Torsdag

Sitter och softar, ska snart klappa igen maskinen och lägga mig i min nybäddade säng. Nyduschad + nybäddat = kärlek på hög nivå.
Och inte nog med det så är mitt rum kliniskt nu också, riktigt nice det med.

Imorrn ska jag och Ida åka till stan på förmiddagen och kolla runt lite, lillan skulle köpa ett par nya skor sa hon och jag ska kolla om det finns ett par jävla jeans som passar mig, är riktigt kräsen när det gäller det. När jag var i dalarna så provade jag säkert 10 par men jag slängde bort alla och gick därifrån med leggins istället haha.
Så imorrn gör vi ett nytt försök!
Efter det ska vi åka till Ida's faster och vara barnvakt till hennes knodds. Får äntligen träffa dom, Ida pratar om dom så mycket så man blir ju nyfiken på vad det är för mirakelbarn egentligen! Sedan ska vi hem på tjejfika hos mig samt färgning av hår - mitt såklart. ÅÅÅH vad skönt det ska bli.

Helgen kommer bli awesome. Hjärtegull snärtegull kommer.

Jävla vinterland

Nu är det sådär äckligt kallt igen, och ingen gåsjacka är användbar heller eftersom att skiten måste in på kemtvätt. Aldrig i hela mitt liv att jag pajjar pälsen på den efter att ha sett hur Max jacka ser ut, det klantarslet som tvättar sin i maskin.
Och jag som måste ta mig en tur med Coco i det här äckliga vädret. Kill me. Typ första gången jag går utanför dörren också haha. Vill inte vara ute när jag är sjuk, blir ju fan ännu sjukare då.

Kill me

(!)


Kom hem nu.


Fågelbebis

Perfekt. Jag är sjuk. Och när jag blir sjuk, så blir jag lack på allt. Beter du dig skadat, har betett dig skadat eller bara är allmänt retarded så tänker jag på det lite extra mycket. Det är som att jag skulle kunna skriva en fet bok om det just nu.
Jag har så många exempel på hjärnan som jag bara vill skriva om, men jag låter bli. Annars blir det väl ett jävla liv, men jag kan säga en sak, att jag har ruttnat. Och det värsta är att jag inte kan göra något åt det. Det enda jag kan göra är att tänka "alltså vafan sysslar den personen med, hur fan tänker den personen, den hajar inte att den gör bort sig" osv osv.

Måste fan skaffa en dagbok för att skriva av mig.

RETARDERADE MÄNNISKOR, SNÄLLA DÖ.

Bebis


Onsdag

JEDI MIND TRICKS IMORRN, SUCK ON THAT!

Grov humor hahaha





Vi pratade om framtiden om när man skaffar barn haha.


Back in biz

Slitage helg, men det var det lätt värt. Sovit typ en hel dag haha, 22 timmar. Men nu är det måndag och nya tag.. not. Vädret gör mig dePPig och jag stannar inne idag.
Promenaden med lola blir väl den enda promenaden för idag haha.


En del av helgen!


Hejdå helgen!

Kom hem för ett tag sen från Mickis. Var där och sällskapade tjejerna medans dom gjorde sig iordning och fixade sig inför maskeradkvällen på rilles ikväll. Fyfan vad snygga dom blev. Usch, jag vill också dit, men som sagt, ska jag tjäna pengar så kan jag ju inte vara där och latcha.
Hur som haver, har packat lite grejer inför imorgon, för imorgon är det stress på hög nivå. Ska jobba och shit, sen hinna göra mig iordning till personalfesten, sedan åka till min bror och sova där för att sedan gå upp klockan 6 för att jobba igen, jag pallant haha. Men det är cash som in åt helvete, så det är bara att kriga.
Men det kommer bli jävligt roligt eftersom att jag har sköna arbetskollegor.

Men men, nu ska jag sooova så hörs på söndag!


Torsdag

Jag sov ut idag. Kände att det behövdes. Blir PW imorgon istället. Gick väl upp runt tolv och fick för mig att baka scones? Så jag gjorde det, och goda blev dom också!
Nu sitter jag med turban och morgonrock och väntar på att min favorittjej ska komma. Hon ska få en scone av mig bara för att sätta betyg haha. Sedan ikväll kommer det fler tjejor hit för att dricka lite té och prata strunt.
Helgen är jäktig igen, nu är det mycket planer.

