Torsdag

Lill-lördag som sagt igår, fyfan, det var riktigt trevligt må jag säga. Från ett glas med Gunn till Jack Daniels. Fyfan, äventyr är kul, eller hur Daniella?
Anywho, ska bara ta det lugnt idag, vill städa mitt rum men idag har jag fan ingen ork. Har bara kollat på Kungarna av Tylösand i repris på datorn eftersom att jag missade det igår! Duscha vill jag också göra, men faaaan så seg jag är. Dock brukar jag bli pigg efter dusch men vafan, jag måste först umgås med Ida som kommer över på lite chai-té nu.

Kill me!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Hjerta



Älska!

"Okej, nu vet jag hur vi gör, vi fäster linor i taket och så låter vi ett gäng älgar, typ 30 stycken sådär, lyfta taket, då plockar vi ut gammelman och så lägger vi ner taket igen, ingen kommer att märka nååååt!" - Runar

Lill lördag

Har precis varit ute med Coco, som ni såg på bilden med jackan så var jag alltså påväg ut just då. Nu sitter jag och väntar på att Daniella ska komma hit, då ska vi dricka lite pilsner, och senare ska vi nog in till city och möta Becca och Marce, men det återstår att se fortfarande.


Onsdag

Så, vad fan händer idag? Nu har jag städat av köket, vill städa mitt rum också men jag känner ingen ork än.. det kanske kommer senare om inte Daniella vill hitta på något med mig! JALLA DANIELLA!
Ska väl ta en snabbdusch snart och sedan ta en vända med coco hade jag tänkt. Nu är det ju inte mörkt ute så det är lika bra att passa på att gå en runda. Lillan är ju mörkrädd och vill absolut inte gå ut när det är mörkt ute. TÖNTHUND!
Anywho, nu håller jag på och laddar kamerabatteriet så jag kan få in bilderna från i lördags på datorn, sen har jag lagt in en massa ny musik på min älskade podde. Den har varit urladdad hur länge som helst men nu tog jag mig an att sätta in den i datorn.

Nåväl, skriver mer sen, CIAO!


Tanka


Music



Beng mode


GE MIG


Jag vill också ha en fin tröja till min nyckel!


Kväller

Drack precis upp sista droppen av kvällsro't. Ska snart gå in och lägga mig och kolla på en dvd som jag släpat med mig från Liza! Eftersom att min kontroll är paj efter helgens incident så är det rätt drygt att låna mams kontroll eftersom att hon också behöver den. Då kollar jag hellre på film så slipper man zappa. Måste införskaffa mig en ny snarast, det här funkar ju ej!
Imorgon vet jag ej vad som sker än, men jag hoppas på att det kan hända något iaf. Jag och Daniella pratade om att dricka lite pilsner kanske, men vi får väl se hur det går. Eftersom att jag jobbar lördag & söndag så måste det vara nyktert i helgen. Funtar på att bo hos brorsan i helgen, därifrån kan jag ju gå till jobbet eftersom att han bor så pass nära, så slipper jag gå upp typ 3 timmar tidigare som jag behöver göra i vanliga fall. Men men, det återstår och se, då har jag iaf en söt liten granne att umgås med isf, lilla Beccis!

Men men, nu ska jag röra mig till rummet!

Matlagning

Nu sitter jag och tinar en kycklingfilé som jag ska göra ris och beasås till. Var länge sen jag åt det så det var tamigfan dax. Annars då? Har ont i hela jävla ansiktet, gör ont så fort jag snackar eftersom att hela min käke är svullen fortfarande typ. Vill bara att det ska gå över.

Längtar tills på fredag, då kommer bror hit. ♥

Hos Malin!

Det var verkligen underbart att få sitta på hästryggen igen, om jag ska vara ärlig. Dock får jag skylla mig själv för hur ont i arslet och benen jag kommer att ha dom kommande dagarna haha.
Försökte fota när vi red men det skumpade så mycket så det blev inte så jättebra bilder! Skulle tagit med kameran istället! Men iaf, tack sötaste Malin för att jag fick komma ut till dig idag!




Malins fiiiina katt!


(!)

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me

I've been confused
Outta my mind lately

You think you're loving
But I want to be free
Baby you've hurt me

Music




Måste faktiskt säga att hans nya platta är otroligt skön!


Wie

Fyra bilder sen i lördags, snodda från Daniellas blogg, jag ska lägga in mina bilder snart också, jag lovar. Har inte pallat än bara!





Bild

Här har ni en bild på min nya skitlur! Dock är bilden lånad.


Music



Imorgon:

Ska jag åka ut till Malin och rida. Det ska bli trevligt! Har inte ridit på aslänge, men som sagt, hästvanan kommer alltid sitta i. Det är likadant som när du lär dig cykla, du kommer alltid kunna cykla även fast du inte har cyklat på flera år, så det så.


Måndag

Jag förstår inte varför inte mitt illamående aldrig går över. Jag hajar inte. Mitt huvud hänger inte med längre, jag pallar inte.
Idag har det varit en massa spring, möten hit och andra saker dit. Har iaf gjort Ida sällskap på hennes lunch, sedan stötte jag på Annie i väntan på att Cathi skulle komma ner, sen hämtade vi upp Liza och åkte till Kevin för att hämta nya kulor till min och brorsans piercingar. Min undre navelkula lossnade och en viss person slängde iväg den så jag inte hittade den, och brorsans nackpiercingkula hade också lossnat, som tur var så hade Kevin kulor, och så kunde jag skicka med mamma kulan så brorsan min kunde få den snabbt och enkelt idag.

Efter att jag var hemma och satte på mig ett face, jag ser inte riktig ut annars, så bestämde vi oss för att åka till donken (idag igen..?!), dock åt jag inte så mycket, men mätt blev jag iaf, har ingen aptit för fem öre nu. Sedan bestämde jag mig även för att köpa en ny skitlur. Orkar inte lägga mer än tusen spänn på en lur, det gjorde jag förut och det visade sig vara fett onödigt. Anywho, det blev en LG lur med tangentbord, har alltid varit lite sugen på det så det fick bli en sån!
Sedan åkte vi till Media Markt och kollade runt lite, Liza fick såklart med sig filmer hem haha. Ovanligt.
Anywho, tack för dagen tjejer, ni är guld värda. ♥

Haha

Ja, såhär kan man ju också göra!

usch

Jag mår illa, hela tiden. Pga dig.

