Onsdag

Vaknade upp hos loppan, gjorde bull-frukost och kollade på Shrek 4 och Livet är en schlager, haha. Sedan hämtade mamma mig för att skjutsa upp mig till centrum för att hämta paket på posten.
Hämtade nämligen en julklapp från farmor, vilket var en beautybox med massa småsaker, mascara, remover och sånt skit och cash. Sedan när jag var hemma och lämnade det så gick jag upp och tog en kaffe med Sandra och Daniella som snällt väntade med mig på att jag kunde hämta mina skor! Slutade med att jag köpte med mig en adidas jacka haha, dock var det halva priset så tjänade på det, den kostade 1000 egentligen så är rätt nöjd.

Nu ska jag trycka ett par mackor och vänta på att Cathi ska komma över på kaffe och klänningsprovande!


Denna fick jag med hem!


Min ena babe


Tisdag

Vaknade för drygt en timme sen, gick upp och drog en dusch och vaknade till. Har nu ätit frukost och sitter för övrigt och njuter av karamellkaffet. Den sista.. pucken.. :(
Ska snart börja göra mig iordning för att åka till arbejdet. Idag kör jag till 21 igen, och sen efter det ska vi ha pyjamasparty hos loppski!

Idag ska jag ha min fina nya adidaströja på mig, usch vad fin den är!

Måndag!

Nu när jag inte har någonting att göra så kan jag passa på att skriva lite skit. Kom ju hem från stan för inte så länge sen. 
Det blev: En mörkblå baseball jacka från Carlings, 2 tunga t-shirts (adidas & nike) från Footlocker, Telescopic mascara, nagelfil, stärkande nagellack, leggins från JC, en BH, och en tjejfisk till Uffe vid namn Gunnel! Haha!
Fotar någon annan dag, eller så får ni se det live, ni som träffar mig ofta.
Nu väntar jag bara på mina älskade skor som kommer med storken i brevlådan snart. Såg dem i affären idag, och blev ännu mer kärare.
Imorgon är det bara jobb som gäller, sen ska jag hem till Loppan för lite filmkväll och pyjamasparty. 
Onsdag: Hem till Cathi över dagen och hjälpa henne att rensa ur hennes garderob haha. Blir nog ingen lätt match eftersom att jag tidigare vetat hur hennes garderob har sett ut! 
Torsdag: Jobb hela dagen igen! 
Fredag: SPÅRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Lördag & Söndag: Tre kronor.

My babes!

Som kommer med storken i veckan!

http://www.sneakersnstuff.com/sv/images/13090/zoom.jpg


Julafton!

Fortfarande många som kikar även fast jag inte skrivit på år och dagar ser jag, haha. Jag lovar att jag ska bättra mig, det får bli ett nyårslöfte! Har bara jobbat denna vecka, äntligen ledig i två dagar, blir jobb på söndag. Cash is king så att säga.
Anywho, tänkte bara säga att jag fått världens bästa julklapp:


Min käre mor visste vad jag ville ha, nu har jag redan bäddat sängen haha. Sen fick jag ett par äkta fårskinns tofflor och cash. Sitter för tillfället och zippar lite på en dooleys, ska snart föna håret och göra mig klar. Snart ere kalle, woho!

Merry xmas you filthy animal, and a happy new year!

Måndag

Idag har jag varit duttig. Gick upp 8 för att gå ut och gå halv nio med mami och odjuren. Gick en timme sen när vi kom hem så åt vi två ägg var och drack lite kaffe. Det ska göras varje morgon, inge snack. Trött på "mycket snack liten verkstad". Nu jävlar måste jag bli nyttigare och ta hand om mig själv, annars kommer jag börja med mitt osunda behov igen och det vill jag inte!

För övrigt så kanske jag ska baka pepparkakor idag, men det återstår att se. Annars ska jag kolla på PH med min lilla chey idag.
Nu ska jag kolla på tre kronor och fundera ut någon bra lunch, sen ska jag hjälpa lillan att flyttstäda!


