ska upp dit igen på lördag och sola och shit, det ska bli trevligt!

Idag vet jag ej vad som sker, kom ju hem för inte så länge sen så vi har inte kommit så långt i planeringen än. Men något borde vi nog komma på.

Kväller!

Hopp, då ligger jag och frugan med varsin laptop igen då. Det är ju vardagsrutin nu igen!
Idag har vi faktiskt klarat av att vara på varsitt håll ett tag. Sedan gick vi upp till centrum, köpte saft, chips och dipp och la oss och kolla på Bruce den allsmäktige, men efter ett tag så övergick tittandet till SATC istället, haha.
Imorgon ska jag och frugan upp till hennes mor och sola, bada och spela badminton! Ja, vi SKA faktiskt bada någon gång, dock i pool och ingen smutsig sjö, fifan. Sedan får vi väl se vad som händer efteråt!
Och om ni vill läsa vad som hände i helgen hänvisar jag ännu en gång till fru's blogg, för jag orkar fan inte skriva en repris om hon redan har skrivit, baaara onödigt, så HÄR kan ni läsa om det nu intresserar er.

Men men, nu ska jag snart säga min nattliga mening "loppan.. jag är hungrig", fast först ut på en cigg!
Ciao!

Stumpan fifan



Necro


Gå loss!

Har inte skrivit på tre dagar såg jag! Har väl dess värre inte haft tid eller lust. Nu är jag själv, typ första gången på en månad jag är det. Helt alone hemma, dock kommer väl min mor hem snart. Och frugan är iväg på födelsedagskalas hos sin kusin! Senare så ska jag möta upp Ida, Jennifer, Paula och Bex en stund, har saknat tjejerna!
Vet inte vad som sker ikväll, ska väl bara chilla med frugan och softa!
Orkar inte skriva mer, helt fantasilös!

Ciao!

Hur högt!

Sådär ja, då var första vändan på bolaget avklarad! Nu ska vi bara chilla lite och vänta på att få åka till staden! Det är så sjukt jävla varmt idag så idag HOPPAS jag att det kunde varit vinter. Jag vet att man inte ska klaga, men det börjar kännas som thailandvärme nu alltså, helt insane!

Nu ska jag ut på baksidan och göra familjen sällskap!
POWPOW

...

Trött på folk som tar en förgivet. Trött på folk som är efterblivna. Trött på folk som hetsar. Trött på folk som behandlar sina respektive som skit. Trött på folk som inte ser vad den blir utsatt för. Trött på folk som är fuck'ups. Trött på skitsnacket. Trött på råttor.

Snälla.. gör världen en tjänst och softa lite ok.
Helst ett par mil bort från mig, nu skiter jag i det här!

Nu ska jag skeda med loppan, fuck you and have a nice day.


Natt!

Jahopp, nu kom dagen jag och loppan inte väntat på, nämligen dagen D.. vi har alltså sett ALLA hem till midgård avsnitt nu, dock somnade lopp under sista så jag stängde av, klart som fan jag inte ska se hela själv! Nej du, ska försöka hitta något B på tvn istället. Såklart så gick det ingen film idag 02:40 som det har gjort hela veckan, så vi har fått kolla på rulle på datorn istället. Jag, brorsan och lopp kollade på "Sommaren med Göran" och sen drog vi igång midgård, haha.

Rent teoretiskt så kan man säga att det är fredag nu, dock måste jag bara somna först och det kommer ju ta ett tag eftersom att jag känner redan nu att jag inte kommer somna på en stund.

Och du, nu vessar du till dig, rejält.

Karmakontot!

Äntligen! Nu har vi tvättat klart, bäddat sängen med nya mysiga sängkläder, även införskaffat två nya kuddar, YES! Det går bra nu, kompis det går fucking bra nu. Nu väntar bara duschen och sen är det enda som återstår är att det blir fredag någon gång!
Loppan har idag hämtat halva sin garderob och massa saker, nu är garderoben överfylld och hyllan är full av krims krams, haha. Nu återstår bara att hämta 140 sängen och fixa ett till nattduksbord, sen är allt klart! HÖH!


Tvätta tvätta!