Efterbliven

Jag är så trött, min hjärna orkar knappt hålla igång längre. Jag är efterbliven, och chockad fortfarande. Hur kunde du? Vad tänkte du på? Skäms du inte? Du kommer aldrig mer se mig, aldrig mer.

Har iaf haft världens bästa tjejer här idag som lagat mat och hållt mig sällskap. Senare så ringde även Max och frågade om jag ville följa med och hämta Liza i vällingby, och eftersom att jag inte hade något annat för mig så ville jag det. Orkade inte sitta hemma och ruttna. På hemvägen svängde vi förbi donken, äntligen fick jag äta den underbara mcflurry magnum brownie igen.
Sen när jag kom hem hade mamma kommit hem. Hon hade även köpt med sig en dooleys, ciggpaket och godis till mig, då blev jag glad.
Men men, nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon.

Tjejer, jag älskar er. Jag kan inte hitta bättre vänner än er! ♥

...

Du förtjänar inte ens att bli respekterad som människa, ditt äckliga jävla djur. Du lyckades paja allt, grattis.

H o r u n g e

Bilden talar för sig själv!


Lördag!

Ja, det vart ju shopping igår som sagt, vilket var skittrevligt! Jag fick med mig: 4 par trosor, 1 bh, 3 par leggins, 1 vitt baslinne, en t-shirt, ny mascara (♥) och toffsar!
Jag lyckades väl avsluta kvällen rätt klumpigt, när man ska åka ut från kista parkeringshus så måste man ju stoppa i en vit biljett för att komma ut bommarna, och eftersom att Cathi's ruta inte vill gå ner så var jag tvungen att göra det från baksätet, men såklart så tappar jag biljetten, bland typ 30 andra vita biljetter, så Cathi hoppade ut och testade typ 2-3 stycken innan hon hittade den rätta, sen stressa vi in henne i bilen för att hon skulle gasa, och DÅ får hon kärringstopp haha, fyfan har inte garvat så mycket på länge. Jävla fail alltså!

Men men, idag ska tjejerna ha middag och krök. Vi får väl se hur kvällen slutar, men jag tror att detta kan bli skitkul! Tänkte även ha på mig mina nya inköpta kläder, så ni får se bilder senare.

CIAO!

Ursäkta min seriösa min!


Clothes

Sådär ja, nu har jag hunnit träffa babyfrodo och plattat mammas hår! Nu är det dags för mig att ta tag i mitt face, hår och kläder. Men jag orkar inte än.. jag är så lat haha. Vet iaf att det blir leggins idag, det är sånt väder! Det blir inget Bromma Center, satt och kollade på deras utbud av butiker, dom hade inte så många faktiskt tråkigt nog. Får kolla när någon gång när jag besöker brorsan eller Becca!

Nåväl nu får jag väl börja vilka kläder det blir idag!

Musik



<3


Äntligen fredag!

Vaknade för någon timme sen, gjorde té och satte mig här. Hittade även en ny design till bloggen, vad tyckte ni? Vet inte om jag ska behålla leopard mönstret, men på något sätt tyckte jag om det.. vi får se om jag ändrar! Sidan hittade jag genom Tunde's blogg, så ni nyfikna kan ju gå in och glo där!
Nu är det 4½ timme kvar tills vi ska åka, och jag är på skitbra humör så tror att denna dag kommer bli lyckad!
Om ett tag ska jag platta min mors hår sen ska jag platta ut mitt underbara nya hår. Är sjukt nöjd. Fotar senare och lägger upp, vill inte att ni ska se mitt "nyvakna" ruttna face.

Håret

Kom hem från Liza för ett tag sen. Vi åt kakor och kollade på Austin Powers, sen blev det fight med Max och sen så såg dom två syskonen så ordentligt trötta ut så jag beslutade mig för att gå hem, kände mig trött också för den delen. Det är konstigt! Jag blir ALLTID, och då menar jag ALLTID trött när jag hos Liza, spelar ingen roll om det är dag eller natt, så fort man lägger sig i hennes säng eller soffor så slocknar jag alltid. Därför är det bäst att hålla sig till fåtöljerna!
Anywho, ni som trodde att jag färgade håret blondt, ni är efterblivna. Jag skulle aldrig förstöra mitt hår på det viset, hellre rakar jag av mig skiten isf. Mitt hår är det viktigaste jag äger och har. Men jag färgade iaf mörkbrunt, det ser nästan lite svart ut. Som jag skrev till Daniella på facebook:

Men det börjar bli långt och fint nu, älskar när håret är fint, långt och mörkt. Som Daniella också skrev haha! Anyway, jag borde typ gå och lägga mig snart. Jag vill ju hinna med lite saker imorgon innan jag åker till Bromma Center med flixen! Har längtat efter imorgon hela veckan!

Bilder på håret kommer imorgon, jag orkar inte fota nu!

Torsdag del 2

Nu har jag städat mitt rum och duschat. Dock var det dumt av mig att tvätta håret eftersom att jag kom på efteråt att jag hade lust att färga det eftersom att Jennifer ändå ska komma hit och ta en té. Det är ju som sagt tjejernas privata lilla frisör som gör home-delivery istället för att gå till en salong och betala multum!
Nu måste jag fixa ett face och gå upp och köpa hårfärg. JAG BLIR BLOND IDAG MY FRIENDS, BELIEVE IT OR NOT!

Ciao!

1 oktober


Nu är det inte långt kvar mamma!
Jag och min mor ska sluta samtidigt, vi får väl se vem som dödar vem först!


Ny gadd?


Alltså åh!


HAHAHAHA JAG DÖR



Sugen



(!)



Torsdag

Skrev som sagt inget igår eftersom att jag typ gick och la mig när jag kom hem från Liza. Alltid lika trevligt att spendera kvällarna där, det blev kungarna av tylösand, politik-snack (igen... haha) och fika!

