Slitagesöndag

Idag har jag fan varit efterbliven på riktigt, även fast jag knappt var full igår. Dock drack jag rätt mycket igår så jag haja inte riktigt varför jag aldrig vart det. Lika bra kanske! Gårdagen var iaf riktigt rolig!
Imorse ringde Daniella och väckte mig typ, eller aa jag var väl halvt vaken redan, men hon tvingade mig att käka med henne, så klev upp, tvättade av gårdagens face och jallade upp och mötte henne. Sen blev det en latte på liba, och sen gick jag hem- Sedan efter ett tag ville mami att jag skulle laga mat, då bestämde jag mig för att steka en varsin kycklingfilé, koka ris, göra bea-sås och göra en sallad.
Sen blev det K.O, jag decka en timme på soffan, fast det var jävligt skönt att slagga en stund. Sedan började jag fixa min ipod lite, bla nya låtar och låta den ladda rejält inför bussresan imorrn.
Och efter ett tag kom Cathi hit, blev en massa gossip och sedan åkte vi och handlade chips och julmust och slö kollade på "50 first dates" som gick på tvn.
Sedan när hon åkte hämta jag datorn och nu ligger jag i min säng och kollar grannfejden och dricker julmust.
Borde egentligen sova eftersom att jag ska upp, men det lär inte vara några probs att decka ikväll.

Imorgon tar jag semester. ♥


Som Jonas snällt gjorde på mig!


Lola..


Love




Jag älskar Katy B's röst, den är underbar!


HHAHAHAHAA JAG DÖR

Kissie har lyckats med en av sina mästerredigeringar igen.. lilla flicka, gå en kurs i photoshop om du ska redigera dig.


Lördag

Sämst på uppdatering jag vet, men jag orkar inte skriva något när jag inte har någon fantasi. Gårdagen var nice, blev tjejmiddag, en alkoholfri tjejmiddag för en gångs skull, hos Malin. Det var skitmysigt, det blev potatisgratäng, kyckling, asgod sallad och såser. Så jävla sjukt gott fyfan.
Sen bestämde sig Daniella för hälla i mig bärs, sagt och gjort. Var väl ute på ett äventyr men kom hem tidigt i säng, dock vart jag aldrig full så det var ju nice. Fast Daniella blev ju lite ostadig på sina skor kanske haha.

Idag vet jag inte än vad planen är. Kanske styr ihop the a-team och krökar för honkish, eftersom att den jäveln tar en tråkig semester ett tag framöver. Eller så blir det träffa det andra gänget haha. Något blir det ju iaf!

Men men, nu ska jag försöka styra upp den här likvakan!


Frukostbuffén dagen efter the cruise, man kan aldrig ta för mycket!


Slitage

Alla mår bra, inget minne, lika bra. Bilder kommer, nu ska jag slagga. Sho!

Vinnie Paz

Uppe med tuppen var man, klockan 12, haha. Lika bra att sova ut så mycket som det bara går eftersom att man inte vet hur denna kväll kommer sluta. Är sjukt taggad!
Har precis fått ner Vinnie Paz nya album också, sjukt jävla tungt. Det är ju tack vare Olle på jobbet såklart, det är nog bara vår butik som pumpar jedi, infected mushroom, immortal, eminem osv haha. När jag jobbade sist så såg jag innifrån kylen att en av kunderna diggade med musiken i huvudet, haha.

Anywho, nu ska jag klä på mig och föna mitt jävla hår för att sedan glida till Daniella!


Tryck på bilden för att tanka albumet, ni lär inte ångra er.
HILLEVI, HAR DU INTE HÖRT, TANKA!


Taggad!

Har precis ändrat bloggen igen, som ni ser. Jag kan verkligen inte bestämma mig för hur jag vill ha det. Cpskadad i know.
Är för taggad och lyrisk för att kunna sova, men jag känner att jag måste krypa ner snart ändå. Har ju lite saker att stå i imorgon plus att jag inte ska vakna tidigt för att decka tidigt. För den som deckar innan 05 imorgon är det jävligt synd om, jäääävligt synd om.

Ska försöka sova nu, får se om det går att somna till Jims värld, otroligt nog så fungerar det aldrig eftersom att jag inte kan slita mig från att kolla, typ ett av de skönaste programmen.

Tisdag

Sådär ja, nu är jag äntligen hemma igen efter en hel dag med Daniella. Det blev först en kaffe på liba, sen jakan och kollade clothes och sen tillbaka hit, käkade och tillbaka till liba. Där jag även hjälpte dem med att skriva skyltar till alla deras bakelser och shit, så ni som ser skyltarna där, det är jag som har gjort dem HIHI!

Tänkte börja städa mitt rum nu och fixa lite, har ju inte hunnit eftersom att jag knappt är hemma om dagarna och när jag väl är hemma så orkar jag typ inte, men nu ska jag göra det. Kommer ju inte hinna stöka ner innan jag sticker till Dalarna sen heller, så det kommer vara fint när jag kommer hem också.

Men men, nu ska jag kötta, sho!


Liza fick till det haha, jag älskar den här bilden.

I love you


Du ska bli min pojkvän dem kommande åren, åh du var underbar idag.
Daniella kunde t.om intyga att den var fin, då är den fin.


Fullspäckat framöver

Nu känns det som att jag inte kommer ha tråkigt för fem öre. Jag kan väl lika gärna berätta vad som händer.
Imorgon: Åka till jakan med Daniella och fixa det sista till henne. Samt skriva ut biljetter och shit.
Onsdag: Kryssning!
Torsdag: Kryssning - kommer hem.
Fredag: Tjejmiddag.
Lördag: Vet inte än, men händer säkert något.
Söndag: Försöka ha tvättis och packa massa saker.
Och sen nästa vecka från måndag till fredag befinner jag mig i Dalarna hos Farmor och Farfar. Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite. Speciellt dit, jag blir så ompysslad när jag är där. All uppmärksamhet på mig = perfekt.
Bokade och betalade bussbiljetterna idag så nu finns det inga ändringar, ännu skönare!
Dock kommer bussresan inte bli så rolig, 3 h & 15 min, woho. Det gäller att ladda ipoden och köpa en massa tidningar, tuggumin och godis. Det kan nog vara väldigt avslappnande ändå. Fyfan, jag längtar.

