Rilles

Dags för rilles efter år och dagar, men denna gång gör vi en god gärning. Vi går dit för Johannas skull eftersom att hon inte varit hemma på ett par månader, och såklart så vill hon ju hooka ett par gamla vänner!
Idag har jag bara jobbat från 6-16, så var helt rutten när jag åkte hem. Skulle egentligen ha förat hemma hos Jennifer men eftersom att jag kom hem så sent så orkade jag inte åka tillbaka till sumpan igen, så nu sitter jag hemma, med en elk, dubstepen är igång och jag väntar in mina sessiga sejor!

Idag kör vi, imorrn dör vi!

Onsdag

Klockan är ca kvart över 1 och jag har varit duktig redan. Gick upp runt tio, drack en kaffe, klädde på mig och gick ut med Coco och Loppan för en PW! 1 timme och 45 min var vi ute och traska. Sen vare dags för äggröra och bacon och en kaffe till. Måste hålla mig vaken för att inte somna nu. Fick även reda på att jag ska hoppa in o jobba för min bror imorrn och på fredag. Fett soft! Har jag lite och göra iaf än att bara dega hemma.
Funtar på att ta en promenad till ikväll innan läggdags, dra en dusch och sen somna som en bebis. Ska ju faktiskt upp runt 4 imorrn, börjar 6. Ingen sovmorgon här inte imorrn!


Family Guy s10e01

Rubriken i sig kallar så detta får bli ett kort o snabbt inlägg! Dagen började med att Loppan ringde och väckte mig, ofc haha. Hoppade i onepiecen, gjorde mig en latte och snackade vidare med Loppan en stund.
Sedan låg jag kvar i sängen o glodde på hajdokumentärer typ, kan inte sluta kolla på det om jag väl börjar! Men efter ett tag så var jag tvungen att hoppa in i duschen o fräscha till mig lite kände jag.
Födelsedagsfikade lite med lillebror som för övrigt fyllde 15 idag, herregud vad tiden går. Om 3 år får lillen gå på krogen och köpa lättöl?!
Anywho, efter det så gled jag ner till Annie och Liza. Annie har tydligen gått och blivit kock helt plötsligt och bjöd på mat samtidigt som vi kollade på Casper, fett länge sen. Den är så bra!
Sen blev det bara massa skitsnack tills det var dags för hemgång. Anywho, family guy kallar så tänkte ta och kolla på det, sen ska jag försöka kolla om man kan se på Karatefylla eftersom att jag missade det idag.


En av 3


100% garanti

Bro är verkligen platsen gud glömde.

Lördag


1 år sen!


Äntligen "fredag!"

Softat med Jennifer & Sofie ikväll, fick även stå för matlagning ofc haha. Det är inge snack när det gäller tjejerna, man bara sitter och väntar på meningen "lina, kan inte bara du göra maten då?" haha. Men men, så är det om man är le chef. Sen får jag ändå bara panik när dem inte gör som jag gör så då tar jag oftast alltid över ändå haha.
Softade till halv 11 sen åkte jag till sumpan och hoppade på samma tåg som loppan hem, skönt att få sällis hela vägen hem!

Just nu vill jag typ bara somna så det kan bli morgon igen. För imorrn ska jag och loppan till kista och kolla runt, käka nåt gott och kolla på "Jägarna 2". Mysig fredag, ingen alkohol inblandad på hela helgen skulle jag tro, vilket är soft det med. Jobbar ju ändå hela helgen så det är lika bra!


En bebis som totaldecka i Ida's knä.


Idag


En dag är det min tur!


Gammal bild.


2006-2010


Det var bättre förr.


Tisdag

Vaknade som vanligt av att Loppan ringer och väcker mig, VARJE MORGON. Hon tjattrar tills jag inte kan somna om igen och då är det lika bra att gå upp. Finns fan ingen som är lika morgonpigg som den människan.
Som förra sommaren när Loppan bosatte sig hos mig, vaknade jag en gång av att hon inte ens låg bredvid, hon var borta och hade skrivit en lapp där det stod "Är och fikar med Rakel, drar bolaget påvägen hem ♥" HAHA, och en annan gång när jag vaknar av att hon står med två ben över mig och hoppar och säger "LINA VAKNA NUUU!" man ba hej jag somnade för 3 timmar sen men okej... hon är söt på sitt sätt, men sluta vara så jävla morgonpigg kvinna.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen möta Cathrine vid Åbergs för att ta en fika med henne. Vi har ju inte setts på aaaaaaaaaaslänge så det ska bli kul och träffa henne igen.
Sen blir det skräckfilmsmys hemma hos Liza, som jag har längtat!


