Tisdag lite senare

Ligger och väntar på att Sandra ska höra av sig så vi kan gå till Annie och ha lite kvalitetstid, har inte träffat dem två på aslänge nu så det kommer bli en mysig kväll. Kan dock inte bli så sen eftersom att jag jobbar 6.30-19.00 imorrn. FETT NICE JAAAAAAAAAAAAAAAA! Not.
Har bara chillat runt idag, först var lillan här på en kaffe, sen gick vi ner tillsammans till centan för jag skulle möta Loppski och lillan skulle jobba. Tog en varm choklad på valhall sen upp till Loppan för att hämta mina grejer och sen knallade jag hem igen. Gjorde mat till la family och nu ligger jag i sängen och väntar somsagt.


Dags att få mina armar att se ut som tjejarmar igen kanske?


Tisdag

Fan! Nu har jag blivit sådär dålig igen på att uppdatera, jag måste skärpa till mig nu. Men jag är alltid inne så länge på andras bloggar och facebookar sen blir man trött och slår på south park istället o sussar.
Har tagit det jävligt piano ett tag nu, orkar inte svischa runt överallt och ingenstans dygnet runt. Men det blir ju oftast så ändå av nån konstig anledning. Kommer ju bli ännu mer sånt nu när jag vet att lillan flyttar. Nu flyttar hon ifrån mig, till en annan ort. Hur fan ska jag klara mig? Jävla unge, jag är väldigt besviken på dig. Bara så du vet.
Snart flyttar loppan också, då känns det ju nästan som att man är ensam kvar, dags att ta tag i att-fixa-lägenhets-projektet.

Men men, nu ska jag ta mitt morgonkaffe och sen ska jag börja göra mig iordning för att träffa loppski.


Loppan med Coco och Bebis.


Lär er

Att ta tillbaka sitt ex är som att läsa en bok man har redan läst, man vet alltid slutet!

Sööödra siiidaaaan

Helgen slutade såklart med alkohol och en ny tatuering, haha. Oväntat va! Dock har jag jobbat också, fyfan vad jobbigt det var att komma tillbaka efter typ 3 veckors ledighet. Men men, det är alltid lika kul och jobba med Olle så det har varit chillmode på högnivå haha. Nä, men nästan!
Har verkligen bara tagit det piano idag. Det behövdes verkligen.
Ska nog inte göra ett skit imorrn heller, kanske ska träffa Liza, annars blire piano imorrn med.

Hemma igen!

Kom hem för ca två dagar sen. Veckan var AWESOME! Kommer bilder och shit sen. Blev tyvärr inget bloggande därifrån, vi hade ingen tid eller så fanns det ingen ork, men det gick ju bra ändå!
Första dagen när jag kom hem så softade jag med Loppan, förutom när jag var med min älskade frodo som jag saknat så mycket på hennes rast. Jag och loppan satt och groggade lite på min absolut päron som jag fick med mig hem, det enda jag fick med mig haha. Slutade med att jag deckade runt 23 och dagen efter blev det jävligt piano med att ha tjejmys hos Frodo med alla.
Idag har jag också bara softat med Loppan. Vi lagade mat (jag lagade kycklingpasta), kollade på skräckfilm/barnfilm, frossade godis/cheeseballs och slökollade på tvn, en riktig FROSSdag idag. Så nu känns det som att man inte behöver äta på ett par dagar haha. Fyfan.

Imorrn ska jag och Loppan (ett jävla tjat om denna kvinna!) in till stan och kolla runt lite och ta nåt att käka. Sen vettefan vad som händer mot kvällen! Får väl se va!


Exakt såhär låg vi hela dagen idag.


WOOPWOOP


Lördag

Ligger och väntar på att Jonas vän ska höra av sig för tillfället, hon ska hämta mig för att åka hem till henne så vi kan invänta Honk's samtal. Tror att han kommer bli rätt chockad över att höra mig efter ett års tid. Dock kommer han ju ut snart och då kör vi två smällar i en, dvs muckfest & Jonas födelsedag! Kommer bli... wait for it.. AWESOME!

Vet inte vad som händer sen faktiskt, får se vad lördagen har att bjuda på. Dock ska jag ta det jävligt piano med tanke på att jag ska upp 6 och åka på hundutställning (bullterrier specialen) med mamma och Malin. Tänk ca 170 bullisar överallt, och så ska jag få träffa Bosse bullis. Dvs en av våra valpar som vi inte har sett sen vi sålde honom! Får se om han känner igen sina mammor (mig o mamma) haha!

Sen blir det hem, packa, färga hår, fixa ipoden, ladda ipoden, ladda högtalaren, umgås med lillan och sen... DRAR VI TILL NAPA! FYFAN vad skönt att få lämna det här skitlandet som ändå bara bjuder på dåligt skitväder. Fuck det jag drar!


LIQUID COCAINE, HERE WE COME.


Tisdag

Andra dagen på semestern då! Började semestern igår med att dricka semesteröl med brorsan (som dock avslutade sin semester i söndags) och Olle (som hade börjat sin, samtidigt som mig såklart!). Vi satt hemma hos Olle på hans altan till en början sen rörde vi oss in mot stan, satte oss i tanto sen skulle bror rulla hem och jag och Olle gick vidare för att spela biljard i zinken haha. Jag "vann" en gång haha, sen blev vi torskar på spelmaskinerna ofc, jag blir verkligen torsk på grodjakten när jag väl börjar, det är Linus jävla fel haha. Anywho, rullade hemåt jag med runt tolv tiden så var hemma runt ett.