Idag har vi dock bara varit i stan, Daniella shoppade loss medans jag satt och höll i mina pengar kan man väl säga, haha. Sen träffade vi Ida och Malin en liten stund innan vi bestämde oss för att glida hem till mig eftersom att jag var själv hemma. Vi kollade paradise hotel, gjorde naglar och drack té. Sen planerade vi lite hemliga stuff haha. Det kommer visa sig...

http://www.leksand.se/upload/KulturFritid/Kultur-fritid%20adm/Dalah%C3%A4st.jpg


POW

Har inte gjort ett skit idag, förutom att typ jobbat.. käkat.. varit hemma hos Daniella och spelat donkey kong, super mario på hennes supernintendo, sen kollade vi på en tjejfilm, haha.
Det kommer bli en supervecka känns det som, iaf en roligare vecka än den förra. Fast det får ni väl veta dag för dag istället, hehe.

Jag undrar om jag ska ta mitt pick och pack och sticka upp till dalarna iaf. Min granny ringde i fredags och frågat vart jag tagit vägen, fast en buss i tre timmar kommer inte bli roligt. Men jag kommer nog vara relaxed när jag kommer hem sen. Isf åker jag snart. Typ nästa måndag kanske?

Natti

Jahapp, det var ju länge man bodde hos brorsan. En natt fick det bli, inte mer än så. Hajar inte hur han kan bo som en amish nu också, utan dator = ingen civilisation fan. Tv suger rätt hårt efter ett tag.
Ne, det var hemresa efter jobbet, då var det direkt hem till Daniella, där jag lagade pasta och köttfärssås haha och tvingade stackarn att äta med mig. Sedan kom le grabs och gästade oss lite. Jag fick även vara Luca's barn hela kvällen... doh.
Sedan kände jag att det var dags att röra sig, så nu var jag bara tvungen att ta mig en kopp kvällsro och invänta att örterna ska börja värka så jag blir ännu mer tröttis. För imorgon är det jobb som gäller igen. Ska dessutom gå upp lite tidigare för att hinna duscha och fixa.

Men men, smell ya tomorrow.

Ryck

Ska göra ett ryck nu, har inte kommit längre fan. Nu måste jag hoppa in i duschen och börja packa saker. För lilla jag ska åka snart tänkte jag.

Hej då skitbålsta, Hej Mariehäll!


Det är fortfarande oktober?

Att vakna upp och skrika för sig själv "vafan ere här, vafan... snö?" är inte okej. Det är fan inte det. Jag har inte förberett mig inför snö än! Men det är ju som vanligt när det gäller mig, att ha otur när man minst anar det!

Anywho, ska snart typ.. börja packa lite saker som jag ska ha med mig till Jonas. Dvs att jag ska bo där denna helg när han är borta. Nu ska han iväg på Riga-kryssning den saten, får väl se hur det går. Jag tippar på att han kommer få sitta i fyllecell från idag till söndag.
Fast jag ska ju inte bo där för att det är kul direkt, utan för att jag ska jobba denna helg. Och det är sjukt nära till jobbet så behöver inte gå upp typ 3 timmar tidigare för att åka.
Det ska bli skönt och få relaxa lite där. Blir det för ensamt så får jag ju helt enkelt ringa Becca och tvinga henne att téa med mig!

Ajuste, ska ju även åka förbi zinken idag och säga hej till kusinis som firar sin födelsedag en aning tidigare. Dock blir det nog mineralvatten för min del, inte så att man riskerar att leka zombie imorgon on le work.


Jag längtar efter min fullbordade piercing. Två kvar nu sen jävlar!


Hahahaha


Dag 15

Idag har jag inte gjort ett skit. Är fruktansvärt trött bara, sovit skitdåligt inatt. Vaknat typ varje timme, fattar ingenting. Snart kommer Ida förbi på lite té eftersom att hon har rast. Börjar bli lite som en tradition att hon kommer hit, HÖH.
Sen ska jag nog leka med Liza. Det var iaf det vi kom fram till. Det blir nog DH tittande iaf, WOHO! Nu ligger jag inte före i avsnitten längre så nu kan jag joina mina girls på tisdagar igen.
Dock har jag varit stupid och försökte kolla på avsnitt 3 idag, men som tur var så var det keff bild så jag sket i.
Nåväl, ska föna håret nu och klä på mig så man ser ut som en människa.

Toodles idjets.

Gammal


Sovis

Har varit på ett konstigt mode idag. Vet inte varför, kan va sluta-röka-cigg-modet som spökar. Dock känner jag nu att jag är skitvarm om pannan, och känner mig typ illamående så funtar på att gå och lägga mig och hoppas skiten går över tills imorgon.
Var ju hos tandis idag som sagt, och jag hade inga hål, WOHO. Sen åkte jag och mam till ikea och handlade på oss saker till badrummet. Jag blev mycket nöjd, nu kan man iaf tycka att det ser någorlunda skapligt ut.

Men men, nu ska jag sova. Gonatt.

Mooooooooorning

Uppe med tuppen, i like it. Gick upp för en timme sen dock. Har ätit frukost och morgonmyst med Coco. Hon är bra söt ibland när hon inte vill vara terrorist, varar ca 5-10 min, sen är hon igång igen.
Klockan 10:50 ska jag vara hos tandis, sen ska jag och mami åka till IKEA, i love it. Vi ska köpa lite nya grejer till badrummet och göra om där inne så det blir lite mysigare så att säga. Det behövs verkligen.

Anywho, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen dra en duschis.


Hon var söt när hon fick plats i knät, nu får hon knappt det längre :(


Alltså

Är det meningen att alla måste vara fula i varje program? Kolla bruden t.ex, hur kan dom ens be henne ställa upp och vara med på tv. Hon ser helt sjuk ut.

