I hate, you so much right now.

Jag vill inte se ditt face, men ändå är det någonting som lockar av att se dig vara så skarrig, risig och pinsam när du inte vet om det själv.
Det är fortfarande samma människa som jag pratade om förut. Det är en tjej, nu vet ni det. Det är en tjej som jag har högst upp på min mordlista. En människa som jag kommer krossa med mina bara ord för att sedan krossa henne fysiskt.
Kommer aldrig förlåta en sådan händelse en gång till i mitt liv. Aldrig mer ska jag leva i sån lögn igen. Ljög för mig själv och alla andra.

Du är den där tjejen som alltid kommer att reta gallfeber på mig. Den som jag knäpper först när jag skaffar min ak47, den som jag kör över först när jag haffar bil osv. Fly för livet om du ser mig, fly för guds skull. Du kommer alltid ha helvetets åskmoln bakom din rygg, så länge jag lever på denna jord.
Seriöst, ursäkta denna vidriga svordom, MEN FUCK YOU DIN FETA JÄVLA GRIS, JAG HATAR DIG OCH KOMMER ALLTID GÖRA DET DITT ÄCKLIGA VIDUNDER, DIN RISIGA HORUNGE, SKULLE INTE ENS PISSA PÅ DIG OM DU BRANN OCH KOMMER LÄGGA DEN FETASTE SNORLOBBAN PÅ DIN GRAV, puss mullunge.

Kväller

Klockan är snart halv nio och jag börjar redan tänka på att hoppa i bingen. Dock funderar jag starkt på att gå en walk med Coco innan. Tror fan jag kör på det.
Jobbat idag mellan 7-15, åkte hem, mötte Lillan för att ha kaffestund här. Lillan stack runt halv 8, då värmde jag mat och kollade family guy. SÅ KUL HAR MIN DAG VARIT.

Dock är jag ändå på bra humör. Jag bara längtar till nästa vecka, för på måndag är det... wait-for-it... DERBY, OCH JAG ÄR LEDIG MÅNDAG & TISDAG SÅ JAG SKA SPÅRA! Sen på tisdag ska jag installera mig i Solna hos min kattkusin för att lära mig allt i hennes hem. Jag ska ju som sagt bosätta mig där i två veckor för att ha närmare till jobbet, komma bort från skitbålsta och sen vara hundvakt åt GULLFIA! Kommer bli rätt nice alltså!

Men men, nu ska jag gå ut med gullfia nr 2.

Tisdag

Vaknade av mig själv idag halv tio, på min lediga dag... aja, det var lika bra! Skulle ändå börja tvätta en timme senare. Nu strax ska jag hämta det sista. Fan tvättat hela min garderob känns det som, GOD.
Har även hunnit trycka en sallad från napoli haha, deras ost-och skinksallad... ni som vet, ni vet.

Ska förmodligen åka med mor min och storhandla när jag är färdig. Sen ska jag nog eventuellt bestämma nåt med Ida om jag inte har en annan plan idag, vi får väl se.

Smell ya later.

Mer bilder

Jag och Paula


Jag, Jennifer och Paula

Jag och Beccis

Jennifer, Jag och Paula igen


Sushis

RIP mina sushisar Uffe & Gunnel.
Tyst minut för er. Tur att ni dog en naturlig död och inte av någon svartvit hästhund.

Mer bilder kommer sen


Söndag

Har ju inte haft tid att uppdatera, det har varit fullt drag hela jävla helgen kan jag tala om haha.
Fredag: Började dagen med att åka till IKEA med mamma och brorsan. Sen skulle mamma köpa puckar till våran kaffemaskin på östermalm så då åkte vi med henne in dit och sen åkte vi vidare mot adidasoutlet i sjöstaden.
Jag hittade ett par skor och ett par byssor, sammanlagt typ 600:- fett bra kap. Sen åkte vi mot Mornington hotel för att möta upp ett par jobbarkompisar och ta "en" öl.
Efter det åkte jag till Solna för att hooka Nickis. Där blev det groggisar och vin, sen åkte vi mot Odenplan för att möta upp hennes kompisar, dock blev det rätt lökigt på stället vi var på så vi åkte istället och mötte upp Marek och c.o på söder. Sen åkte vi mot Solna igen och deckade.

