Monster!

Sitter för tillfället hemma och väntar på att älskling ska röra sig från solna hemmåt! Lär dock ta ett tag till. Är sjukt seg och slut i skallen, har bara sovit i kanske.. 2-3 timmar sammanlagt under hela natten, låg och lyssnade på snabba cash och somnade, vaknade, somnade osv, sjukt jobbigt, men hoppas på att jag deckar tidigt ikväll! Imorgon slutar jag dock halv tolv då ska jag ringa och försöka fixa en ny jobbintervju eftersom att den blev inställd sist, och sedan ska jag ringa och höra om lokalen till min och Prillans födelsedag, DET ÄR INTE LÅNGT KVAR NU! Sen vet jag ej! På torsdag ska jag dock träffa Nickis efter skolan och chilla lite, ta en promenix med söta Shiva i solen (förmodligen). Hoppas vädret håller i sig ett bra tag framöver så vi slipper detta schizoväder.

Idag i skolan så pratade vi lite om kriminalitet och att det oftast är drogerna som påverkar folk att göra brott typ. Om man inte är helt sinnesrubbad som denne Josef Fritzl som låste in sitt/sina barn i en källare i 18 år. En sak bara.. VEM FAN KAN GÖRA NÅGOT SÅNT? Helvete, gör något åt dem där äckliga pedofilgubbarna, sånna ska fan inte få leva, dem ska skjutas DIREKT med ett skott i pannan, det är inget snack om saken. Och sedan typ två dagar efter så är det TVÅ stycken till som har gjort exakt likadant. Alltså, vem fan kan göra så mot sitt eget barn? Det är ju massa snack om att dem behöver vård för "dem är inte friska" NEJ DET VET VÄL FÖR FAN VEM SOM HELST, men dem ska fortfarande skjutas för sånna där äckliga skruttiga gubbar ska inte få leva, dem är inte ens människor, det är monster, precis som han, Josef kallas. Monster, äckliga jävla monster.  Hade Josef varit framför mig i denna stund eller någon gång i framtiden så hade jag själv gjort allt för att tortera, slakta och mörda honom.


TORSDAGGGGGG

Så sitter man här igen, det kunde man ju fan ha fattat! Väntar dock på att få gå till skolan, börjar kvart i tolv idag. Gårdagen bestod väl inte av så mycket, åkte ju till min lilla man som sagt, softade där, käkade lite sallad, kollade efterlyst och lyssnade på snabba cash, mycket müsigt. Idag består väl dagen utav samma sak, måste dock plugga lite matte och läsa lite i min bok, eftersom att rescensionen är grymt jobbig och absolut inte att leka med, haha! Plz, ta mitt liv för en stund. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet, ta det med en nypa salt etc etc. Det är ju som sagt inte långt kvar nu tills sommarlovet, sen efter det är det bara två terminer kvar och sedan tar man studenten. Shit vad tiden går fort alltså. Minns dagen då jag började ettan som igår, haha! Känner på mig att detta år och nästa år kommer bli dem bästa. Kanske året efter det också eftersom att jag fyller tjugo då, WOHO! Och nej, jag har inga planer på att bli alkis, men det återstår ju att se, HÖH!



Hej min man, du är söt.

