Onzdag del 2

Sådär ja, nu har Annie varit här och kikat, och likasom Ida så blev hon kär i den lille tjocke "jakob-kopian". Var väldigt trevligt att få lite ny uppdatering om vad som händer i en av tjejernas liv när man är så isolerad som jag just nu haha. Liza kunde dock inte dyka upp eftersom att hon fortfarande kämpar i skolan med det hon ligger efter i eftersom att den stackarn legat hemma och varit sjuk.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan förbereda maten som jag och bebi ska äta idag! Det lutar nog åt pommes, schnitzel och bea sås (min favorit för tillfället).

Anywho, nu ska jag passa på och duscha när mitt zoo ligger på level 0 här hemma. Dom har precis race'at runt och spridit avföring överallt, det gjorde dem tydligen ännu tröttare så, SHO!

HAHAHAHHAHAHHAA varför älskar man Tom och Jerry?
Älskar när han "sjunger" "LOOK I'M DAAAAAAAAAAAAAAANCING I'M DAAAAAAAAAANCING"


Onzdag

Har typ precis smällt i mig en god frukost. Bestod av två rostade mackor med påläggen: baconost, paprika-salami, gouda-ost, gurka och tomat med lite salt och peppar på, FYFAN JAG DÖR, lika gott varje gång! Och ett glas Ogirl såklart, för tyvärr så är det slut på kaffe och té :( ska tvinga min mor att köpa hem det idag, annars blire knaos.
Idag ska jag bara softa hemma, hoppas på ett besök av Liza och Annie en liten stund här runt två tiden, dom har ju faktiskt inte sett mina nykläckta barn så det är dags att dom får göra det nu!

Senare så kommer väl min efterlängtade man hit på besök, då ska vi nog laga något gott för att sedan vänta in Efterlyst som har ett spännande program ikväll! Nämligen en live-sändning från rättegången med Mats Alm, HAHA! Den där killen lär inte ha alla hästar hemma, han borde fan få vård. Så sjukt efterbliven snubbe.
Så det blir väl i stort sett en relax dag idag!

Alltså varför är ungdomar så töntiga att dom ska gå till sina föräldrar när dom har satt sig i skiten? Den ena ringer pappa för att han provocerat en och fick tillbaka en smäll, den andra gömmer sig bakom mamma när han gjort bort sig inför sin kompis (ska vi nämna att han också är 21 år och leker fett med 2pac?). Please, om ni ska leka allan så stå upp för er själva. Föräldrarna ska väl inte försvara er från läskiga monster när ni är över 18, eller? Dulli dull, skjut er förfan.



Member this pic, Pri? :D


Tisdag natt!

Det är konstigt. Jag har varit vaken sen halv sju imorse och jag är inte trött? Jag ska dock duscha för att sen få krypa ner i min fräscha säng. Dvs att min mor mutade mig igår "följ med och handla då?" "nej, pallar inte" "men om du får något då?" "..hmm.. okey". Jag kom hem med nytt lakan och nya sängkläder. Så nu luktar min säng sådär nytt och fräscht, plus det var ett fint mönster på täcket så jag är helt nöjd. Bara längtar till min säng!
Imorse var jag snel. Jag gjorde frukke på sängen till babe.
Denna morgon fick han fan inte sova när jag gick. Så klockan sju väckte jag honom, och han började sin skola 12, HIHI! SNEL <--

Anywho, har äntligen blivit klar med den där jävla övningen på ljudtekniken så det kändes bra att ha gjort den. Men det som återstår nu, det blir inget påsklov. Det blir ett PLUGG-lov. Och inte bara för mig, utan för vissa andra också haha! Dock måste jag ju klämma in någon dag där man kan göra något trevligt!

Idag har jag förresten haft en fullspäckad dag också. Efter skolan så följde Ida med mig hem en stund och hälsade på bebisarna. Sedan var jag barnvakt och sedan tog jag och Jennifer en powerwalk med choklad, haha! Var fan ute typ två timmar så är lite stolt! NEJ MEN VAD HÄNDE SEN DÅ? Jo, jag gick in på Ica och köpte med mig fanta och riskakor hem för att bädda ner mig till Desperate, nej men då är det något äckligt CSI/CIS/VAFAN DET NU HETER (?) istället! AHA, då fick jag istället gå ut och gulla med bebisarna en timme för att fördriva tiden, samt vara social mot kusinen och min morbrors fruga som var här för att också gulla med bebisarna, haha!
Men sedan så fick jag bädda ner mig 21.55 istället framför Cougar Town och Christine, då blev jag glad.

Men men, nu ska jag väl försöka hoppa in i duschen då. Fast kommer väl hinna somna på vägen.
NIGHTY NIGHT!

(JA DET ÄR EN VALPBLOGG NU FÖR TIDEN, MEN DET ÄR MINA ENDA VÄNNER NU!)

