En vecka sen jag skrev..

..och kommer nog inte skriva något vettigt. Sitter förövrigt och käkar pommes, schnitzel med beasås och väntar på Ida och Paula som ska komma hit på lite bullshit och té typ.
Har ju inte bloggat på ett par dagar men kan ju uppdatera er litegrann iaf. Julen spenderades hemma med endast min mor, vi gjorde mat och slängde oss i sofforna framför kalle anka, en lugn och fridsam jul så att säga. Och senare kom Jonas och mr ey.
Julklappar detta år var: Pengar, presentkort på H&M och Gina, en Jet-Set klocka och lite duschgrejer. Har dock ej fått av min papi än, men det kommer kanske förmodligen rätt snart. Har ni tänkt på att nyår och julafton inte är lika kul som alla andra gånger? När man var mindre. Då var det mer underskattat! Nu bryr man sig knappt eftersom att det är en helt vanlig dag med köttbullar och kalle anka och så har man sett fyrverkerier i 18 år och tycker inte det blir roligare för varje år som går, visst är det fint att himlen pryds av fina färger men det blir som sagt mer och mer överskattat med åren.
Anywho, ska äta klart nu och sen fortsätta en evig väntan på Ida och Paula som är grymt sega - tidsoptimister.
Sho!

WOHO

Jullov, jullov neför backarna. Idag har vi pimpat pepparkakor och kollat på världens sämsta julshow i skulan. Förutom Ronja då, som dansade bäst av alla som vanligt! Haha.
Anywho, nu ska jag och Ida strax bege oss till barkarby outlet, hon ska handla julklappar sedan ska vi nog bara tillbaka till bowsta och chilla. DET ÄR JU FAKTISKT JULLOV! Hihi!

I'm happy today!

En klad Lajn


Tröttsöndag.

Mmmmmmmmmmmmmmmmm.. YELLO! Det är söndag, det är ca 30 cm snö, det är inte plogat, jag stannar inne idag! Tänker bara gå ut om när jag ska hjälpa mor min till tvättis. Det kan seriöst inte vara lagligt att vi ska få stå ut med den här snön en längre tid. Fan folk kommer ju sitta inne hela vintern, förutom alla dessa "friluftsmänniskor" som ska tvinga ut sina barn för att dem ska göra ett par smutsänglar och frysa arslet av sig. Det kommer jag nog aldrig tvinga mina barn till, att gå ut på vintern om de inte vill, bättre för mig - jag slipper kylan. Det kommer typ bli tvärtom "mamma snälla får vi gå ut och leka i snön" "nej.. varför det? vi kan väl glo på karlsson på taket, äta godis och powernapa lite?". Nej som sagt, vintern kan dra åt skogen!

Under helgens gång så har jag baaaaara tagit det lugnt, jag var även i kista igår och råkade handla upp hela presentkortet fast än jag bara skulle köpa lite smink. Det jag fick med mig hem var: mascaror (en till mamma, fick dock betalt), hårspray, underkläder + strumpor, ett långt leggins-linne, en stickad kofta (wtf?!), örhängen, lite toffsar och spännen. Och allt detta gick på 975:-, så nu har jag 25:- kvar på presentkortet, WOHO! Haha. Men jag blev nöjd över mitt köp faktiskt, och blev chockad över mig själv att jag köpte en stickad kofta, men den var så mysig så jag kunde inte låta bli att inte ta den när den ropade mitt namn.

Anywho, idag ska jag nog också bara ta det lugnt, har som sagt avslutning imorgon (YEEES!) sen är det... jullov.
Kanske ska ta en prommis med min tjockis som har kommit hem, nu är det inte långt kvar förrens hennes bebisar kommer eftersom att hon skall paras på självaste julafton! Jag är lycklig. Jag kommer även få träffa en bullisvalp då också, så min julafton kommer nog vara rätt lyckad ändå.



Söta Gucci (Gusi), min brors förra katt.
Denna bild togs när jag och Sandra var kattvakt, GULLIGA MFUCKER!
HAHAHA, hon ser ut som en panda/späckhuggare!