SKITFUL SÖKER FRU

Slitage

Helgen har varit awesome och det blev ett perfekt avslut på söndagen. Imorgon är det måndag och the reality börjar igen, och min och Daniellas nyttiga liv börjar imorgon!
Och jag ska till tandis imorgon, fyfan.. jag är rädd för tandis.


Smygfotarn


Smågrapparna målar sig lite.


EUW

SJUKA ÄCKLIGA MÄNNISKA SOM GJORDE DETTA?
Hur fan har folk hjärtan till att förstöra djur, jag hajar inte.

Minnen


Saviorself

Fyfan, jag säger bara en sak, kötta. Idag blir det en bra dag! Jaha igår då, började med att dagen var en skitdag typ, eller rättare sagt en skitfredag. Sen så dyker Liza upp från ingenstans och säger att hon vill ta sig en hutt. Sagt och gjort, så går jag dit och vi huttar, haha. Spontan jävla fredag. Anywho, jag kan inte klaga idag iaf, men jag är taggad till tusen, denna kväll kommer bli awesome.


Äntligen fredag!

Usch vad jag och mams har slitit idag. Det har åkts till soptippen och kastats massa saker, flyttat massa saker, satt upp nya "gardiner", skurat, dammsugit, tvättat soffor plus så har jag tvättat mina kläder, sen har jag t.om orkat LAGA min garderob och sorterat och vikt PLUS rensat ur massa gammalt och onödigt.
Nu är jag nyduschad och har nytvättade kläder på mig och så luktar jag victorias secret. Kan det bli bättre? Ja, för jag ska träffa mina underbara smågrisar Ida, Malin och Merre på.. en fika.. FAN! Haha, men idag får jag faktiskt fika för idag får vi finbesök hit.
Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon, känner på mig att det kommer bli en bra och trevlig kväll!

Anywho, nu ska jag fortsätta lyssna klart på netsky och dricka upp min fun light.

Fantasibrist

DAGENS VILL HA: Lördag
DAGENS KLÄDSEL: Kalasbyxor och eckötröja, för tillfället
DAGENS FRISYR: Morgonruffs fortfarande haha
DAGENS LÅT: Har inte lyssnat på något förutom radio idag
DAGENS PLANER: Chilla bara, tagga upp inför imorgon
DAGENS SAKNAD: Merre, men han kommer jag ju få träffa lite senare!
DAGENS DUMMASTE: Det vettefan, det kommer väl
DAGENS MISSLYCKANDE: Samma som ovan
DAGENS DROG: Koffein
DAGENS KÖP: Kebab!
DAGENS GODIS: Inget godis än
DAGENS HUMÖR: Happymode
DAGENS CITAT: "Aha, titta det där är buzz lightyear som flyger där!"
DAGENS ROLIGASTE: Coco

!

Jag saknar min gullfia.


Kvällsmys


Jag är tung

Jag är rätt tung. Jag kan skryta om mig själv nu utan att bry mig. Men idag har jag varit rökfri i 10 dagar, och inleder min 11:e dag imorgon. Jag behöver inte ens min plastcigg längre, jag tuggar bara vanliga goda tuggumin.

Till er som vill sluta, det var fan inte så svårt och jobbigt som man tror. Det är bara dom viktiga ciggen man saknar, som t.ex efter maten, efter jobbet, godnatt ciggen osv. Ni hajar.

Men jag är så sjukt stolt över mig själv!

Äntligen helg imorgon!

Kom hem för ett tag sen. Det vart ju tjejmys hos Paula! Det blev lite paradise hotel tittande, äppelpaj och té. Nu när det är fika period (vinter) så ska man helt plötsligt sluta fika! Men det är lika bra, funderar att anställa en PT snart, haha.
Helgen är fullspäckad. Imorgon ska jag och mams röja hela lägenheten, slänga saker. Tokan har ju gått loss här hemma nu sörrni, men jag håller med. Det behövs verkligen röjas upp här, dock skulle det inte vara så jobbigt om vi inte hade haft våra djur... fast Coco fäller inget så hon är lugn.
Sen på lördagen ska det ölas, och lilla Merregull kommer på besök i helgen också, så då blir den en dag med han också, eftersom att han ska vara med på lördag. Har saknat min grisbjörn så mycket! Brother from another mother, indeed.
Sen på söndag ska jag och mams åka till hennes gaylord-vän och kolla på valpar. Ska försöka få hem hans dobermann (den har kuperat svans och kuperade öron, import från utlandet ofc). Jag vill ha en sån, den skulle kunna läxa Coco också, perfekt.

Haha söt



Var tvungen att sno denna video från Hillevi!
Jag vill också ha en sån här söt gris som somnar när den badar!

zzzzzAP

Nu har jag fikat.. igen. Jag måste sluta med det, eller rättare sagt VI måste sluta med det, jag kommer bli en mamma scan köttbulle annars. Nästa vecka ska jag ta tag i den skiten.

Runt 1 mötte jag Malin och Daniella, vi satte oss i skolan för en gångs skull. Kaffet kostar ju en femma fortfarande haha, dom tror säkert att vi går kvar där så vi får fem kronor billigare haha. Skitbra ju!
Sen kom även Ida på hennes lunch och sällskapade lite, sen skulle Ida jobba och Malin åka och övningsköra så då blev det bara jag och Daniella kvar. Sen kom Robin och gjorde oss sällskap också.

Och nu sitter jag här, funderar på vad jag ska göra för mat idag. Känner inte för att göra någon high fashion middag, men någonting ska jag väl mätta mig på iaf.


Idag är det blåsigt och kallt, då kör vi baggyz!


Solsidan, i love you.


Trött

Fyfan, jag orkar inte ens skriva. Jag har suttit och pillat på bloggdesignen som ändå gick åt skogen. Fan. Fixar resten imorgon, nu ska jag sova. Natti!

Jobb!

Otippat men true, brorsan ringde 8 imorse och sa att jag skulle komma in och jobba från 12-20, jag klagar ej. Dock hade det ju varit lite skönare om jag hade fått veta det igår eller i förrigår så man var lite förberedd, men det är ju bara att kötta!
Är väl hemma runt halv tio igen så jag skriver mer då sörrni.