Imorgon är det fredag äntligen! Då ska jag, Cathi, Liza, Paula & Sandra åka och kolla in nya Bromma Center som öppnar idag faktiskt! 80 nya butiker och sägs vara inspirerat av Kista Centrum. Så det ska bli kul och se vad dom har för nya butiker där, hoppas på någon ny ny och inte bara dem gamla vanliga, H&M osv.

Vad som händer idag vet jag ej än. Blir väl Liza ikväll igen efter hon kommit hem från jobbet. Hon slutar dock sent så måste hitta på något att göra tills dess!


Woho

Äntligen får jag göra något. Jag och Max ska åka och hämta Liza när hon slutat jobbet. Har varit hemma exakt hela dagen, dock har min lilla Ida kommit förbi och fått lunch, annars har jag inte gjort ett skit idag.
Skriver säkerligen mer ikväll.


Åh!!!!!

Jag hatar när man sitter och tänker på att man ska skriva ett inlägg, ett inlägg som faktiskt man bara vill få ur sig så fastnar hjärnkontoret och det slutar med att man sitter som ett frågetecken. Jag vill bara skriva av mig så att folk förstår. Förstår varför jag är som jag är. Varför jag blivit den jag blivit. Men eftersom att detta inte är en allt för personlig blogg som jag kan yttra mig om om allt så kan jag inte skriva ett inlägg om det.
Jag funderar seriöst på fixa ett häfte, en dagbok att skriva av sig i, för hur mycket jag en berättar för folk så känns det som att dem ändå inte förstår hur JAG känner, dom tror bara att dem vet. "Aa jag vet hur det känns", DET GÖR DU INTE ALLS, din dumma jävla cow. Ingen kan någonsin känna som en själv, det går inte! Fuck that.

Jag orkar inte vara deep i min blogg, jag kan inte vara deep i min blogg. Det är töntigt. Jag vill inte att min blogg ska vara någon känsloblogg. Är jag lack så märker ni det, är jag glad så märker ni det, det är det som räknas, that's it.

Fuck detta, hej hej hej hej hej!


?!




Ok, jag diggar inte Pendulum längre, men denna låt.. den satt fan som den skulle.


Fuck you


Trevlig dag!

Jag har hunnit med en massa idag känns det som. Jag har hunnit träffa Daniella (Jocke), Sandra, Liza (Max) och Paula på samma dag! Först gjorde vi mat här, jag och Sandra dvs, sedan tog Sandra sig en powernap som ni såg i förra inlägget, sedan knatade vi till Liza! Där blev det té och tjejmys. Sedan fick Max för sig att vilja köra bil lite sådär tättinpå så Sandra fick skjuts hem, och jag tänkte att han kunde släppa mig hemma också då, haha. Det är ju verkligen sååå långt från mig till Liza, men men man klagar ju inte direkt. Dessutom fick jag mig en titt på hans nyinköpta gandaf-kärra, den var nice!

Nu väntar jag på att mitt té ska slå till ro så jag får sova!

Busted


Jobbigt att somna bredvid mig, eller hur Sandra? ;)


HEHEHEHE

Kalla mig flugplågarN. Det lever alltså tre flugor (nu två) vid min dator, dom har levt här sen i somras. Dom springer runt på datorskärmen dygnet runt, parar sig, tvättar händerna och jag kan inte längre ge dom elektriska stolen för att vårat el-racket är trasigt!
Nu har jag äntligen lyckats fånga en av de tre musketörflugorna, och gissa om jag blev glad. JAG SLET AV VINGARNA PÅ DEN JÄVELN, NU LIGGER HAN OCH SKÄMS FÖR ATT HAN STÖRT MITT DATOR-SITTERI HELA SOMMAREN OCH JÄVLAR ANAMMA ATT JAG SKA FÅNGA DEN ANDRA SOM TERRAR MITT ANSIKTE!


Tisdag

Uppe med tuppen var jag idag, congratz to me. Men det var ju inte för att jag ville direkt, utan för att min mor (som alla andras mammor) tvingar sitt barn att skriva in sig på arbetsförmedlingen, hihi.
Dock fick jag sällskap av Jocke som skulle på samma möte så det var ju inte så farligt! Efter det gick vi hem till Daniella som snällt gjorde kaffe åt oss. Sedan blev det en massa politiksnack, jobbsökningar från Jockes sida och sedan bestämde jag mig för att knalla hemåt, eftersom att Daniella ändå skulle luncha med Ida!
Nu har jag fräschat till köket och skurat golvet, så nu är det klart. Den vardagliga sysslan dvs!

Snart kommer även Sandra och tittar förbi lite, det ska bli trevligt. Blir väl té och skitsnack as usual. Senare ikväll ska jag nog också glida till min lilla lapp och kolla på en skräckfilm som verkade rätt sjuk. Mer om det senare!

Nu ska jag planera min och lillebrors middag.

Okej, sista inlägget.

Men alltså, jag MÅSTE skaffa denna bok, har länge velat läsa den.. funderar på om man ska ta och köpa den på fredag kanske?

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/21/75/26/3/norberg-liam-insidan-brotten-pengarna-tiden.jpg


Jag vill sova, nu.


Kunde ju såklart inte somna

Så jag satte mig här en stund för att fördriva tiden, för på tvjäveln finns det ju aldrig något kul! Dock har jag inte så mycket att dela med mig av just nu, bara det att.. SNÄLLA LÅT MIG FÅ SOVA.

Dock fick jag mig ett skratt när Nickis länkade denna bild till mig, hahaha kan inte sluta garva!


Från plattan tidigare idag!


Måndagen - tidigt avslutad.

Jag orkar inte mer nu, nu ska jag ta mig ett halvt bad och sedan ska jag fan gå och lägga mig. Jag är sjuk - igen. Jag blir seriöst tokig nu, jag kommer gå loss på min hals och lungor. Och det värsta av allt.. man får ju så ont överallt. Vad man än gör - aj.. oj oj oj.. usch.. fy.. åh fyfan vad ont det gör. Come on! Räcker det inte med att man behöver låta som en avdankad gammal koksare dagarna jämnan?
Dagen spenderades aldrig med Daniella och Malin. Ibland blir det girlproblems och då är det té på första bästa ställe och en massa snack. Dock kom Daniella senare och joinade mig och Ida en stund!