SOMMAR! GE MIG FUCKING SOMMAR!


Kort hår!

Idag har det fan varit full rulle, vart ska man börja? Dagen började med EN lektion i skolan, sedan gick jag och Ida till finkan för att dra en lunch. Det blev ost-och skink ciabatta (?) med tzatsiki. Sedan hämtade vi böckerna (för vi skulle plugga lite) och gick hem till moi! Satt och chillade lite med kaffe och en bulle, sen kom Bex och snackade lite skit innan hon, Ida och Jen skulle åka på ett litet ärende.
Sen efter en stund kom Jen och Bex tillbaka för att Jen skulle klippa mitt hår. Gissa om det vart kort! Men det känns fruktansvärt skönt och inte ha allt onödigt risigt hår. Och jag blev faktiskt nöjd! Första gången jag låter någon i min egen ålder hålla i en sax och närma sig mitt hår. Men tack stump, du lyckades!
Efter det åkte dom vidare och då fick jag besök av min morbror och hans fruga som skulle komma hit och kolla bebisarna eftersom att de inte kom igår som dem skulle egentligen.
Sen när dom hade åkt var det tyst en halvtimme hemma sen kom nästa par som ville gulla med bebisarna (dvs att ALLA som varit här idag har gullat med dom, nu är dom alldeles trötta, haha!), vilka var Sandra och hennes mami!
Blev lite skitsnack med Sandra och gullande haha. Det var trevligt med lite besök idag faktiskt, full rulle hela dagen!
Nu ska jag snart krypa till kojs, ska sova ensam ikväll så kommer väl typ somna 3 halv 4, men men! Haha.


HAHAHAHAHA



HAHAHAAHHAAH JAG DÖR, var bara tvungen att lägga in denna på Shrek 4 som kommer ut snart.
Alltså kolla katten, jag dör, hahahahahaha!

We all love disney!


Rappande piloter!

Tack vare Loppan så har jag fått den på hjärnan, haha. Ni vet den där fett gamla reklamen som gick förr när det var en pilot som står och "dansar" och sjunger "Vi är rappande piloter". JÄVLA LOPPAN! Hahaha!
Har precis käkat, det var jävligt efterlängtat. Har typ inte gjort ett skit idag i skolan, förutom lektionerna, men det var jävligt slappt idag må ja säga.
Nu ska jag strax börja städa mitt rum och städa köket lite, för ikväll kommer min morbror och hans fruga hit. Antar att dom ska kolla på bebisarna, haha!
Ja, har väl inget annat faq att bjuda på för övrigt, är helt braindead efter skolan.

SHO!



Lilltjejen som krigar för att hänga sig kvar för att försöka få en sista gnutta milk! HAHA!


Och nu är dom ännu större!


Woho!

Måndagen avklarad! Vaknade tjugo i åtta imorse, stressade upp, klädde på mig och sprang ivrigt till tåget, dock kom jag typ 5-10 min sent men huvudsaken var ju faktiskt att jag kom till skolan, till lektionen.
Dock blev jag arg på baby imorse igen när jag ser att han bara bäddar ner sig under täcket och får sova vidare, när man sätter på sig gåsjackan och ska ut i det kalla vintervädret som har kommit tillbaka...
Men men, ska man sova med varandra så får man räkna med avundsjuka på morgonen, haha.
Har typ inte gjort ett skit idag, hade en lektion imorse sen håltimme mellan 9.30 till 14.00. Den håltimmen spenderades med Ida den första timmen, vi gick hit och hon fick gulla med bebisarna lite, sen gick vi till skolan för att kolla vad det var för äcklig mat som inte var ätbar. Sen gick vi bara runt och runt, fikade lite, sen kom Becca och joinade oss den sista timmen, och sedan hade vi spanska!

Uppdaterade min firefox, nu blev det helt plötsligt lite roligare att sitta här för nu har man fixat ett schyst tema, som finns valbart nu med den nya firefox! Självklart valde jag Stewie!
SHO!


Söndag!

Jadu, helgen som varit har varit lugn, inte gjort ett skit. Jag vill ha ett jobb. En lägenhet. Ett körkort. En tung stadsjeep med livsförbrukning av bensin. Tänk om man kunde vinna på triss någon jävla gång. Eller att någon ringer och ba "hej du är miljardär, grattis". Men eftersom att Eugene är mitt låtsasmellannamn så kan ju jag bara drömma om det. Det kommer typ komma ett samtal som lyder "hej du är skuldsatt för resten av ditt liv, börja kämpa", det skulle fan inte förvåna mig, haha.

Ne, jag tänker börja fundera på mina framtidsplaner rätt snart, för man vill ju nästan försäkra sig om ett jobb när man har tagit studenten.