ByeeEeeeEeeeeEEeee

Sen kväll!

Nu gick Daniella precis haha. Vi hittade ju på något tillslut iaf. Vi gick till lucky house och käkade, sen när vi gick hem så gick vi förbi Rickard och Max en liten stund innan dom skulle röra sig, sen efter det gick jag och Daniella ut med lola och sprang upp till centrum och köpte fikabröd till vårat té som vi bestämt att vi skulle dricka till Paradise Hotel. Missade ju det 19:30 idag eftersom att vi var på lucky house.

Imorgon är dagens plan: att träffa Cathi, om hon fortfarande kan och vill? Hör av dig när du har rast eller något! ♥

Men nu ska jag somna till Barbershop som precis började på trean.
Sho!

Rave Digger

Nu är jag här igen! Nu gick precis Loppan, hon var här en på en snabbté och så satt vi och kollade på gamla idolklipp, dog av garv.
Vet inte vad jag ska göra riktigt, ska planera in något med Daniella nu tror jag. Dock vet vi inte vad vi ska göra. Ska försöka luska ut någonting roligt.


Green tea intense mint

Sitter jag och dricker för fullt och lyssnar på Danny Byrds nya platta. Håller med det Fille sa "märker att dnbn börjar komma igen nu såhär till hösten", det är så sant. Inget går upp med en nice höstpromenad, varm jacka, någon soft halsduk och dnbn i öronen. Det är helt sjukt hur man kan vara så glad för stunden.

För övrigt så har jag bara suttit här hela morgonen, vettekatten vad som händer idag, ska förmodligen hem till Liza sen när hon kommer hem, hoppas jag på iaf! Och jag hoppas att hennes bror har bakat äppelpaj då som jag önskat, HEHE det är bara att kötta Max.

Ajuste, morsan faila också så nu är man tusen spänn rikare, dumt av henne, bra för mig. Även fast jag tänkte låsa in henne när hon försökte hinta mig att springa upp och köpa cigg, sen blev hon arg och då är det lika bra att backa, HÖH!


Soran Ismail i mitt hjärta


Eller som SJ säger, lite kul på jobbet!


Min älskade lilla prinsessa



Nattinatt

Nu ska jag klappa igen fabriken och natta mig lite. Fan, efter paradise hotel så somnade jag till i ca tio min, säkert för att jag var så äckligt mätt och behövde smälta maten lite extra, hihi. Så nu är jag pigg, doh!
Dock ska jag gå och lägga mig nu och slå på alla älskar raymond som går fram till filmen "miffo" som börjar sen. Den kan jag somna till så det blir skitbra, haha.


PARADISE HOTEL

FYFAN vilken tur att Nickis påminde mig om paradise hotel, jag hade helt glömt bort det! Ringde upp lillan och frågade vafan hon inte hade sagt något för på hela dagen, hon är ju mer lyrisk än vad jag är, och hon hade t.om också glömt bort så antar att jag blev hennes räddare i nöden haha.
Nu är jag mätt som ett cp och ska lägga mig framför älskade paradise hotel. DET ÄR DUBBELAVSNITT IKVÄLL! Hörs sen, ciao!


Hur kan man inte tycka att det här är gott? DU SUGER MAMMA!


HAHAHAHA


Fika time!

Nu ska jag snart röra mig mot centrum, fast endast för att växla in mina öringar innan banken stänger. Och lilla Ida gör mig sällskap, hon är snäll hon!
Det blir ett gäng idag som ska fika, ryktet sprids fort! HÖH! Anywho, nu ska jag ringa plutt och sen dra!

Ni får se bilder på den utsökta maten sen, HIHI!


Mätt

Det finns inget bättre än storhandling. Nu har man tryckt i sig två goda subsmackor med bacon-ost, ost, skinka, gurka och majonäs på det, fyfan.. jag är typ fortfarande död.
Ikväll ska jag laga mat också, dock ville inte mamma smaka eftersom att hon är färsking. Jag ska iaf göra äggnudlar med kycklingfilé-bitar och tikka masala, det kommer bli tungt! Vi får väl se vem som kommer bli sugen när det väl är klart, hehe.

Ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag springa förbi banken och växla in mina pengarrör som jag fyllt, hade ju några 50-öringar som behövde lämnas in till banken, haha.
Ska även prova det nya "Sunsilk" schampot, få se om det är så grymt som dem förklarar på reklamen. Jag haffade den lila, det ska vara för "styrka" eller något. Det återstår och se, mitt hår lever ju sitt eget liv ibland.

Men men, nu ska jag sno mig på, för runt tre kommer säkert Ida och sällskapar mig innan vi ska fika med Malin, Pillan, Daniella och Jennifer!

Tidig morgon!

Sådär ja, nu har jag gjort mitt ärende för idag. Nu ska jag snart åka med mami och handla food, ska försöka få en braklunch också, hehe.
Idag vettekatten vad som händer, jag vet iaf att jag ska träffa Ida och Malin senare på en fika, det ska bli trevlans!
Skriver mer sen när jag inte är efterbliven längre, haha.

Off to affärn!


mina killar ♥


God natt jord

Nu går jag och smulan och lägger oss. Somnar nog till filmen som började precis "Ed - matchens hjälte".