Nu ska jag bada, sho.

Chillclothes på en måndag


Alltså vafan är det här?


Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom och partiet vill göra det svårare för kvinnor att göra abort.


Detta hakade jag upp mig på, ni som läste länken i mitt förrförra inlägg förstår. Det handlar om "tio skäl att inte rösta på SD" men alltså.. WTF ÄR DET HÄR? Alltså Jimmie Åkesson borde läggas in på psyk nu alltså, nu har han fan gått för långt. Varför är homosexualitet en sjukdom? Det är väl förfan inte de homosexuellas fel att de attraheras av samma kön, eller? Det är inte direkt något man kan bestämma. Och vadå göra det svårare för kvinnor att göra abort? Kom igen, vissa blir gravida även fast dom äter preventivmedel regelbundet, ska dom behöva behålla ett barn som är oönskat då eller? Alltså, det brinner verkligen i mitt huvud nu.

Jimmie Åkesson din fula jävla efterblivna råttpojke, möt mig inte i en gränd, snälla. Jag vill inte åka dit för mord i 19 års åldern tack.


TJOCKIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Måndag

Back to reality igen då. Jag var så grymt sugen på té när jag vakna.. gick upp, drog på vattenkokarn, förberedde min kopp och skulle precis ta ut mjölken. Vart var mjölken? Det fanns ingen mjölk. Jag kan lova att jag fick gåshud, nu sitter jag alltså och sipprar i mig varmt vatten.. varmt vatten med lite vaniljsmak, det är ju hemskt. Smakar beskt. Men men, det är ju egentligen så man ska dricka té så det är väl bara att lära sig att dricka om det skulle krisa såhär igen. Nu har jag iaf gjort mina favoritmackor med pålägg som: baconost, skinka, ost och gurka. Det finns ju inget bättre!
Idag ska jag spendera dagen med Daniella, sedan ska vi träffa Malin och sen får vi se om lilla Ida hör av sig. Och gud vad jag glad jag blev när hon ringde och sa att hon skulle flytta till Åbergs, det kan ju inte bli bättre, då kan vi träffas oftare! Härligt fifan.
Men men, nu ska jag äta upp mina mackor och dricka mitt varma vatten!

Rätt

Ni som röstat på SD.. ni är medvetna om att ingen kommer pissa på er om ni brinner?
Läs länken.

Söndagen avslutad

Nu börjar jag känna att febern börja komma ikapp igen.. fan. Hinner ju inte bli frisk innan man åker på en jävla förkylning igen, DOH!
Anywho, det har vart lugnt idag med. Loppan kom förbi en liten stund efter mission i dalarna över dagen, vi drack té och snacka lite skit. Sedan var det dags att åka och fika på donken, snäll som Cathi var så skjutsade vi först upp Loppan till henne och sedan åkte vi dit. Väl där så jobbade Jennifer såklart, så vi väntade på henne så hon också fick åka med oss hem. Under fika tiden så träffade vi även Marce och Becca som skulle handla nuggets och milkshake för att sedan åka hemåt. Sedan blev det dags att rulla hem, eftersom att jag ville se Irene Huss. Men såklart med min vanliga tur så gick det inte ens idag. Hade gjort en stooor kopp té och skulle precis bädda ner mig, NEJ DÅ ÄR DET NÅGON ANNAN SKITFILM SÅKLART!
Satte mig här och softa, och nu fick jag reda på att min älskade Liza kommit hem så nu ska jag springa till henne! WOHO!

CIAO!

Söndag

Ser ut att bli en chilldag idag. Jag och mor min ska ju rösta också, men det blir nog om ett tag. Ska även åka och kvällsfika med Cathi på donken senare också, det ser jag fram emot. Vi har ju faktiskt börjat tagit tag i det här med att ses mer, så det är nice.
Har typ spelat Red Dead Redemption under morgonen, är helt besatt av det spelet. Det är så sjukt kul! Det är som GTA fast man är i vilda vestern kan man säga. Ni som inte spelat det - spela det ok.


Fredagen: Består av bilder!

















Klar

Äntligen är jag färdig, äntligen kan jag andas ut! Har precis kommit ur duschen, det blev en lång jävel, det förtjänade jag. Har fan slitit med tvätten idag tycker jag. När äntligen tänkte "yes, nu ska jag bara hämta det sista sen är jag klar", NEJ DÅ HAR INTE ENS TORKSKÅPET STARTAT, så allt är fortfarande blött! Så var tvungen att flytta över all tvätt till det andra torkskåpet och vänta ännu längre, fan vad jag trött jag blir på det där skittorkskåpet. Ibland funkar det, ibland inte.. damn you.
Men men, nu klagar jag inte, för nu är jag ren och fräsch och är lika len som en babystjärt. Jag smörjer alltid in mig med babyolja när jag duschat, i ansiktet och på kroppen, och jag blir så len. Det blir typ sådär som det var på old'school reklamen när den där fjädern ba gled på kroppen, HÖH!

Anywho, nu måste jag börja tänka på vad jag ska göra för middag idag!


Ny kategori

Med att sitta med laptopen ÖVERALLT? Vart man än befinner sig? Nu syftar jag på dem stora bloggarna dvs. Jag menar, när dom är på restaurang, café, typ ute i någon park osv. Alltså, varför ska man ha en fet jävla data bredvid sig när man sitter och äter fin middag? Hur roligt sällskap är man då om man inte äter själv och är mobbad dvs? Är det inte det lite.. överdrivet? Så jävla stressigt kan det fan inte vara att driva en blogg haha. Ni bloggare.. softa ner lite va. Ni kan väl njuta av vardagen som vanligt folk och blogga när ni kommer hem, det räcker väl att kameran följer med, eller?

 


Music



HAHAHAHAHA OMG


HAHAHAHA shit vad dom är hatade, omfg. Kolla hela!
Varför ska ens SD finnas, det är så sjukt onödigt, alla vet att det blir kaos, haha. FAIL PARTI!


Förlåt brorsan, men det här är inte okej.


Tur att du ser lite vettig ut i dagens läge! Sorry, men jag var tvungen.


