Onsdag

Idag har det varit en full rulle dag. Började med att jobba 7-15, sen var det att åka hem o vänta in Merre som snällt skulle hjälpa mig och mor att slänga hela vinden. Och eftersom att Merre var så duktig så gick det så jävla fort, jag och mamma trodde det skulle ta längre tid. Sen kom iof mina båda bröder när det var sista lasset och hjälpte till lite, men jag, mamma o Merre slet fan mest! Så mest cred till oss!

Imorrn är det torsdag, och då ska jag typ ta med mig en liten väska tilll Nickis för att bosätta mig där till lördagen är det tänkt, men om det blir får vi se. Ska ju nämligen jobba lördag&söndag så det blir lite skönare att åka ifrån henne till jobbet än att åka hemifrån. Men vi får som sagt se. Imorrn ska vi iaf dricka ett glas vitt för att sedan eventuellt glida och se looptroop. Det måste ju bara bli av!

Datorn åker med till Nickis så kanske bloggar därifrån imorrn om jag inte kör ett inlägg innan jag åker!


Tizdak

Fyfan vad skönt o vakna tolv idag. Känns som att jag håller på o tar igen alla sömntimmar jag missade förra veckan. Dock kommer det nog vara lite jobbigare att försöka somna ikväll eftersom att jag börjar sju imorrn haha. Men det skiter jag i för jag är ändå ledig sen igen fram till lördag så det är chill.
Fyfan vad skönt att jobba på valborg btw, slippa allt jidder om vart man ska åka osv. Visserligen kommer man ju säkerligen möta upp folk när man kommer hem, men då kommer väl alla redan vara i det jobbiga stadiet så får väl se hur det blir.

Men men, nu ska jag titta klart på det sista avsnittet av skilda världar och försöka hitta säsong 2 och tanka ner.


Jag o min kissekott när vi kollade på Tre kronor.


Ninjaaa we niiinja.

Söndag. Ledig. Äntligen. Har inte gjort ett skit idag förutom att softat med Liza, för en gångs skull, vi har inte setts sen innan jag åkte till solna! Jag lagade lite wok till oss sen kollade vi american dad o big brother utröstningen. Vi skulle ha kollat på en skräckis men det blev för sent för lille Liza eftersom att hon inte är ledig imorrn. Men men, vi tar det säkert imorrn istället!

Imorrn ska jag umgås med min frodo äntligen. Vet ej vad vi ska göra men något hittar vi nog på! Sola kanske om det är fint väder, who knows.

Men men, väntar ännu ett besök ifrån Merreboi som tydligen vill dricka kaffe klockan tolv på natten, men det är ju han i ett nötskal.

Angående uppdateringen

Den kommer jag lovar, men när jag jobbar 6/7 dagar så finns det ingen tid när man kommer hem halv tio varje jävla kväll typ så, håll ut!

Hahaha simon ♥ vol.3


Hahaha simon ♥ vol.2


Lördag

Ligger fortfarande i sängen, eller aaa jag har ju varit ute med gullfia men sen gick jag och la mig igen. Och jag tänker ligga här ett bra tag till. Jag pallar inte stressa upp denna dag också, det är det enda jag fått göra hela veckan, nu vill jag bara ligga här tills jag känner att det är dags att gå upp.

Igår var Ida, Jennifer, Paula och Nickis här och hade vinkväll. Förutom jag då som drack öl, men det gick ju bra ändå! Dock fick jag inget sovsällskap som jag hoppats på eftersom att alla skulle åka hem :(
Men men det gick ju bra ändå! Stämningen var iaf skitmysig, saknat mina tjejer något otroligt. Men på måndag kommer jag ju hem igen så då får jag träffa dem oftare.

Får se vad som händer idag, egentligen vill jag bara dra ner alla persienner och låsa alla dörrar och låtsas som att jag inte är hemma, samt stänga av luren, men det kommer ju aldrig ske. Får se sen vad som händer.

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej

Fredag!

Vaknade för inte så länge sen av att Ella kom in i mitt rum och började "bädda" överallt på golvet för att lägga sig o sova igen, men tillslut så kunde jag inte somna om så det var väl bara att kliva upp och gå morgonrundan. Men man blev ju faktiskt lite glad eftersom att det var sooooooooooool och jättevarmt ute. Så nu ska jag bara hoppa in i duschen snabbt sen städa undan lite för att vänta in Nickis som förmodligen kommer och solar, och senare ikväll kommer mina flix hit för lite vinkväll o mys på balkongen.