Slitage söndag

Jag kan ju börja att säga att säga slitage, på hög nivå. Vi åkte ju som sagt till Nickis igår för att laga middag och äta grönsaker med dipp och grejer. Vi hinner knappt vara där i fem min typ innan Nickis frågar "vem vill ha baileys". Då var ju den kvällen redan över, rent ut sagt.
Efter några redbull-vodkas så bestämde vi oss för att åka på någon "lokalfest" ute i Väsby mitt i ingenstans hos loppans kompis som fyllde 25 typ eller något. Där kände man ju inte en käft, men det var rätt kul och driva sönder med folk, haha. Vaknar iaf upp på Scandic hotell (?!) i väsby, och ställer den rätt vanliga frågan när jag och loppan är på äventyr "loppan... vafan hände igår".
Vid 7 imorse så knallade jag och loppan ner och käkade hotellfrukost-buffé, sitter man slitna som två odjur, haha. Sen var det ju dags för hemfärd, och det var ju rätt otippat. Ingen har batteri på luren, så vi kunde inte skicka sms-biljett på bussen så vi krigar att gå till väsby station, dock tajma vi tåget rätt ok där så det var ju chill. Men fyfan vad skönt det var att komma hem, haha.
Mamma hade förberett fläskfilé, pommes och bea när jag kom hem så vi tog en varsin tallrik, slängde på Irene Huss och sen var det ju bara puss och godnatt när vi ätit klart. En powernap efter maten... finns inget bättre.

Sen ringde Sandra och väckte mig och frågade om hon och Daniella kunde komma över på lite té, jag banga inte och så var dom här inom 20 typ. Så vi har bara druckit té och snackat skit hela kvällen, ett bra avslut på söndagen!

Men men, nu ska jag typ hoppa in i duschen och bli en människa igen. För det har man ju inte orkat idag.

God morgon!

Vaknade typ av att loppski ringde mig typ fem i elva, snackade skit och bestämde att hon också ska följa med till Nickis idag. Det var länge sen det var vi tre så det ska nog bli trevligt ikväll. Vi ska nog laga lite käk och softa lite. Så Nickis, inga jävla "men..", kasta ut ditt husdjur för vi kommer våldgästa dig hursom.

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer loppski ner och håller mig sällskap!


..


RDR

Sådär ja. Då var fredagen inprincip avslutad. Ligger och slötittar på någon surffilm som går på trean nu. När Ida gick så tog jag in xboxet i mitt rum och spelade RDR i någon timme eller två, haha. Rätt avkopplande ändå. Jag ligger i min säng, det är fredag, jag slipper bli bakis, lirar ett skönt spel, äter godis och dricker det godaste bubbelvattnet som finns, och jag t.om "röker" i min säng! U n d e r b a r t.

Angående skräckisen så blev det Terror on elm street, visst den var helt ok. Men som Nickis förklarade den så trodde jag att jag skulle sitta och kisa hela filmen, men så var det icke. Visst det var några "hoppa-till-scener" ibland, men annars så var den bra. Dock föredrar jag riktiga skräckfilmer, Nickis!

http://lillakab.blogg.se/images/2010/a-nightmare-on-elm-street_89642150.jpg


Imorgon ska jag nog till lilla Nickis faktiskt haha, ett jävla tjat om henne. Vi ska nog kolla Gossip girl och chilla bara. Kanske laga någon god mat sådär på lördagskvällen. Får se helt enkelt!

Nerverna

Det märks att jag är inne på dag 5. Jag har nu suttit i typ.. två-tre timmar och försökt tanka microsoft fittword för att kunna skriva ett jävla CV till den där efterblivna råttkvinnan som tjatar om det.
Nej men visst, bara för att jag ska skriva ETT CV så ska jag behöva pröjsa typ 2000:- för att KÖPA microsoft OFFICE paketet, i helvete heller? Kom igen nu snåljåpar, finns det ingen som kan lägga upp skiten på piratebay. Vet inte hur många torrents jag har provat och jag har velat skalla sönder skärmen varje gång det visar sig vara en FAIL.

Min inhalator håller på och ta slut redan typ, och jag bytte filtret för typ.. 4 timmar sen. Det brinner verkligen just nu i min skalle.
Anywho, ska försöka göra ett face och sedan möta upp Daniella, ska lämna tillbaka skitfilmen som vi hyrde igår och försöka ta en kaffe någonstans.
Sen ska jag vänta in Ida ikväll, det blir nämligen en skräckfilmskväll idag. Men jag vet inte vilken jag har bestämt mig för än. Antingen blir det "Terror on elm street" från 2010 eller en film som Liza nämnde "Buried". Det återstår och se. Måste ju ställa upp för laget för lillans man vägrar ju tydligen se på skräckfilm. (CHICKEN JONAS!)

Men men, nu ska jag börja fixa mig ett face.

God morgon fredag!

Vaknade upp med att jag kom på mig själv leta efter min piercing kula som lossnat under natten. Den lossnar heeela tiden jag blir tokig, dock är det bara ett under att jag hittar den varje gång?!
Aja, medans jag ålade runt i sängen och lyfte på täcket, kuddar osv så ba "äsch, skitsamma". Så kollar jag ner på naveln och ser att kulan begravt sig inuti naveln. Vad är oddsen? Iaf, så kände jag mig redan skitpigg så det var lika bra att gå upp.
Har nu ätit upp min barnfrukost. Oboy, rostade ostmackor med apelsinmarmelad och på den andra gurka istället för marmelad.
Funderar starkt på att göra en kopp té och sätta mig framför RDR, höhö. Det är ju iaf ingen som är vaken nu så jag missar inte så mycket iaf!


Någon annan som tänker på hur hon sitter?


Kärlek

http://andreapirlo.blogg.se/images/2010/flaskor_med_frukt_72_medium_83924577.jpg

Det godaste bubbelvattnet jag druckit.


Dag 4 avklarad!

Fan vad stolt jag är över mig själv, och jag är glad över att alla i min omgivning verkligen peppar mig och berömmer mig för detta, det gör bara att jag kommer att lyckas ännu mer! ♥

Har förövrigt inte gjort så mycket idag. Gick ju som sagt upp och mötte Ida, Malin och Ronja och fikade lite. Sedan satt vi där ett tag, sen kom Daniella och sedan var Ida tvungen att jobba igen och då satt resten kvar. Sen när Daniella skulle på matte så gick jag, Malin och Ronja in på apoteket för att spana efter en sprit som jag ska ha till naveln, trodde det skulle göra skitont att tvätta men det kändes ingenting. Ni minns kanske hålet jag tog i somras, det har alltså fortfarande inte läkt även fast det borde ha gjort det.
Anywho, sedan gick jag hem, lirade lite RDR tills Daniella kom och plocka upp mig. Vi gick hem till henne, gjorde naglar, spelade supernintendo (super mario och donkey kong) och sen bestämde vi oss för att hyra film. Vilket var det onödigaste jag gjort idag haha. Den var så fruktansvärt dålig så vi bytte film till en som Daniella hade hemma.
Och nu är jag hemma igen, haha.