Torsdag

Vaknade för inte så länge sen, eller jo.. typ en timme sen eller lite mer kanske. Började med att be offer (lillebror) att gå och kolla om det fanns någon tvätttid till mig idag, och det fanns det, fett tur.
Så runt halv två ska jag ut och börja tvätta, fyfan. Det här berget är fan inte att leka med.. speciellt när jag inte har 4 maskiner, det kommer ta FETT lång tid... anywho, det är bara kötta.
Sitter för övrigt och lyssnar på Benga's ep Phaze one, har inte hört den förut så passar på nu när jag ändå måste fördriva tiden lite!

Ge tillbaka detta ögonblick


Onsdagen avslutad!

Sådär ja, en perfekt onsdag blev det! Började med att Sandra och Daniella kom hit, jag spontanbakade en kladdkaka, som dessutom var skitgod! Mycket bättre än när jag och Sandra bakade sist, haha.. du måste faktiskt hålla med Sandra!
Sedan blev det lite middag, vi gjorde en blogg till Daniella och sen kollade vi på lite idol och satt och snackade en massa skit, sedan började vi tro att vi var idol-juryn själva, haha. Anywho, vi blev inte kvar här så länge eftersom att vi drog till Daniella istället. Blev tédrickande, kungarna av tylösand och sen en film: Dumpad, som jag faktiskt inte hade sett. Men den var helt klart godkänd!
Nu är jag äntligen hemma och ska snart decka. Men jag är fortf. pigg så lägger mig snart till ro.

Jag är nöjd att jag äntligen har en helt planerad helg.
Fredag: Åka till jobbet och skriva ett kontrakt igen! Dock ska jag bara jobba var tredje helg men jag skiteri. Sedan åka till mammas kompis och titta på en massa valpar, ok.. hon har 18 stycken, tror jag mamma sa. Dock är det tre olika raser så det kommer bli skitkul, självklart så är ena rasen bullterrier, gud vad jag har saknat såna små liv!
Lördag: Upp skittidigt och följa med mamma på hundutställning och ställa ut lilla Coco, och sedan lite vindrickande med Sandra på kvällen, men det är bara eventuellt än så länge!

Anywho, i'm out, nighty night!

Inlägg 607


Onsdag

Vaknade runt halv tolv tror jag, gick ut och mötte Daniella typ tio min efter jag hade vaknat för hon var utanför mig med sin doggy, blev lite skitsnack och planering om dagen. Dvs att jag, Sandra och Daniella ska umgås idag! Det ska bli riktigt trevligt. Hoppas på en promenad om vädret håller sig uppe faktiskt!

Men men, nu tänkte jag göra mig iordning lite.


Ja, jag och lola hade tråkigt igår.


Jaga flugan, jaga flugan

Har suttit här in princip hela dagen. Var ju meningen att jag skulle gå en lååång vända med coco men så började det regna som fan, så det blev en tio mins runda ist. Vad gör man inte för bebishundar.. konstigt att hon inte vill vara ute när det är sol och fint väder, men när det regnar då ska hon hoppa i vattenpölar och stoja, nästan som hunden går på extasy.
Nu sitter jag och ser ett coco-huvud som hoppar upp och ner vid matbordet för hon jagar flugor så hon hoppar rätt högt den jäkeln, medans jag funderar på att ta något att äta eller städa mitt rum. Har inte ätit på hela dagen, bara druckit en kopp kaffe.
Nej, det blir nog röja rummet, sho.

.

Snälla, ge mig en trimmad permobil så jag kan fly landet. Den här skiten äter upp mig inifrån.

Lola


Hade inget att göra så redigera en bild på lola


...

Panik

Måndag

Har inte gjort ett skit idag förutom att softa hemma typ. Dock gjorde Daniella, Jocke och Jennifer mig sällskap, sen tagga Jocke och Jennifer då var det bara jag och Daniella kvar. Vi satt vi datorn och Daniella lekte runt på datorn och pysslade med det ena och det andra haha. Sjuk du är!
Sedan blev det lite skitsnack bara sedan drog hon också hem. Var meningen att vi eventuellt skulle mötas upp igen men jag fastnade hemma.

Orkar inte skriva mer, bye.

Love


...

"Det här var sista gången, sen aldrig mer."

http://www.teleskopbatonger.com/main.jpg

Såja!

Jag mår mycket bättre faktiskt. Älskar att duscha när man är sliten, då går det typ över efter en stund. Dock hindrar det mig inte från att ta mer treo och lite ipren för säkerthets skull. Ska börja fixa ett face och mitt hår nu, sen runt 6 tiden ska vi nog iväg till Ida. Det kan nog bli en bra kväll tror jag. Det känns som det!
Efter det ska jag försöka träffa Liza snabbt innan hon åker, JAG VILL INTE ATT DU SKA LÄMNA MIG LIZA. Förrädare :(


Sliten

Ja, jag lovade ju mig själv att inte bli sliten idag! Men som sagt, jag visste INTE hur kvällen skulle sluta haha. Drack inte ens mycket heller, men som sagt så har jag blivit färsk när jag inte krökar lika hårt längre som jag gjorde i somras haha.
Anywho, nu ska jag äta lövbiff med pommes och bea, sedan ska jag hoppa in i duschen och försöka dränka mig lite. Eller iaf försöka piggna till tills vi ska ut till Ida. Det blir fan ett mission.

Bowling

Det blir bowling, med en massa jävla människor. Tror vi är 12 pers! Ska bli skitkul. Snart kommer Malin hit, sedan Merre och hans gäng, så vi blir ett par stycken som förar här! Hur kvällen slutar vet vi inte än, det återstår och se sörru.
Anywho, nu ska jag eeeeta något sen ska jag nog korka upp första pilsnern!
By for now!


Fredag!

Fredag idag, det som står på schemat för dom flesta är väl hoffmaestro, dock inte för min del. Ska ju på inflyttningsfest imorgon så vill ju inte vara sliten liksom.
Anywho, snart ska jag upp och möta Merre, får sällskap av Malin också! Vet inte vad som händer ikväll faktiskt, det återstår fan och se.

CIAO!

