YEEEEEEEEEEEEEELLO *homer*

Har ju inte skrivit på ett tag, men har inte haft så mycket att skriva. Har inte gjort så mycket och det kommer väl inte hända så mycket nu förens den 8 maj, WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO! höh. Förutom imorgon då när det är valborg! Vad ska alla göra? "Uppsala, bubububu" Klart man knäcker en pilsner eller två, men vart fan ska alla vara? Inte fan ska jag sitta i bålsta och löka iaf, funtar på att hooka Nickis (som jag för övrigt ska åka till om en halvtimme!) och öla fettttttt imorgon. Långhelg också, asskönt. Då kan man kanske kröka två dagar och vara bakis två dagar, woopz. Men anyway, ska ju som sagt till Nickis, ska vara ett litet smakråd åt henne för hon ska köpa en bedårande Haglöfs jacka. WOOP! Egentligen borde hon köpa min ruttna svarta, 10 papp,  eller vad säger du Nickis?
Efter det så ska jag väl glida över till min underbara pojkiz och softa med honom, förmodligen.

Men men, nu rundar jag av här lite snyggt och tackar för mig! Sho.


YO

Utöver den kommande dagliga låtinlägget så vill jag tipsa om denna nya låt:




Promoe - Colgate White

(!)

Det är nu nio dagar kvar, Prillski!



(obs! låtarna jag lägger upp är låtar som jag och prill lyssnat på genom tiderna)

...

Det är nu tio dagar kvar Prillski!


HAHAHA

Det är så kul att läsa småblondiners efterblivna bloggar ibland, skrattar ihjäl mig endast för att dem är så patetiska så det sjunger om det. Kan ni inte bara hoppa från balkongen eller dylikt, bara man slipper se er.
Det finns verkligen bloggar om allt nu för tiden. Efterblivna blondiner som trycker upp tuttarna och sminkar sig som katter i facet, småbarn som väntar egna barn fast dem inte är en dag äldre än tolv, folk som inte ens är 20 men tror att livet snart är över, modebloggar som är så jävla värdelöst och tråkigt osv, jag kan fortsätta i år och dagar men jag har inte tid.

Skärp er.

<3


I hear thunder, but theres no raaain

Skriver inte så ofta längre, endast för att jag inte pallar typ, har dock ingen fantasi kvar heller för den delen! Haha. Är fortfarande sjuk som ett as, var hemma från skolan igår. Dvs att jag skulle ta det lugnt. Men var tvungen att åka till Spånga och möta min padre för att han skulle köpa ett bussssskort till mig, äntligen. Efter det åkte jag till babe och softade där. Sitter just nu och snorar för fullt och väntar på att gå till skolan. Börjar inte förens kvart i tolv, för vi hade tydligen ingen gympa. Ska försöka plugga lite till provet som skall skrivas idag klockan 14.. otaggad som fan.
Vad som händer i helgen är att ta det lugnt! Imorgon ska jag åka till Nickis för att desperate-maraton, WOHO! På lördagen vet jag ej, får se om jag åker med Nickis till Carina, beroende på hur jag mår. Hoppas på att bli frisk snart. Ska dock hjälpa babe att tvätta på morgonen först. Sen får vi se!

Det blev ju ingen lokalfest, men istället så ska mina söta storebröder leta upp någon schyst krog att fira mig på, och det kommer bli ganska fett tror jag. Dock tror jag att Jonas kommer bli utslängd (Ingen nyhet!). Men jag hoppas på att det blir en lyckad dag!


Sätter ett kanske på denna storebror.

Jävla skit

Förkyld. Ont i kroppen. Ringde lokal - och det sket sig. Så mina vänner, eller iaf alla som vet, det blir ingen lokalfest för mig och Prillski, överdrivet att man måste boka ett halvår innan, dra åt skogen. Det får bli krogen istället!
Dagen kan verkligen inte bli bättre, woho.