Helgen då? Enligt planer imorgon ska jag, Malin och Ida kolla på bio imorgon. Men nu såg jag att Malin hade skrivit till Ida att hon tydligen inte kunde, isf blir det bara jag och Ida! Det är iaf planerat att vi ska se "I rymden finns inga känslor", har faktiskt sett fram emot att se den för den har fått mycket bra kritik.

Men men, nu ska jag sluta skriva innan detta inlägg blir en bok.

Kissväder

Nu är jag klar, redo for leaving. Det regnar ute, därför fick det bli leggins och tjockiströja. Jävla kissväder, egentligen vill jag inte ens gå ut men vad gör man inte för sina flix. Hatar att bli klar tidigt, ska liksom gå om en timme typ. Det suger ju. Dock funderar jag på att byta plats med lillebror, lägga mig framför RDR en liten stund tills jag ska gå hehe.


God morgon!

Vaknade ju dock inte nyss, men ändå. Började morgonen med att duscha, fyfan vad skönt det var. Sedan så åt jag lunch istället för frukost, mami hade gjort lasangette, fett gott.
Nu ska jag bara dricka upp mitt té, tanka klart Magnetic Man plattan för att sedan lägga in på ipoden sen göra mig iordning för att träffa lillcheyen och Malin!

Sen vettefan vad som sker, ska antagligen bara softa. Sho!

En av de bästa låtarna som gjorts.

i didn't have to turn around
i could feel him in the back of my brain
when i step into the crowd
something told me that i'll meet you today

your energy when you touch me

lifted me off the ground
your words to me are like music

i don't know who you are

all i really know is theres something in your heart
that makes me feel its a new start
all i really know is theres something in your heart

are you from another world

i've never seen someone who looks like you
beautiful stranger how do you do
told me is there something i could do for you

your energy when you touch me

lifted me off the ground
your words to me are like music

i don't know who you are
all i really know is theres something in your heart
that makes me feel its a new start
all i really know is theres something in your heart

Yey

Är så trött så jag håller på och svimmar. Jag har länge nu suttit och funderat på vad jag ska skriva om. Eftersom att jag knappt gjort något idag så har jag inget att skriva om. Jag skulle vilja skriva djupa saker, samtidigt som att jag inte vill det för det är töntigt, enligt mig. Så tänker jag varje gång jag läser någons blogg. "Sluta tyck så jävla synd om dig själv". Djupa saker håller man utanför bloggen tycker jag. Om folk ska behöva läsa hur deprimerad du är eller hur synd det är om dig så orkar ju ingen läsa tillslut. T.ex denna tjej. Jag kan verkligen inte haja hur hon kör sitt race. Hon skriver hur dåligt hon mår och samtidigt hur bra hon mår av sin påhittade pojkvän. Pinsamt.. skärpning cheyen. Ibland garvar jag så jag gråter.

God natt.

Trött

Jag är stolt över mig själv, faktiskt. Klarade av 8-timmars jobb utan cigg, för första gången. Dock var det rätt jobbigt när det inte fanns något att göra under två timmar typ, då man brukar passa på och ta en snabb cigg typ, och sen efter lunch. Där satt jag med mina tuggumin istället. Anywho, kom hem halv tio, då lagade jag snabbt köttbullar, makaroner och gräddsås och sedan slängde jag mig framför Kungarna av Tylösand.

Imorgon vet jag ej vad som händer än, ska iaf ta en kaffe med Ida och eventuellt Malin (?) på Idas lunchrast.


HAHAHAHA kommer du ihåg Sandra?


Hahaha alltså


Dag 2 avklarad!

Haha jag kan ju bara börja med att säga en sak. Den där skräckfilmen var totalt ovärd. Jag somnade t.om. Dock kanske för att jag varit uppe sen kvart över 8 osv haha. Blir ju så när man äter, bäddar ner sig med en filt i ett mörkt rum och kollar film. Fast jag blev faktiskt förvånad över att Sandra inte somnade haha. Anywho, sen när jag VÄL vaknade kollade vi på halv 8 hos mig, sveriges skönaste familjer och DH. Dock hade ju jag och Sandra redan sett avsnitten som gick idag, och t.om nästa avsnitt.
Iaf, Sandra drog runt halv tio typ. Då fortsatte jag dega och nu ligger jag och kollar på Bartenderskolan som går på 3an, haha. Börjar bli mycket krökprogram nu, man får ju inte glömma paradise hotel och kungarna av tylösand. Åh paradise hotel börjar nästa måndag, fyfan vad jag längtat.

Nåväl, ska snart klappa igen. Ska ju nämligen upp 9 imorgon, jobb på g!

GAG

Sådär ja, nu har jag städat mitt rum och fixat och slängt massa saker. Dock orkade jag inte fixa garderoben, personen som paja den borde fixa den istället, tycker man ju, inte för att jag direkt vill det, men en principsak är en principsak!
Anywho, nyduschad och redo på att gå upp och möta Sandra i centrum, hon skulle göra lite ärenden, sen ska jag lura i henne att vi ska köpa lite.. snacks till skräckfilmen jag håller på och tankar, nämligen kallad "GAG". Såg trailern på den och den såg ut som en såndär panikfilm som man vill spy av, dvs en bra film!


Min bästa vän

Med dig står jag stark, med dig är jag mig själv, med dig är jag aldrig ensam,
med dig känner jag mig älskad, med dig vet jag att allt blir bra.
Du är min bästa vän Lina! Så mycket du och jag gått igenom, det kommer aldrig försvinna.
Jag ville bara att du ska veta att du har en så otrolig stor plats i mitt hjärta och jag älskar dig något otroligt!
Tack för att du just är min vän ♥


Man blir glad av att få ett sånt här sms bara sådär.
Du är min bästa vän genom tiderna också hjärtegull, det vet du redan! :)

Dax att ta tag i något!

