Onsdag

Har inte gjort ett skit idag, haft videosamtal med loppan som vanligt under morgonkvisten haha. Sen har jag bara kollat sons of anarchy som jag börjar hata nu för att det är så djävulskt spännande... anywho, nu har jag precis duschat, ska väl laga till mig wok som jag ätit i fyra dagar irad nu hahaha. Ja, jag kan äta det hela tiden. Men nu har jag köpt en teriyaki sås också som jag tänkte att allt skulle få bada i, får se om det blir gott!
Fast imorrn ska jag handla nån annan middag tänkte jag haha.
Ikväll kommer även Loppan hit o sällskapar mig o Ella. Hon kommer rätt sent så det lär väl bli en kopp té och sen en film i samband med att sussa haha. Sen imorrn ska vi upp i ottan och åka till Solna Centrum, där jag ska handla lite till hemmet och så ska vi handla nån god frukost som vi ska göra här.
Men men, nu blev jag jävligt sugen på mat så det är dags satt ställa sig i köket!

<3


<3


PEPPARKAKSFILEN ÄR HÄR IGEN!


Måndag!

Vaknade runt halv tio av att loppan ringde o väckte mig haha, inte beställt denna gång dock! Fattar inte hur den människan kan vara så morgonpigg utav sig... en annan hade ju precis blivit lite ledig o vill sova ut, men ne! Men det var lika bra, har röjt upp lite, dammsugit o fixat.

Har precis gjort mig iordning för att åka iväg till bror för att besöka lilleman. Har även suttit i videosamtal med loppan större delen av dagen haha. Även fast hon och jag suttit o babblat i luren på andra håll, men bara vi har varandra nära, känns som att hon är bredvid hela tiden, då behöver man ju i stort sett inte ses haha! Nerå, men loppan kanske kommer hit på onsdag och sussar över till torsdag :)


Såhär ser det ut när vi har videosamtal, klickar ju förstårs ner när jag skriver nåt men ändå!


Söndag

Fyfan, jag är halvt svimfärdig. Sitter proppmätt i soffan efter att ha ätit en astung wok som jag slängde ihop efter att jag kom hem. Provade Arlas nya "Thai Panna" som precis har kommit typ. Gillar man stark mat så ska man testa den, annars inte, men den va fan nice.
Sitter förövrigt och kollar på Beck på fyran. Det är nice med Beck om man inte är kräsen, man kan slökolla på det eftersom att man har sett alla avsnitt 1561616 ggr under sitt liv.

Min helg har sett ut såhär: Tjejerna kom på middag på fredagen. Tidig läggdags. Jobb på lördag, kom hem, decka rätt tidigt. Idag har jag också jobbat, handlade lite efter jobbet så kom hem med massa gott äntligen. Så ovärt att handla på små skitbutiker där allt kostar dubbelt så mycket.

Imorrn ska jag åka med mamsen till min bror och hälsa på lilleman eventuellt, åååh jag saknar den lilleplutten. Jag vill hålla, mysa och lukta. Hoppas han är lite mer vaken än förra gången, då var han ju iof bara en dag gammal och helt slutkörd såklart haha.


Fredag!

Just nu sitter jag och torkar mina naglar som jag precis har målat. Jag är alltid en sån som kommer på saker att göra när jag precis har målat dem, så dem fuckas alltid. Det är så exakt varje gång. Men nu jävlar ska jag bannemig sitta still i tio min. Att jag skriver gör ju inte så mycket eftersom att jag använder fingertopparna liksom. Men det händer väl nåt snart skulle jag tro.

Ska snart platta håret och göra mig iordning för att möta Ida och dra till Solna C för att handla lite shit tills ikväll. Ser ut o bli potatisgratäng med kött o sallad. Det är riktigt nice! Eftersom att det är jag, som alla andra gånger, som kommer få agera kock tänkte jag göra en liten specialare med köttet hehe.

Anywho, nu ska jag fortsätta sitta helt stilla och vänta på att naglarna ska bli klara haha.


Kväll

Kan inte berätta något om dan eftersom att att jag inte har gjort ett skit. Dem gångerna jag varit ute har jag varit ute med Ella eller gått till affärn. Annars har jag haft videosamtal med Loppan o snackat i luren mest hela dan haha, som alla andra dagar såklart.