Bandit queen

Har inte skrivit på fyra dagar typ, är sämst nu för tiden på att uppdatera, men ska försöka orka att bättra mig litegrann. Det har väl inte hänt så mycket på sistånde, gått i skolan och varit med min man. Har inte varit i skolan idag, råkade sova som ett odjur så det blev ej av, men imorgon så. Mormor och morfar kom förbi en stund och mormorn min hade med sin utsökta äppelkaka.. mmmm.. applecookie.. HÖH! Ska väl snart dra en dusch sedan möta Ida för att ta samma tåg som henne till min underbara man. Där vet jag ej vad som sker, kanske lyssnar på snabba cash lite och softar bara.
Vad som händer i helgen vet jag ej, förutom att vi förmodligen ska fira Merre på fredag, men på lördag vet jag ej, vara hemma och vara bakis kanske om jag blir det, om inte så vette tusan, umgås med mannen min kanske. Fan vad jag har noll fantasi märker jag, skriver på om något som knappt är intressant, haha. Är helt slut i hjärnan typ.
Igår då, då blev vi som sagt filmade av tv4 för deras program "Hitta hem" som kommer sändas senare, haha. Don't look at it. Vi fick göra en rekonstruktion av allt hur det gick till när vi hittade dem små kissarna. Hur mesigt som helst, haha! Men anyway, sedan gick vi på R&R och slutade runt fyra, då gick jag hem och babblade med Sandra en timme typ, eller kanske två! Roligt var det. Länge sen också däremot. Och efter det kom min man, då gjorde vi käk och kollade på den rätte för rosing och andra avenyn, haha.
Men men, vet inte vad jag ska skriva mer, ska väl dra en dusch nu och vänta på att få åka.
HEPÅRE!


M.I.A. - 20 dollar

Haha, nu är det mer än en vecka jag skrev sist, har knappt hunnit eller orkat göratt under veckans gång, med tanke på att man har varit i skolan från åtta till fyra, halv fem varje dag i veckan. Vi hade "teater vecka", som tur är så är det äntligen slut! Men det har faktiskt hänt en del under tiden! I torsdags var jag och alla andra tvåor på en liten avslutningsfest för alla tvåor som medverkat i teatern, skulle egentligen dit och bara säga hit. Sen började folk bjuda på öl och drack även lite av Cornelias sprit, och det slutar med att jag hamnar i bråk osv, och festen slutar pga det, haha! Vafan gör man? HÖH! Igår var jag bakis som ett jävla svin, varför vet jag inte, drack inte tillräckligt mycket. Men anyway, var iaf ute och red med min gamla barndomsvän Frida på deras islandshästar. Och ja, jag har FETT ont i arslet, har ju som sagt inte ridit på fem år typ, bara man sätter sig så "ajajajajaj!". När jag sedan kom hem så ville min mage och jag inte sammarbeta och jag börjar spy floder, somnar, spyr osv i fyra timmar. Helt sjukt! Sedan kom älskling och tog hand om mig lite. Idag kommer lite folk hit och dricker lite bira med mig, ska bli trevligt!

Lite annat kul som hänt är att jag på måndag, ska på jobbintervju på min brors jobb halv 4, på tisdag ska jag och mina tjejer bli filmade i skolan utav Hitta hem från tv4, med tanke på att vi var med och hittade dem små kattungarna som jag tidigare nämnt, min moder har fixat sommarjobb till mig och jag kommer tjäna sjukt mycket cashflöde. Så man kan väl säga att jag är rätt glad för tillfället! OCH DET ÄR INTE LÅNGT KVAR TILLS JAG OCH PRI FYLLER 18!


Hej, jag älskar denna låt.

Fredag den 13e - igen!

Jahopp, fredag igen då! Sitter dock fortfarande i min rosa morgonrock och lyssnar för tillfället på looptroop, long time no see va. Druckit 4 koppar kaffe och pratat massa skit med Nickis mestadels hela dagen typ, haha.
Blev ingen skola idag (bad lina) men hade ont i huvudet imorse och pallant gå. Dagen idag blir nog inte så speciell, skulle egentligen åkt till Nickis med älsko, men har man inga pengar så har man inte kul! Dvs att det egentligen planerades att köpa lite pilsner och chilla där. Men det får bli en chillkväll i jakan istället och imorgon ska man upp och hjälpa älsko att tvätta, klockan 10, WOOOOHO! Ingen sovmorgon här inte! Men men, måste ju hjälpa lilla mannen ibland, så det är bara att smile and wave boys, just smile and wave. Vet dock inte vad som händer imorgon med, men det återstår väl och se!


Torsdag!