Herregud man får ju nästan ångest av att tänka på detta nu. Nu ska jag gosa med mina bebisar och sen ta en dusch och träffa min mänskliga bebis sen.

Tack kusin!




1. Victorias Secret - Love spell. Handsprit, ligger i fickan 24/7.
2. Victorias Secret - Sweet Daydream. Body lotion som luktar himmelskt.

Thx kusinis, detta används flitigt. Man behöver ju knappt spruta på sig parfym längre!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAH



HAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHA kommer ni ihåg Hugo från den Rätte för Rosing? RAPPARN


Jag vill gadda mig igen!





Tänkt va tungt och ha en apa hängandes på ryggen hela tiden?
Jag vill gadda mig, nu!

(Nej det är inte mina gadds, dem är hittade på guggel!)


KUL!

Vilken svordom använder du mest?
Svårt att säga eftersom att jag använder det 70% av allt jag säger

Äger du en iPod?
Japp!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Oftast 07:00

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
HAHA nej

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja!

Vilken var den senaste filmen du såg?
28 dagar senare

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror väl på hur mycket man vinner?

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ohja!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men det skulle fan behövas!

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Vet inte, lyssnar inte på sånt eftersom att jag kopplar in min ipod.

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Chokladmjölk ofc!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, haha.

När var senast någon stötte på dig?
Ingen stöter på en upptagen kvinna!

Vad åt du till middag?
Igår åt jag pommes, bea-sås och schnitzel!

Använder du huvtröjor?
Japp!

Kan du vissla?
Apselut!

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nä, eller typ.. reclaim någon gång för länge sen!

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Det beror på vilket nöjesfält, DOH!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Alla pratar bakom ryggen om alla!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
746... HAHA

Tittade du på tecknat när du var liten?
MEN JA? Vem fan gjorde inte det

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej!

Vilken film kan du alla replikerna till?
HAHAHA massor, men säger väl Toy Story 1&2

Äger du några band T-shirts?
Nä.. All out Dubstep om det räknas?

När flög du senast?
Fan vet jag, -05 typ tror jag!

Läser du för skojs skull?
Då ska det vara en jävligt bra bok, som t.ex Snabba Cash!

Pratar du några andra språk?
Läser ju Spanska så det borde väl sitta lite innan man slutar skolan.

Har du gråtit offentligt?
Ja, haha!

Har du en stationär dator eller en laptop?
En lollilaptop.

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Både och?

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ehh.. inte mitt intresse direkt, dock blir det väl kul om man lär sig något nytt.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Både och!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Haha ja, det är väl en självklarhet, eller?

Kan du kasta macka?
JA!

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nä, men bangar inte på att åka dit!

Vad har du med dig in på bion?
Kyckling?

Vem var din favoritlärare?
I grundskolan: ANDERS OCH REINE

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
HAHAHA min man är ju halvt spanjack så ja? Eller?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Vafan spelar det för roll?

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Jag har inte gått ut än, doh. (OCH INGET ÄN SÅ LÄNGE)

Gillar du att flyga flygplan?
Har flugit två gånger, och då var jag livrädd.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor, ärlighet och söt typ.

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Nej, borde man bli det eller?

När sov du senast på golvet?
Bra fråga!

Vilken är din favoritdrink?
Sex on the beach!

Gillar du din boendesituation?
Det är väl ingen situation, men ja jag trivs.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
5-6 typ, dock är det för lite men har svårt att sova.

Äter du frukost dagligen?
Försöker!

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Oftast fullbokade, med tanke på att jag är nanny varje dag.

Hamnade du ofta i trubbel för att ha pratat under lektionerna?
HAHAHA trubbel och trubbel, mest att dom säger åt en.

Vilken är din favoritfrukt?
Ett saftigt, grönt glansigt äpple.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
HAHA neheru.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
19, värdelöst!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, framför allt stavning. Hatar sär-stavare.

Tror du på liv på andra planeter?
Ja, varför inte?

Tror du att Gud är man eller kvinna?
DET FINNS INGEN FUCKING GUD

Vad var det senaste du åt?
Ingenting, väntar på lunch nu!

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dom tänkte väl på koks

Gillar du senap?
JA, johnnys senap in my heart

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Typ "fuck det här"

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Aldrig i hela mitt liv.

Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida/mage typ

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Woody

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nää

Tycker du om att krama folk?
Nä, inte så värst. Bara min man isf!

Skulle du säga att du är trendig?
HAHA ohnej, klär mig inte efter någon gucci katalog

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Jag skulle väl typ "ehh nej, stick"

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen än så länge

Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
Jag har aldrig orkat titta på Star Wars, men chewbacca verkar vara en trevlig typ!

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nja, skiter i haha

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Pojken som kallades Det.