Lördag: Började morgonen med morgontripp från Solna. Ångest när man krökar och ska åka så långt, men men haha. Sen mötte jag lilla Merre när jag kom hem, vi satt på baksidan, lyssnade på musik och drack kaffe. Sen knäppte i även en smirnoff haha.
Sen var det bara hem till Becca för att göra sig iordning inför utekväll med en jävla massa. Vi hamnade på Entourage vilket var fett kul. Kvällen blev perfekt eftersom att alla var i sån fin form, ingen var dryg eller någonting så det var fett nice!
Sen blev det donken och svarttaxi hem till Becca igen, där deckade man rätt fort haha.

Snart ska jag stoppa in en paj i ugnen och tanka någon film. Bloggar säkert mer sen!



Jävla jobb!


Bara för att dem pumpar sönder denna på jobbet så har den såklart fastnat på mitt huvud.
Och såklart så var den med på filmen "The Other Guys" också.

Foo Fighters - My hero


Äntligen!

Som jag väntat på denna stund. Nu är jag äntligen ledig i 3½ dag haha. Fyfan, efter att ha jobbat två helger irad så uppskattar jag denna helg. Och den kommer även bli sjukt jävla nice, mycket planer på g!

Senare ikväll
: Möta Ida med Bebis för att ta en promenad så hon får hälsa på lillen, hon har ju inte sett henne sen.. om jag inte är helt ute och cyklar sen vi sålde henne tror jag. Sen ska vi upp till Ida en stund och kika på lite kläder och shit. Och sen går jag förmodligen förbi Liza påvägen hem!
Imorrn: Upp skapligt för att ta tricken till jakan för att bli hämtad av mamma och brorsan. Då ska vi ta en tur på IKEA och sedan ska jag och brorsan vidare mot stan för att checka adidas outlet. Sen ska vi förbi mornington och ta en öl med kollegorna och sen åker vi hem mot Bålsta. Jag bara älskar att ibland få en heldag med brorsan, vi har alltid lika kul med varann!
Lördag: UTGÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG med dem bästa!
Söndag: Slackerdag och vila upp inför mördaveckan!

Natti

Dagens planer blev typ inställda. Blev ingen träning, motivationen slocknade. Men jag städade iaf mitt rum! Har bara legat i min säng halva dagen typ, förutom när jag städade rummet. Sen kom bebis och då blev det full fart.
Satte på mig chillkläder och mötte Marce med Akillez/s (?) med bebis så gick vi en liten runda, sen gick vi hem till Daniella och kollade på "The Other Guys". Har velat se den men det är så tråkigt att kolla på film själv så har inte pallat tanka den. Men fyfan vad rolig den var, garvade rätt mycket haha. Ni som inte sett den, se den!

Borde egentligen sova, men jag är inte trött för fem öre. Ska ju som sagt upp 04:20... Men men, har pallat det förut så det är inga probz. FÖR SEN ÄR JAG LEEEEDIG! Till måndag... sen är det köttarvecka, jobba mån, ons, tors, fre, lör & söndag!

Blev plötsligt också på så dåligt humör. Gick in på en viss persons blogg av en slump och såg dennes fula tryne som ger mig flashback så det bara visslar om det. Jag hatar denne person så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Må denne person inte möta mig i en gränd, kommer förmodligen go zelda on that person. Det är typ såna här moments man önskar att man var en riktig brutal diktator som skiter i allt och bara dödar, för skojs skull. Må gud vara med dig den dagen jag ser dig. Feta lilla stycke, ska köra över dig med en åkergräsklippare 22 gånger. Så ska jag ha klackskor, en fin klänning och en dry martini i ena handen bara för att det ska se lite finare ut.

Men men, nu ska jag försöka sova till Bebis snarkande. God natt.

Haha

Jag och mina skjutgalna gamla serier! Nu har jag börjat tanka "Pappas Flicka" som gick för FETT länge sen på 1an haha. Fattar inte vad jag pysslar med.
Nåväl, nu kommer bebis. Och hon ska bo i mitt rum :)


Bebis

Idag kommer lilla Bebis (ja... hon heter Tuva egentligen) och bor hos oss till söndag! Det ska bli så mysigt. Hon är så dullig!
Dock kommer väl Coco få hybris och som vanligt försöka ha ihjäl henne, men ska nog försöka få Bebis att sova i mitt rum hehe.

Tänkte ta tag i det här nu och börja städa mitt rum. Sen ska jag nog träna med antingen Liza eller Merre. Och sen ska jag avsluta med en promenix med bebis, om jag pallar dvs!


