Ehh!

Ja, det var typ månader sen jag skrev. Men vafan, jag har varken fantasi eller lust längre att blogga när jag har annat viktigare för mig.
Har åkt på helttid som lill-chef på mitt jobb, haffat världens finaste människa i mitt liv, softat runt osv osv. Jag har heller inte blogg-appen på min mobil då den ändå inte vill fungera, därför har det inte blivit så mycket skrivande.

Idag började jag jobba efter 2½ veckas semester igen, det var jobbigt men skönt. Jag behöver röra mig, jag har bara varit ute o roat mig, sen legat död under dagen, sen ut o roat mig igen, och bara fått i mig kolhydrater DELUXE i två veckors tid. Men det får va slut på sånt skit nu. Ska iaf börja med att fixa kosten, men det är enklast. Sen får jag ta tag i träning när jag har blivit helt frisk.

Anywho, håller på o tankar sons of anarchy, har börjat om från start. Så nu ska jag snart slå på det och sova gott sen. Sov bara 1 h inatt med tanke på omvändning av dygn.


Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-28 @ 14:27:41
URL: http://forum.modekampanj.com

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0