Tycker du att du är attraktiv?
Nä, SÅ bra självförtroende har jag inte

Vad är du allergisk mot?
Ingenting :( fast jag vill typ vara det mot fisk/skaldjur, DET ÄR VIDRIGT

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Värdelöst

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej?

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Inte fan vet väl jag?!



I LOVE YOU


Nu är dom lite större!

TULLISARNA IN ACTION DEL 2!


Little Dragon - Twice (16 bit rmx)

Blev ingen skola idag, mitt huvud pallar inte. Men imorgon skall jag gå! Funderar på att städa mitt rum snart. Sen kommer förhoppningsvis mr ey hit.

Igår var det dock en trevlig kväll må ja säga! Tjejerna var här en stund på kvällen. Och Jennifer hade snällt tagit med sig balklänningen jag ivrigt har velat testa länge, och vet ni vad? Den satt perfekt. Dock kommer jag ju inte visa någon bild eller så än utan när baldagen kommer så kommer ni få se. HIHI!
Det blev lite cheesecake och tjejerna fick gulla med mina små bebisar, då blev dom nöjda och glada, haha!
Sen när dom gick så hoppade jag in i duschen och sedan var jag i säng innan tolv iaf.

TACK GULL FÖR LÅNET AV KLÄNNINGEN!
(Obs! Bilden är ETT SKÄMT från spexfotot i nian)


TESTA <3



Fett goda!


Yey


!!!!


Måndag

Har funderat länge på en grej, det låter helt sjukt men jag måste bara skriva haha. Ni vet om man är törstig på vatten, bara sådär någon klunk, varför är det så att man fyller hela glaset, tar EN klunk och häller ut allt vatten igen? Varför tar man inte bara så mycket vatten man behöver istället för att fylla hela glaset? Gör ni också så, haha?

Idag jag gick jag upp tidigt btw, lika bra eftersom att skolan börjar imorgon, igen. Jag och mami åkte och storhandla massa food så idag blir det nog en god middag för mig tror jag! Kanske man ska göra sig lite boil-in-bag ris med tikka masala och kyckling? Det återstår och se!

Varför är alla råttor?


ÅÅÅH

IDIOT! Trött på ditt barnsliga beteende, du suger.

!!!!!!!

Har fullt upp all the time, har knappt tid att sitta här. Det händer inte mycket om dagarna, dom flesta vet ju vad jag gör när folk frågar vad som "händer idag?", svaret blir oftast "nej inget, ska snart vara babysitter".
Utöver det så är det väl bara skolan som gäller. Har fan suttit inne i typ två veckor nu känns det som, halleluja.

Imorgon vet jag ej vad som sker än, jag, Ida och Jen kanske ska glida förbi Jen för att kolla balklänningen som jag kanske ska haffa av henne, det är ju trots allt inte långt kvar nu till både bal och student, WOHO!
Men men, nu ska jag typ.. glida till bingen, låter som att han ropar på mig lite svagt.


Sho

JAG VET att min blogg har blivit en valpblogg, men vad ska jag skriva om när det bara är dom som jag umgås med 24/7? Idag började min morgon halv 6 för att gå upp och vara barnvakt till dom, sen knalla man till skolan och insåg hur jävla trött man egentligen är, ville egentligen ta en fet lång jävla powernap när jag kom hem men fan, hellre att jag krigar och är vaken så jag kan somna fint ikväll!
Jag hoppas även på att få sovsällskap, första gången på 3 dagar haha. Känns ovanligt ju! Men imorgon är det trots allt fredag, och då ska jag njuta, jag ska inte göra ett skit, bara sova eftersom att man knappt har gjort det i veckan, känns det som.

Vet inte vad jag ska skriva om, förutom att jag ska ta mig en eftermaten pinne och sedan lägga mig och glo tv tills min beloved man kommer.

ByeeEEeeEeeeeEEeeeeEeee


Babys

Jag snackar med mig själv, valparna och kameran. Schizo!


!

Jag har inte uppdaterat på länge jag vet. Men det har ju funnits andra saker som har kommit i vägen och sen så har man inte haft blogg-gnistan uppe så att säga.
Det blev tyvärr ingen "skola" (dvs en lektion) idag med tanke på att jag var helt jävla slut igår kväll. Så svårt att sova när man är halvt om halvt barnvakt hela dagarna, därför kunde jag inte heller somna igår oavsett att jag gick upp halv 6 igår morse, somnade runt halv 2-2 typ. Vaknade halv tolv idag typ. Fast det var skönt att få sova ut faktiskt.
Idag ska jag vara hemma igen, fast idag kommer min efterlängtade baby, han ska få träffa puppisarna idag! Snart ska jag tvätta och slänga mig i duschen också innan han dyker upp.
Anywho, har massa att stå i nu så rundar av lite.
SHO!



Tullan och en bejbi


Mina bebisar




RSS 2.0