Nu är vi äntligen på gång med alla sysslor. Det har handlats, börjat tvätta och nu håller vi på med mat också! Det blir såklart köttbullar, mackisar och gräddsås, mumma! OCH JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ÄLSKADE HAGLÖFS! Är väldigt glad idag faktiskt!
Vad som händer sen vet jag ej än, vi ska fortsätta tvätta och fixa lite.

Adioz!

Sysseldag

Vaknade för typ någon timme sen, var ju bara tvungen att se klart Fear and loathing in Las Vegas igår haha. Skevare film får man ju fan leta efter! Anywho, nu har jag och frun varit duktiga och bokat tvätt-tid, så det blir lite tvättande och sen ska vi hämta min älskade haglöfs som jag saknat något otroligt!
Det blir nog lugnt idag med, vi måste ju som sagt spara oss till imorgon, hihi!
Ajuste, frun har varit snäll mot sin medmänniska idag och faktiskt fixat ett jobb till mig, eller jag ska iaf testa! Blir jag kvar där så kan ju götet passa sig för två cpn som kommer på besök, haha.

Men men, nu ska jag försöka göra något åt facet och pallra mig upp till centrum för att handla sköljmedel och schampo!
Peaz!


Tidsfördriv

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Min nya piercing!
Vad gjorde du kl 8 i morse: Sov med min fru
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Satt vid datorn
Det sista du sa högt: "Trodde det var han som sa schhh" (bror som ligger och sover)
Vad är det för färg på din ytterdörr: Typ ljusbrun/vit/blå eller något
Vad är det för väder hos dig just nu: Varmt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: No coments
Sover du tungt: OM jag gör
Drömmer du mycket: Det gör väl alla
Mardrömmar: Inte på länge, bara när jag sover själv
Vilket ämne är roligast i skolan: Det var nog webbdesign
Trivs du med ditt jobb: Dom gångerna jag har jobbat så ja!
Favoritklädsel: Street ofc
Favoritlåt just nu: L-wiz - Fight no more
Vad ser du om du tittar åt höger: En storebror och en katt
Vad gör dig glad just nu: Loppan
Vad ska du göra härnäst: Hämta mackor
Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Smått seg men fortf. pigg
Klädsel just nu: Mina studentbyxor och en eckö t-shirt
Musik just nu: Ingen alls, bara ljudet från "Alla älskar Raymond" på tvn
Sommarplaner 2010: Hänga med loppan och URF, samt jobba
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken och loppan
Spelar du nåt instrument: Är det ett skämt... eller?
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Vilka är viktigast för dig: Öl, loppan och facebook... HAHA
Bio eller promenad: Beror väl helt på såklart
Är du kittlig: Nej, bara om jag redan skrattar från början
Äckligaste insekten: Just nu? Flugor och myggor
Vad vill du jobba som?: Skiteri, bara jag tjänar cash
Vad gör du om du får hicka?: Håller typ andan
Vad längtar du mest efter just nu?: Fredag
Hur svarar du i hemtelefonen?: Hallå!
Hur svarar du i mobiltelefonen?: Det beror på vem det är
Antal timmar sömn inatt?: Typ 6
Vem sov hos dig senast?: Loppan
Vad ser du fram emot?: Fredag
Vad vill du ha just nu?: Ett jobb och money
Vem längtar du mest efter?: Ingen
Vilken buss åker du oftast?: Typ den till loppan om jag åker
Vilken årstid är det nu?: Sommar

Ajuste!

För er som inte hajar grejen med att jag har tagit i undernaveln, så är det för att jag ska ha en sån här vacker sak i sen, när jag tagit dom andra två hålen såklart!


Ett av mina favoritcitat:

Det gäller att gå från sitt ursprungsval, två rostade med mjukost och salami!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej jag heter lina och jag avskyr folk som skriver om sina pojkvänner ÖVERFUCKINGALLT! SLUTA NU OK! Visst är det acceptabelt att skriva någon gång IBLAND (typ var femte dag eller liknande) att man beundrar sin pojkvän. Men varje dag? Come on. Vi vet redan, han vet redan, vem skriver du bloggen för egentligen? Oss eller honom?

Kom igen nu, sluta terra oss läsare med massa mesigt skitsnack, bor du ihop med din pojkvän eller är med honom varje dag så borde han redan veta att du "älskar" honom, annars hade du väl fan inte varit med honom?

