Åååh

Gick precis in på Tundes blogg och såg att hon skrivit om träning. Jadu, jag kan ju inte göra annat än att hålla med. Jag hatar verkligen att inte träna, när man tänker att man egentligen borde göra det. Men tiderna på jobbet har fått mig alldeles utmattad. Och sen vill man passa på att göra andra saker när man kan och är ledig. Dessutom så har jag gått ner i vikt utav att springa runt på jobbet som en virrpanna. Så där lägger sig ångesten lite som tur är!

Anywho, nu är det bara killerpass imorrn på 07:00-18:00, samma på fredag. Sen är det bara hem och göra sig redo inför nyår, då jävlar! Skönt att man var på bolaget idag och inhandlade en Captain Morgan flaska, TILL MIG SJÄLV!


Fina nya underbara.


ÖVER

Trodde aldrig denna dag skulle ta slut. Och trodde aldrig jag skulle bli så rastlös som jag blev. Tare lugnt efter 7 dagars hets? Finns tydligen inte i min värld. Men det har väl rätt mycket med socialiseringen att göra också, man kan inte prata med alla på samma sätt osv.

Nu ska jag iaf slå på lite avsnitt och filmer om jag pallar. Sen imorrn ska jag upp tidigt som fan för att åka och handla med mamma. Funtar på att ringa pappsen och säga att jag kommer ut dit också, om jag orkar. Det känner jag imorrn bitti. Enligt folk så verkar SL ha lite kul på jobbet och inte vilja få iväg folk till olika destinationer, så får väl se OM jag kommer ut dit. Isånna fall så stannar jag till annandag jul och följer säkerligen med pappa till solvalla och sällskapar honom lite där, sen åker jag nog hem efter det. Men som sagt, vi får se! Det händer ju inte ett skit imorrn ialla fall.

Anywho, nu ska jag sovis så jag kommer upp i tid imorrn!

Julafton!

Nu har jag äntligen krigat mig igenom 7 hetsiga dagar på jobbet, och det firar jag julhelgen som ledig! Var egentligen inte meningen att jag skulle röra mig utanför dörren, men jag var tvungen att följa med mor ner till centrum för en snabbvisit på ICA för att handla det sista. Blev också en liten julis till Vinnie (Vincent).

Nu är det 20 min kvar till Kalle börjar, och det firar jag och mamsen med en baileys med iskaffe! Senare blir det julmat och SOFTERI. Pappsen ringde och frågade även och frågade om jag ville komma ut dit idag. Men eftersom att det känns kefft och lämna mamma ensam på självaste julafton så stannar jag hemma. Och även för att slippa sitta på ett pendeltåg i hundra år. Fyfan! Nä, idag blir det jävligt lugnt och skönt hemma.


Tisdag

Trodde seriöst att denna dag skulle ta knäcken på mig med tanke på min jobbtid: 07-18. Men icke sa nicke, den blev helt tvärtom! Även fast denna dag har varit skitstressig så åkte jag ändå hem med ett leende på läpparna. Tänk att små ord kan få en att bli på sjukt bra humör! Sånt gillar vi!

Anywho, borde egentligen ligga och sussa nu. Men försöker varva ner och trötta ut ögonen genom att kolla runt lite här och där.
Fick även hem mina kort idag som jag längtat efter. Jag har ju framkallat kort till en "scrapbook" som jag kallar det, eller rättare sagt, minnesbok. Och alla kort var så fina så jag blev helt lycklig utav dem. Måste framkalla mycket mer! Det ska införskaffas en kamera snarast och börja fota så mycket som möjligt. Använder ju bara min iphone nu, och bara har jag väl kommit upp i 500 bilder redan haha. Och då fotar jag inte SÅ ofta som vissa andra gör.

Så imorrn ska jag pyssla lite när jag kommer hem från jobbet eftersom att jag börjar 12 på torsdag, fett skönt!
Men nu ska jag slå på rederiet, för imorrn gäller samma tid på jobb, 7-18!