Imorrn (Fredag): Umgås lite med the gaaaaang förhoppningsvis, annars blir det film och chill här hemma eftersom att jag ska jobba lördag.
Lördag: Jobb 9-17, sedan iväg på personalfest i stan. Kan bli kul, har inte världens tråkigaste jobbarpolare så ser fram emot det faktiskt. Plus att min bror självfallet kommer va där, och då kommer jag inte ha tråkigt! Dock måste jag hem i skaplig tid eftersom att jag jobbar söndag med.
Söndag: Jobb, sen efter det ska jag förmodligen träffa min lilla Sandra.

Men men, nu ska jag sätta på mig någon mysoutfit och vänta på att min midget kommer!


En mysig sommardag

Jennifer och Coco


Becca och bebis


Ida och blåklockan


Jag lät tjejerna vara barnvakt en stund, och det var tydligen sovstund för bebisarna då.
Jag vill verkligen bli med valpar igen.. mamma..


Onsdag

Idag blev det inte powerwalk, utan en jävla terrängtur i skogen istället. Vi tog med oss Daniellas hund och en hund som dem var hundvakt åt upp till talltorpskogen i snön. Mina fossingar frös sönder när jag kom in kan jag lova. Gjorde mig en omelett och en kopp varm tjokla' och satte mig här och chilla lite.
Ska snart dra en dusch för att sedan orka mig upp till le centrum och handla lite skit. Kaffe b.la, det fanns inte ens något kaffe hemma när jag kom hem från skogen, det var typ det enda jag längtade till. Ågren.

Igår då? Jo, Loppski kom förbi en stund. Oväntat med trevligt! Jag lagade till lite kyckling, ris och bea med en liten sallad till oss, sen drack vi té, kollade på paradise hotel och sedan skulle båda bege sig till sitt. Jag skulle till Annie och Liza och Loppski skulle hem!
Hos Annie blev det fan magträning på hög nivå, har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge, det behövdes nog. Fick t.om ont i bröstkorgen. Var på något jävla flumhumör, och med Liza i närheten när jag drabbas av det gör inte saken bättre. Kom bara ihåg i skolan hur det var, fyfan man blev ju nästan utslängd från lektionen för att man var så jävla efterbliven och övertrött.

Usch, jag saknar skolan!


Liza som Samara.


Usch

Äckelväder - då stannar jag inne. Kommer inte röra mig utanför dörren idag, det går ju inte ens att gå ut fifan. Fortfarande storm ute..


love



Alltså

Jag dör för det här klippet.

The Middle

Nu ska jag se ett avsnitt till för att sedan somna in. Imorrn ska vi upp halv tio igen. (Så mamma, väck mig om du ser detta!)

CIAO!

Vinnie paz

I am made of all four corners
All directions without the borders
I am strung so loose together
And you’re a thread that holds forever
I’m not nobody’s baby
You had your shit too 
But you always came through for me

Måndag!

Gick upp halv tio, tvättade ansiktet, slängde på mig mjukiskläder och svepte en kopp kaffe innan jag och Daniella skulle ut på PW med Coco. 50 min var vi ute, och tro mig, den rundan kommer det bli hela året ut varje morgon om vi inte jobbar dvs.
Sen när jag kom hem kokade jag två ägg och gjorde två knäckemackor. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp kaffe igen, det är äckligt kallt ute nu, fyfan.

Ska väl städa mitt rum nu tänkte jag!


ELLA, GÖR OSS MED BARN IGEN!


Slut på det roliga!

Imorgon börjar det nyttiga för mig. Ska skita i alla onödiga kalorier nu och börja tänka på min hälsa istället. Visst har jag kommit en bit på traven eftersom att jag varit ciggfri i mer än en månad nu, men nu är det resten av kroppen som vill uppnå något.
Imorgon ska jag upp halv tio, möta Daniella tio med Coco sen ska vi ut och gå. Det är då man förbränner mest, när man precis vaknat! Ska köra så veckan ut tänkte vi.