Fredag!

Merry christmas you filthy animal, and a happy new year! Det är typ allt jag vill säga till skolan, MEN NEEEEEJ så klart så slutar vi på MÅNDAG och inte idag som alla andra. Fast iof, det är ingen fara ändå eftersom att vi kommer se film, göra pepparkakshus och kolla på någon julavslutning som vanligt. "Tomten är far till alla barnen" är filmen som skall ses, mycket bra val utav film, faktiskt. Kommer nog komma mycket hysteri garv från oss tjejer som drar ett par citat här och där ibland utav filmen, nästan ett varje dag faktiskt, haha.
Anywho, idag ska det chillas hemma bara. Och det ska ätas god middag också! Trevligt trevligt.
Och imorgon kanske jag ska bege mig till någon H&M och shoppa lite smink osv, det är rätt akut nu, haha. Mascaran bara pustar ut lite svart, nästan så att det kommer damm, den håller alltså på att slänga in handduken.
Och så vill jag köpa någon handcremé osv som luktar GOTT.

Anywho, nu ska jag runda av här och göra något vettigt istället. Typ städa undan lite i mitt room!

Dagens citat: "Ahopp.. där gick det tåget med åskfart på station!" - Livet är en schlager.



Jag gjorde ett julkort till Cornelia idag på Webdesignen, fint va? HAHA


HAHA t.om på dödsbädden ligger du och skämtar!

Yoho, jag är back in buisness men måste strax hoppa in i duschen så försöker snabba mig lite, hihi. Kom hem från Liza för inte så länge sen, vill även tacka hennes bror Max som körde mig, haha, inte så långt men anywho.. det är ju SVINkallt ute, så tack för det.
Vi kollade först på filmen "Dumpa honom!" en småttrolig men konstig film, haha. Men som du säger Liza, det var mycket sanning i den. Och efter det kollade vi på Shrek 3, haha. Fick mig ett par skratt under kvällens gång!

Nämnde jag även att jag fick en rätt förtidig julklapp idag också? Ett presentkort av min farmor på tusen spänn på H&M, chockad må ja säga att jag blev. Ringde upp henne och tackade för klappen och pratade lite strunt.
(För er som vet så vet ni att jag ej har pratat med den människan på över ett år.. så, jag blev nog lite glad ändå)

Anywho, nu ska jag slänga mig i duschen och sedan prata lite skit med min kusin tror jag.
Och till er alla, från oss alla, en riktigt... god natt!


IT'S FUCKING COLD!?

Har precis ätit lite lasagne och druckit ett glas mjölk. Nu ska jag sätta på mig långkallingar, yllestrumpor, täckbyxor, fliecetröja, vantar, halsduk och mössa för att vandra till Liza i cirkus... fem min. Vi ska ha en filmkväll, efter en otrolig längtan, haha. Vi ska se Shrek 3 för att fresha upp lite minnen, HAHA. Vi skall även äta mina bullar som jag bakade igår, dricka choklad, äta chips och så kanske det blir en cola på det, haha. Nej, vi är inte feta.. bara väldigt förtjusta i sötsaker.
Men först ska jag fixa köket innan jag vandrar den otroliga vandringen..

"VEM KALLAR DU PAJ DIN PAJAS?"



Ge mig sommaren, men inte maten.
Det är alltså beste far og jeg på bilden.


?!

Kan någon förklara för mig varför det ser så jävla gott ut VARJE gång Scooby Doo gör en såndär fet macka? Varför vill man egentligen bara slita ut den ur tvn och käka den själv?


L-wiz - Amy Diamond



Detta kommer alltid vara en favorit.
Man kan lyssna på den om man är glaaaad, eller när man är ledsen.
I freakin' love you Dubstep.


Trötta tisdag!