Självfallet så var denna bild en utav bilderna.
Det här är väl en av Cocos bästa bilder!


Söta lilla underbara

Idag har det varit en kort trött dag! Började 7 och slutade 12. Första gången jag fick gå hem så tidigt eftersom att jag jobbat över varje gång typ. Men det är nice, lönen i januari blir bara större och större.
Fick skjuts till och från jobbet av mamsen idag, fyfan vad skönt det var. Resvägen gör dagen myyyyycket längre och mycket jobbigare.
Anywho, när jag kom hem låg jag väl och klickade runt på datorn till jag kände att mina ögon börja svida. Dags för babynap! Satte Loppan på alarm så hon ringde och väckte mig runt halv 4! FETT segt, men jag behövde få sova lite. Har sovit skitlite i helgen när jag jobbat, det är inge bra för mig att börja 7, jag somnar ju aldrig tidigt så jag får inte mer än 4 timmars sömn varje gång jag börjar 7. KEFFT!

Nu har jag precis duschat och ska ringa Olle och surra lite strax. Vi hann ju inte prata så mycket idag på jobbet, och vi pratar väl konstant hela tiden haha. Så nice att arbetspolare kan bli en av dem närmaste!

Jag vet inte vad jag ska berätta om helgen direkt. Jag har jobbat. Dock tog jag och Olle en AW i lördags, drack 2 öl sen blev det hemgång. Vi båda var helt slut haha. Sen igår då var det ju jobb igen. Sen när jag kom hem så mötte jag upp lillan, och sen blev vi upplockade av lillfamiljen som skulle åka till oss. Så lillan fick också träffa lilleman! Åh söta lilla underbara skrutt, fasters plutt! Sen var det tjejmiddag hos Paula med alla tjejer, förutom vissa som var saknade. Men det var väldigt trevligt!

Nu ska jag hoppa i onepiecen och ringa ollski, hejhejhejhejhejhejhej.


Det närmar sig.

Snart, inom ett par månader så kommer dem. Dem sötaste varelserna i världen, dem små bebisarna, kärlek på 4 ben som springer omkring och inte fattar någonting. Bullevalparna.

När vi hade valpar för snart 2 år sen var det som att man hade blivit mamma. Jag och min mor tog minst lika mycket ansvar för dem som Ellabus gjorde. Det var valppassning dag ut och dag in, det kändes som att jag och mamma gick på skift. När hon skulle dra och jobba runt 5 på morgonen så hade hon dragit igång kaffekokaren och väckte mig och sa "nu måste du passa bebisarna, kaffet är på". Det var så mysigt att ligga och kolla på tv och samtidigt höra dem puffas, knuffas och knorra runt i den lilla valphagen, nu snackar vi när dem precis var nyfödda då.
Sen när dem blev runt 4-5-6 veckor så älskade man dem på dagarna, men inte på morgonen. Det var helvete. Man skulle bråka sig in bland 6 valpar som var alldeles nyvakna och sjövilda, det hängde valpar i varenda hörn på kroppen så fort man skulle byta alla tidningar till nya och fräscha. Då ville man bara ta en och en och kasta iväg någonstans, men sen när lugnet gav sig så satt man där inne, dag ut och dag in. Jag gick fan inte ut på 2 månader tror jag, alla kom hem till mig istället för valpkärlek och kaffe. Det var så jävla mysigt. Och snart är det dags igen. ♥


Fredag!

Skönt för vissa andra, men för mig är det ångest! Det innebär att detta är min sista lediga dag fram tills nästa fredag. Imorrn står klockan, som alla andra dagar på halv 5. Börjar nämligen 7 och ska egentligen sluta 12 (hör o häpna!), men eftersom att Ollebolle frågade mig om jag kunde rycka in lite hos honom så kunde jag inte säga nej. Det är för visso fram till 17 så det är väl rätt lugnt ändå. Men men, det är bara att kötta, för det kommer att löna sig jävligt snyggt fram till januari lönen, WOOP!