Håller på och bli sinnessjuk känner jag, jag pluggar tamigfan varenda dag, min hjärna pallant mer nu. Ska plugga idag, igen också, kul va? Men däremot lönade det sig idag, fick G på omprovet iaf, känns skönt att ha det klart, imorgon ska jag bara göra del 2 - igen. Media kan fara åt skogen tycker jag, skolan med för den delen. Skitsamma, ska ge gärnet nu terminen ut, iaf tills jag fyller 18, HAHA. Nej men sen är det bara ett år kvar efter sommarlovet, sen har jag väääärldens längsta sommarlov. Det är väl då man ska börja söka kneg och skit.. men aja!
Hur som helst så sitter jag just nu och väntar på att min man ska dyka upp, håller på med käk också, mums! Pommes, sen ska jag steka korv i grillpanna och lite bea-sås till det, det är finnemang.. OCH johnnys senap såklart!
Vet dock inte vad som händer sen, kanske ska träffa Merre en stund, men det är fortfarande osäkert, och så måste jag ju som sagt, plugga. (Helveticus!) Men men, håll humöret uppe bara så går den här dagen fort som attan, för just nu känns det som att jag vill napa lite, en timme eller så, men då kommer jag sedan ångra mig, för då kommer jag inte kunna somna ikväll och imorgon ska man upp 6:20. MEN MEN, nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver imorgon, får se.

Hepåre!

HOJHOJ LILLEBROR

Har suttit här sedan jag kom hem från skolan! Då var även mormor och morfar här med lite wienerbröd, men lillebror var ej hemma så jag fick två, WOHO! Sitter nu och väntar på lilla storebror som ska komma och sova kvar här, kommer dock åka till jakan senare så passar på att vara hemma och prata lite skit med honom tills jag åker!
Har dock inte så mycket mer att skriva, ska passa på och dra en dusch nu och sedan plugga in provfrågorna tills imorgon. Fyfan säger jag bara, har bara en massa prov hela tiden, mycket press i skolan nu må jag säga. Påsklovet är efterlängtat om jag så får säga det själv!

www.1000apor.se => Stureplans vackraste och Alex Schulmans blogg, tur att någon har humor!
 

<3



Det behövs ingen roman för att beskriva hur mycket du betyder för mig.
Du är mitt allt, och det vet du redan. Det är du och jag mot världen, och det vet du redan också.
Och tyvärr så kommer du få stå ut med mig tills någon skjuter mig!
Jag älskar dig, Alexander kyckling.

Tisdag

Holymoly, man kan väl säga att jag är lite sliten som få idag! Åkte till min man sent igår runt åtta, och han somnade tidigt, och jag var aspigg. Sedan ringde Ida på kvällen och det slutade med att jag tar halv ett tåget från jakan och samtidigt lämnar en liten lapp till babe, haha. När jag kommer till bålsta mötte jag Ida och Jonas och sedan traskade vi hem till honom och då kom även Merre och Luca också. Runt halv fyra snåret känner jag att det är dags att röra sig hemmåt och tvingar med mig Merre och Ida en bit, dem följer med mig halva vägen och sedan börjar Merre, det cpet, snacka om "Shrooms" filmen, och direkt börjar jag ju tänka på den där "munken" i filmen. Fyfan, jag gick i panik hem och sedan när jag kom hem rev jag av mig kläderna och somnade på två sekunder. Så nu sitter man här, med kaffekoppen (såklart!) och väntar på att klockan ska bli kvart över 2 för då börjar min första och enda lektion! Sedan kommer älskling till mig och lite senare ikväll så ska vi till Jennifer, som är ensam hemma i tre veckor.. halleluja!



YOU FILTHY ANIMAL!

GE MIG!

 

 

 

Måndag - igen.