Random bildbomb





















Måndag

Måndagen levererade regn = inte vara ute = skitdag. Dock åkte jag ner till Loppan runt tio och softade med henne tills hon skulle åka och jobba, sen gick jag till lillans jobb och då skulle hon precis ha rast så då stannade jag en timme med henne innan jag knallade hem. Och sen har jag bara varit hemma hela dagen och softat.
Lagat lite käk, kollat på tv med mamma och lite sånt shit.

Imorgon blir det fika med Cathi och sen äntligen få spendera tid med Liza, som tror att hon är någon slags hollywood fru och är uppbokad VARJE gång man frågar om hon vill göra nåt. Men imorrn, då jävlar blir det skräckistime och mys. Får väl se om Max dyker upp också, frågade om han skulle joina så får väl se om han kommer eller ej.


Återigen till den här jävla söndagen igen.

Ligger och slökollar på south park och typ fejsbookar. Men det suger. Funderar på att ta bort den där skiten, så jävla onödigt egentligen. Fast skulle jag inte ha facebook så skulle man få sprida bilder och sånt shit via min blogg. Och det skulle ju bara bli en himla sörja av allt det, men men får fundera ut hur jag ska göra.

Har förövrigt inte gjort ett skit i helgen, jobbat fredag, lördag och söndag. Bara en jävla tur att man jobbar med Olle som fått stått ut med mitt skit hela helgen haha. Anywho, imorgon kanske det blir lite roligare iaf. Eventuellt så ska jag möta upp Olle (4e dagen irad han får stå ut med mig, fast det var ju faktiskt han som frågade!) i stan och tjacka burkar och dra o famea nånstans. Men vi får väl se vad humöret och vädret bjuder på. Skulle egentligen ha skissat upp något idag, men jag orkar inte. Får göra det imorrn vid frukosten om det blir något äventyr så att säga.


Vänstra hörnet!


Äntligen onsdag!

Dagen D är här som vi väntat på! Ikväll blire spårmode. Vi är väl runt 15-20 pers som ska åka, det kommer bli så jävla grymt.
Blev ingen update igår, jobbade 9-19 igår så när jag kom hem så fanns det ingen ork eller fantasi. Hade ju ändå inte gjort ett skit så det spelar väl igen roll. Dock kommer det nog komma en saftig update imorrn kväll, beroende på hur läget är, kommer väl inte få vara nykter imorrn tror jag. Ångest bara att jag jobbar 9-20 på fredag haha, hur FAN ska jag palla det, det är fan frågan. Men men, cash is king så jag säger som Tony när han försökte snacka svenska "KRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIGHHHA" dvs kriga. Men britter kan verkligen inte uttala våra ord, dem kan inte ens härma oss, vilket är helt sjukt.
Nåväl, nu ska jag fortsätta packa lite o chilla till l-wiz nya september mix.


Måndag

Idag har jag gjort... ingenting. Började dagen med att laga en varsin omelett till mig och mamma till lunch. Drog en dusch, åkte ner till centrum för att handla med mamma och plocka upp Loppan samtidigt. Hon var väl här nån timme innan hon gick hem igen. Lagade även middag till mig och mamma, som bestod av den otroligt goda kycklingpastan. Otroligt lätt att göra och den är jävligt god.
Sen gick jag ner till centrum (igen) för att möta Robin och hämta biljetterna inför kryssningen på onsdag, en liten hejdå-kryssning för grabbarna Peter och Tobias som lämnar landet inom en snar framtid för att skapa en ny framtid i Australien! Ska bli kul men samtidigt ledsamt ofc, kommer ju inte få se dem på ett bra tag!

Anywho, tänkte börja förbereda mig inför bingen eftersom att det är jobb imorrn. 9-19, wooow.
ShUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS.


Min lilla prinsessa helt liten.


Jävla förhållande.

Det är just den här dagen man saknar ett förhållande. Söndagen är till för att löka med sin partner, serious. Visst är det skönt att softa själv, klagar inte för fem öre, men ibland är det fan långtråkigt. Alla lökar ju alltid hemma på söndagar, finns knappt en käft som orkar göra nåt eftersom att alla förmodligen är slitna från helgen osv. Men har man den där lilla partnern som måste spendera sin söndag med en så är söndagen räddad. Jävla skitsöndag. Den dagen borde inte ens få finnas, kan man inte bara sätta dit två lördagar istället, det har ju varit kalasbra!

Och nej jag saknar inte mitt förhållande som jag hade, det var inte det jag ville få ut av att skriva detta. Jag saknar förhållande, men inte det jag hade. Varför sakna något som gick rent ut sagt åt helvete? Att ödsla 4 (typ 5) på nån igen kommer jag inte göra. Nästa gång (när/om det nu skulle hända) så har man ju lite erfarenhet, då kanske man ser redan efter nån månad, har man tur - en vecka, att det går åt skogen, och inte märka det efter några år utan att kunna dra sig ur.

