Torsdag

En dag till då innan 9 dagars jobbet börjar. Men varför ska jag klaga, jag har fan inte jobbat på ett tag nu. Och det ska bli skönt att aktivera sig istället för att softa, träna och softa. Då jobbar jag hellre och tränar och sen dunar istället.
Imorrn vettefan vad som händer faktiskt, ska träna sönder iaf. Har "vilat" i två dagar nu o det känns INTE bra.
Idag har jag iaf varit i stan med Loppan. Vi gick på Naturhistoriska museét, sen drog vi och käkade kinabuffé. Sen åkte vi till varsitt håll, har bara degat sen jag kom hem. Funtar på att dra på lite serier nu och försöka sova.


FETT TRÖTT

Det svider seriöst i mina ögon. Ligger nyduschad i min nytvättade fortfarande torkskåpsvarma onepiece. Som jag sa till Liza, att jag känner mig just nu som en kängurubebis i sin mammas pungpåse.
Efter gymmet sprang jag in på ica och köpte mineralvatten och en liten ytterfilébit som jag stekte på i god krydda, samt gjorde en sallad till de på tomat, rödlök, babyspenat o mozzarella riven ost, och lite bea sås. Blev ju awesome ofc.

Nu ska jag snart krypa ner i mina nya fina sängkläder och kolla på ett halvt avsnitt segemyhr eftersom att jag förmodligen kommer att däcka rätt snyggt inom 20 min typ.

SHUS!

Tisdag

Idag gick jag upp klockan 9, bad Nickis ringa o väcka mig idag innan hon började jobbet. Hon snackade mig vaken. Då studsade jag sedan upp, gjorde kaffe, kokade ägg och slängde in en tvätt. Sen tände jag lite ljus och kollade på c/o segemyhr, som vanligt!
Sedan var det dags att rulla mot ikea med mamma, brorsan och hans lilleputt. Blev en jävla vända där haha. Sedan blev det ett stopp på rusta och jysk. Fick allt som allt med mig: en ny kudde, en lampa, påslakan och TRESemmé schampo + inpackning.

Nu har jag precis dragit i mig en proteinshake, lagom och bra tills jag ska dra o träna. Dvs om 20 min typ.
Sen ska jag hem och prova mitt nya schampo, slänga på mig min nytvättade onepiece och vänta på att jag ska sova i mina nya påslakan. ÅÅÅÅÅH vad nice alltså. Och självklart kolla på segemyhr!


Coco fick även sig en ny råtta. Det är bara hennes råttor som hon inte sliter sönder eller tuggar på, hon springer bara runt med dem i munnen och leker med dem, haha.


Måndag

Kom hem för inte så länge sen från Liza! Var på gymmet först och sen gick vi hem till Liza o kollade andra avsnittet av Walking dead ofc. SÅ JÄVLA JOBBIGT AVSNITT! Hoppas fan serien drar igång på riktigt någon gång!
Annars har jag bara städat mitt rum och softat hemma. Kollat hela säsongen av c/o segemyhr. Så jävla bra! Har tankat andra säsongen som jag ska bränna igång snart också.

Imorrn ska jag till IKEA med mamsen o brorsan. Vet inte vad dem ska göra där men jag ska nog hitta mig lite leksaker jag med!

Nu ska jag prata vidare med loppski tills hon kommer hem till sin regering!

Lördag!

Har precis klätt på mig, väntar på att maten ska bli klar så man kan hugga in. Blir rostas med Jennys hemmagjorda potatissallad, så jävla gott!
Senare ska jag ner mot Marce och Pillan, än så länge haha. Det ska spelas poker, drickas öl och ha allmänt chill bara, kommer bli assoft.
Synd bara att man inte bodde på gården bredvid som förut, haha, då hade det varit jävligt nära. Men det blir cykeltur idag igen.
Igår var det katastrof hahaha. Jag och Ida gick hem till Annie för vinkväll. Sedan gick vi därifrån till "Medelhavet" där alla var typ. Fett kul o träffa folk igen för en gångs skull, haha. Fast höjdpunkten i kvällen var ju när jag och Ida skulle cykla hem till mig igen. KATASTRUUUUUUUUF! Jag skulle ju såklart skjutsa lillan, vilket började bra men slutade med att jag vurpar ut på gräsmattan i leran hahahaha, jag dog. Sen när vi kom hem skulle det börjas laga soppa och göra mackor, fan höll på igår. Men det var fett kul!


Jag med cykeln, fråga mig inte vad jag gör.


Rida rida ranka

Jahapp! Klockan 10 imorse gick jag upp, klädde på mig och åkte iväg till mammas väns stall för att rida lite på hennes islandshäst. Ville rida innan det blir snö och riktigt kallt. Idag var det soligt så det var ju asnice.
Red runt i skogen och chillade. Så avkopplande verkligen.