S K Ä R P N I N G!

Åh!



Lilleskrutt, på lördag kommer du hem igen! ♥


Natt, igen!

Jag behöver väl inte ens berätta vad jag gör nu, för ni som läser min blogg borde redan veta vad jag gör vi den här tiden. Frugan ligger såklart bredvid, dock tittar hon på OTH med hörlurar så man kan väl säga att jag är ensam. Eftersom att storebror har somnat på soffan och katten ligger bredvid och sover.
Idag har vi storstädat lite i lägenheten för att göra husmor lite nöjd. Sedan har vi gjort smulpaj med vaniljvisp som vi åt till filmen "Not another teen movie" som gick på tv idag. Ute med lillfia (coco) har vi också varit, dock inte så långt men hon blev trött väldigt fort så det var bara att skynda hem typ.

Imorgon blir det nog att försöka tvätta lite, måste ju ha kläder i helgen, eftersom att det är så innerligt jävla varmt nu om dagarna så blir det ju att man byter kläder oftare än annars, och sedan så får man ju inte glömma bort frugan som också har blivit homebwoi med min garderob, haha!

Snart är det fredag, WOHO!
Har inte så mycket mer att skriva, så uppdaterar när jag kommer på något intressant, sho!



Snart ett år sen, t.om då höll jag och frugan ihop, litegrann iaf!


Onzdak

Idag är äntligen fint väder, och det firar jag med ont i huvudet och lite små smärta i naveln så det blev inget solande för min del, typ 15 min kanske. Tänkte istället städa hela lägenheten så det är fräscht här, speciellt mitt rum, nu när det bor två där inne så blir det skitigare fortare haha.

Vet ej vad som sker idag faktiskt, det återstår och se!
Långt inlägg va, trist som attan men min fantasi har flugit iväg till nangijala ett slag!
CIAO

WOHO



Tack Kevin som fixade detta, är nöjd!


Sex and the city

Sådär ja, nu ligger vi två slashasar här med varsin dator framför sex and the city och ett varsitt glas cola, ytterst trevligt må ja säga.
Idag har jag först varit hemma, sedan blev det lite stress eftersom att jag skulle ut till Ida en stund. Dock var jag inte där så länge eftersom att jag och brorsan skulle pierca oss! Han i tungan och jag i undernaveln, så nu var det äntligen gjort. Men fyfan vad ont det gjorde, dock var det nog för att jag spände mig eftersom att jag har glömt hur det känns att pierca mig, det var ju trots allt typ 3-4 år sen jag pierca naveln sist. Dvs att jag har både uppe och nere nu för er som inte förstod. Bild kommer lite senare!
Efter det gick jag och frugan och handlade lite gott på ica och kollade på en film på trean när vi kom hem!

Slänger kanske upp en update lite senare när jag har något mer vettigt att skriva, just nu är jag fantasilös.




Medan vi faller ♥


Tisdag inte UNTZDAG

Vaknade runt halv två idag, woho. Och jag som skulle lära mig att gå upp tidigare, MY ASS! Anywho, har bara legat inne idag, igen. Dock kan man ju faktiskt skylla på att det är skittråkigt väder idag, det kunde man ju inte annars.. eller? Nu har jag stressat färdigt som en idiot och väntar på att Becca och Marce ska plocka upp mig och sen ska vi åka ut till Ida en stund och umgås lite! Dock är loppan ledsen eftersom att jag bara åker iväg ifrån henne, men det är ju inte 24 timmar utan typ 4 timmar, hon kommer väl antagligen ligga kvar på samma plats som jag lämnar henne på när jag kommer hem igen! För ut på äventyr orkar hon inte idag, haha!

Men men, nu ringer dom säkert snart så uppdaterar när jag kommer hem istället!
Toodles.


Nighty night!