Skruttbebis


Natt

Idag har det varit en riktig slacker dag typ. Först jobb 7-15, sen hem, träffa Frodo och dricka té samt kolla dem två sista avsnitten på Skärgårdsdoktorn av säsong 3, sen när hon skulle gå så tajmade Daniella mig rätt duktigt på msn och sa att jag skulle komma över på té, varför inte liksom. Satt väl där från 21-00 och drack té och snackade skit. Vi har ju som sagt inte träffats på ett tag, bara snabba möten i farten påväg någon annanstans liksom. Så det var ett trevligt avslut på kvällen.

Morgondagens planer: Eventuellt hooka Nickis sen i säng tidigt för jobb 7-15 igen på torsdag! Och sen ladda upp inför helgens bravader.
Ser faktiskt emot fredagen, då ska jag och min bror åka till hammarby sjöstads adidas outlet och kika lite om det finns något snyggt att införskaffa sig. Får väl se, ska iaf försöka hitta ett par skor till kisen, han behöver ju ett par nya air max, och jag som smakråd - kan inte bli bättre! HÖHÖ!

Men men, nu ska jag väl kolla på svensson svensson och försöka sova.
Nighty night, im out!

Mjaumjaumjau

Sjukt, vaknade kl 14 idag. Ofta ingen väcker mig? Som om jag kommer kunna sova ikväll när jag måste sova tidigt eftersom att jag börjar 7 imorrn haha.
Holy cow säger jag bara!
Sitter förövrigt i turban och morgonrock och dricker kaffe. Vanligt kaffe för en gångs skull, dock är det för att det inte finns några puckar kvar haha. Men vanligt kaffe är fan gott det med, bara jag och mamma som är bortskämda och inte låter våran gamla perkulator komma fram lite då och då och rasta sig lite. Nä, kaffemaskinen har satt sina spår märker man ju. Jag kan ju erkänna att jag har spetsat mitt vanliga kaffe med skummjölk...

Nåväl, nu ska jag kle på mig och föna mitt prinsesshår.


Gamla hederliga perkulatorn.


Varmt

Fyfan, ligger typ och svettas för det är så varmt. Datorn bidrar nog ganska rejält med sin fläkt på benen men tét gjorde nog sitt också. Vill egentligen slita av mig täcket men min kropp är förlamad typ. Jag får helt enkelt låtsas att jag befinner mig i sahara!

Imorrn är jag ju som sagt ledig. Men jag vet inte vad planen än är, har en liten plan men får se om det blir av. Vill träna, men då vill jag ju träna med någon också, och alla jobbar imorrn så får se hur det blir. Ska kolla runt lite bland tjejerna!


Mina nya grabbar.


Söndag

ÄNTLIGEN har jag jobbat klart denna jävla helg. Är äntligen ledig nästa och då blire fan spåra. Såg precis säsongens sista Solsidan, fan vad synd. Vad ska man nu titta på? Visserligen så är jag en riktig svenne och sitter och stirrar på "Skärgårdsdoktorn" för tillfället då jag redan raceat Tre Kronor's 10 säsonger haha. Skulle lätt kunna kolla om på alla, fast om något år isf haha. Min mor är typ lycklig över att jag äntligen kollat klart på det. Hon lessnade nog på intro låten. Funderar på att ha den som ringsignal bara för att!

Men men, im out.

FREEDAG SPÅRAAAAA!!!!!!

..eller inte. JOBBA HELA HELGEN, SPÅRAAAA!!!! Känns lagomt kul. Dock ska det bli kul att jobba med min bror, vi träffas bara på rasterna annars, nu ska vi spåra tillsammans i takt med dnb, hiphop och infected!
Får hoppas på att planerna håller i sig till nästa helg bara!

Idag ska jag nog inte göra ett shit, ska åka till Nickis senare och tare lugnt. Ska ju upp typ 6 imorrn bitti så blir jävligt lugnt ikväll.
Men men, ska väl försöka ta tag i detta och klä på mig haha.

ByEeeeeeeeEEeeeeEeee.

God morgon.. GOD MOOOORGON!

Nu har jag precis ätit upp min frukost. Bestämde mig för att ta ett senare tåg, det gick faktiskt en buss som inte gör att jag kommer försent. Hoppas bara inte tåget är försenat bara haha.

