20 APRIL KOM NU

TANKA IMMORTAL TECHNIQUE'S NYA PLATTA HÄR!

Torsdag

Jahapp, så har man lekt färdigt hemmafru för idag. Började dagen med att slänga in en tvätt, diska, vika tvätt, städa lite, dammsuga, ta ur tvätt o stoppa in ny osv osv. Gjorde även en god brunch, en äggröra med bacon, lök, tomat och lite skinka. Sen slängde jag mig i sängen för att kolla nya family guy och californication.
Försökte ta en babynap med coco, men det gick sådär, fastnade för cali så var tvungen att se klart sen gick jag upp igen och gjorde en till kaffe.

Nu blire en jävligt lång dusch och sen inväntas filmkväll hos Annie!



Borde va trött!

Vaknade av att min mor ringde och väckte mig idag, JÄVLIGT tur att hon ringde. Jag vaknade nämligen 10 och ska egentligen gå hemifrån 10:15, det var ju bara att leka Johnny Bråttom och snabba sig! Dock tog jag ett senare tåg men hann precis till jobbet. Jävligt tur! Dagen gick rätt fort, jobbade 12-19, sen när jag kom hem så drog jag gymmet påvägen hem, så kom väl hem 21:30, åt "middag" och kollade på Djungelns Drottning.
Nu ska jag väl börja ladda upp med mina serier att somna till, sen hoppas på att jag orkar se BB som kommer in inatt.

Morgondagens sysslor (MÅSTE GÖRAS, PEPP TILL MIG SJÄLV!) Klockan står på 9-10!
  • Tvätta
  • Städa
  • PW med Coco om hon känner sig kry i benet än!
  • Filmkväll med Annie
  • Sen träning, eventuellt!

 


SÅHÄR SKA JAG BLI IGEN!
(nej det är ingen "ta kort på min mage" utan snarare "ta kort på min andra fina percing som jag nästan dog av att göra, det gjorde sjukt ont så gör _ALDRIG_ i undernaveln" men på denna bild var jag in shape!)


Måndag!

Jahapp, back to blogg-gnistan. Idag har jag inte gjort sååå mycket förutom att jag och Lillan träffades i jakan för att hitta en väska till mig. Och vi fann en! Måste bara lära mig och tycka om den lite till! Ovana kallar jag det. Sen gick vi bara runt o småkikade lite, åt sallad och sen vart dem hemgång!

Är för övrigt JÄVLIGT trött nu, men bestämde nu med Cathi att vi skulle ta en promenad på vibyspåret. Och det är lika bra för då slipper jag få en anledning till att babynapa!

Wellwell, ska väl byta om nu så jag är redo när hon kommer o plockar upp mig!


Tänk att min prinsessa har varit såhär liten.

Hjärtis


Min broder från en annan moder.


Less.

Jag och en vän satt och diskuterade det här med att så fort man skaffar förhållande så försvinner man. Man kan sätta sig in i en människas situation till en början, en månad kanske, att det är jättekul, det flyger känslor hit och dit whatever. Men när det kommer till att skita i ALLA sina polare?

Nånting jag riktigt stör mig så in i helvete på, det är när folk är med sina partners, och man kanske ringer för att säga nåt viktigt eller så, så svarar inte personen? För att den är med sin partner? Förlåt, men NI BOR IHOP. Man behöver inte vara runt varann 24/7 när man bor ihop. Och se för i helvete till att svara i mobilen. Tänk om man ringer en fredagskväll i panik, man kanske håller på o blir förföljd, vafan som helst, och vet att "hon/han är bara hemma och kollar film", så svarar inte personen pga det här? "Jag kollar film med min pojk/flickvän". OCH JAG HÅLLER KANSKE PÅ O BLIR STABBAD HÄR? MEN SKIT I DET DU, KOLLA PÅ FILM HOPPAS DEN VAR BRA!
Seriöst, vill ni vara tofflar och vara hemma med eran pojk/flickvän 24/7, se iaf till att svara på mobilen. För att veta om att det är anledningen till att man inte svarar, det blir skogsbrand i huvudet direkt.

Helst ska alla vara som min älskade lilla, hon har sin pojkvän som hon älskar mer än allt annat, men det märks inte på VÅRAT sociala liv. Det är det bästa, hon svarar JÄMT, på sms eller telefon, spelar ingen roll vad hon gör. Hon kan ses NÄR som. Det är så man ska vara! Och fortfarande veta att dem två kommer gifta sig och få barn i framtiden. TACK IDA LILLAN FÖR ATT DU KROSSAR ALLA TOFFLAR!

Seg

Ja, jag är rätt seg idag. Jag och Loppan drack ju vin igår! Men jag är inte bakis idag, bara trött.
Tänkte unna mig lite tjejdag idag. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen ta tag i mitt face. (Noppa, färga fransar osv), och försöka ta bort den lilla vulkanen som har bestämt sig för att ha slagit läger på min haka. SERRI! Jag har _aldrig_ finnar, men när dem väl bestämmer sig för att slå läger så bygger dem upp sig rätt häftigt.
Blir väl tång + nål som förra gången, dock såg det ut som att jag blivit uppercut:ad när jag var färdig! Anywho, ska väl ställa mig i den där duschen så det blir någonting gjort iaf!