Nu ska jag strax klä på mig och jalla ner och möta Jennifer som äntligen ska fixa mitt hår. Bara färgning dock men det är skitsamma, klippningen är inte viktig för tillfälligt. Mitt hår ser ut som ett fiasko för tillfället. Kan det bara sluta växa så jävla snabbt?! Det var liksom i november jag färgade sist, och believe me att det är minst 3-4 cm utväxt redan, ser förjävligt ut.

Ska väl rycka nåt snabbt o käka nu sen klä på mig!


En uppdatering var det ja!

Nu ligger jag i min underbart fina säng, med nya påslakan, nystädat rum, gjort fint i mitt fönster med nya ljuslyktor. Ja, jag och min mor har varit på IKEA och Chilli idag. Fast egentligen åker vi dit för att handla ljus och "kanske" något annat. B.la ett nytt mjukisdjur till Coco som vi "tror" att hon ska tycka om. Det enda hon tycker om är sina råttor, som hon går runt och bär på. Mjukisbollen som vi införskaffade förra resan gick sönder på ca 5 min. Och denna gång så blev det faktiskt 2 djur, en ful hund och en drake. Hunden gick sönder på 5, men inte katla. Den går väl sönder inom ett par timmar eller dagar tippar jag på iaf! Eller så kanske hon tycker om den på riktigt.

Köpte även en "scrapbook" som man kan kalla det. Har haft stor lust till att göra en sån och bara sätta in en massa minnen i den. Så nu tog jag äntligen tag i det! Har satt in lite skitbilder som jag har haft legandes i hyllan typ, men nu tänkte jag även beställa hem lite foton som man kan klistra och klippa in där. Ska bli kul när den är helt klar! Fast det kommer ju ta ett tag eftersom att jag inte kan fylla hela den nu, fast det kommer förmodligen bli fler böcker i framtiden.


Coco & Katla!


Ledig.........

Nu efter 7 dagars jobbande o slitande så har jag ledigt i 2 dagar inför nästa 7 dagars schema! Herregud, orkar inte ens uppdatera nu, men kommer troligtvis göra det imorrn under dagen.

Nu ska jag sätta min lur på flygläge och vakna utav mig själv imorrn och ingen äcklig väckarklocka. Ganska less på den.


<3


12 december

Måndag idag! Inte uppdaterat på ett bra tag, med tanke på att jag har jobbat varje dag sen i torsdags, och än är det inte slut! Hjälte som man är så ställer man upp utöver schemabelagd tid också. Lika bra, det lönar sig både på jobbet och på lönen i januari! Visserligen att man inte känner sig som en människa, utan en robot som är inställt på autopilot dygnet runt.
Fast imorrn får jag äntligen socialisera mig lite. Lillan ska hoppa på mitt tåg hem, äntligen får jag lite tid med'na. Vi har ju bara kunnat träffas fort med tanke på att hon varit på gotland och vi båda går om varann oftast när vi jobbar.

Helgen som var jobbade jag ju som sagt, men hann även ta mig en tripp till Loppan på lördagskvällen för relax. Vi gjorde hemmalagad pizza och kollade på film och snackade massa skit. Älskar såna lördagar. Visst att man var sugen på ett glas vin i all ära, men icke sa nicke! Det var tänkt att det skulle bli julmust hela kvällen, men eftersom att Loppan glömde den i affärn och vi upptäckte det när vi kom hem så blev det vatten. Vatten en lördagskväll, slå den ni, alkisar!

Men men, nu ska jag tvätta av sminket och fixa lite innan det är dags att sussa. Klockan står på 04:15!


Torsdag

Jahopp! Igår blev det inget kvällsinlägg som jag är rätt duktig på att skriva. Kanske var det för att jag gick och la mig 20:30 typ. Dock blev jag väckt lite då och då, vaknade även av mig själv några gånger under nattens gång.
Blir så jävla trött på det här. Min kropp har bestämt sig för att "somnar Lina innan 00:00 så S K A hon vakna 2 ggr och en gång till 10 minuter innan väckarklockan ringer". Somnar jag runt 1-2 (ibland senare ofta) så vaknar jag aldrig?
Slutar inte det här snart så måste jag fixa sömnpiller. Jag har lovat mig själv att aldrig bli en pillertorsk, men finns det inget alternativ så.. har jag inget val!