Sovdags

Kom hem från Daniella runt 22 tiden, skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. Kommer ju alltid hem så sent när jag hänger hos Liza hela kvällarna, dock är det kanske för att vi flummar oss eller diskuterar så mycket. Sen joinar oftast Max oss också, då blire ännu mer diskussioner! Anywho, vi satt iaf och hade trevligt tyckte jag, Pillan var också med, fast hon satt mest och tittade på när vi andra målade naglarna och diskuterade "politik" kan man säga haha, kul var det iaf!
Har inte tagit något kort än på naglarna, men det kommer imorgon, helt värdelöst att ens försöka fota med camen, det kommer inte synas så mycket då.
Men men, nu ska jag surra lite med min kusin, sen ska jag sova!



Min juggejävel till kusin som inte har så stor koll, VAKNA BELLA! Hahahaha


Shakawkaw

Nu är jag proppmätt, jag har lagat lite spaghetti och köttfärssås till min mor och lillebror. Det luktar äpple i hela lägenheten och kan äntligen relax. Dock ska jag ju iväg snart, hem till Daniella denna gång!
Fyfan, jag älskar verkligen när det är nystädat. Jag städade mitt rum också, kände att det var dags. Det luktar lavendel nu eftersom att jag tänt min vaxlykta.. eller alla rättare sagt. En i mitt rum, en i köket och en i vardagsrummet. Det är så härligt när allt luktar så gott hela tiden. Shit, jag borde egentligen slapa mig själv, jag pratar som om jag har en fetisch av städning. Fast det har jag nog också, en liten smula.
Är det något jag verkligen hatar så är det när det är smutsigt överallt. Jag vill knappt vara i mitt rum ibland när man inte haft orken till att städa. Usch.
Men men, nu ska återgå till mitt lyssnade av infected mushroom!

http://api.ning.com/files/ocsbz6cRr0grIPc1*c145iVscvAOw48gMoUkYoBZy7-xBDRRAdMazHjFXA*cX2ZnopCECOAgNNBBDkJNudPX27ixu-CalhDu/49infected_mushroom_im_the_supervisor.jpg
Har alltid älskat och kommer alltid älska infected mushroom.


Sne

Åh jag har ingen bra dag, det märks. Hets om massa saker, bla. arbetsförnedringen t.ex. Dom är så sjukt jävla efterblivna, och jag hatar dom för dom ger iaf inga jobb. Dock så hoppas jag verkligen på att Lizas chef är snäll nog och släpper in mig på Net on Net istället.
Idag är planen att först städa köket och fixa lite, laga mat till mig och lillebror. Sedan kuta iväg till banken och sedan vänta på att klockan ska bli 19, då ska jag, Jennifer och Daniella göra lite nya graffiti-nails, dvs nageltorsdag! Hoppas på att Ida också kan kika förbi en snabbis.
Men men, ska väl börja dammsuga köket nu och fixa!


Torsdag

Orkade som sagt inte skriva en hel jävla bok om igår haha. Men hur som haver så var ju iaf och kollade på Jens match igår, stortorsk.. illa, haha. Anywho, Jen banga ur i sista sekund men istället kom Cathi förbi sista perioden, efteråt så blev det lite parkeringsövning för Cathi's del medans vi väntade på Jens. Sedan när han kom ut stod vi väl och snacka i tio min någonting, sedan traskade jag till Liza för att skriva ut CVet. Tur att man har Liza ibland som kan finslipa "lite" på CVet, haha. Sedan blev det lite indiana jones stuk då jag dödade sammanlagt tre STORA spindlar. Eller det är ju inga små rackare som finns i Lizas hus. Liza själv är ju LIVRÄDD för spindlar så hon rör dom inte, då får ju jag leka hjälte istället, men jag klagar inte. Fast ibland kunde man ju önskat att det var efterblivna människor man slog ihjäl med en tidning/sko istället för en spindel.
Snart kommer nog Ida förbi på sin lunch, sedan vet jag inte vad som händer. Kanske ska få lite saker överstökat, får se hur det blir.


Haha!

Säger bara en sak..

http://nemo.blogg.se/images/2010/grupp-2_101494271.jpg



En liten snubbe

Sitter jag och lyssnar på just nu. Har precis ätit, det blev makaroner, köttbullar och gräddsås. Alltså jag kommer nog ALDRIG tröttna på det, det är fan det godaste som finns.
Snart ska jag sätta på mig ett face och vänta in Annie och Jennifer. Fyfan, kommer ju va iskallt att sitta och kolla där 3x20 min samt pauser och avblås. Men men, har man bra sällskap så går det nog an!
Efter det ska jag till min älskade lapp Liza och fixa ett CV samt skriva ut det.

Ciao!


Onsdag

Har typ suttit hela morgonen och kollat på tjuvlyssnat.se, hade ju glömt bort att den sidan existerade så snacka om att jag hade missat mycket. Tjuvtittat.se också för den delen, älskar FAIL-bilder, haha. Typ det roligaste som finns!
Snart kommer lilla Ida och besöker mig på hennes lunch, så det blir väl lite tédrickande och skitsnack. Det blir väl en dusch när hon drar och sen ska jag möta upp Annie och Jennifer för att sedan gå och kolla på när lilla Jens spelar match i ishallen. Dvs våran gamla klasskompis som vi inte träffat på 45 år känns det som. Det ska bli kul faktiskt!


HAHA ALLTSÅ? Också Tjuvlyssnat.se

Långt ut på gröna linjen, Stockholm

Ett märkbart påverkat par ~20 pratar om droger.
Tjejen: Men alltså… jag vill inte att du ska se mig som en knarkare bara för att jag snortar.
Killen: Självklart inte!

 

 

Tunnelbanan mellan Slussen och Odenplan

Två bimbotjejer ~18 sitter och pratar.
Tjej 1: Kan inte vi ta med dina färgglada skor till Gotland?
Tjej 2: Nej, nej! Förra året så blev två par skor totalförstörda av att jag bara gick. Det är ju kullersten och skit överallt.
Tjej 1: Vad är kullersten?
Tjej 2: Du vet sådana där stora runda stenar som ligger bredvid varandra på gatan? Typ som asfalt fast det inte är asfalt. Skorna fastnar mellan stenarna.
Tjej 1: Va?! Typ som grus?