..

Du är fan inte sann någonstans.


Raaaaaaaaaaaaandy

Sjuk som ett cp typ, halsen är fukd och har typ öroninflammation på ena örat, dvs att jag inte hör ett skit. Kul när jag glider runt med ipoden och bara kan lyssna med en hörlur typ, nu när man har kammat hem ny och fin musik, toppen. Ska väl inte göra ett shit idag, sitter och tankar ner ps för att ha något att göra överhuvudtaget.

Kan tipsa om tre feta låtar just nu:
Lloyds TSB Ad - Metaphi vs. Elena Kats-Chernin - Eliza's Aria (Dubstep)
Prodigy - Thunder
The Widdler - Lady dub (Original mix)

"U never gonna catch me, see u next yeeear!"

Var ju som sagt på bio igår med babe och hans family och såg "Män som hatar kvinnor", och jag måste erkänna att det är den bästa svenska film jag sett, hittills! Otroligt bra faktiskt. Efter det gick vi hem och såg på slutet av Ballar av stål, lyssnade på Snabba cash och somnade. Imorse då, jo.. skitkul. Tog kvart i åtta tåget med babe, visserligen skulle han till skolan och jag skulle fortsätta till Globen, där jag skulle skriva på en blankett angående mitt sommarjobb. Sedan när jag åker därifrån försöker jag tajma tåget som går 13 över från centralen, och jag kommer in 11 över med tuben, såklart jag missar det och ska vänta en jävla halvtimme på rätt tåg. Tog istället k-ängen tåget och satt där och ruttnade, kom till skolan hungrig och gnällig, men var tvungen att tvinga i mig den ruttna fisken som vi fick till lunch. (JAG HATAR FISK, OCH ALLT SOM HAR MED FISK ATT GÖRA!) Efter det satt vi och degade i cafét och spelade lite kort. Tyckte sedan att det räckte för dagen och knallade hem. Och nu sitter man här och lyssnar igenom lite dubstep och dricker kaaaaaffe. I like it, favoritstunden på dagen typ. Ska väl strax dra en dusch och sedan dra till mr. boyfriend senare.



Poltergeist

Parkerad med kaffekoppen framför datorn och lyssnar på Kromestar - Poltergeist. Ska snart dra en dusch, softa lite och sen dra och jobba lite, sen åka till babe för att gå på bio med hans family och efter det ska jag nog hem och sova för en gångs skull, haha. Anledningen till det är att jag måste åka aaaaaaastidigt härifrån för att åka till globen för att skriva på ett papper och sen åka tillbaka, KUL! Efter det ska jag till den roliga skolan som börjar imorgon, JAAAA!

WOOP WOOP SHO HEJ DÅ ADJÖSS

12 april

Har inte gjort ett shit i helgen, softat med pojkis och lite med merre och c.o! Ska strax slänga mig i duschen och sedan dra en sväng till jakan, var det planerat. Ska hjälpa babe med Snabba cash läxan och chilla. Imorgon är det sista dagen på lovet också, skit. Men det blir nog en bra "sista dag". Ska nämligen på bio med babes familj och kolla på "Män som hatar kvinnor", har hört att den ska vara riktigt tung, så det blir nog nice!

Vet dock inte vad jag ska skriva mer, skulle vilja ett ämne som fyller inlägget lite mer, kanske åtekommer inom en snar framtid.
Sho påré.


Hojhoj!