Men men, kanske uppdaterar sen igen, får se om de finns tid till det!


Nickis, Linus och Jag.
Vi ses snart igen Linus!


Soffpotatis

Jag har alltså legat i denna soffa hela dagen, förutom när jag varit i tvättstugan eller ute med Ella. Klockan är fan 18 nu, men det är ju det här man drömmer om när man går på jobbet och strosar "tänk om man kunde få ligga på soffan istället.." DET ÄR INTE ENS KUL. Visst att man uppskattar att vara ledig, men det här stryper mig långsamt. Fan glad att jag ska jobba imorrn så man slipper ligga här o feta sig. Visst, jag har semester och imorrn blir jag långledig, men ändå!

Ska försöka hoppa in i duschen, jag har inte ens gjort det idag?! Jag har blivit seg som fan av att ligga så då pallar man tillslut ingenting. Kanske sticker till Nickis lite senare på en té så man iaf kommer ut lite. Men det är fortfarande osäkert eftersom att hon tydligen är i samma skick som mig haha.
Antingen det eller så ska jag kolla på Family guy och American dad som jag håller på och tankar för fullt. Eller så har jag det som nattserie bara. Får se...



Hahaha simon ♥


Statistiken sjunker haha

Trodde jag skulle vara bra på att uppdatera när jag väl var här, men grejen är att jag inte har haft tid! Jag träffar folk varje dag och vill ju inte sabba stämningen genom att blogga, come on liksom.
Nu har Merre varit här i två dagar, han ska dock åka hem idag haha. Lillan var också här igår, usch vad jag saknat min lilla, blir ju helt tokig av att inte ha henne nära längre. Fast det bästa är nog att vi ska bli grannar nu, jag kommer alltså att bo ovanför henne va. Det är väl typ det bästa som kunde ha hänt, denna sommar kommer bli så tung. Sen att Merre och Simon bor grannar också gör ju inte saken värre heller!

Anywho, nu ska jag ut till tvättstugan igen sen hoppa på Merre så han kan vakna någon gång!

http://content7.flixster.com/photo/34/32/88/3432889_gal.jpg
Hej, vill du gifta dig med mig?
Jag skulle kunna offra mina armar & ben för denne mans skull.


HAHAH fail


Ajuste!


Här är min äldsta brors nya gadd, känner mig hedrad att jag fick stå längst upp bland syskonen, hehe.
Han gjorde den på Salong Betong, måste också dit och göra min gadd.

(Niklas, du är snart 30, varför använder du sidenkalsonger undrar jag då?!)


@ Balkongen

Sådär ja, nu har jag städat och fixat lite, nu sitter man med en kopp té och solar. Gullfia solar också, hon ligger så sött bredvid mig här. Tänkte sitta i nån timme innan jag ska hoppa in i duschen och invänta mina gäster: Merre och min bror! Tänkte att Merre skulle få visa sina kockskillz i köket, det har ju aldrig misslyckats någon gång. Nästan bättre än en restaurang fifan. Sen kanske vi glider över till morbror på en kaffe om dem pallar haha.
Annars jobbade jag bara igår och chillade heeela kvällen när jag kom hem. Lagade en mysig söndagsmiddag också, kycklingfilé i ugn, potatisklyftor med sour cream smak och café de paris sås. MUMS!

Men men, nu ska jag fortsätta steka på balkongen.

Söndag

Yoooooo.. precis vaknat typ, eller ahh loppan ringde mig halv tio o väckte mig. Ska väl gå upp snart från denna häääärliga säng, fyfan vad skön den är alltså. Plus två duntäcken på det, så mysigt och sova då!
Är fortfarande fett trött, men måste gå upp och duscha för att sen pallra mig till arbetet.
Är ju ledig imorrn så kör en sovmorgon då, och då ska jag fan stänga av luren... Loppan har alltid en tendens att ringa så tidigt, hon fattar tydligen inte att vanliga människor sover på helger eller när man är ledig. MONGO!

Jag vs Tvättstugan...