Sedan ska jag nog upp till Sandra (om hon fortfarande kommer ihåg att jag ska komma). Men men, tänkte sätta igång ett avsnitt till av The Middle nu.

Natti!

(?)

Ibland tänker jag på det förflutna. Att jag hatar det men samtidigt älskat det mer än något annat. Vad var det som hände, egentligen? Varför gick det så snett? Varför lyssnade du aldrig från första början?
Ibland vill jag veta hur du har det, men jag vet ju att jag inte vill höra svaret ändå, även fast det kanske är okej med allt och inget är förändrat.
Jag hoppas att det är förändrat, för din egna skull och inte någon annans. För jag vet att du är en bra människa, bakom allt det dåliga som du självframkallat. Den du var för 3 år sen.
Ibland tänker jag på hur lycklig jag var egentligen innan allt skit börja hända. Innan allt bara rasade.

Jag erkänner, du krossade mig, men du byggde samtidigt upp mig. Pga dig kommer jag aldrig mer träffa en sån människa som dig, och det är jag glad över. Minsta lilla tecken på ett sånt betéende och den personen kommer få den fetaste skallen och kommer ångra att den inte cyklade till bahamas dagen innan.

Jag behövde lätta på trycket.

:)


Skön lördag

Ja, jag skrev ju inget igår eftersom att jag absolut inte hade tid med det. När jag kom hem hade mamma lagat en av mina favoritmiddagar, fläskfilé med bananskivor på och currysås & ris + sallad. Jag dog. Det var så längesen jag åt det. Sedan mötte jag Daniella och vi åkte upp till Simon där alla skulle föra innan vi skulle bowla. Folket började trippa in och det blev en skön stämning. Sedan blev det bowling och sedan följde jag med grabbarna upp igen efter.

Idag var jag nådigt sliten kan man säga. Låg i soffan med mamma i den andra hela dagen. Vi kollade på animal planet, och en tung film som gick. Sedan drog jag mig en dusch och sen mötte jag Jennifer och Ida.
Det blev lite handling (kalorier som ska brännas på måndag!) och sedan gick vi hit. Lite gossip och sånt shit, sen taggade Jennifer för att vara barnvakt och då kollade jag och Ida på "Filmen G - som i gemenskap", en asgammal klassiker haha. Sen hade vi mysstund och pratade om allt. Märkte som fan att jag saknat våra myskvällar, bara lillan och jag liksom.

Nu håller jag på och tankar ner serien som går efter Cougar Town på tisdagar, "The Middle" heter den. Alltså det måste typ vara en av de roligaste serierna som funnits än så länge. Första säsongen är färdig snart, tänkte kolla några avsnitt nu innan jag ska sova.

http://www.falltvpreview.com/images/shows/normal/themiddle.jpg
The Middle


:)

Idag åker jag äntligen hem. Usch vad jag saknar mina tjejer. Idag blire bumbisaft och softeri :)

REGN

Är det något jag hatar så är det fan regn. Blås, snöa, svettväder vad som helst, men inte regn! Har precis kommit hem igen, dock lämnade jag farmor nere på stan haha. Fick med mig nytt puder, strumpor och en present till mamma. Nu är det köptstopp för min del. Kommer även behöva fixa en till resväska, för väskan jag hade var redan FULL när jag kom, och nu har jag så mycket nytt så måste fundera på hur jag ska lösa detta.

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, det går ju inte att göra något nu när det ska vara sånt pissväder. Till middag ska vi nog äta lite bufféliknande middag haha. Plocka lite vad man vill, men jag klagar inte! Sen lite efterrätt och kaffe på maten såklart. Rätt harmoniskt, att när vi ätit färdigt drar vi igång kaffebryggarn och dricker kaffe och pratar om allt. Igår garva jag så jag grät haha.

Men men nu ska jag lira schack med farfar!


Kunde man ge sig fan på

Eftersom att jag inte varit hos min far på jag vet inte hur länge så har dom såklart gjort om så det ser lite finare ut. Dom har t.om byggt en bastu nere vid vattnet. Happ, ska man ta tag i det också så man kan basta då. Kanske för andra fördelar också, farmor fungerar just nu som en medlare typ haha. Nej men ni som vet ni vet!