Tjuvlyssnat.se

På bussen, Jönköping

Två slitna berusade män kliver in på bussen och slår sig ner längst bak. Efter en stund ansluter sig en tredje man till gruppen.
Man 1: Nu ska vi av!
Man 2: Ring på klockan Janne!
Man 1: Du får fan ringa på klockan, jag gjorde det förra gången.
Man 1 ringer på klockan.
Man 3: Ringaren i Notre dame! Janne, du ser fan ut som ringaren i Notre dame när du ringer på klockan.

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyllskallar ♥


Immortal Technique





Godaste flingorna ever

http://www.shespeaks.com/pages/img/review/special-k_01292010211311.jpg


Hahahahaha


Miss secret agent

Ligger och slötittar på den just nu medans jag läser igenom en massa bloggar, kollar facebook emellanåt och tittar aftonbladet. Det var mycket trevligt hemma hos Becca. Gud vilken fin lägenhet, jag är sjukt avundsjuk på henne den lilla jäveln! Vi åt lite kyckling med skruv-pommes och lite efterätt blev det stooora maränger. Sedan kom mor min och plockade upp oss. Åkte hem, kollade lite idol och läste skvallerblaska. Sedan såg jag ett jättefint badkar i den tidningen så då bestämde jag mig för att ta ett bad och värma upp mig lite. Sedan efter det tog jag på mig min nattskjorta och gjorde en kopp kvällsro som jag hoppas börjar värka snart.

Mot sumpan!

Ska tillbringa dagen hos Becca för att spana in hennes nya crib med Ida och Jennifer!



Inviger även mina knappt använda airforce idag, det är väder för det!


<3


Thank god for this hustler.


Tisdag

Idag vakna jag fan tidigt om man jämför med när jag somnade. Iof så var det ju min mor som började prata med mig när jag sov och sen när hon åkte så bestämde jag mig för att gå upp. Så jag har väl varit vaken sen halv tio typ! Har ätit frukost: en skål äppelkräm, två mackor och ett glas o'girl. Men nu sitter jag äntligen med en kopp kaffe, har typ slutat dricka kaffe, men idag kände jag att det var dags!
Väntar på att Ida ska vakna och ringa mig och berätta hur vi gör idag, eftersom att min mor åkte tidigare till jobbet idag så kan vi ju ej åka med henne längre, doh! Så då måste vi väl planera tåg och hela helvete.

Tråkigt

Nu har jag tråkigt, igen. Har spenderat dagen som alla andra dagar, hemma under dagen, och Lizas hus på kvällen! Dock var Cornelia också förbi en stund också så det var trevligt! Vi skulle ha kollat på film, men det blev att vi kollade på Soran Ismail's underbara resa genom Sverige istället, jag ville att Liza skulle fatta någon gång vad jag menade med alla hans sarkastiska skämt, haha. Sedan blev det vilda diskussioner med välfärdsmänniskan som gjorde att han låste in sig och sen såg vi inte han något mer, haha.

Morgondagens planer är att åka till Becca med Ida och Jennifer och se om hon fått fint i sin nya lägenhet, det ska bli väldigt trevligt. Mor, om du ser detta innan jag vaknar så vill jag och Ida åka med dig imorgon, för tokan har ju typ flyttat granne med din son.


Varför älskar jag min gullfia som stänger in dom andra två hundarna?


Ooh


Eminem - Almost Famous, tro't eller ej, men det är tung.


Haha det fungerade

Tidigare idag så diskuterade jag och min mor om vårat skrubb som vi brukar använda till ansiktet för att slippa äcklig torr hud. Sen så sa hon plötsligt "man ska smörja in sig med kaffesump!" jag ba "HAHA aa gör det du" typ, sen så testade hon det och hon sa "gud vad len jag blev i ansiktet!". Bestämde jag mig för att prova? Ja! Skulle ju ändå dra en dusch så jag smeta in facet i kaffesump och lät det sitta en halv minut, sedan när jag spola av ansiktet så var det lent som en babystjärt. Dock kunde jag inte hålla mig för att ta lite babyolja också så det skulle va extra lent. Men tänk på det ni, som inte har skrubb hemma för tillfället, prova kaffesump! Det gör väl inget om man luktar lite java för en minut i ansiktet, det luktar ju bara gott!


Nickis


Nikolina


Jag vill ha er tillbaka
















Hooooooooooooowdy how!

Idag är det måndag. Dvs back to reality. Gick väl ut med cocoloula runt halv elva, men det blev som sagt ingen lång promenad idag igen, jag vet inte vad det har tagit till henne, nu har hon fått för sig att bli som sin mor och vägrar gå hemifrån. DUMMA HUND! *hjalmar*
Anywho, tänkte dra en dusch snart och sedan ska jag nog bege mig till Lizas place. Ska försöka få ut jäveln på en promenad också, men det vet hon inte om än, hehe.


Gammal skola: Petter - En liten snubbe


Natt

Irene Huss var bra, nu funderar jag dock på att tanka dom sista tre istället för att vänta tre söndagar. Men jag måste fundera lite mer på det, söndagar är ju till för tvn!
Denna vecka ska jag ta mig i kragen och gå med lillan varje morgon, börjar få ångest nu alltså! Någon som är på att gå morgonpromenader och dra en bra frukost efteråt, slå en pling!

Nu ska jag fortsätta titta på "Dead man walking" som precis började på trean!
Natti
.

Irene huss

Om fem min börjar Irene Huss på femman, kollade första filmen lite tidigare idag för jag missade den, men andra filmen såg jag förra söndagen och nu är det äntligen tredje. Än så länge har dem varit bra fan, i like'em.
Har bara varit ute en gång idag, och det var typ för en halvtimme sen, gick ut med lilla Coco i typ 15-20 min, det hade tagit längre tid om inte lilla tjejen var typ rädd(?!) och ville hem hela tiden, då var det inte lika roligt att gå. På dagarna gör hon inte så, kanske lillan är mörkrädd? Vem vet..
Anywho, nu ska jag slänga mig i sängen och slå på femman tillsammans med min chipspåse och ett glas läskeblask.
Ciao!

http://evelinalinnea.blogg.se/images/2010/2l258o_71114731.jpg
Denna går nu!