Nu har jag bestämt mig för en massa saker. Jag ska storstäda mitt rum. Försöka laga min garderob... och sedan vika allting där i så jag hittar allt, städa hyllan och rensa papper och shit.
Sen jag kom hem från apoteket nu har jag suttit med den här skiten i munnen. Fan rädd att man ska bli beroende av den här skiten istället haha. Kan inte lägga ifrån mig den.

Men men, nu ska jag ringa söta Sandra sen ska jag börja städa!

Tisdag

Uppe med tuppen idag, gick upp kvart över 8! Dock för att jag hade ett onödigt ärende att gå på, sedan skulle jag och mamma shoppa på apoteket. Nu har vi införskaffat två st inhalator's var, en nikotin-munspray och 4 tuggummi paket, jag tror nog det här kan gå bra, haha. Plus mint-te som smakar tuggummi, nu är det bara att kötta!

Idag ska jag leka med Sandra, får se när hon vaknar dock haha. Klockan är ju bara kvart över elva än så länge så ska inte ringa och väcka henne. Kan nog försöka städa mitt rum istället så det är lite mysigt. Har inte städat på jättelänge nu, får fan panik av att vara där inne överhuvudtaget.

Imorgon blire tydligen jobb också, 12-20 så det är rätt nice! Skönt att göra något om dagarna faktiskt.
Ciao!

Saknar

Helt ärlig tror jag att jag kommer få en slap efter att ha skrivit det här men.. jag saknar min skola. Jag saknar att driva med lärarna, övertrötta moments, fika i cafét typ 40 ggr om dagen, radio, varvig lera.. ni vet vad jag snackar om. Alla var liksom samlade, man behövde inte bestämma träff med någon, för alla vänner fanns typ i skolan. Var dom inte där, skolkade dom - då var det bara att ringa och tjata på att dom skulle komma.

Jag saknar grundskolan & gymnasiet något så hejdlöst mycket.

Alla älskar Raymond!

Ligger jag och kollar på just nu. Ska dock klappa igen datorn strax och sova, ska ju upp 8! Idag har jag softat hela dagen, käkat oxfilépasta, kollat 2 nya avsnitt av DH som ska börja sändas nu på tv... (dumma mig) och sedan nya avsnitt av gossip girl! Jag har även blivit ägare till en till Carhartt jacka, jag är glad! Tack gullefjun!
Jaha, hur gick första dagen då utan cigg? Jo, galant faktiskt. Dock skulle jag velat hunnit köpa tuggumi, men det ska jag göra imorgon. Funderar på att köpa plåster, det hjälper tydligen. Och min inhalator ska jag bannemig ha! Haha.
Imorgon ska jag och mor handla lite där.
Efter det ska jag och Sandra dejta, nu har vi mycket att ta igen igen. Vi måste ses oftare, skärpning på oss! Anywho, ska bli kul och gossipilera lite!

Tips på vad man kan göra om man känner sig röksugen:
  • Titta på klockan eller räkna sekunderna. (Suget går över på ca en min!)
  • Vara med kompisar (som inte röker)
  • Rör på dig
  • Rita krumelurer på ett papper
  • Ta ett tuggummi
  • Duscha
  • Ta några djupa andetag
  • Spela dataspel
  • Borta tänderna
  • Träna eller lyft vikter
  • Lyssna på musik
  • Tänk på varför du vill sluta röka - och vad du kan köpa istället
  • Gå ut och få frisk luft
  • Gå på bio och gratulera dig själv för du är så duktig
  • Drick vatten
  • Be om en kram
  • Städa
  • Läs en tidning
  • Sov en stund
  • Dansa till din favoritmusik
  • Surfa på nätet

Måndag

Jag känner mig som en trollslända, som precis ska börja sitt nya liv. (Visserligen lever dom bara i en dag men ändå!). Men jag tror nog att kan klara detta. Det finns ju värre saker man kan bestämma sig för, det här är ju lätt som en plätt om man tänker efter.
Mitt psyke är ju inte direkt sämst, så har jag bestämt mig för något på allvar så fixar jag det. Aja, det återstår väl och se, men det kommer nog bli ett par hatinlägg osv dom kommande dagarna, haha.

Anywho, nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer mormor och morfar förbi och sen ska jag ut på äventyr.
Sho!

LOVE HAHA



Loppan, MUMS!


Necro

I'm still here because I got nothing else to do
You're an asshole but I'm getting used to you
I like the fact that you talk incessantly
I got a thing for assholes who tell good stories

Ajuste!

Jag ska göra slut imorgon.. jag har bestämt mig för det. Den här gången ska jag klara mig utan dig när jag är rädd.. naken.. exposed.. nej men när jag är full, glad eller ledsen. Det här går inte längre. Du gör mig fattigare och du kanske ger mig cancer. Det är slut nu, herr cigarett.

Om jag är lack.. alltså extremt lack bara allmänt så vet ni varför. Kommer säkert ge någon lavett till någon som är störig, men då är det fortfarande inte meningen.. sluta bara vara störig.. säg helst ingenting så är jag nöjd.


Jag välkomnar istället herr plast-cigg ett tag framöver innan jag bryter den på mitten också!


I'm back in biz!

Sådär ja, jag åkte hem idag istället, kände att det skulle bli för ruttet att sitta där hela dagen. Helgen har varit nice. Skönt att få kommit bort lite härifrån. Fredagen var det bara chillmode eftersom att jag skulle börja jobba 9. Sedan efter det åkte jag "hem", käkade, duschade och fixade lite. Sen kom Daniella, Becca och Marce, vi satt där innan vi åkte in till stan. Vi hamnade på "Lobby", Kinzas klubb eller vad man nu kan kalla det. Det var nice, och jag tog oskulden att vara nykter första gången ute, konstigt nog hade jag kul ändå, så det lär nog hända fler gånger haha. Var ju asskönt och inte vakna upp som en zombie. Varför jag var nykter var ju också för att jag skulle jobba idag med, skitskönt och dagen gick fort. Så när jag kom hem hade hemmafrun Daniella dammsugit och städat av lite så jag slapp när jag kom hem, haha. Tack igen gull!
Var ju lite skillnad att städa idag än vad det var i fredags... ni som vet.. ni vet. Fy på dig brorsan! Du förtjänar lavetten något grovt!