Alltså jag vet aldrig hur jag ska "börja" ett blogginlägg. Ska man skriva "HEEJ BLOGGEN" eller "HEEEJ DÄÄÄÄR" eller "HEEEJ ALLIHOPA, MÅR NI BRA?" det är ju trots allt jag som skriver till mig själv typ. Alltså en blogg är ju som en dagbok? Fast tillgängliga för andra att läsa. Fast jag har nog bara en blogg för att liksom kunna blicka tillbaka vad jag gjorde vissa dagar man inte kommer ihåg typ. Aja hur som helst, skolan började 12 idag, hade lektion. Rast och sen lektion igen, sen var dagen slut. Gick som bambi på hal is hem för att inte slå en vurpa. Jag har faktiskt inte vurpat pga is/snö på typ.. 2-3 år, men bara för att jag skrev det nu så kommer jag ramla när jag går ut igen.

Sen jag kom hem har jag typ bara suttit här, på samma ställe. Städat diskbänken och lagat mat. Det fick bli lite annorlunda mat för en gångs skull! Nasi-goreng med sötsur sås och soja, åt så jag mådde illa typ, haha. Så nu ska jag ta mig en kaffekopp "på maten" så att säga för att slappna av lite. Sen tänkte jag faktiskt storstäda mitt rum, det behövs verkligen... visserligen är det inte allt för stökigt, men det skulle behövas dammsugas lite.. och kanske skuras.

Ja, jag är pedant. Jag hatar att ha stökigt runt om mig. Jag får ångest om inte diskbänken är städad t.ex, har inte mamma gjort det när jag kommer hem och jag inte hinner så får jag ännu mer ångest. Det är liksom som en rutin för mig. Någon utav mig eller mamma städar ALLTID diskbänken, det ska liksom inte stå massa tallrikar och shit, det ska direkt in i diskmaskinen. Som mina vänner alltid säger liksom "när jag blir stor så ska jag garanterat bo med lina" jo för att? Jag lagar mat, tvättar, städar, hahahaha. Jag är en förtidigt född hemmafru. Och så har det varit sen jag var typ.. 13-14? Men men, alla lever ju på olika sätt och man ska leva på det sättet man trivs på! 

Anywho, nu ska jag ta mig en efter-maten-cancer-pinne sedan värma på lite java och slappna av i minst 40 min till innan jag städar mitt rum. SO LONG SUCKERS!



Nej jag har inte en stor-vit-fläck på min jacka, vettefan hur den kom dit.
Dock är detta en bild från Paulas 18årsfirande, jag Cornelia & Liza, fyllskallar? Absolut inte!


HAHAHA var tvungen att racka din film Sandra!



Här var alltså våran present till Paula på hennes 18årsdag, en strippa! Woop woop!


Förkyld :(

Kan börja med att säga.. GRATTIS PAULA PÅ DIN FÖDELSEDAG OCH TACK ÄNNU EN GÅNG FÖR GÅRDAGSKVÄLLEN, den var hur fet som helst. Dock vaknade man upp med en sten som huvud och en täppt näsa. Men bakis är jag inte så det är cool. Vet inte vad som händer idag, ska förmodligen plugga som ett odjur, fucking ångest alltså. Men men, jag måste så det är bara att gilla läget.

Är helt tom i skallen så vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Kanske uppdaterar senare någon gång!



Grattis hjärtat på födelsedagen ♥


TAGGAD

RÖJ IKVÄLL OK, WOOP WOOP!

FREDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

Äntligen fredag, har klarat hela veckan i skolan, varje lektion varje dag, HEJ JAG ÄR TUNG. Förutom på onsdagen då eftersom att jag hade liiiiite viktigare saker för mig, nämligen kirra barret.
Men annars så har jag skött detta snyggt och idag har jag ont i hela kroppen för att jag var med gympan för första gången på ett jävla bra tag, var typ med 20-30 min sen dog jag. HAHA, och det vi gjorde var att vi spelade lite brännboll.

Anywho, nu ska jag strax bege mig mot staden för att följa med Ida och göra lite ärenden och sen ska jag även försöka få med mig ett par jävla leggins hem som jag kan ha tills imorgon!
Dricka upp kaffet nu och börja göra sig lite iordning.

