!!!!!!!!!!!11111111


Oktober


Kväller

Jag tog mig ner till centrum i tid iaf! Gjorde lillan sällskap på hennes rast o köpte hårfärg. Sen gled jag upp till loppski och softade på hennes balkong till hon skulle röra sig för att bli firad hos sin papi, och när hon gled dit så gled jag ner till lillan igen och väntade på att hon skulle sluta så vi kunde möta Jennifer för att gå hem och agera frisörsalong. Stackare, det är jobbigt att vara frisören i ett tjejgäng va? Haha!
Gick hem runt 22 tiden och nu har jag lagt mig till rätta för att ropa på John Blund som borde komma vilken sekund som helst.

Jobb imorrn som sagt, sen ska jag över till Nickis och Marek en stund för att visa mitt bleka ansikte en sista gång! Sen är det bara raka vägen hem för sussande, sen är det full gång på torsdag med söta Stina och brorsan, om han nu gästar oss!

Men men, nu ska det sussas!


Tisdag

Jag vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg. Det är inte så att jag väljer att skriva som vissa fjortisar som att min blogg vore min dagbok och ba "TJA TJA BLOGGEN", för det är väl knappast bloggen jag skriver till, utan till er.
Ligger och funderar på om jag ska ner och köpa hårfärg nu eller sen. Känner mig för lat för tillfället för att knata ner.
Det ska ju friseras idag och det ska trimmas ben haha. Provade lite på ankeln, och Ida, jag säger bara en sak, det är typ värre än att gadda sig så vi får tänka över detta två gånger innan vi gör nåt.

Imorrn är det sista dagen på jobbet också innan semester, kommer väl vara på moln pga det. Fast sen så kommer ni inte höra av mig på en månad typ.
Kommer eventuellt bosätta mig i solna då också i två veckor, hoppas hoppas.

Men men nu ska jag väl försöka göra något åt det här slappandet.


Denna leksak hittade jag i pappas friggebod när jag var där.
Kanske lånar den någon vacker dag när man lessnar!


RIP Ryan Dunn


Johan Falk - GSI

Ligger och kollar på Johan Falk och väntar på loppski som ska skeda mig ikväll. Har inte gjort ett förbannat skit idag, bara softat hemma. Gick iof ner till lillan en liten stund och tog en té med henne, men sen har jag inte gjort nåt! Jo, jag har duschat.
Men ibland är det så, att man måste softa ner lite, man behöver inte kuta ute varje dag, som jag behöver göra eftersom att jag blir rastlös så då kan jag gå med på vad som helst om jag inte gjort nåt på hela dagen, haha. Nån gång hamnar man väl i haparanda om man har otur.

Anywho, ska se klart Johan Falk nu som jag sett 200 ggr haha. Dvs alla 6 filmer haha. Får jag skryta lite nu? Ja det får jag, det är min blogg och jag bestämmer. Jag har sagt det förr men jag måste säga det igen. Självaste Frank Wagner (Joel kinnaman) har pussat mig på kinden o kramat på mig (på loppan med) när vi var på F12 förra sommaren.


Måndag

Somnade fett tidigt igår men vaknade dessvärre halv åtta idag av ett efterblivet cp står med en lövblås (edit: det är BLÖTT UTE, WTF?) och det kändes som att han bara gjorde det för att göra min lediga morgon förjävlig.
Han försvann efter ca 10-15 min, då gick han istället och ställde sig utanför Ida's fönster haha, stackarn, hon skulle ju även jobba så förstår att hon blev sne som inte fick sova ut.

Idag ska jag inte göra ett skit kan jag tala om, det är min enda lediga dag för veckan och då ska jag bara ta det lugnt. Nej jag jobbar inte hela veckan men jag har massa saker att ta i tu med resten av veckan.
Lilla Loppski ska komma över och göra mig sällskap eftersom att mamma rasslade iväg till IKEA, som vanligt. Räcker det inte med inredning nu tycker du?

Anywho, ska väl försöka göra mitt ruttna face till något bättre. Sen ska jag ut med Coco och möta Loppis.


All out dubstep 3 år!


Söndag

Ungefär en vecka sen jag uppdaterade, jag sa ju att jag inte skulle göra det, men fick höra igår att jag är värdelös på att uppdatera. Ja ni får vänta på mitt sensuella skrivande lite när jag skriver att det inte blir nån uppdatering, hehe. Ska jag skriva ett sånt där töntigt blogguttryck: I know you love me, xoxo. SÅ TÖNTIGT!