Dock hatar jag förhållanden också. Eller rättare sagt, förhållandens akt i sig. Vissa får inte gå ut och kröka = svartsjuka. Vissa får inte umgås med snubbar = svartsjuka. Vissa är för besatta av sina partners = s v a r t s j u k a. Vissa är helt cp i huvudet och man hajar inte ens varför dem två hookar = FRÅGETECKEN. Vissa är grova rövslickare/tofflar = SKJUT ER SJÄLVA

Jag kan ju inte säga att jag var världens ängel mot min förra, men han fick skylla sig själv eftersom att han drog in skiten i förhållandet och till sist ruttnade jag med och sket i allt typ. Jag spenderade hellre kvällar hemma och sket i alla mina polare, men det är aldrig något jag kommer göra om. Lär er, kompisar går ALLTID före pojkvän/flickvän. Det är DEM som står där när det går åt helvete, det är dem som stöttar, det är dem som varar föralltid. Det gör inte din pojkvän/flickvän. Välja vän eller partner? VÄN såklart.

Shit vad jag skrev en bok, men var tvungen att skriva nåt kult, och har ju faktiskt inte yttrat mig på ett jävligt bra tag om saker och ting, och detta är något som faktiskt har suttit på min hjärna ett tag.


Söndag

Helgen har varit soft. Fredagen spenderades med Olle, sen Linus och sist Simon haha. Yrade runt inne i stan! Gårdagen spenderades med crewet. Blev förpärla hos Becca och därefter utgång på Sommar som hade bartömning. Sen eftersom att Daniella inte drack och körde bil så fick jag åka med henne hem, fett skönt.
Idag har jag inte gjort ett skit. Softat hemma hela dagen med brorsan. Slängde ihop lite kyckling med wokgrönsaker och tikka masala och ris till oss, sen satt vi bara o softa framför tvn. Sen såklart som alla andra söndagar så blir man ju godissugen så det var bara att knalla ner till centrum o handla gotti.

Veckan består av jobb och en eventuell kryssning om allt går som det ska.


Jag har sagt det förr och jag säger det igen, JAG SAKNAR MINA BEBISAR.


Torsdag

Har inte gjort ett skit idag, tagit det piano med andra ord. Dock väntar jag på att få göra nåt, ska nämligen träffa Daniella och Sandra en stund nu på kvällskvisten, dock blev det lite senare än vad jag hade trott, men det är sånt som händer!
Anywho, imorrn blir det helg, dock har det väl varit det för mig hela veckan haha, fast jag tagit det lugnt då. Men ska iaf möta upp Olle imorrn och ta en öl eller två. Sen på lördag blir det girltime hos Becca! Sen är väl vardagen igång igen!


På onsdag smällere.


HAHAHHHAAHAHA


Johanna har redan framtidsplaner för mig!


Tisdag

Uppe med tuppen för en gångs skull. Orkade inte sova bort hela dagen så ställde klockan på tio men vaknade t.om innan det, woop!
Idag vetefan vad som händer, får ta dagen som den kommer helt enkelt. Fast nåt vill/borde jag göra. Kan ju inte ligga inne en dag till, det går inte.

Börjar iaf dagen med lite ägg & bacon tänkte jag. Om inte mamma tjuvat all bacon ofc!


Speldag

Jag har inte gått utanför dörren en endaste gång idag, förutom när jag var ute med Coco snabbt under kvällskvisten. Vaknade av att Olle ringde mig och pratade i tjugo minuter haha, sen gick jag upp, slängde på mig onepiecen och började spela wordfeud med brorsan. Vi spelade i typ.. 7 timmar i sträck innan han åkte iväg. Dock har jag även hunnit städa och duscha, men där emellan vart det spel såklart.
Nu kliar det dock i fingrarna eftersom att skiten inte verkar vilja fungera i mitt rum, fast det gjorde det tidigare idag. Måste leka mulle meck snart känner jag, får ju push meddelanden om att folk lägger ord hela tin, blir galen.

Imorrn vettefan vad som händer, nåt ska jag iaf hitta på, kommer bli för rastlös av att ligga hemma imorrn med haha.
SHO

Wile out

Idag har jag inte gjort ett skit. Va hemma hela dagen, sen drog jag ner till Liza och Annie en stund. Igår var det ju som sagt inventering från 6.30-19.00, efter det så kom Nadja och hämtade mig och brorsan på jobbet, då blev det först donken sen hem. Drog till loppski med lite öl och en varsin paj bit, vi drack två öl var sen somna båda haha. Hon hade nämligen också jobbat hela dagen.
Imorrn ska jag träffa Sandra över dagen för att sedan ta det piano hela kvällen, nämligen jobb lördag & söndag, igen. Så less på helger. Anywho, ska spela wordfeud med Olle medans jag väntar på att min film ska bli klar!

Natti!

RSS 2.0