Idag har jag jobbat, träffat en liten del av the crew och varit på vårdis! Sen när jag kom hem så käkade jag middag, och sen blev det soffan. Tyckte att jag förtjänade en liten siesta idag!

Imorrn blire jobb mellan 11-20, så kommer förmodligen inte bli nåt inlägg imorrn, alls. Kommer hem runt halv tio och då är det bara att hoppa ner i bingen direkt, för en annan ska ju upp halv 8 på lördag för jobb igen.

Nu:
Danne & Bleckan, nyaste avsnittet!


Det var bra då


Sons of anarchy

Sådär ja, kom hem från IKEA för ett tag sen med en massa nytt. Mami gick lös på ljus, sen införskaffade hon två nya morgonrockar till oss och ett nytt duntäcke till mig, det är så puffigt och mysigt!
Kommer typ gå o lägga mig kl 20 idag för att få sova extra länge i mitt nya varma täcke.

Köpte ju även såklart med oss köttbullar och massa annat skit från IKEA food skiten, deras kanelbullar äger. Seriöst, det måste vara dem godaste bullarna ever! Har ni aldrig testat att köpa hem frysta för att grädda dem själv i ugnen, gör det för guds skull.

Men men, nu ska jag kolla det senaste avsnittet av Sons of Anarchy, dvs avsnitt 14, det kommer bli JÄVLIGT spännande och jobbigt att se på.


IKEA

Happ, idag vaknade jag av "sotare" skulle komma och byta alla ventiler. Varför kallas det för sotare när dem inte ens har en skorsten att sota?! Fast jag kan fortf inte sluta garva åt han som gör det, han låter som en riktig tjej när han pratar. Första gången jag hörde han såg jag inte han, då trodde jag att det var en tjej ute i köket, sen när jag gick ut så fick jag mig en riktig surprise!

Och eftersom att Coco inte tycker om när nya människor kommer hit så slängde mamsen in henne i mitt rum. Edit: jag var fortfarande nyvaken. Och jag som nyvaken, det kan sluta hur fan som helst. Men eftersom att det är ganska lyhört så tänkte jag att jag inte kan skrika mina vanliga fraser "sluta håll på ditt efterblivna cp, mongohund!" typ. Så fick tvinga henne upp i sängen o klia henne på magen i ca 10 min för att hon skulle lugna ned sig...

Hur som haver, ska strax börja göra mig iordning inför en tripp till IKEA med mor. Får hålla tummarna på att det inte kommer vara så mycket folk där idag. Men med IKEA vet man fan aldrig! En sak är säker iaf, det blir köttbullelunch.
Man kan inte åka till IKEA utan att äta köttbullar, eller köpa med sig deras hem. Det är skamligt.

Pay off


Denna låt.


Min lilla stjärna

Tjatigt men jag skiteri. Imorrn ska jag få träffa min pärla, min lilla diva. Cocoboo! Varför jag har en sån kärlek till den hunden är ju såklart för att jag såg den lilla poppa ut ur Ellabus. Hon var den enda (tyvärr) som fick stanna kvar hos oss, resten var vi ju tvungna att sälja osv.. Man märkte redan direkt på henne att hon var störig och divig redan efter en timme ute i världen. Och det min mor sa "Henne ska jag spara!".

Hon har i stort sett uppfostrat sig själv. För hon lyssnar inte på någon. Som hennes mor, som bara lyssnar på det hon vill lyssna på. Först i början trodde vi ju att hon var döv, men tji fick vi! Hon sket ju bara i vad vi sa!