<3333


Torsdag

Jag är trött, ok. Så jävla trött. Har haft så svårt och sova dem här veckorna, beroende på stress och massa annat. MAMMA, KÖP SÖMNTABLETTER NU!!!!!!!!!
Anywho, vaknade runt 8, klädde på mig och sprang till skolan, kom typ tio min sent. Har t.om medverkat på gymnastiken idag, INTE MIN GREJ OK? Men men, som sagt.. det är dags att kriga nu. I sista stund.
Sedan kom mitt barn Nickis och åt med mig, eller rättare sagt, smugglade in henne i matsalen så hon fick äta lunch eftersom att hon för övrigt jobbar i mitt centrum, woho. Nära och bra!
Nu är jag hemma och ska snart dra en dusch tänkte jag, sedan ska jag följa med Nickis hem en stund, vi ska laga lite käk och dricka oss lite té, men som sagt så stannar jag ej länge eftersom att JAG HAR FUCKING SKOLA KLOCKAN 8 IMORGON IGEN, men det är bara att vänja sig.

Snart är det lördag, och det innebär partej. WIIIIIIIIIIIIHO!




My new HAIR, woop woop.


Good night earth

Här med säger jag god natt och tackar för mig.
It's a big day 2morrow, och jag är väldigt förväntansfull! YIIIIHA!



Slänger upp en jääääättegammal bild på mig och Mårten him self.
Promoe kommer ju alltid vara en passion för alla på ett sätt. Eller hur?

I want

Jag blir seriöst lack på att dem har gjort en fucking trailer och lurar folk att det ska komma en film.
Varför inte fortsätta på denna bara?!


Tisdag

Idag är en sån där skum dag. Tankarna flyger och far runt i skallen, men jag är ändå glad för imorgon ska jag fixa mitt hår och kanske gadda mig, MOHAHA! Vad det blir än tänker jag inte avslöja än. Men det är ju som sagt bara ett kanske, så lovar ingenting.
Började skolan 12, gick dit, jobbade lite sen beslutade sig "de efterblivna" (lärarna) sig för att vi ska ha svenska?! Wtf, vi skulle ha slutat ett, men kom hem kvart i tre typ. Anywho, när jag kom hem fixade jag köket, tog ut hundarna och lagade mat till mig och lillebror, och ska snart röra mig mot Annie för att chilla lite.

Helt trött, vet inte vad jag ska skriva riktigt.
Lyssna på låten under vettja, sho.

POWPOW


Waterpipe



Höhöhö denna bild tog Gullfia-Sara på mig när vi rökte waterpipe.
Försökte dock nyss koppla in min lur i datorn, men det gick ej så jag kan inte sätta in bilder..
Ska försöka igen sen!


Är det lagligt att vara såhär trött?

Tro't eller ej, men jag kom faktiskt upp imorse, den enda tanken jag hade på hjärnan var "kriga kriga kriga, du kommer få sova till halv tolv imorgon det är lugnt, kriga". Börjar tolv och slutar ett, är det inte fantastiskt? Men det hindrar mig inte heller från att slippa undan alla skolarbeten som jag har på halsen! Fast jag har ändå varit duktig idag för jag gjorde det sista provet i mediakommunikation och fick iaf ett G, så nu är det gjort iaf!
Men känner ändå att det är lätt att kriga nu sista veckorna, det är ju som sagt snart jullov. Sen får jag sova hur jävla mycket jag vill, yeeeeeeeeeees.

Var på möte idag också med min idrottslärare och kom på en plan för mig att få ett betyg i idrott, och tro mig.. jag hade Å N G E S T av att sitta där ändå till klockan FEM? Som min framtid ser ut nu så ser jag i mina tankar att jag sakta men säkert kommer skjuta mig själv typ. Jag ska alltså fram till jullovet OCH hela nästa termin skriva en "träningsdagbok", dvs ska "träna" på egen hand två dagar i veckan, dvs ut och springa, långa promenader, sit-ups, armhävningar osv, som jag sedan skall lämna in till henne en gång i månaden. Sen får vi ju inte glömma omprovet (haha kikade på allas papper, och det såg jävligt mörkt ut för ALLA, det stod "IG" på alla papper, hahaha), och tillslut så ska jag ju vara med på ALLA idrottslektioner.. fyfan, det här är ju inte min starka sida om man säger så. Men jag har gett mig fan på att jag ska fixa den här jävla skolan så jag får lite trevliga betyg istället för att när jag får mina betyg i handen ta tändarn och sätta eld på dem.