Idag har jag bara softat hemma heeeela dagen, fett skönt. Gjorde sallad med kyckling till mig och mamma, tog en té med Ida och sen gick jag och mötte Merre i centrum för att handla.. godis.. DOH! Och sen upp hit för att se en film. Såg Hall pass igen, Merre hade ej sett den så jag såg den igen, men den är fortfarande fett rolig, katastrof film! Sen när han skulle gå följde jag honom en liten bit på vägen med Gullfia, sen traskade jag hemåt igen för att invänta Californiacation säsong 4 som jag har tankat lite till och från hela dagen, den är snart klar WHEEEY!

Imorrn ska jag hem till gull Stina för att färga ögonbryn och titta på lite kläder som jag ska sno med mig till napa! Haha.
Smell ya later.


S e m e s t e r!

Jag kan inte ens beskriva känslan om hur det var att gå ifrån jobbet idag, och säga hej då till alla för en andra gång. Som jag sa till Olle "det känns ju som att det är skolavslutning idag, som det kändes i nian typ", dock önskar man ju att man kunde få tio veckors ledighet som då, men icke. Har jag någonsin sagt att jag HATAR vuxenlivet och vill gå om 9an tills jag blir pensionär och dör? Aa jag tror nog att jag har nämnt det ett par gånger!

Sitter typ o väntar på att min mor ska komma hem från östersund där hon varit hela helgen pga hundutställning, förvånade? Nä. Men får väl ändå skryta med att säga att min hundbebis tog hem skiten igen. Åh hon är så duktig min lilla Cocoloula. Är ju inte trött och har inget jobb att gå till så varför får man inte vara vaken lite längre för höhö!


Tatuera aldrig foten, på fyllan, och låt ingen stoppa in fingrar i munnen på dig samtidigt?!


Lördag natt

Varit en soft dag, dock långtråkig när jag var på jobbet, men när jag kom hem så fick jag sällskap enda från halv nio tills typ nyss, av min lilla förstårs. Vi satte in lite bilder från hennes kamera från napa och sen satt vi och snacka skit och lillan gick igenom min garderob och fick med sig lite skrot hem haha. Det som är för stort för småttingarna ger dem till mig och tvärtom, det är ju perfekt haha.

Anywho, har precis tankat ner en film som lillan sa skulle vara rolig och bra, "Hall Pass" heter den, så ska dra en snabbdusch nu och sen krypa ner i lådan för att se om den är bra!

IMORRN ÄR DET SISTA DAGEN PÅ JOBBET SEN LÄTTAR JAG PÅ VACATION!


Torsdag

TRE ARBETSDAGAR KVAR, SEN FUCKING SEMESTER IGEN. Gissa om jag är lycklig! Igår jobbade jag till sju för att sedan åka hem, hämta öl och åka upp till Jennifer där hon, baggur och Ida var. Det skulle färgas hår och fixas, fast jag och baggur satt mest och lyssnade på dubstep och drack öl/captain morgan haha.
Sen åkte jag och Ida hem till Idas mor i krägga med Jonas som kom och hämtade oss. Där blev det en massa politik snack innan det var dags för mig att klappa ihop och gå och lägga mig.

Idag har jag och mini-me fyndat i centrum, fick en jävla massa med mig för rätt lite cash. Sen när jag kom hem gjorde jag kycklingfilé i ugn med sallad till mig och mamma, sen fick jag ett städryck efter att ha sett nåt jävla program där fruar byter boende haha.
Bäddade rent sängen, vek om allt i garderoben, damsög, skurade och rensade kläder och sist duschade. Så ligger fortfarande i handduk och slöar, jag och lillan skulle eventuellt mötas på en té senare, men jag vettefan om jag pallar, är så jävla trött, ska ju upp 4 imorrn för att åka o jobba.. sen allihopa.. SKA JAG TILL URF BRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Fast bara över dagen, som förra året. Åker med Becca och Marce, som förra året med, och där möter jag Nickis, Marek, Linus och hoppas på att få se en skymt av Loppan och Pia också!


Det är dags snart


Lilla Bosse Bullterrier (lill jakob, ferdinand, sockis osv)
Nästa år HOPPAS vi på att det kläcks nya, men inte på samma mamma ;)


Tisdag

Nu är det 4 arbetsdagar kvar för att vara exakt, sen har jag semester ÄNTLIGEN! I fyra hela veckor (snart) har jag och min käre arbetskollega slitit (haha) som små odjur för att få allt att funka eftersom att jag var olärd på vissa grejer men det har funkat bra ändå! BRA JOBBAT AV OSS!

Imorrn om planerna fortfarande håller i sig så ska jag ut till frodo och mysa, kommer förmodligen bli kvar över natten i hennes mysiga hus. Hoppas på lite sol på torsdag (då jag äntligen är ledig en dag...) så man kan bättra på "brännan" lite.
Anywho, sitter förövrigt och väntar på att hon ska skicka iväg ett sms och säga att det är dags för iskaffe som vi tidigare shoppade med oss upp. Hon håller nämligen på att går loss i sin lägenhet genom att städish!


Bara för att det är URF denna vecka så slänger jag in en bild från förra året.
Tyvärr kommer jag inte kunna medverka även fast jag så gärna vill pga jobb.
Så nästa år ska jag ta semester på alla festivalveckor så jag får skiten gjort nån gång!
(Bild: Becca, jag och Marce!)


RSS 2.0