Fifan

Har suttit och fixat en massa nya "playlists" till min spotify, det har väl tagit ca två timmar typ haha. Dock gör jag det i väntan på något vettigt, dvs att lille Ida kommer snart på lite té.
Hittade även något VÄLDIGT gammalt, fyfan vad nostalgi. Kommer ihåg när denna gick på MTV/ZTV dygnet runt.


RIP!


Det är dags snart Sandra!


Love

Infected Mushroom - Suliman ♥


!

Jag har aldrig varit på Cosmonova, och det ska det bli ändring på. Jag vill se "Wild Ocean 3D" eller "Dinosaurier 3D".


Fast ja, rymden skulle nog också vara tungt!


After work

Kom precis hem från Liza, kollade på en "skräckis", kallar det mer en avskyvärd film, äcklig som fan. Höll på och spy vissa gånger kändes det som haha. Vart helt trött där, som vanligt haha. Jag vet inte varför jag alltid blir så trött hos folk sen när man är hemma så är det inte alls samma sak.
Anywho, nu dricker jag en after work-elk (sry mams, men jag tyckte att jag var värd det!) så jag somnar skönare och snabbare, haha.
Imorgon är det söndag, dvs ångest-dag, det är alltid så långtråkigt på söndagar. Jag vet iaf att jag ska träffa Ida lille på en té när hon slutar.


Nej, den är inte från 80-talet, det ser bara ut så!


Lördag

Har bara jobbat idag, kom hem för ett tag sen, gjorde middag: två piroger och en jävla massa sallad! Lite nyttig måste man vara. Sitter och väntar på att lilla lappen Liza ska komma hem från jobbet så jag kan glida över dit någon gång, så tråkigt att bara ligga hemma. Det enda man gör med att fördriva tiden är ju bara att kolla något ruttet tv program. Att kolla film själv är inte lika roligt som att kolla med någon, därför är Liza det bästa sällskapet som är typ SF själv.

Anywho, nu ska jag titta vart råttan håller hus!
Shohoho

Plz..


Återigen.. regn

Det var alltså SKINANDE sol när jag vaknade, men nu är det spöregn. COME ON?! Aja, det är bara börja inse, vi kommer alltså INTE få någon sol tillbaka what so ever. Det är meningen att vi ska bli deprimerade, bittra och sura dag ut och dag in pga vädret. Som sagt, om det fanns en gud så skulle han sett till att vi fick bra väder hela tiden! Så folk, ledsen att säga det här.. det finns ingen jävla gud, live and learn with it fools.
Nåväl, bara för att jag fryser sönder för tillfället så tänkte jag ta mig an att göra lite java, eller kanske lite té. Nej, det får fan bli kaffe, har inte druckit det på flera veckor nu känns det som.

Bulletproof


Sova!

Kom hem från Paula typ runt kvart i ett tror jag klockan var. Har aldrig gått så fort hem någon gång tror jag. Inte för att jag var räddhare, utan för att det var.. ursäkta svordomen.. HORKALLT ute. Jag ångrade mig som fan att jag inte tog min gåsjacka dit, heeeelvete vad kallt det var. Alltså det var som i filmen sjätte sinnet "i see dead people". Allvarligt det är typ första dagen i september, det ska vara HÖSTkallt, inte VINTERKALLT? Dude, come on.
Anyway, ska klappa ihop för dagen för jag pallar inte vakna sent, och tro't eller ej så är jag faktiskt trött, YES.


Fett gammal bild jag hitta på mig och Sandra när vi åt riskakor hemma hos Liza!


Alltid Paula!

Ni som vet, ni vet. Att den människan är bland dom segaste vi känner haha. Nu ska jag istället gå om ca 30 min!


Myskläderna is on!


Kvällsté

Sitter fortfarande i min morgonrock och turban på huvudet efter duschen för typ en timme sen, haha. Ska snart klä på mig och möta Ida för att gå till Paula för att dricka lite té och tjejsnacka lite.
Har inte gjort ett skit idag, varit hemma, träffat Ida, vart hemma igen, lagat mat och bara suttit här och lökat. Jo juste, jag har fixat spotify också, kände att det var dags för det efter flera år typ, haha. Anywho, nu måste jag föna håret och klä på mig så jag är redo för att gå sen!

<3

Med handen på hjärtat så är detta spel det bästa som någonsin gjorts. Fuck xbox, ps3, ps2, wii allt.
Nintendo 64 och Zelda Ocarina of time ♥


Haha

Eftersom att du tog bort mig innan du ens hade hört min åsikt HELT så kanske jag borde skriva här? Eller tycker du att det är fjortisaktigt också? Jag menar, jag instämmer med en annans persons åsikt också, att.. är det inte lite mer fjortisaktigt att skriva sånt där varje dag än att jag skriver att du ska skärpa dig? Hur osäker är du på ditt förhållande egentligen eftersom att du är tvungen att skriva ut varenda liten millimeter av ditt förhållande på din blogg/facebook?
Visst kan man acceptera dom första 2-4 veckorna att man skriver NÅGON GÅNG IBLAND, men jag menar ett års av terroriserande på facebook 24/7, come on. Hur låter det?

Jag menar inte att det är töntigt.. (eller?), tycker bara att du t j a t a r sönder om något som alla får stå ut med varje dag. Och du gjorde rätt i att ta bort mig, så slipper jag se likadana statusar dom övriga "70 åren".

Där fick du svar på ditt mail, moget att ta bort mig innan jag ens hann svara.
Puss påre.

Dubstep


Cotti, tru luv.


Vaken!

Blev inget bloggande igår när jag kom hem, kände att "fastnar jag vid datorn nu så kommer jag vara vaken 24 h innan jag kommer i säng, vilket innebär att jag kommer sova fett länge" så jag gick fan och la mig dirr när jag kom hem. Somnade inom ca.. tjugo kanske. Sovit typ 8-9 timmar inatt så jag är ordentligt utvilad kan man säga. Men inget säger att jag fortfarande inte är trött, haha.
Anywho, sitter och väntar på att lilla Ida ska komma förbi och äta lunch. Sen vet jag ej vad som sker faktiskt. Dra en långdusch tror jag iaf, typ en timme, fett skönt.

Ciao!


RSS 2.0