Måndag

Denna härliga måndag började med ett samtal 07:11 från min käre kollega "lina, du vet att du börjar 7 va?". Helvete tänkte jag och slängde mig upp ur sängen typ. Jag börjar alltid 12 och på mitt schema står det 12. Men inte enligt deras schema, hur som haver, till jobbet bärde det av i rask takt. Jävligt jobbig morgon när man inser att man inte är van vid morgonruset under tunnelbanan. Det är ju alltid jag och bussen på morgonen som inte är jobbig alls. Men tunnelbanan, fy helvete alltså. Ännu värre är det väl för alla bilister som sitter i köer dag ut och dag in. Men så blir det om man sover på södra sidan av stan! Då är det morgonträngsel och stress. Eller alltså, jag är inte stressad, jag BLIR stressad av omgivningen. Om alla kunde ta det lugnt och sansat så hade det väl varit en skönare morgonrusch.
 
Nu är jag hemma, nyduschad och snart redo för att dra tillbaka till södra sidan igen. Eftersom att jag är ledig imorrn så får jag va den snälla och sova hemifrån.
 
Helgen har varit awesome.
Fredag: Kom hem runt halv 9 till en mysig lägenhet fullt av ljus och en man som stod och lagade fredagsmiddag. Man blir alltid överraskad när han lagar mat, det kan bli lite allt möjligt. Denna gång blev det juggemat. Vilket var jävligt gott!
Lördag: Äventyr till Norrtälje för en överasknings-30-års-fest för en god vän till min man. Det var jävligt kul. Och alkoholen flödade, seriöst. Jag tror inte jag har kunnat dricka så mycket på aslänge. Bilskjuts hem på natten, vilket var jävligt skönt att vakna upp i sin egen säng och känna "jag behöver inte göra ett shit idag, kan ligga här hela dagen". Och så var även min söndag. Blev en sväng till affärn för inhandling av godsaker och sen solsidan/beck.

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0