Idag är jag fan lite happi tror jag. Fick sova ett par timmar inatt iaf, minst 4 iaf. Har nyfärgat hår och är ledig imorrn så inatt ska min lur vara avstängd så jag inte vaknar pga någon idiot imorrnbitti eller nåt.
Det mindre roliga är väl typ att det är minusgrader ute. Jag hade förväntat mig lite plusgrader iaf. Men kan ju hoppas på att det iaf blir sol, men det är för tidigt att avgöra nu.

Well well, nu ska jag borsta tänderna och sen glida. Kanske "råka" väcka Jennifer och Ida som ligger som två sjösniglar i mitt rum och sover haha. Råka hoppa på någon, ett sånt där riktigt wrestlinghopp och ba "oj jag snubbla" hehe.

Nä, nu får det vara bra, smell ya!

YO!

Kom hem från jobbet för inte så länge sen. Blev inte mycket sömn inatt och klockan stod som vanligt på 4:20 dem dagarna jag börjar 7. Fucking murdadag. Men nu är jag äntligen hemma och chillar. Dock ska jag upp runt samma tid imorrn, ååh döda mig. Ledig fredag sen jobb lördag och söndag. Börjar bli som min bror, arbetsnarkoman.

Anywho, Jennifer och Frodo kommer senare. Fast denna gång ska även Jennifer sova kvar. Fyfan vad jag ska "råka" väcka dem imorrn bitti, muahahaha.
Blir puss och gonatt efter 21 ikväll känns det som haha. Är så fucking paj i skallen just nu.

Hmm... dagens uppdrag: eventuellt färga hår? Får se.


Ibland vill min bror vara fin :)


Ja, jag är hemsk.


Micke länkade denna, åh fyfan vad jag garva.
FÖRLÅT NINJAS, jag är hemsk för att jag skrattar åt detta.


Bad boys 2


Har fastnat för reklamlåten dom kör för Bad boys 2 nu på 6an.

En kaffe blatte tack!


En latte och facebook innan PW med min prinsessa.


4 april

Säsongsmatchen. AIK vs APORNA, vi tar hem den här matchen lite snyggt ska ni se. VI SES PÅ NORRA STÅ!



Tisdag

Jag fick en liten utskällning av tjejerna häromdan att jag inte uppdaterat på ett tag. Så jag tänkte att det var dags att skriva nu kanske?
Har ju iof inte gjort så mycket dem senaste dagarna förutom att ha varit med Jennifer och Ida sen i fredags typ. Igår åkte jag och Ida dock till IKEA över dagen för att köpa ett par sängben till min säng, är så trött att skiten står på golvet, och jisses vad bra det blev när sängen kom upp lite, hade glömt bort hur bra det egentligen var.
Sängen ser ju så mycket större och mysigare ut må ja säga! Men det var inte bara det jag kom hem med, jag bråkade så mycket med min börs igår eftersom att den ligger lite taskigt till med tanke på att det är 25e nästa fredag, men jag var bara tvungen att köpa ett par solbrillor som jag länge letat efter, så det blev ett par solbrillz.. och två st 100 packs ljus, men dem gav jag till mor.
SÅ NU ÄR DET KÖPSTOPP, annars kommer jag få leva på water and bread nästa vecka haha.

Just nu håller jag på och samlar krafter till att städa rummet samt möblera om. Det ska vara fint här när lillan kommer hem idag. Plus att rummet behöver städas ofc.



Skjut mig

Slå mig, trampa på mig, ge mig en risig örfil vafan som helst, allt det är bättre än att vara förkyld. Det kostar mig cash att vara sjuk eftersom att jag inte kan vistas på jobbet normalt.
Imorrn ska jag vara hemma och vila upp mig inför murdapassen i helgen.

Funderar på att slå på "Little Fockers", men jag är så söt-sugen så jag vet inte om jag ska resa mitt lata arsle och bege mig till ica och släcka mitt sug, fast jag vet inte, jag är säkert för trött för det.


Eftersom att jag inte har några bilder än så gick jag typ längst bak i mitt blogg-arkiv och kikade.
Det fick bli en bild på mig och Linus, jag har på mig hans tunga saw-tröja.


Gift dig med mig, snälla.


The Walking Dead

Ja jag vet att jag tjatat om den serien, men nu har äntligen Liza sett den med så nu har jag ännu en till att snacka med det om. Fast nu längtar jag ännu mer till säsong 2 kommer efter att ha sett säsong 1 (för typ 3e gången) nu med Liza. GOD DAMN YOU som tvingar mig att få vänta eeeeenda till.. wait for it... NOVEMBER...