Två år sen


Vart tog min fantasi vägen?! Jag måste börja skissa igen!

Tisdag!

Har varit lite hurtig idag iaf! Ställde klockan på 9, men det var ju omöjligt att komma upp då, så gick upp runt 10. Somnade fan runt tre, halv fyra inatt. Endast pga det där jävla walking dead avsnittet som fick mig att vakna till pga frustration!
Anywho, har iaf städat, dammsugit & skurat under morgonens gång. Och druckit svart kaffe... jag såg verkligen mig själv framför mig, hur ledsen och förbannad jag var imorse, när jag gick upp glatt för att sätta på kaffebryggarn, såg en skymt av en mjölk som stod framme på diskbänken men tänkte "äsch det finns en till i kylskåpet". Sen när jag hällt upp en kopp och ska ta fram mjölken så kommer jag på mig själv att stå och kylskåpsmeditera. Dvs när du öppnar kylen och bara står där och glor utan att veta vafan du skulle ta fram, eller bara glor för att uppdatera dig om vad som faktiskt finns i kylen, u know the deal! Där stod jag, med min halva kopp kaffe, utan mjölk, nyvaken. Jag _måste_ ha kaffe på morgonen, jag blir på riktigt förbannad om jag inte dricker kaffe. Är det ett tecken på att jag kanske borde börja avvänja mig? Maybe! Hur som haver, drack det där skitkaffet svart, med två skedar socker... men nu så är jag iaf inte på dåligt humör och det är ju bra!

Ska laga en fett god kycklingpasta sen till el family, sen ska jag knata ner till Annie (hänger där hela tiden, jag vet, men hon är den enda som bor kvar här!!!!!!!!!!!!!), hon ska köpa sig ett par skor (edit: jag har tvingat henne att sluta va ove sundberg och bett henne köpa sig ett par converse!), så vi får väl se om det blir ett par vita fina converse. Sen hoppas jag på att vi går en promenad i det grisiga vädret!

Gonatt.

Nu ska jag infinna mig i fosterställning och kolla sista avsnittet av Walking dead. Kommer gråta blod!


Mååååndag

Vaknar upp till snöstorm? WTF hände där liksom? Snacka om att växthuseffekten spelar en ett spratt. Nåväl! Håller på med lite frukost nu (ägg, bacon o grönsaker). Tänkte ta mig i kragen o städa undan lite sen, och senare ikväll sticker jag och tränar!
Måste även skriva ett tränings&matschema, kan ju va bra att göra det varje måndag/söndag, för det är ju bättre att variera träning/kosten så man inte tröttnar, dvs att motivationen aldrig försvinner!

Nåväl, nu ska jag fortsätta fixa lite! Hörs sen!

Trött!

Jahopp, kl 4 gick larmet imorse, trevlans må ja säga. Fyfan vad trött jag var. Började 6.30 imorse........... var meningen att jag skulle träna efter jobbet men var så förbannat trött och har ont i fossingarna så det får bli en p-walk ikväll istället. Orkar inte få mer ont idag. Får gymma imorrn istället! Det blir perfa, då är jag ledig ändå!

Nu tänkte jag lägga mig och försöka ta en siesta till BB, sen ska jag ner och hämta Annie för pw! Blir väl att jag softar kvar hos henne en stund också, får se helt enkelt!


Såhär såg jag ut kl 04.30 imorse!
Haha jag har inte borstat håret på två dagar, det stylar sig själv fint.

Tiiiiiiiiiiiiiisdag!

Gick upp för en timme sen typ. Kokade två ägg och gjorde kaffe. Sedan var det dags att göra sig iordning, hade BB på i bakgrunden. Det kommer spåra nu när Rodney ska va där, garanterat!
Nu ska jag snart åka och jobba, 13-19 pass, fett segt, men vafan. Är ju faktiskt ledig i helgen så är fett glad för det! Dock lite segt att börja 06:30 imorrn bara... men det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget!

Äkta


Såja!

Klockan är inte ens tre o har redan hunnit med en massa kult. Gymmade ca 1½ timme, sen gick jag hem, ut med hundar, har fixat med min kalender, skrivit i jobbdagar, träningsdagar och lite sånt shit, dammsugit och skurat rummet. Nu ska jag bara vänta på att jag blir hungrig så jag kan göra kyckling innan jag går ut på promenix med Annie.

Ska hinna med och kolla BB, Californication & Walking dead innan också tänkte jag, det får bli till maten!


Intervaller är underbart.

Måndag!


Gammal bild från gymmet. I början av hela kalaset!
Eliza thornberry & jag.


Äntligen!