Haha

Alla mina läsare har verkligen gått i graven pga min failade uppdatering. Jag ska bli bättre, men inte just nu. Det finns inte mycket att berätta haha.
Håller på och tankar filmen 7x - lika barn leka bäst, ni har säkert hört talas om den. Ska bli kul och se vad det är för en rulle, dock vet jag inte om jag ser den ikväll, kanske gör det imorgon kväll då jag bara hade planerat att ta det lugnt, blir födelsedagsmiddag hemma hos Paula imorrn också, det ska bli trevligt.

Anywho, smell ya later.


Woho

Jag har fått en Toy Story matlåda av Daniella som en tidig julklapp kan man säga. Nu har jag en anledning till att faktiskt ta med matlåda, woho!
Ja jag älskar Toy Story för er som inte har hajat det, och jag kommer alltid att göra det.

För övrigt så har jag bara lekt hemmafru hela dagen. Städat lägenheten, mitt rum, tvättat mina kläder och fixat.

Suger på att uppdatera jag vet, men just nu finns det inte mkt att skriva.

Önskelista:

Först ska jag köpa detta till mig själv, god jul lina önskar lina.

Sen Toy Story 1, 2 & 3 på DVD (helst box) och sen cash, det blir bra julisar tycker jag.

Helg

Fredag idag, och jag har inte gjort ett skit. Vaknade, kollade sista avsnittet av tre kronor (NOO! ska dock tanka en till säsong men det tar ju sån tid och jag har inte tid i helgen!), sen flirtade jag med mor och sa att vi skulle äta kinamat och det gjorde vi! Fett längesen jag åt biff med bambuskott, jag skulle seriöst kunna föräta mig på det, det är så jävla gott. Dock åt jag upp allt och fick en brutal matkoma haha!
Deckade av en timme typ, sedan skissade jag lite och skrev ett brev som jag ska lägga på lådan imorrn, och sen duschade jag och chillade.

En skön, lugn fredag eftersom att jag ska upp tidigt imorrn och jobba. Sedan stressa hem för att duscha, byta om och ta tåget in till stan igen för att fira Liza som fyller år! Vi ska käka på något tapas ställe och sedan blir det nog tidig hemgång för lilla mig eftersom att jag ska jobba på söndag också!


Grattis min skruttfia, nu är det ett år till sen bolaget! :)


Tundes verk



Såhär grym är Tunde på att göra Link ifrån Zelda på pärlplatta, ännu en gång, du är tung.


Hahaha lirare

Simon berättar om hur det går till på deras hemmafester.

Förlåt!

För kass uppdatering, men jag har tappat stinget. Min mamma klagar på mig och frågar vafan som har hänt med min blogg, jadu.. bra fråga! Det händer inte så speciellt mycket just nu som är värt att skriva om?
Jag sitter ju ändå bara och tittar på Tre Kronor typ, och massa andra serier haha. Jul snart också, innebär mycket jobb, så det kommer vara VÄLDIGT kass uppdatering kan man säga. Ska kriga i två veckor, men kommer väl typ hinna jobba EN vecka eftersom att SL förmodligen kommer fucka upp resan varje dag, haha.
Skönaste gruppen jag gick med idag på facebook "Jag ser det snöar, jag ser det snöar, då var det tågkaos igen", så jävla rätt. Alltså SL har ju förfan varit med om vinter i alla år och så kommer det alltid att vara. Är det så svårt att lägga någon värmelist i spåren så det slipper bli is där, så vi människor slipper skämmas om man kommer försent och bara får skylla på SL all the time? Kom igen nu fifan. Kommer väl snart en dag då man rackar en bil och klipper och klistrar sitt eget körkort, för ett riktigt har man ju inte ork till att försöka ens ta just nu.

Anywho, ska laga mat åt mig och lillebror nu. Idag blir det pastahjul med köttfärssås med creme fraiche med smak av chili och paprika, så jävla gott.
SHO!


Från i fredags, All out Dubstep 3 yrs, jag och Loppski!


RSS 2.0