Har som sagt inte skrivit på ett bra tag? Skrev senast den 3e och det är idag 6 dagar sen, bad lina! Anyway, har dock inte hänt så mycket sen dess. Varit med min undeeeerbara man, skolan och softat. Var dock kattvakt i solna i helgen med älskling, vilket var mys. Men damn vad jag ville slakta den ena katten som hej vilt skulle leka med en sovande lina, samt slicka en på armarna och händerna, och det gjorde tamigfan ont? Kattskrället hade en fruktansvärt sträv tunga, eller så var det för att jag var nyvaken och känslosam, haha.

Nu kommer det ett sånt där "ämne" igen som jag fastnat på och måste yttra mig om. Idag på samhällskunskapen så fick vi en uppgift där det stod liknade frågor utav "hur definerar du ondska?" osv. Så fick vi skriva om vad som kunde bättras på för att slippa ondskan och varför det överhuvudtaget uppstår. Ärligt talat, är det någon som vet vad alla turreländer FORTFARANDE krigar om? Man tycker att dem krigar för att.. bara kriga? Allvarligt, lägg ner, dem dödar sitt eget oskyldiga folk. Deras stad går åt helvete endast för att dem förbannat SKA SKA SKA kriga för något onödigt? Varför kan dem inte bara vifta med en liten vit flagg? Skit i om dem får kallas fega, dem gjorde bara det rätta valet. Får jag någon gång tag i dem här två "ledarna" som har bestämt att deras folk ska kriga mot varandra så ska jag tvinga dem att tortera varandra för att känna på vad deras folk som krigar hejvilt för deras skull går igenom, så ska vi se om det blir så jättekul sen. Och då menar jag kanske lägga ett skott i knät, slita av örat, kanske trycka ut ett öga eller något? Tills någon säger "OK, vi slutar kriga" och det får gärna ta timmar, dagar eller veckor, det skiter jag i, bara dem får känna på vafan deras folk går igenom varje dag. Aldrig sova, vakta sitt område, äta en liten, rutten torr macka om dagen och sedan skjuta hundra pers, VARJE dag plus att dem blir skadade och direkt när dem bara kan stå så ska det ut och skjutas! Kul liv!

Dem fi know

Glöm det jag skrev sist! Nu sitter man uttråkad och väntar på att min söta man ska dyka upp, han slutar dock om typ en timme men aja. Ska väl inte göra så mycket heller, laga lite mat, plugga, lira 360 (HEHE) sedan så blir det nog tidigt i säng. Vi båda har bara sovit drygt tre timmar inatt, kunde verkligen inte somna typ, fatta nada. Helgen då? Jo, den spenderades i solna helt och hållet. Vi bestämde oss för att stanna kvar hela lördagen och bara softa, kollade även på mycket Beck, eftersom att min morbror har 4 boxar, HOJHOJ! Var jag nöjd? Japp! Åkte hem tidigt på söndagen, åkte hem och duschade sedan åkte jag till älskling bara. Nåväl, det var lite om helgen.
Känner även att jag håller på och bli sjuk igen tror jag. Känns som att jag kommer få halsfluss igen. Och det är ett rent helvete må ja säga. Låta som någon gammal 80årig kärring som rökt 3 paket cigg om dagen sen sin 12 årsdag. Och så blir man sådär jobbigt "oj:ig". Bara någon petar på en så typ "ajj.. neej.. sluta, rör mig inte, det gör ont" "ooj.. vad jobbigt, nej gud" osvosv. MEN det värsta av allt är att man inte kan svälja salivet för det gör så förbannat ont så man känner att man vill skjuta första bästa människa. Inklusive katten som stirrar med sina skeva ögon. Det är sant, min katt har seriöst SKEVA ögon. Dem går fram och tillbaka åt sidorna hela tiden, hon kan alltså inte stirra "rakt". Ni som sett henne förstår, hahaha. Men anyway, nu ska jag runda av här och sysselsätta mig med något annat!


TJOHO



Tappat intresse för att blogga lite. Just nu är det annat som är viktigt sörrni. Njut av Cotti istället!

RSS 2.0