Anywho, blev tyvärr inget jobb för min del idag. Var så jävla risig imorse, jävla förkylning man åkt på! Perfekt tajming också... Har legat exakt heeeeela dagen i sängen och köttat Tre Kronor, och guess what? Nu har jag sett klart alla säsonger... så nu är jag väldigt ledsen. Vad ska jag nu titta på innan jag ska sova eller när jag har astråkigt? Funderar på Rederiet haha. Men men, we just wait and see.
Hoppas på att jag mår bättre imorrn så jag kan jobba resten utav veckan. Och hoppas att svullnaden på mitt jävla öga också lägger sig, för snart sliter jag ut det och trampar på det. Det gör så fruktansvärt ont varje gång jag blinkar.

Men men, nu ska jag titta på denna veckas avsnitt av Solsidan (avsnitt 9 dvs). Blev sugen på att kolla på det när jag pratade med Sandra, hon sa att det var roligt och då kan jag bara inte vänta tills det blir söndag igen...


En "brud" tagen ur The Walking Dead.
Men jag och Liza diskuterade om att det är ju ungefär sådär man känner sig när man är otroligt bakis.
Risig, lite svullen i ögonen och JÄVLIGT torr i käften.


Thaiwok

Äggnudlar + kokos mjölk + chicken tikka spice mix + wok classic + kycklingfilébitar = MURDA! Jag borde bli Per Morbergs arvinge. T.om lillebror tyckte om det, och då är det fan gott.

Fett less

Kan folk bara börja bete sig normalt eller? Är så trött på lögnare, lösaktiga tjejer som förstör sitt liv i tidig ålder, otrohetsjox, folk som backstabbar dig när du minst anar det osv osv.

Folk är nog inte så retarderade att dem inte vet vad jag snackar om när dem läser detta. Vissa förstår, vissa "förstår".

WHAT THE FUCK IS WRONG WITH U PEEPS? Grow up!

Söndag

Sista lediga dagen då. Började dagen med att dra och käka kinamat med Marce på Lucky House. Sedan återigen hem! Väntar på att Liza ska sluta jobbet så vi kan köra The Walking Dead marathon.
Börjar bli relativt snoriiiii nu så hoppas fan att jag kan jobba imorrn. Annars kommer jag slita av min näsa.

Måste föra över alla bilder och shit snart också, inläggen börjar bli lite tråkiga utan det.

Slitage

Gårdagen (fredag): Var först på Koh Pangang med Marce, skiiiiitmysigt ställe. Fast nästa gång blir det middag där och inte bara öl. Efter det så åkte jag själv och mötte upp Nickis, Marek och c.o för att åka till odenplan (tror jag det var, minnet är kort) och efter det åkte vi till Östermalm eller nåt haha.

Idag: Varit hemma, softat, träffat Linus som var en stund i Bålsta för att vänta på bussen mot Enköping, sedan gick jag och köpte lite godis och tog med mig Coco upp till Ida. Kom hem för inte så länge sen, tänkte koppla in datorn i tvn nu och smälla på en film och försöka decka. Börjar känna att halsen börjar strejka, får fan hoppas att det är falskt alarm med tanke på jobbveckan som kommer nu.

Natti tidiga lördag.

Hahaha


Hejhejhejhejhej..

Är förbannat seg. Det blev ju vinkväll här igår som sagt. Annie och Liza gästade mig och Cathi. Trevlig stämning, vi körde även något spel som Liza köpt med sig från jobbet. Det var iof rätt kul! Det hette "Hur fan visste du det?" haha.
Anywho, vaknade runt tjugo i elva, då var Cathi redan uppe och härjade i mitt kök, sötsaken hade fixat diskmaskinen medans jag låg och sov haha.

Nu ligger jag som en strandad val framför "Christine" och samlar krafter till att gå upp och göra mat. Sen kommer Ida och joinar mig på sin rast. Mysigt.

Blir en jävligt lugn kväll idag, ska ju som sagt jobba imorrn och jag börjar 7!


Älskling


Nu har vi orkat med ett år med dig och fler ska det bli.
Min lilla bebis blir 1 år idag.
Och jag kommer aldrig glömma denna dag för ett år sen.
Min lilla prinsessa.


RSS 2.0