Iaf, när jag kom hem idag så var det stress ut igen. Bytte om och drog till Paula med Ida. Det blev lite témys och uppdatering, sen var alla så trötta så det blev inget långt témys, haha.

Avslutar inlägget med en underbar dnb låt. Lyssna och njut.


Äntligen klar!

Tvättstugan lurade mig endast på tre plagg, fast det är så "tjockt tyg" på dom kläderna så det förvånar mig inte. Damn you eckö clothes!
Anywho, nu ska jag börja packa och sen ska jag vänta in brorsan som kommer hit snart. Jag är rätt avundsjuk på han om jag ska va ärlig. Varför jag ska bo i hans lägenhet är i största taget för att det är gångavstånd till jobbet såklart. Sen att han inte ska vara hemma eftersom att snorungen vunnit en resa på sitt jobb, en resa till Barca för att kolla på El Classico. (Barca - Real Madrid). Han får äta och dricka hur mycket han vill gratis och shit, plus en sån stor upplevelse, DRA ÅT SKOGEN DIN GALNING.

Anywho, nu ska jag packa och dra en dusch.
Kör ett inlägg senare när jag är framme.

Sallad

Jag förstår fortfarande varför jag dör varje gång jag äter Napoli's ost-och skinksallad. Den blir bara godare och godare för varje jävla gång, ni som har smakat den vet vad jag pratar om. Fast denna gång bestämde jag mig för att krydda den med lite avokado, och fyfan.. jag dog 2 ggr.
Just nu håller jag på och tvättar för fullt, fan 4 maskiner. Jag fattar inte hur jag kan använda så mycket kläder när jag tycker att det är så lite egentligen.
Nej fifan, nu ska jag ut och hänga upp allting, och gud nåde tvättstugan om det blir som förra gången när torkskåpet bestämde sig för att stänga av sig när jag lämnat tvättstugan... då har inte vårat område en tvättstuga längre kan jag tala om.

Snodde listan av Mickis, tidsfördriv...

Du heter: Lina

Smeknamn: Folk brukar säga lina med kniven

Låt som när du är ledsen sörjer till: Sörjer typ inte?

Beroende av: Tobak, men det är slut på det nu!

Vad tror folk om dig? Typ sjuk i huvudet säkert

Stämmer det? Haha fan vet jag

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonfransar konstigt nog

Hur imponerar man på dig? Tung humor och drogfri

Brukar du skratta för dig själv? Ja om jag ser något roligt så gör jag väl det?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det står om jag vill ha tédate med tjejerna på söndag.

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är såklart

Vem ringde du senast?: Daniella

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag är på baksidan kom ut!"

Antal timmar sömn inatt: typ 11-12 haha

Sov du ensam: Japp, jag och min skitkatt

Brukar du komma i tid: Jag är alltid fem min tidigare t.om

Hur känner du dig nu: Rädd.. naken.. exposed

Vanligaste färg på dina kläder: Det är olika!

Vad tycker du om fötter: Jävla millqvist-fötter

Vad saknar du: Mina valpar..

Hade du en bra kväll igår: Ja!

Favorit dryck på morgonen: Det var kaffe, men nu är det té

När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 00:00, men somnar alltid runt 3-4

Är du blyg?: Oftast inte!

Sysslar du med någon idrott: Nej men jag var en liten idrottsunge som liten

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det beror väl på?

Har du spytt offentligt: Inte så att jag ställt mig på plattan och spytt direkt

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa ståendes

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Är du bortskämd: Nix!

Vad gör du i morgon: Jobbar 9-17

Vad är det värsta du vet?: Fisk/skaldjur & smutsigt folk

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har världens bästa vänner!

Vad är det finaste du fått?: Hmm.. mina valpar

En speciell dag du minns: 4 juni 2010 (studenten)

Du samlar på: Ingenting

När grät du senast: Veckan någon gång

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Dra till bahamas

Vill du gifta dig: Det återstår och se

Vill du ha barn: Javisst, två stycken.

Är du musikalisk?: Ne, men jag kan inte leva utan musik dock

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej!

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Har jag säkert

Biter du på naglarna: Nej!


Utvilad

Fyfan, nu har jag precis smällt i mig frukost. Är sjukt jävla mätt, fyfan. Sitter och väntar på att min sega lillebror ska gå ut och kolla om det förmodligen finns tvätt-tid till mig idag, eftersom att jag ska bo i sumpan hela helgen så måste jag ju ha rena kläder. Dock är ju inte allt smutsigt, men det jag använder mest är det, DOH!

Igår var det en sjukt seg dag. Men det var det värt. Låg hemma hela dagen tills jag slutligen hoppade in i duschen. Då blev jag pigg. Då bestämde jag mig för att våldgästa Daniella och Mickis under kvällens gång, först blev det en fika i centrum med Marce, sen handlade vi en massa munch till filmen som vi inte ens åt typ, sen blev jag så otroligt trött runt 22 så gick hem, slog på Irene Huss (som jag lånade av Daniella), hann se typ 20 min sen somnade jag. Sov från 22:30 igår till typ 11:00 idag, det var sjukt skönt. Nu är jag fit for fight att börja förbereda mig inför sumpan, det ska bli sjukt skönt att bara få komma iväg från bålsta iaf. Och så har jag ju min otroligt söta granne Becca också om jag skulle få tråkigt, så det är ju lugnt!

Anywho, ska typ dra ut xbox-internet-sladden nu så min lillebror går ut till tvätt-stugan, det är xboxet som hindrar honom...

Citron


Barn som äter citron första gången, haha jag dör!


RSS 2.0