Sug

Är på kefft humör. Vore det inte för alla idioter runt om i världen så kanske man kunnat vara gladare oftare. Nej jag sitter inte och säger att jag är deprimerad, men jag har märkt på senare att jag blir lätt irriterad på ingenting om dagarna när jag jobbar. Kanske för att min fot är fuckad, jobbar sent osv. Ska inte klaga dock. Hoppas bara på att den här jävla foten kan ta sitt pick och pack och vandra till malaysia eller något. Antingen sliter jag av den eller amputerar skiten. Och så är jag för övrigt förkyld.

Jag hatar den här dagen. Imorrn hoppas jag på en bättre dag iaf, ja det var ju det också när vi ändå snackar om kefft humör, trodde jag skulle få sluta 5 så jag för en gångs skull kunde få umgås med mina vänner EN kväll tillsammans, men neeeej neeeej, det feta lilla stycket ska såklart ändra mitt schema och göra så jag börjar jobba 12-20 istället, skjut mig.

Fuck dig, dig, dig, dig, dig, mest dig, och ännu mer dig.
GONATT CPN!

Boktips


Nattis

Känns som att jag hunnit med rätt mycket idag! Först lunch med Ida, Malin och Merre. Sedan släpade jag runt på Merre som fick följa med mig på en liten "shoppingtur" (apotek osv.). Sedan softa jag hemma en stund innan det var dags att möta Jennifer och Paula! Handlade lite käk och sedan mot mig igen! Det tog ca 4 timmar att kirra mitt hår haha, vi började runt 18 och blev klara runt 22. Fyfan säger jag bara. Och Jennifer som verkligen äääälskar min tjocka lejonman till hår. Dock behövs det fan inte fixas nu på ett tag, nu är det urtunnat, färgat och toppat, UNDERBART! Så tack ännu en gång lilla frisören Jen, du gjorde ett toppenklipp idag! :)

Håller för övrigt på och tankar ner "I rymden finns inga känslor", även fast Sandra säger att den sög sönder så måste jag se den! Så det blir kvällens "nattfilm". Ska ju upp skapligt imorrn för jobb! Dock börjar jag 12 så det är skönt som fan. Slutar dock 8, vilket är mindre skönt. Kommer ju hem vid halv tio tiden och då är man lagomt risig.
Hoppas även på att min fotjävel blir bra, den blev svullen igår igen pga jobb.. fan jag kommer snart kolla upp det här, det var ju snart en månad sen nyår!

Nåväl, nu ska jag bädda ner mig i bingen och snart slå på rullen.
Nighty night, i'm out.


Bild från dalarna. Lite schack med Farfar innan middagen!


Är jag cp?

Jag vill ha barn ENDAST för kläderna och skornas skull, inget annat. Åh jag längtar tills mitt barn går bredvid mig på gatan med samma skor och dress som mig. Min hiphop unge.





Måndag kväll

Var inte så länge sen jag kom hem från jobbet. Är så jävla risig just nu, fyfan. Snorar, hostar och huvudet dunkar sönder, känns som att mina hjärnceller har någon slags fullmoon festival där inne. Anywho, första dagen på nya "avdelningen" var inga svårigheter, dock skönare. Inte lika kallt och jobbigt. Och äntligen är det hyllor för pygmeér, perfekt för mig som måste stå på lådor för att nå hyllor i vanliga fall osv.

Imorrn ska Jennifer äntligen fixa piasakvasten på min skalle, så jag får mysigt och nyfärgat hår. I love it! Sedan är det väl endast att chilla sönder eftersom att jag kör:
12-20 onsdag
7-16 torsdag
7-16:45 fredag.
Murda vecka, men det ska nog gå an. Ska till apoteket imorrn och handla redskap till min förkylning. Måste ju knarka rätt mycket alvedon och ipren dom här dagarna för att palla.

Ajuste, imorrn ska jag även äta lunch med några utav dem bästa, Ida, Malin och Merre. Det ska bli nice att träffa folk, känns som att jag inte gjort det på ett tag nu, haha.


Lola och jag på promenix.