Hus 1: Stora huset
Hus 2: Gästhus, man ser inte så mycket.
Hus 3: Lilla friggeboden (fiskespön osv)
Hus 4: Bastun
(Min stuga är längre upp bredvid stora huset så den syns ej!)

Där ser man gästis lite mer.

Bastun och nya altanen.


Kul att det går bra för någon iaf! Här bor jag iaf när jag väl är hos min far. Det är ju bara Sandra som varit med hit, och t.om här där jag är nu. Sandra är poppis!


Onsdag!

Idag gick jag återigen upp kvart över 7 för att gå ner och träna lite. Sedan blev det en skön dusch och en tung frulle.
Sitter och fördriver tiden lite här och väntar på att granny ska bli klar med allt jox. Hon förbereder mat som hon ska ha till gäster som kommer på fredag. Full rulle rulle!
Tänkte gå och sätta på mig ett face snart för snart ska vi ner på stan igen. Farmor ska nämligen till frisören, då tänkte jag unna mig nya strumpor.

Ciao!

Här bor jag just nu!

Här sover jag - Farfars kontor annars!
 
Mitt badrum:

Farmors nygjorda badrum:

Toan i hall 1:

Till vänster är deras sovrum och till höger är mitt badrum/"sovrum"

Farmor och farfars sovis

Samma rum fast annan vinkel:

Hall 1:

Allrum 1 typ - Matsalen där till vänster vid skjutdörrarna:

Typ allrum 2 + tvrum innanför "gardinerna":

Matsalen:

Farmors office - jag är guldbarnet jag vet:

Hall 2 plus badrum 4 till höger:

Köket:

Gästrum:

Gästrum del 2:

Tvrum:

Tvrum plus en farfar!


SÅ ÄNTLIGEN KLAR!


Shopping:

Skinnjacka och tubsjal

Två par leggins

Två ziphoods till leggins, assnygga på!


Allt detta för.... 760:- INGENTING!


Semester - Dag 2

Idag började jag morgonen med att stiga upp 07:15 för att gå ner med farmor och "träna" i deras källargym. I en halvtimme stod jag på den där... saken och trampade, sen sista 15 minutrarna cyklade jag. Fyfan, men gud så pigg man blev efter? Gick upp, duschade, käkade en ordentlig frukost sen bar det ut på en massa ärenden. Runt halv 1 var vi hemma igen och då fikade vi lite sedan kom farfar och hämtade upp oss för att åka till ett stort lagerhus med en massa märkeskläder, 20-80% billigare än i sthlm, sug på den ni! Och gissa om jag fick med mig massor? Typ ja.
Efter det åkte vi hem och lagade spaghetti och köttfärssås och satt och pratade en massa med en kaffe på maten såklart. Sedan har jag sprungit runt och fotat deras paradvåning så jag kan visa hur jag bor just nu!

Imorse: Farmor var tvungen att fota när jag svettades?


Semester - Typ dag 1

Kom ju hit igår som sagt. Det bjöds på trerätters middag, fett gott. Förätt, varmrätt och efterrätt. Varmrätten var  dock tungast, grillad fläskfilé med smörstekta champinjoner (jag tyckte om det? wtf?) med strips, hemmagjort vitlökssmör och beasås. Dock blev det tidig läggning för jag var helt slut typ haha. Jag blir alltid så trött tidigt när jag är här!

Detta fick jag utav farmor igår:



Bilden blev dock suddig, kameran är inte highfashion här!


Moooorning!

Har precis käkat frulle och ska snart börja fixa till ett utseende och packa klart min väska. Åker ju hemifrån runt 12 så har inte så mycket tid haha, dock packade jag lite igår så det är rätt lugnt.

Vet ej om jag kommer vara aktiv här eftersom att jag inte vill spendera tid framför datorn. Kanske någon gång, ska fota sen så får ni se hur det ut. Har fått lite frågor om hur det ser ut där så kan lika gärna fota dom 1312342 rummen där.

Jag finns ju på mobilen annars så, gott folk.. I'm fucking out. CYA ON FRIDAY!

RSS 2.0