Anywho, jobbade ju och slet som ett litet djur hos pappsen. Hästar är inga lätta djur att ha o göra med kan jag tala om. Fyfan vad jag sov som en bebis varje natt, haha.
Kom ju som sagt hem i fredags då, det märktes att man var saknad haha. Lola var helt tokig och lillan fick hjärtan i ögonen när hon såg skymten av lilla mig, HÖÖÖÖÖÖÖH!
Sedan hade vi myskväll och sen var det puss o godnatt för min del, det var inte över med jobbandet neeej neej, upp halv fem för att åka till nästa arbete, 7-17 är ett härligt pass på en lördag... inte.
När jag sedan äntligen kom hem igen så var det vinkväll inplanerat med Ida och Liza, när vi kom dit så var även Max och Linus där och förkrökade innan rilles, vad hände sen då? Jo, såklart så följer vi med! Spontankrök brukar oftast bli dem roligaste. Dock hände det inget speciellt där, så runt kvart i två så knatade jag och lillan hem och mötte min bror och grönis på vägen, sen är allt svart haha.

Nu ska jag snart möta Jennifer som ska färga mitt hår, får väl se om jag blir skallig igen haha. Blev en kal fläck på sidan sist vi färgade så får väl hoppas att det inte blir så igen haha.


Liza och Ida igår på rilles!


Måndag - avfärd!

Håller på o packar för fullt, väntar på att det sista ska torka lite så jag kan stoppa ner skiten i väskan. Packar alltid som om att jag ska vara borta i ett halvår, men då har man alltid mycket att välja på i slutändan. Dock blir det ju jobb varje dag så blir ju samma arbetskläder där sen åker bara bikinisarna på när man kommer hem.
Blir väl förmodligen en grillkväll idag, ska försöka fiska lite. Det är typ det första jag gör när jag anländer dit. Springer ner till bryggan direkt och står där en stund med kastspöt, it's relax dude.

Menmen, ska väl försöka uppdatera när jag får chansen, men jag lovar ingenting!
SHUS!


Dålig update igen!

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men jag kan göra er lite gladare med att säga... jag kommer inte ens uppdatera ett skit på en vecka till hihi. Jag drar på rehab-vecka imorrn och umgås med havremoppar och badar from imorgon till fredag.
Det har ju vankats alkohol sen i tisdags typ, igår var sista droppen. Ska hålla mig fram till midsommar, hehe. Anywho, har bara jobbat i helgen o softat uppe hos Jennifer igår som firade sin tjugo års dag, stor tjej nu!
Håller på och tvättar fortfarande för att ha kläder som räcker i en vecka, dock kommer jag bara kuta runt i bikini för att bygga på brännan. Ni som har min facebook kommer att se bilder förmodligen, men jag orkar inte blogga och skit, det får bli när jag kommer hem. Om jag inte försöker mig på mobilbloggning, men som sagt, vi får se!


Mysig sommar dnb, nostalgi.


Äntligen ledig lite!

Idag var det fan världens segaste dag på jobbet. Endast för att veckan ser så nice ut enligt planer plus ledighet fram till lördag/söndag. Och vädret ska vi inte tala om, dock trivs jag inne i kylan också, det börjar bli FÖR varmt alltså. Så imorrn åker shorts på eller klänning, får se, eftersom att jag, farmis och farfis ska på hemligt uppdrag.
Ska upp relativt tidigt imorrn och resten utav veckan också haha. Kommer knappt kunna sova ut tillräckligt. Men whatever, palla ligga inne och sova hela dagarna när man missar så mycket sol.

Ska försöka sova nu, ska upp 8!


Tisdag

Sitter och dricker en iskaffe medans jag torkar lite efter duschen. Ska även åka o jobba, men det är första och sista dagen på veckan, förutom lördag & söndag då, men ändå. Visserligen jobbade jag 6/7 dagar förra men det är ju sen gammalt.

Var ju och shoppade igår som en galning. Fick med mig: 3 bikinis, 2 "bustiertoppar", 2 bh:ar, 2 linnen, 1 par jeansshorts, smink, smycken, strumpor, toffsar och tre par skor! Får även mina converse som landar idag någon gång, får väl dem i veckan nån dag.
Får väl lägga upp skiten sen när jag pallar, men men nu ska jag börja föna håret osv.
VI HÖRS!

Såja!

Då var jobbveckan äntligen över, dock är jag bara ledig imorrn sen är det jobb på tisdag igen men sen så är jag ledig tills på lördag! Skönt som attan.
Imorrn ska jag och Jen in till stan och shoppa lite, jag måste köpa skooooor och massa sommarkläder. Det ska bli nice, mindre nice att det kommer vara stekhett så får väl se om man orkar gå i alla dessa provrum när det kommer va klibbigt och svettigt haha. Anywho, får väl se om jag slänger upp nått skit här sen, inte helt omöjligt!
Igårkväll var även tjejerna här på lite mys, vi drack detta:


RSS 2.0