Söndag

Som alla andra dagar så är söndagar självklart den segaste dagen på veckan. Även fast jag inte druckit en droppe på jag vet inte hur länge så känns det fortfarande som att jag är bakis varje söndag. Det är väl något som sitter mentalt haha.
Nåväl, sitter för övrigt och hoppas på att den irriterande, stickande och svidande känslan i halsen ska försvinna. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Inte nu när jag ska börja jobba mer. Och jag vill inte ens vara sjuk, att vara förkyld är värre än allt, det känns som att man ska dö i flera dagar. Kanske därför jag är så jävla trött hela tiden kom jag på nu. FUCK FÖRKYLNING, STICK IVEEEG.

Veckan ser dock rätt skön ut:
Imorgon/Måndag: Jobb
Tisdag: Jennifer ska fixa mitt hår (färga/toppa lite) och sen blire middag!
Onsdag: Jobb
Torsdag: Sola med Ida
Fredag: Jobb
Lördag: Chilla
Söndag: Köpa gymkort!


Film

Såg skönaste filmen häromdagen. En film med Ice Cube och Chris Tucker som heter "Friday". Hade inte sett den tidigare och trodde jag skulle bli besviken, men jag garva så jag grät.


Se den ok, ni kommer inte bli besvikna.


Serious?!

När jag har tråkigt, alltså sådär riktigt tråkigt och när jag inte orkar kolla på serier så brukar jag ta tillfället i akt av att kolla på bilder på bdb. På riktiga idioter som lägger in bilder som dom är nöjda med.
Så hände det, jag kom in på en snubbe, en varelse som TROR att han är snygg också. Bland det vidrigaste jag sett. Jag vill trampa på honom, kasta honom i en kundvagn och droppa han från mount everest, kasta han på spåret you name it. Hade jag varit förälder till detta barn hade jag flyttat när han var i skolan eller något. Hur fan kan man ens låta sina barn skämma ut sig såhär mycket? Rita litet gulligt "skärsår" på kinden. Snyggt att ha med en sån unge på släktträffar etc. Fyfan, jag dör.


Helg

Typ tredje helgen irad jag inte gör ett jota. Men jag trivs, jag pallar inte bara haha. Taggar väl upp inför mycket träning framöver och shit. Fick även en god nyhet igår! Att jag ska börja på "en till avdelning" på jobbet. Jag har alltså fått 20 h i veckan nu, plus mina vanliga timmar. Så nu kommer man nog snart plocka ut sköna löner. Känns rikitigt bra faktiskt! Att vara igång hela dagarna, jag trivs bättre så.
Går detta bra och jag fått igång allt så kommer jag förhoppningsvis börja kika lägenheter. Men det tar ju ett tag till så att säga. Så för övrigt mår jag bra! Längtar dock tills nästa söndag då jag och tjejerna ska köpa gymkort. Fett skönt det kommer bli!

Imorgon kommer Bebis hit (Tuva som hon heter egentligen, dvs en av våra valpar) och hälsar på. Jag kommer alltid kalla henne Bebis. Hon var så liten och hon tyckte alltid så synd om sig själv haha. Så fort man tog upp henne så mådde hon så bra och tyckte det var så mysigt, men så fort man släppte ner henne bland alla odjur (sina syskon) så blev hon alldeles ynklig och kröp ihop och började typ spy haha. Hon visste precis vad hon skulle göra för att få uppmärksamhet så att säga. Så det kommer nog bli en röjig morgon imorrn eftersom att hon kommer då!


BEBIS!


Nattinlägg

Har ju inte direkt skrivit skrivit på ett tag. Dock kan det ju bero på att det inte finns något att skriva om. Har typ inte gjort ett skit förutom att ha softat som ett cp eller jobbat. Jag pallar inte göra något. Är inne i någon svacka där jag inte orkar med att hinna träffa alla vänner och shit. Säger som Ferdinand, jag vill helst bara sitta under min korkek, och lukta.. på blommorna. Sånt liv vill jag ha för tillfället. Där man inte måste göra allting utan ta allt i sin takt.

