POW!

ÅKER TILL KUSINEN IDAG MEEEED, FUCK EEEER

TORSDAG

Japp, har varit hos min kusin sen igår och varit där hela dagen idag. När jag kom hem gick jag och träffade Ida som även var med Jennifer och Baggur, haha. Efter det gick jag hem. Kort kväll! Anywho, åker tillbaka redan imorgon till Bella (kusinen) och då ska det förmodligen drickas lite. WOHO!
Vet inte om jag stannar på lördagen eller om jag kommer hem, får se.






Ditt svin.

HAHAHAHAHA


My love



My love, my precious, nostalgi ♥


Tack Nickis!

Nickis länkade nyss till en hemsida som jag suttit och glott på en timme nu haha! En sida där man kan gå in och kolla reklamlåtar som man fastnar för och aldrig kommer på namnet! Reklammusik.se snacka om att jag känner mig efterbliven och aldrig själv har letat efter någon sån här sida.

"I learned the hard way
That they all say things you want to hear
My heavy heart sinks deep down under you
And your twisted words, your help just hurts
You are not what I thought you were
Hello to high and dry

Convinced me to please you
Made me think that I need this too
I'm trying to let you hear me as I am

I'm not gonna write you a love song
'Cause you asked for it
'Cause you need one, you see
I'm not gonna write you a love song
'Cause you tell me it's make or breaking this
If you're on your way,
I'm not gonna write you to stay
If all you have is leaving
I'mma need a better reason to write you a love song today"


HAHAHAHAHAHAHA



Någon mer än jag som älskar den här? Kommer ni ihåg?


HAHAHA



Vet inte varför jag har blivit kär i denna.. åh lindex...


Kväller

Veckans planer: Besöka min blatte till kusin, Bella. Onsdag tills torsdag isåfall!
Är trött som ett AS, ska sova nu.
Puz


HAHAHAHAHAHA omg


Hmm



Behöver jag säga mer?


Söndag

Powpow! Sitter såklart i min rosa morgonrock, det är ju trots allt söndag. Vad som händer idag är redan bokat, och klockan är bara tre än så länge. Skall strax hoppa in duschen, städa rummet, åka med mor och handla käk sen kommer det små söta gjisar på fika och skitsnack under kvällen, skall faktiskt bli rätt trevligt må ja säga!
Helgen har varit fucked up men ändå lugn, haha. Som ni kanske har sett på facebook så har en i vårat sällskap av fredagskvällen käkat en fisk för en halv chipspåse, jag filmade alltså detta! Haha så jävla vidrigt.
Hann träffa lillebror en stund på fredagskvällen också när jag kom hem, woop!

Anywho, vet inte vad jag ska skriva mer, funderar på att hoppa in i duschen så jag har det gjort!

Pejz.

Tattoo


Mr Marcelo Marshmellow som skapade denna on me i somras.
Synd bara att jag inte kan se den med egna ögon, utan bara med hjälp av spegel och kort, haha.
U:et skall fixas till. Good time in my life.


Kycklingsallad!

Hojhoj, kom hem för nån timme sen igen, var ju bara i skolan en timme som sagt! Haha. Och där blev jag såklart plågad med en massa skitsnack, snälla jag skrattar bara inombords när du snackar. Som sagt, om du skulle bli misshandlad varje gång du snackar skit så skulle du vara död vid det här laget, and that's it.

MEN, det är tur att jag kommer hem till en ensam lägenhet och kan slänga på ännu mer kaffe, lyssna på min underbara musik och bara softa. Snart kommer lillfisen också, det står kycklingsallad på menyn idag, MUMMA! Det blir nog bara softeri idag, börjar bli sjukling, ont i halsen och jobbig hosta.
Det jag längtar till också är att få höra allt smaskigt skvaller som hände på båten inatt, haha. Alla kommer vara så sjukt jävla slitna, haha.
Anywho, känner för att börja ta tag i mitt skissande på riktigt. Köpa material, sköna pennor, skissblock, allt. Detta är något jag ska lyckas med.

Tungaste låten för tillfället: Reks - Say goodnight (Dirty)


Fuck all them haters, fuck all them hoes!


Woop friday!

Fredag, äntligen. Sova ut imorgon, äntligen. Skönt nästa vecka med studiedagar, äntligen. Sitter och zippar lite på morgonkaffet, dvs min.. tredje kopp. Ska snart börja göra mig iordning för skolan som börjar klockan 10 och slutar.. 11.15 haha. Jag är faktiskt ganska överglad idag, vet ni varför? För nu vet jag vad mitt mål ska bli efter studenten. Jag SKA gå tatuerarkurs, och sedan skaffa mig en egen tung studio. Jag ska lyckas, oavsett hur lång tid det än tar, jag ska ha min studio och that's it. Och det roliga är att det kommer vara den tungaste. Det ska vara skön hiphop i högtalarna 24/7, sköna soffor, graffiti på alla väggar, ja allt. En skön jävla studio!
Och om allt går som planerat så kommer det gå.