Idag ska jag typ ägna min dag av att.. dö. Alltså det är helt sjukt hur jävla trött man blir efter en HEL dag i skulan. Är ju förfan inte van för fem öre. 08:00-17:00... inte en dag till alltså. Förmodligen kommer det se mörkt ut iaf, men jag kan ju iaf låtsas att det inte kommer ske igen. (även fast nästa måndag ser likadan ut..)


Har jag nämnt att mitt hår blir likadant som denna bild på onsdag? FYFAN, PRISA GUD FÖR DET.
Dock inte lika kort denna gång! Men äntligen, fyfan vad jag har längtat.


POW

Tonight befinner jag mig i hammarby sjöstad! FINNS PÅ LUREN, SORRY MADDE, JAG SA CEEENTRAALT

?!

Märker sakta men säkert att jag bara irriterar mig på folk som skriver om sin pojkvän HELA TIDEN? WHY!

YEEEEEEEEEEEEEEEY

GRATTIS BABE PÅ 18 ÅRSDAGEN! HIT MED PADDEN!


HAHA


Jag saknar min kompis



KILLERRRRRRRRR


...

Om du inte hänger dig själv så kommer jag göra det åt dig. Falska lilla.. *pip pip pip pip pip pip pip*


Onsdag!

HEEEEEEEEEEEEJ BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (höh!) Kom hem för inte så länge sen från skulan, helt trött. Jobbade på min spanska och mediashit, sen tyckte jag att det fick räcka för dagen.
Vet inte vad som händer idag, ska nog bara softa hemma, känns som att behövs. Fortsätta jobba lite hemma tror jag nog, känns som att jag aldrig kommer bli klaaar, blir tokig.

Jag är glad förövrigt, för snart är det fredag och då kommer jag befinna mig hos min brors flickvän på tjejkväll, längtar faktiskt. Så får jag äntligen se deras lägenhet i Hammarby Sjöstad, har inte varit där än! Sen kommer även min lilla gullfia-sara, var så länge sen vi sågs så tror att fredagen kan bli riktigt trevlig! Undrar dock vad min bror ska göra, han verkade lite avis när vi skulle ha girlsnight, mohaha.

Anywho, har inte så mycket fantasi just nu, skriver väl mer sen, SHOOOOOO

Happymode

Jahopp, så ska man uppdatera er lite också, även fast jag BÖR gå och lägga mig, men jag har blivit övertrött. Anywho, idag har jag bara varit i skolan och slitit med alla dessa uppgifter som ska lämnas in hit och dit, pallar egentligen inte, men måste jobba på som fan nu när jag har chansen, och sen vill jag ju inte heller att mitt studiebidrag ska ryka i december (som jag fick varning om av rektorn igår... fetto).
Var i skolan till tre ungefär, gick hem, käkade lite och sedan knallade jag över till Annie för att sedan ta tjugo i sex tåget in till stan för att medverka som publik med tjejerna på tv3's nya program "Blåsningen". Dvs att Liza praktiserar på "Meter film" och ville att vi skulle vara med och tävla på deras sida så hon sedan snällt kunde ringa upp oss och säga att vi hade vunnit platser, haha. Men det var trevligt att ha lite återträff, så fick jag även träffa min lilla twin Prillski som jag inte träffat på hundra år!
Var hemma runt elva, pratade lite med mor och nu sitter jag här och är redo för bingen helt enkelt.
Ska faktiskt ta och runda av lite här och säga god natt jord.

Tack tjejer, för att ni finns. Ni vet väl att ni är bäst? I love you all.



En gaaaammal bild på mig och Liza.


Jag dör ok



Mamma, vad säger du om att bli svärmor till denna?
Ta mitt liv.
Se honom som JW i Snabba Cash, eller kolla på alla Johan Falk filmer, GOD!


RSS 2.0