Imorrn är det fredag, innebär löning, woho. Soft som fan. Dock blev jag rätt besviken på min lön med tanke på att jag jobbat rätt mycket, men enligt allt så stämde det tydligen, men det var jävligt konstigt iaf.

Imorrn kommer även mina tjejer och säger hej till mig en stund på kvällskvisten. Vi ska väl försöka göra lite käk o umgås, kan ju inte bli så långvarigt eftersom att jag ska jobba på lördag. Så trött på dessa helger, vet inte hur mycket jag har missat pga dessa äckliga helger. Men men, "cash is king" aa, visst men döda mitt enda sociala liv jag har kvar också. Dags att leta nytt jobb snart.

Nu ska Ellabus och jag gå ut för sista gången sen är det gonatt jord i det här huset!

Solna!

När jag kom hit igår så lastade jag av mitt bagage haha, tog ut Ella för att vänta på att Nickis skulle ge livstecken så vi kunde åka dit. Sen när hon vaknade så tog jag och Ellabus bussen dit för att umgås lite. Ella somnade på soffan medans jag och Nickis drack té o snackade skit. Sen tog vi bussen hem o sussa.

Idag kom Ella in o väckte mig runt halv tio, gick ut och gick sen in för att fundera ut en frukost. Gick ner till Hemköp och köpte ägg, bacon, tomat och kaffe för att koka ihop en schyst frukost.

Så nu ska jag kolla några avsnitt av South Park som sägs vara jävligt bra. Hade ju fan missat dem 4 stycken nya, så nu ska jag racea dem hade jag tänkt.


Snart på g!

Ligger och väntar på att klockan ska ticka lite fortare. Ska vara i Solna till kl 18 typ, eller jag kommer att vara där då men det blir rätt perfekt till morbror o frugan kommer hem med nyckeln. Jag och Ella kanske ska till Nickis om det inte blir försent och om Nickis orkar med tanke på att hon ska upp halv 6 imorrn. Får se, det gör inte så mkt heller, då hinner jag stadga mig lite, packa upp osv. Skönt att det bara är 8 minuter exakt med bussen!

Anywho, hörs säkert från Solna sen!

Kväll

Kom hem för en stund sen, gled ju till Liza efter gymmet för att kolla Walking dead. FAN vad den serien är bra, och så djävulskt spännande hela tiden. Fan blir tokig av en veckas väntetid varje gång på skiten.

Dricker för övrigt mitt chai té och laddar ner massa rederiet säsonger så jag har nåt att göra när jag åker imorrn o är borta så länge. Visst finns det internet, men min kusin har bara en dongel så det kan gå lite segt o tanka säsonger, men filmer funkar!

Åh vad skönt det ska bli!

Softa, tjäna pengar.

Äntligen fick jag vakna efter kl 10 en dag, usch så skönt att sova ut en dag. Dock var det för att Marek höll mig vaken igår på facebook haha. Anywho, vaknade runt halv 12, gjorde kaffe, käka frukost och slängde in första tvätten i maskinen. Tänkte tvätta allt nu så allt är klart tills imorgon när jag ska bosätta mig i solna i två veckor, FETT SKÖNT. Så nu ska jag hänga andra maskinen, och jag har redan bytt sängkläder, dammsugit, skurat och dammat rummet. Fett skönt. Nu är det bara gymmet och walking dead med Liza, sen dusch och hopp i nya sängkläder.

Åh jag kan inte sluta titta på bilderna på lilleman, jag är helt fast. Han är ju så djävulskt söt. Tittar på dem hela tiden, har ju även en bild som bakgrund på ifånen haha. Längtar till jag får träffa lilla familjen igen! ♥

Men men nu ska det hängas tvätt!

Fasters lilla, så söt.


Åååh.