Första inlägget för idag då! Finns väl egentligen inte så mycket att berätta med tanke på att det inte har hänt så mycket idag. Vi har bara varit inne idag igen, men imorgon funderar vi på att sola lite under morgonens gång!
Jo juste, ni kanske har sett att jag bytt header idag, faktiskt två gånger, vet inte riktigt vilken jag ska välja. Loppan hade tydligen photoshop på sin dator så vi böt dator fort som fan och jag satt och geekade mig. Fast det tog ett tag innan det klickade till lite, eftersom att jag inte använt skiten sen jag gick i skolan då man satt med det två gånger i veckan en hel lektion typ.
Imorgon då? Ska försöka ta mig ut till Ida och vara lite social, det var ju ett tag sen så att säga! Dock känner jag redan nu att mina öron kommer börja strejka helt snart. Nu är jag halvt döv igen på båda öronen eftersom att jag känner på mig att jag kommer ha en öroninflammation knackandes på dörren snart! Helvete alltså, så sjukt jobbigt.

Nåväl, ska väl ta och runda av och försöka sova lite.
Adioz!


<3



Jag saknar er.
I love you.


ZAP!

Nu ligger jag återigen vaken, bredvid en sovandes loppa. HON BARA SOVER OCH SOVER, HELA TIDEN! Anywho, kanske dags att berätta om helgen? Det är ju trots allt söndag nu.
Fredag:
Så började vi dagen med att sola, och jag blev en kräfta på ryggen, dra åt skogen! Sedan åt vi middag och sedan började vi göra oss iordning för att åka in till the city. Vi var först i långholmen där det var lite "rave", trodde det först var blommor och bin, men det var det ej, men det var ändå trevligt! Sedan runt 23 eller vad det var så rörde vi oss till fabriken. Snacka om att jag dansa så jag fick hjärtsnurr! Efter det gick vi och mötte loppans kompis och satte oss på donken för att äta cheeseburgare och sedan fick vi skjuts hem med bil, woho!
Lördag: Vaknade 15:15, vi hade missat bolaget, vi var griniga och hade ångest haha. Sedan när mamma kom hem så kände hon nog lite sympati för oss stackare och bjöd på lite vin iaf. Sedan var vi uppe hos Luca en stund och i gröna dalen och sedan flippade kvällen ur igen, haha.
Idag, söndag: Har vi bara legat inne pga värmen, det gick ju fan inte att vara ute! Det blev lite grillning och sedan powernaps. Sedan när vi vaknade så frågade min bror om vi ville gå till Shell, ja nyvakna och uttråkade som vi var så följde vi med. Mjukisstyle cru kan man väl säga! Men jag och loppan blev iaf glada när vi kom hem med lite ostbågar och chips! Och nu ligger jag här och försöker hitta något vettigt att titta på!

Fabriken i fredags! Färgglatt, jag gillaré!

Hallonsoda och skalbaggar

Nu ligger vi här igen, i sängen, med varsin laptop på knäna och kollar på två och en halv man! Vi har inte gjort så mycket idag förutom att kollat på Johan Falk igen, haha. Dock är det ju skönt att det är städat iaf så man slipper känna sig som en luffare när man ligger i det här varma rummet och bara latar sig, haha.
Imorgon är det fredag som sagt, och jag får hoppas på att jag inte blir allt för dåsig, eftersom att det känns som att jag börjar bli sjuk. Kan ju fan knappt röra mig, i helvete jag börjar klappa snart!

Nu ska vi snart titta på sista filmen och typ lägga oss? Pallar inte vakna efter 12 nå mer, känns som att man missar massor fast man ändå inte gör det.
Åter till våran hallonsoda och laptops!




Yo!

Jag orkar inte skriva om veckans bravader, dock har min fru gjort det så ni kan ju läsa hennes om ni vill veta, kortfattat så kan jag ju säga att tisdagen var jävligt tung, när vi hamnade på F12 efter våran shopping och äventyrsdag, läs mer här!

Idag har jag städat och tvättat och lagat en misslyckad omelett. Vet ej vad som sker idag, men det kanske blir bio med loppan, för vi gick ju aldrig när vi skulle ha gått! Men det känns som att jag börjar bli sjukis, har ont i kroppen och halsen, men jag får ju inte bli sjuk egentligen eftersom att vi eventuellt ska till fabriken imorgon! Men vi får väl se hur det slutar så att säga.

Men men, nu ska jag dricka upp mitt citronvatten och klä på mig för att hämta sista tvätten!
CIAO!


HIHIHIHI


RSS 2.0