Och inte nog med det, snart kommer gullfia få bebisar, gud vad jag längtar! Och jag ska sno en, en egen gullfia 2.0. Gud vad mycket som händer nu! Och en till sak. Need for speed Shift släpps också, detta kommer bli en riktigt bra vinter, bättre än dem flesta.


Det viktiga är inte att ha rätt, det är att straffa dem som har fel!


För bra för att vara sant!

Har haft blogg-ginstan ett par dagar, men precis när jag ska börja skriva på ett inlägg så ba.. POW! Försvinner den. Men anyway, nu har ska jag nog lyckas skriva ett inlägg! Sitter och käkar lite frulle som består av mackor med bedårande baconost (<3) samt ost, äppeljuice och kaffe (såklart!). Lyssnar lite musik för tillfället, fick hem lite sköna tunes igår, jumjum.
Är förövrigt jävligt glad, nu känner jag att livet börjar! För att? JO det ska jag givetvis berätta! Igår så gick det reklam om den bästa serien ever, dvs Playa del sol som börjar den 27e denna månad, är så jävla lycklig! Detta har man väntat på. Och inte nog med det, SNABBA CASH kommer ut i Januari och jag kommer få mail så fort biljetterna släpps till premiären, JAG SKA GÅ PÅ DEN OK om jag så ska döda halva folket som tror att dem ska gå. JAG SKA HA BILJETTER! Och inte nog med det... idag ska jag på jobbintervju också! Vi får väl se hur det går, men jag hoppas det går bra!



Min fina gullfia (som ska få valpisar inom ett par månader YEY!)


Mmm

Hemmagjord kycklingsallad, fifan vad gott.

O-o-o-o-o-o-o-onzdakk

Hej hej, hemskt mycket hej! Sitter just nu och lägger in lite nya tunez på poddskin, han är hungrig idag! Sedan ska jag jalla in i duschen för att sedan bege mig till stan för att mysa med Nickis på bio! Vi ska se den nya Beck-filmen, någon som har sett den? Är rätt förväntansfull faktiskt.
Har inte gjort så speciellt mycket, vart på två lektioner sen gick jag hem, skissade upp Jennifers tatuering, gick och lämnade den till'na och sen gick jag hem! Gud, hysteri om alla dessa tatueringar just nu! Nu har jag gjort Jennifers, ska göra: Beccas, Melissas, Jonas, Niklas, Mamis och Nickis, och har redan gjort Idas, som blev den första som faktiskt redan har gaddat sin. Kanske borde satsa på det i framtiden, tanken har faktiskt slagit mig om att eventuellt ta en tatuerar-kurs efter studenten. Det är länge kvar men då har jag fortfarande tid att träna mer! Det skulle ju faktiskt vara rätt roligt om man blir riktigt framgångsrik och startar en egen studio, precis som L.A ink, Miami ink osv, fast drömma går ju, haha!

Ska väl fortsätta med podden och sedan slänga mig in i duschen!


Vet inte vad jag gör för min, men vi mår bra!


HAHAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA


Alltså..

Seriöst, om jag ser henne så skallar jag henne på två röda. Vill nästan kasta ut min dator genom fönstret, hur fan kan youtube ens tillåta att folk lägger upp sånt här SKIT?! BLIR TOKIG!



Du låter som en dingo, beter dig efterblivet och tror.. att folk älskar att läsa din blogg. Fel, folk läser den för att få sig ett skratt eller två, omg.


HOLA!

Buenas noches! Ja, jag har haft spanska i skolan idag, HEHE. Sitter här i min lilla ensamhet, med två efterblivna svarta hundar och en katt som skriker efter mig och vill att jag ska sova med'na någon gång. Men jag ska dra i mig en kopp té till innan jag sover lite. Känner mig för övrigt sjukt trött i ögonen.
Idag har jag bara varit i skolan, hade dock bara psykologi och spanska, eftersom att våran swedish-teacher var sjuk. Efter skolan gick jag hem, åt mat (min favorit, köttbullar, gräddsås och potatismos!) sen tog jag tåget till bebisen som kom hem efter sin jobbiga praktik.
Och efter ett tag bestämde jag mig för att åka hemåt istället och träffa dvärgen Ida. Vi satt mest och chillade, åt muffins och drack läskiblask, sedan runt halv elva knatade jag hemåt.
Sen har det väl inte hänt så mycket mer än att Nickis har ringt och sällskapat mig litegrann.

Nu ska jag fortsätta lyssna på dnb och dricka lite té.


Nudlar, kycklingspett med jordnötssås.
Det var gott till en början, sen blev jag illamående, ja.. minen säger väl allt så att säga.


RSS 2.0