Vaknade av mig själv runt halv tio. Fråga mig inte varför, har inte sovit särskilt bra i helgen med tanke på att jag har behövt gå upp innan kl 5 varje dag. Men men, råkade ju decka rätt häftigt igår iaf. Först somna jag till, sen vaknade jag utav att brorsan knacka på fönstret, så gick upp och öppnade, sen slog vi igång Johan Falk, och efter ett tag somnade jag igen. Så idag vaknade jag i min onepiece, sminkad och toffs på huvudet (inte bra!), tv:n lös blått för att datorn hade gått i viloläge och min lampa i fönstret lös, haha. TRÖTT TJEJ.

Hur som helst, nu ska jag göra mig iordning för att sen åka med mamma till SÖS och kolla på våran älskade lilleman, jag kommer köra på vattenfast mascara idag, inge snack!

Hejhejhejhejhejhej skriver sen igen kanske!


Söndag

Idag blev jag faster, och gick på ledighet efter 4 sjukt jobbiga dagar! Life is gooood

Kvällish

Ligger i sängen med morgonrock och turban fortfarande. Dags att ta bort turbanen och hoppa i nattskjortan o sussa snart, en annan ska ju upp 6 imorrn bitti för ett onödigt personalmöte från 8-11 :)

Anywho, det blev ingen tandläkare. När jag kom dit så sa dem att dem hade klantat till det och att jag skulle dit IMORGON halv två istället. Jävla tur att jag hinner hem från jobbet tills dess. Sen ska jag träffa lillan på hennes rast också osv.

Har precis käkat äpple med vaniljkesella så nu kommer jag sussa gott. Fan vad det mättar!
Men men, nu ska jag förbereda sussandet, dvs koppla in datorn i tvn och slå på reddan! WOOP!
Gonatt!

<3


Skräck

Vaknade runt 10 idag, låg o pratade med Loppan en stund innan det var dags för omelett time. Två ägg till frukost är bra att äta om man tränar. Sen kan man ju välja vilken form utav äggen som man vill ha. Omelett blir man ju mest mätt på om jag får säga det själv. Då kan man ju blanda i lite tomat, lök osv så blir det mer mättande. Och en kopp kaffe på det såklart!

Skulle även ringa och boka om min tandläkartid som jag fick igår, med tanke på att jag ska bosätta mig i solna nästa onsdag så orkar jag inte åka tillbaka redan på torsdagen för att gå till tandläkaren kl 08:00... fett drygt. Så jag tänkte att jag kunde få en tid efter det eller nästa vecka innan onsdag, men nej nej.
"Det finns en tid idag halv två, kan du ta den eller?" och jag som är rätt dum säger "aa visst". Jag måste alltid vara förberedd nån dag på att gå dit eftersom att jag HATAR tandläkarn av hela mitt hjärta. Så nu sitter jag såklart på helspänn för jag ska snart jalla ner dit. Och inte nog med det så har jag fyllt 20 nu, så jag hoppas att den där premieskiten fortfarande gäller så jag slipper lägga 500:- på ett besök SOM INTE JAG HAR BETT OM. Fick jag bestämma så skulle jag aldrig mer sätta min fot på det där stället, jag är klar  där nu. Men nej, nu måste jag börja råna banker för att kolla mina tänder. Jävla skitställe, ni rånar folk!

Anywho, nu ska jag borsta tänderna, fast egentligen borde jag skita i det så kan dem få känna på min frukost!

LÄTTNAAAAD

Äntligen är den här förbannat efterblivna förkylningen borta, och den förbannade ångesten över träning. Båda bara försvann i ett naffs! Så jävla härligt. Va riktigt skönt att träna dag, även fast jag körde lugnt. Kan ju inte kräma på direkt efter 3 veckors "uppehåll". Men imorrn blir det nog lite armar, mage och mycket intervall, det är så skönt!

Efter träningen så gick jag in på ICA och plockade på mig vaniljkesella och ett grönt granny smith äpple, samt nytt luktvax till min vaxlykta. Cyklade hem, började med att tända ljuset så det skulle vara lagomt uppvärmt efter jag duschat klart. Åh guuuuud va gott det luktar kan jag säga.
När jag sedan stod och skivade mitt äpple som jag skulle äta med kesellan så råkade jag tappa halva äppelbiten, vem var där på två röda? Jo Coco i egen hög hund, råttan tog biten så skulle jag ta den ifrån henne men då slutade det med att jag jagade henne så kuta hon in i sin bur och käka upp äpplet istället. Jävla hund! Visserligen skulle jag ändå kastat det eftersom att det passerade 3 sekunders-regeln rätt häftigt där, men jag trodde hon inte gillade äpplen, men hon tar lite allt möjligt den där råttan.

