12 december

Måndag idag! Inte uppdaterat på ett bra tag, med tanke på att jag har jobbat varje dag sen i torsdags, och än är det inte slut! Hjälte som man är så ställer man upp utöver schemabelagd tid också. Lika bra, det lönar sig både på jobbet och på lönen i januari! Visserligen att man inte känner sig som en människa, utan en robot som är inställt på autopilot dygnet runt.
Fast imorrn får jag äntligen socialisera mig lite. Lillan ska hoppa på mitt tåg hem, äntligen får jag lite tid med'na. Vi har ju bara kunnat träffas fort med tanke på att hon varit på gotland och vi båda går om varann oftast när vi jobbar.

Helgen som var jobbade jag ju som sagt, men hann även ta mig en tripp till Loppan på lördagskvällen för relax. Vi gjorde hemmalagad pizza och kollade på film och snackade massa skit. Älskar såna lördagar. Visst att man var sugen på ett glas vin i all ära, men icke sa nicke! Det var tänkt att det skulle bli julmust hela kvällen, men eftersom att Loppan glömde den i affärn och vi upptäckte det när vi kom hem så blev det vatten. Vatten en lördagskväll, slå den ni, alkisar!

Men men, nu ska jag tvätta av sminket och fixa lite innan det är dags att sussa. Klockan står på 04:15!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag tycker om att dricka vatten en freda!! :)

2011-12-12 @ 23:45:29
URL: http://nathalenordlund.blogg.se/
Postat av: killen med snoken

michael jacksson näsa!

2011-12-13 @ 17:02:41

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0