Coco tycker i stort sett inte om någonting, förutom sin familj, haha. Och våra närmaste. Resten hatar hon. Hon hatar typ allt. Men det är hon själv som har valt det, det är inte vi. Hon måste nog bli lite äldre innan hon inser att hon kanske ska sluta vara en hater haha. Fast jag tycker bara att det är kul, att se en hund beté sig i stort sett som en lillasyster. Hon gör ALLT hon inte får göra för att få uppmärksamhet.
Det spelar ingen roll hur många gånger vi kastar ner henne från soffan, på nåt sätt så ligger hon där om man vänder bort ryggen. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger åt henne att inte gå in i mitt rum för att hon tar min smutstvätt och tuggar sönder det, lämnar jag dörren öppen för att t.ex gå på toa så vips är hon där inne för att hitta nåt att tugga sönder eller ta med sig in i buren.
Det spelar ingen roll om hur många gånger vi säger åt henne att sluta naffsa och irritera sig på våran andra hund för att hon TITTAR på oss, det är samma visa varje dag! Listan kan bli lång men väljer att avsluta där!

Hon är som en människa, bullterrier har det psyket. Enligt "hundprogram" osv så betraktas just den rasen för att vara som ett 3årigt barn livet ut. Det är just därför hon är så speciell.
Jag kommer aldrig skaffa en annan hund förutom bullterrier. Det är nog den bästa och roligaste rasen som finns, men en väldigt svår ras att uppfostra om man vill att den ska bli som man vill, haha. Men tillslut så är den långa resan värd allting.


Simon citat:

S: Ska plugga hela veckan sen supa sönder mig på fredag.
L: Hahaha allright!
S: Typ spöa sönder Magnus också (hans vän)
L: Hahaha okey!
S: Nej men helt seriöst, jag ska spöa honom?

Måndag!

Ja min sköna måndagsmorgon började 05:30 idag. Jobbade iof bara till 12, vilket var jävligt skönt. När alla andra gick på lunch, äsch då gled jag hem lite snyggt sådär! Kom hem, tryckte i mig avokado med salt o la mig sen på soffan för att dra en babynap. En otroligt svår och jobbig babynap. Så fort man lyckas somna så plingar det på den där jävla luren. Nej hädan efter ska jag köra flygplansläge varje gång jag ska sova, och då innebär det babynaps också.
Iaf, när jag vaknade så fick jag något otroligt ont i magen så jag knappt kunde stå upp. Fyfan, nu har jag legat på soffan i två timmar i världens magknip. Fyfan vad ont det gör, har försökt trycka fingrarna i halsen för att få upp nåt men det går inte. Har en liten aning om att det kan vara avokadon som jag käkade. Den var litelite övermogen, men vafan det borde inte göra så mycket. Har iaf gjort mig en kopp té för att få lite värme i magen, får se om det hjälper. Åt precis lite fil och det släppte litegranna.

Söndag

Har inte gjort ett förbannat skit idag. Vaknade runt 13, gick upp, åt risi frutti typ. Hade lite videosamtal me Nickis, sen senare lagade jag mat och nu ligger jag på samma ställe som jag gjort hela kvällen.
Vilar efter helgen så att säga, det blev en hård helg haha. Men men, den har varit awesome också!

Imorrn ska jag upp halv 6 för att dra och jobba woopwoop. Ska bli kul o träffa alla igen!
Hörs imorrn nu ska jag slöa vidare.

Torsdag

Dagen började kl 09:00 idag för mig och loppan. Det var nämligen Salong Betong på tvn imorse kl 09:15 som vi skulle kolla på innan det var dags att åka till Solna och uträtta ärenden.
Handlade pormasksplåster och ansiktsmask och mat. Vad kommer Lina hem med idag då? Jo en påse wok grönsaker, kyckling filé och massa goda woksåser... det ser alltså ut som att jag kommer att äta wok tills jag åker härifrån haha. Hittade massa roligt idag som gjorde att jag ville fortsätta äta det. Fast jag köpte ju faktiskt EN pasta sås också, lär väl bli söndagsmiddag eller nåt.

Tänkte röja upp lite nu innan det är woktime för 5e dagen irad! Idag ska vi testa Sweet & Sour!


RSS 2.0