Ligger och väntar på att gå loss en andra gång på tvättstuge dörren. Gick dit, satte in nyckeln i hålet och vred om, trodde jag hade fel nyckel, gick tillbaka hit o hämtade andra nycklar, testade alla nycklar, ingen fungerade. Sen kommer det en granne och tror typ att jag försöker göra inbrott i tvättstugan, hon såg rädd ut iaf. Eller så är det jag som ser skräckinjagande ut utan smink. Anywho, kom in i tvättstugan och ska prova nyckeln där inne, DÅ funkar den. Men inte in till "maskin rummet", det är alltså en tvättstuga med två "tvättstugor" i. Så man måste ha nyckel till varenda rum typ.
Så nu är det jag vs tvättstugedörren en gång till, kommer jag inte in så ryker rutan eller dörren. För nu är mina kläder där i och snurrar, kommer jag inte in.. då blir det ett jäääääääääävla liv.

Ska även möta Nickis om typ en kvart också, hon ska hit och umgås med mig. Ska visa mina kockskillz och göra lite käk till oss sen också. Blir lugnt idag eftersom att jag jobbar lördag-söndag, får hoppas på att brorsan har frisknat till så jag får träffa han lite imorrn, vi ska ju nämligen jobba ihop.


Gullfia, kusin Johanna (som jag bor hos nu!) och en av våra valpar för ett år sen.


Fredag!

Första inlägget som jag droppar @ solna då. Har ju som sagt stabiliserat mig rätt bra här haha. På tisdagen så gick vi igenom allt som jag behövde veta osv, sen blev det tidig binge eftersom att jag skulle jobba och Johanna skulle försöka få lite sömn innan resan.
I onsdags jobbade jag, sen åkte jag hem, gick ut med Ella, sen gled jag över till min morbror och Agneta för att käka middag och ta en kaffe. Skönt att dem bor så nära! Efter det ringde Nickis och vi försökte komma på något att göra, slutade med att jag hoppade på bussen dit (2 min, fett skönt) och hon, jag, bahar, marek & matte tog en pilsner på Basic.
Igår var jag bara hemma heeeeela dagen och softade, jag har ju som sagt semester.
Ligger och väntar på att Ella ska vakna så vi kan gå ut! Vet ej vad som händer sedan, det återstår och se!

Tisdag

Som ni förmodligen redan vet så var matchen... kass igår. Slutade 0-0 tyvärr, men men bättre lycka nästa gång!
Har precis packat det sista nu. Blev en STOOOOR väska med massa kläder, en annan väska med skor och jackor. Kan ju knappt gå med samma skor två dagar irad, skiftar hela tiden. Och sen så blev det en påse med smutskläder som jag tänkt tvätta där. Mycket kläder haha. Men ska ju som sagt vara borta i två veckor så!

Ligger för övrigt och väntar på att jag ska fika med Sandra och Annie en stund, sen tänkte jag sticka till solna. Kusinis måste ju lära mig allt i hemmet osv. Ska väl försöka glida över på en kaffe hos morbror och frugan kanske.
Men men, bloggar förmodligen mer därifrån, dock inget mer idag eftersom att mamma kommer med all packning imorrn bitti, och även med min dator då.


Min wok som jag gjorde för några veckor sen, hittade bilden på datorn nu. Shit va hungrig jag blev.


Gullfia nr 2


Såhär hänger hon varje dag när hon väntar på att mami ska komma och babynapa med henne på eftermiddagen.


Kärlek


Söndag

Rätt kul, ni som läser känner mig. Statistiken är alltid högst på söndagar, jag har en tendens till att alltid blogga på söndagar. Visst är det nighty night nu men tänkte bara droppa nåt fort.
Helgen var nice! Fredagen jobbades det till 20 sen var jag hemma hos Liza resten av kvällen. Igår jobbade jag och sen var det utgång som gällde. Och idag var sista jobbdagen för veckan, sen hem till Liza igen för filmkväll. Vi såg "Orphan", den får 4/5 av mig, dock vill jag slå alla småtjejer med svart hår o rysk brytning för tillfället haha.

Vad händer imorrn då? Behöver jag ens säga det? ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIIIIIIIIIIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så är det dags för säsongsmatchen, vi ska piska dem där aporna så det bara visslar om det.

Och imorrn får jag äntligen sova ut.


Liza, Max och Jag!


RSS 2.0