Dock känner jag mig även som ett åskmoln också. Jag kommer explodera på någon snart över någon liten skitsak säkert. Känner bara att jag behöver ge någon en skalle eller två för att lugna nerverna. Vet inte varför det har varit så faktiskt, det har bara kommit som en överraskning som knackat på dörren liksom. "Sho Lina, här fåru lite ilska, ta väl hand om den ok, hörs! *viftar med kardan*"
Det är väl antagligen fåniga människor i vardagen som stör mig som vanligt. Jag vet faktiskt inte varför jag inte kan acceptera folk bara sådär rakt av som jag vet att flera klarar av. Jag studerar, tänker, lägger ihop 1+1 osv innan jag känner "den där människan e lugn, det är ingen jobbig jävel". Jag är väl antagligen rädd för att få in efterblivna personer i mitt liv som man sedan inte blir av med, som ska sitta fast runt en som en fluga på koskit.

Tror det blir bättre när gymkortet kommer, dvs om typ en vecka. Då kan jag träna bort alla keffa tankar och kötta istället. Ska inte se ut som Oprah Winfrey denna sommar, fuck det. Vilket jag inte gjort tidigare, men nu har man väl lagt på sig ett par hull pga sluta-röka-tiden plus det har varit jul. Så fuck fett, nu kör vi snart.

<3


Min djävulskisse


Nykter

Eftersom att jag verkligen ska satsa stenhårt på allt detta med träning nu framöver så har jag bestämt mig för att försöka att skita i att dricka fram till min 20 årsdag. (Maj!) Får väl se hur det går, men om jag ger mig fan påré så kan jag nog lyckas.


Hahahaha


Sött

Synd att man inte hajar själv att man är pinsam. Det borde alla gå en kurs för.



Sommar 2010


Tisdag

Idag är en bra dag. Nu ska jag snart få lite mystid med lillan (Ida), sen ska jag möta upp Loppan för en tripp på guldaffärn och sen hem till mig, då vi ska styra kinect-kväll och vin-kväll. Tro mig om jag kommer vara handikappad imorrn, kan inte ens lyfta armarna i dagens läge (eftersom att jag typ spelade sammanlagt 3 timmar kinect igår). Fyfan säger jag bara. Men det är kul som fan, och tro mig att jag kommer spöa Lopp ikväll.


!

Feta lilla stycke, karma is a bitch :)

Bebisar

Jag saknar mina bebisar något otroligt. Det var mina barn, mina allt i 2-3 månader. Jag vill att gullfia får nya puppisar nu nu nu nu nu. MAMMA COME ON! Ta ditt pick och pack och tagga ner till Belgien och para skrället så vi får bebisar igen. Jag vill bli mamma igen.








Onsdag

Är typ klar inför jobb igen. Mamma kör mig som tur är, hon är allt bra snäll ibland. Tur också, eftersom att det snöar rätt så häftigt, så jag slipper se ut som ett monster under arbetstid.
Igår kan man säga att jag deckade rätt häftigt, somna typ 21-22, och vaknade 9:30 idag, sjukt utvilad. Konstigt efter typ 11 timmars inventering. FETT JOBBIGT DET VAR, jag ska aldrig mer göra det där fan.

Men men, ska fixa mina naglar nu sen ska jag åka och jobba igen.


Ego stridebo super vos..

Söndag

Så jävla skönt att allt är över nu. Julen och nyår. Nyåret var lite spårat, kom hem med en blå tjockis fot så det är väl ett tecken på att allt gick bra till.
Dock mådde jag prima igår utöver att jag gick som snoop dogg, till skillnad från alla andra som låg och ylade på golv och i duschar, haha.
Hookade upp loppan igår, vi gjorde inte så mycket förutom att kolla tv typ, och svulla mat.
Idag har jag inte heller gjort ett jävla skit. Vilat foten, kollat film med mamma (Bröderna Karlsson) och kollat på ARN med min Ben & Jerrys.
Imorrn ska jag inte heller göra ett jävla jota, ska vila foten lite till eftersom att jag ska jobba på tisdag. Guldtid: 06:30-19:00.


Världens sötaste björnhund.


RSS 2.0