Anywho, nu ska jag ta igen american dad, family guy och sen rederiet...

Haha

6 dagar sen jag skrev, helt otroligt att min statistik håller sig på plats. Förlåt, jag vet själv hur frustrerad man blir för att ingen annan har hunnit bloggat osv. Men jag ska försöka bättra mig nu. Men det har liksom inte funnits nåt att skriva om som kan vara intressant. Vad vill ni veta, att jag jobbat hela helgen och det första jag gör när jag kommer hem är att slå på Rederiet och försöka somna till det? Eller att jag nöter The Sims 3 TILLS jag ska kolla på Rederiet haha.
Men nu i veckan ska jag va på jobbet på onsdag och torsdag, så då har jag ju massa tid att döda i veckan, woho.
Nä men ska väl försöka göra nåt vettigt, jag får ju äntligen börja träna idag. Ååååååh va skönt det ska bli! Har ju inte tränat på ca 3 veckor pga förkylningen. Men nu ska jag kötta varje dag stenhårt innan jag drar till Solna, där kommer det nog bara bli promenader med Ellabus istället för gym. Men det är lika bra det, det är bra att variera. Sen så finns det ju även ett motionsband där, så då kan jag gå och kolla nån rulle samtidigt, perfa!

Anywho, ni kanske undrar varför jag skriver vid den här tiden överhuvudtaget? Jo för jag vaknade 08:50 av den där nedrans zombiedrömmen igen som jag har till och från haha. Det är fan helt sjukt att man kan drömma inprincip samma dröm flera gånger. Visst att det är lite extra vidriga tillägg i varje "ny" men ändå. Börjar bli rätt trött på det nu, man vaknar och tror att man ska utrusta sig som Tomb Raider i egen hög person, måla streck på kinderna och tro att man ska ut och agera virvelvind med svärdet. Fast det hade ju varit något iof.

Nu ska jag göra lite äggrfukke och ta en kopp kaffe till. SHU'S!


7/11-11

Ställde klockan idag, dock råkade jag ju snooza i 45 min, men jag hade skitsvårt att somna igår så det blev sent. Kanske var för att jag drog ner första säsongen av Rederiet, eller för att jag även fick ner The Sims 3. Som jag sa till Loppan nyss, om ni undrar varför jag inte kommer svara i luren på ett tag så vet ni varför, hahaha! Nej men man blir lätt beroende av Sims 3, och sen fastnar jag jävligt lätt för mina serier.

Idag är det mammas födelsedag. Dock kommer jag inte vara hemma tyvärr, men hon har redan fått sin present av mig och min bror.

Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka iväg till lillan med Merre och Robin. Vi ska väl fika som bara den och snacka en jävla massa skit. Sen senare ikväll ska jag hem till Liza för Walking Dead kvällen!

Söndag!

Orkar inte skriva om dagarna, så det blir ett kort inlägg. Kände mig en aning risig idag så bestämde mig för att softa hemma hela dagen, skulle egentligen åkt till lillan, men vi bestämde att jag ska åka dit imorrn istället. Ska även få träffa Merre också eftersom att han ska med dit, pojkarna har ju kommit hem en sväng från norge så dem blir hemma ett tag innan dem åker tillbaka.
Har kollat film hela dagen, nu är jag inne på 4e filmen, visserligen går den ju på fyran, och det är Beck - Mannen utan ansikte, den har man ju aldrig sett förr! Haha.

Sitter och väntar på att Nickis och Marek ska anlända hem så dem kan hjälpa mig att installera Sims 3, ska försöka fjärransluta så Marek kan trixa runt lite, men vi får väl se hur det går!


Coco och jag har även myst lite idag.


JAG VET

Det har varit dött i en vecka, men jag har jobbat varje dag sen i lördags så har inte tänkt eller haft tid att blogga. Och det blir inget inlägg det här heller med tanke på att jag ska sussa nu, klockan står på 04:15.
Gonatt

RSS 2.0