Blir bara sämre och sämre på att uppdatera, men kan skylla på att jag hellre gör något annat än att sitta och blogga när det är skönt väder ute osv, ni vet. Under påsklovet har det inte hänt så mycket, mest tagit det cool-lugnt hela dagarna, tycker det är asskönt. Sitter förövrigt uppe nu för att jag inte kan sova, ska snart krypa ner hos min man som somnade för en timme sen, haha söt. Han pallant trycket! Anyway, imorgon (idag) är det påskafton, tror ni man får ett påskägg detta år? Sista påskafton man får kalla sig barn, för snart fyller jag och Pri 18, och då är vi inga barn längre, HÖHÖ! Mamma kommer väl antagligen göra som nästan alla gånger "här, ta pengar och köp ditt eget påsk-äggs-godis" hon pallant trycket heller. Visserligen är det bra eftersom att alla äter olika sorter, precis alla äter något annorlundare än den andra. Eller så får jag inget påskägg alls, det återstår och se! Haha.
Chillar väl antagligen imorgon med, ska bli skönt.
Men men, nu ska jag lägga mig, hepåré!



Traffic - Älskling, jag och Nickis (som förövrigt ville vara med på pusskalas!) Fullständigt skeva allihop.

Hojhoj!

Jahopp, har inte haft tid eller lust att skriva men just nu är jag hemma och väntar på att babe ska komma, och då ska vi handla massa gott till den efterlängtade nachotallriken. Kan berätta om helgen!
 
Fredag: Var i skolan, sista dagen, var skönt som få. Dagen blev dock fucked up så bestämde mig för att åka till Nickis och vina lite. Där befann sig även Carina, skön prick! Satt där och sedan ville dem försöka ta in mig på Traffic, vilket jag ALDRIG trodde på att det skulle gå, eftersom att jag inte är 18 och äger inte ens ett leg än (ska fixas!), men vi skulle iaf försöka! Mötte upp älskling och hans gäng och sedan begav vi oss till Traffic, och gissa? Jag kom in! Det var så jävla efterlängtat och så jävla kul, vänta bara tills jag fyller 18... hihi! Jag och älskling kom väl hem runt sju till honom, sedan vaknade vi runt tio och då var jag fruktansvärt bakis och ville helst lägga mig och dö ett par timmar, vilket jag gjorde, och älskling gjorde samma sak, sedan vaknade vi klockan fyra, haha!
Lite senare åkte vi hem och sedan åkte vi tillbaka till jakan igen runt tio tiden. På söndagen så bestämde vi oss för att åka in till stan och handla, då jag inskaffade lite underpants, socks och den underbara adidasdressen! Efter det så åkte vi hem, städade rummet och sedan blev det Sanningens ögonblick. Igår då? Jo, då var jag först på jobbintervju på brorsans jobb sedan åkte jag till Nickis söta skoaffär på Östermalm och väntade på att hon skulle sluta och sedan åkte vi hem till henne och efter ett tag kom älskling och gänget. Tillslut var det bara jag, älsk, Pierre (älsklings storebroooor) och Nickis, det blev slitet och vi bestämde oss för att åka runt 23 hem. Däckade tidigt och idag har vi bara varit hemma hos babe och tvättat och sedan åkte jag hem och nu sitter jag här! Lång uppdatering va, haha! Så, nu kommer jag säkert inte skriva på hur länge som helst igen, men men! Ska försöka bättra mig.


Välkommen!





Äntligen är den min!

Aprilskämtet

När det var första april så kommer min lillebror (offer) in i mitt rum och säger att han ska ut och göra aprilskämt och jag frågar vad han ska göra. Jo, då ska han och hans kompis gå upp till tåget och "låtsasplanka" för att sedan gå fram till luckan och säga april april. Hur sjuk får man vara?

Onsdag

Trött som ett as har jag varit hela dagen, slutade dock halv tolv så kan ej klaga. Då gick jag och Nelia hem till mig och väntade på att hon skulle på "polare-intervju" HAHAHA, hon är där just nu och sen när hon är klar ska vi glida till Kevin och Nadija och röka lite vattenpipa och softa i solen, ASSKÖNT väder idag, tacka fan för det. Hoppas det håller i sig till imorgon bara! Senare kommer även älskling på besök, hoppas på det iaf!
Har inte så mycket mer att skriva, så tar och rundar av lite snyggt här!

RSS 2.0