Är den här jävla pisshelgen över. Det har varit rent ut sagt en pisshelg. Förutom idag, då jag drog till Annie efter jobbet, så när jag öppnade dörren satt hon där fint, med bordet uppdukat med fläskfile, potatisgratäng, stuvade champisar o sallad. Haha kanske dags att servera mig lite mat efter alla gånger jag stått och lagat mat åt oss! Men det var supernice, ett bra avslut på en söndag.

Nu börjar allvaret igen. Less på att inte träna. Dock har jag varit sjuk ett tag och sen jobbat fett mycket så det har inte funnits ork. Men nu är jag fan taggad igen. Imorrn blire gym på morgonkvisten, sen hem, städa o fixa. Sen promenad med Annie runt 19.
Måste lägga ett kostschema o träningschema inför dessa månader nu innan sommaren. Dags att ta tag i skiten nu innan det blir försent!

Lördag


Onsdag morgon

Nu är jag redo för att åka till jobbet ännu en gång. Ganska less nu. Men det är bara 4 dagar kvar nu!
Somnade sent igår även fast jag var helt död när jag kom hem. Men ikväll ska jag ta en sömnis när jag kommer hem, eftersom att jag ska upp 4-4:30 imorrn bitti. Äntligen få sluta tidigt för en gångs skull också!

Låg och kollade BB igår också. Alltså, seriöst Hanna W, hon går som en riktig pundish. Hon som ska va så jävla piffig och puffig, seriöst lär dig gå som en brud om du ska VA en brud. Och den där andra fläskpaddan Hanna.... allvarligt, kan hon sluta gå runt i stringtrosor med sitt feta arsle! Jävligt less!

SÅJA

Piggare nu än inlägget innan. Nu har jag alltså hunnit med att föna/platta håret, sminkat, slängt på mig en hyffsad outfit och ska snart ut med coco för att sen åka till jobbet. Ajuste, jag har även ringt min frisör för akutfärgning på fredag kl 18:30 haha. Måste springa iväg en timme från avskeds-aw:n för brorsan, men vafan gör det, mitt hår är det viktigaste jag äger och har fan.

Åh jag är plötsligt mycket lyckligare för nu har jag mycket att se fram emot! April månad kommer bli grymt! Sen fyller jag 21 i maj också WOHO! Men vafan är det o hurra över... haha. Och sen kanske det kommer bebisar hit... YEY!

Aja, borsta tänderna sen gitt!


God morgon!

Har precis käkat hårdmyror med baconost och druckit juice, dvs att jag redan har varit uppe tillräckligt länge för att bli hungrig, kul när jag börjar 12, klockan är inte ens nio. Men så går det om man är helt död när man kommer hem och väljer att ta tag i duschandet dagen efter. Fattar inte varför jag gör om samma misstag om och om igen. Jag hatar verkligen att gå upp för tidigt när jag jobbar. Men men, jävligt tur att det är bra väder så man blir lite glad!

Idag blire samma visa som igår, jobba till 19 och sen hem o avlida. JAG PALLAR INTE, en kväll kvar sen är det morgonpass, sen kvällspass igen.............. men men!


Bokat och klart den 20 april, KOMMER BLI SÅ JÄVLA FETT!


Måndag

Äntligen avklarad. Nu är det bara 6 dagar kvar till EN ledig dag. Under veckan blire jävligt piano. Ska dock ta en hej-då-AW på fredag för brorsan som slutar på jobbet eftersom att han har blivit med nytt jobb! Så glad för hans skull! Men det blir jävligt lugnt ändå. Jobbar i helgen med så det kommer nog bli lugnt där med.

Sitter och slökollar lite på "30 grader i februari", inte lika kul nu när Kjell Bergqvist bestämde sig för att kola mitt i allt, det var ju han som gjorde hela serien! Nåväl, blir tidig läggdags idag iaf, ska upp tidigt imorrn och duscha innan jobbet!

Natti!

THE TAKE


TANKA NU!


Söndag

Fucking död. Jag pallar inte 7 dagar till. Så jävla less! Känns jävligt kul och behöva veta att man blir ledig nästa söndag! Men men, what to do. Ska försöka dra igång träningen igen.............. men kommer aldrig palla det. Känner redan nu hur mina fötter har tagit stryk efter dessa jobbdagar.

Anywho, just nu ligger jag och funderar på om jag ska kolla big brother som jag missat eller om jag ska dra igång "The take" som jag nyss tankat. Får se vad jag är sugen på.
Annars ligger jag och lyssnar/tittar på Aleks när han live-mixar, fett skönt med lite variation och slippa byta låt själv. Och såklart låter allt bra, men det hade jag inga tvivel om innan heller.

Hörs sen, nu ska jag svimma ett tag!


!

Beställd! Dock sista saken för månaden då Mamma och min bror anser mig vara en shoppoholic.

torsdag

ORKAR INTE SKRIVA, GNISTAN HAR RUSAT IVÄG FÖR ETT PAR DAGAR.

RSS 2.0