Snart kommer lilla Frodo som ska gästa mig o mamsen idag. Hon sover förmodligen kvar också! Vet inte än vad planerna blir, antingen filmkväll eller vinkväll. Det beror på!


Dag i bilder

1 & 2: Promenix med min bebis coco.
3: Kungfu Panda 2 med lillebror.
4: Jag och Liza på gymmet!

Nattinlägg

Ja, idag har jag varit hemma under dagen som alla andra tråkiga dagar. Skulle egentligen åkt o träffat Nickis, men vädret drog mig tillbaka. Jag hatar att va ute när det är regn, kallt o blåsigt.
Jag har väl typ bara tränat, och efter träningen gick jag hem till Liza där även Annie gästade oss. Vi åt lite ost och kex och drack té. Fick även massage av Liza, märks att jag inte fått det på ett tag. Fyfan vad ont det gjorde! Haha.

Gled hem runt 22 och har sen dess bara tankat lite Sons of Anarchy som ska göra min sömn sen.
Imorrn vet jag inget som händer under dagen, bara träning på kvällen.


Ur listan!

Dag 6 Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.

1. Jag måste alltid dricka kaffe när jag vaknar.
2. Jag har fobi för tidsoptimister. Jag är alltid i tid eller 5 min tidigare.
3. Jag hatar SL på vintern, eller överhuvudtaget.
4. Jag har haft en kull på 6 bullterrier valpar, jag älskar den rasen.
5. Jag har världens bästa vänner.
6. Jag får ångest när det inte är städat. Har en liten tendens av att vara pedant...
7. Jag älskar att rita och skriva. Snöar jag in mig så slutar jag inte förens det är klart.
8. Jag saknar grundskolan och gymnasiet.
9. Jag har varit i ayia napa två gånger denna sommar.
10. Jag blir beroende ganska lätt av serier.
11. Jag har fått en puss på kinden och en kram av Joel Kinnaman.
12. Jag är väldigt rak på sak och ärlig, vilket kan vara dumt ibland!
13. Jag älskar basket, jag blir som en hund när den ser en tennisboll när jag ser en basketboll.
14. Jag hejar på aik och har alltid gjort det. En viss del pga min släkt.
15. Jag har haft ett förhållande från att jag var 15 till 19½ typ.
16. Jag har 2 storebröder och en lillebror.
17. Jag älskar Toy Story, det är den bästa film som gjorts.
18. Jag klarar typ inte av människor som inte hajar min humor och min sarkastiska sida.
19. Jag har gått och blivit jävligt svag för kyckling.
20. Jag skulle kunna offra mina tår för Jax Teller i Sons of Anarchy.
21. Jag har väldigt långa ögonfransar, min mamma orkar inte se dem.
22. Jag har en dålig kontakt med min pappa och hans "sida". Vilket är tråkigt!
23. Min hund (en valp som vi sparade från kullen) tror att hon äger hela huset.
24. Jag blir arg när jag ser människor på Outsiders.
25. Jag hatar Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar. Kan nån döda henne.
26. Jag vill göra en ryggtavla, fast inte med något tema utan blandade grejer.
27. Jag älskar sneakers, jag har en passion för air max och air force.
28. Jag har nästan alltid adidas kläder på mig.
29. Jag hatar att vara torr om händerna. Jag får kalla kårar när det händer.
30. Jag blir äcklad av folk som inte borstar tänderna.

Hemma igen!

Såja, efter en lång kväll hos mina tjejor så är jag hemma igen! Åh mitt hår, det är back in buisness, ÄNTLIGEN! Nu känner jag mig som en människa igen.

Anywho, det blir ett jävligt kort inlägg, för jag ska kolla Sons of anarchy nu och försöka sovis!

CIAO

Tisdag

Tog mig en liten sovmorgon idag, omedvetet. Vet inte hur många ggr mitt alarm tjöt imorse haha. Anywho, nu sitter jag och dricker en kaffe och väntar på att Loppan ska anlända till Bålsta så jag kan möta upp henne, köpa hårfärg och sen bege mig till jakan för att möta upp lillan. Sen blir det tjejmys hos Jennifer. Som jag har längtat efter mina tjejer, har ju inte träffat dem på evigheter!

Blev inget bloggeri igår men gårdagen resulterade i: från att jag vakna tills det var dags för gym så låg jag och kollade på Sons of Anarchy. Gymmade nästan 2 timmar igår, och sen blev det att handla grönsaker och dipp för att gå hem till Liza och kolla på... The walking dead, första avsnittet av andra säsongen. OCH JESUS VAD DET VAR TUNGT! Tänk att jag och många andra har väntat på detta avsnitt i ett halvår, ETT HALVÅR! Jävla tur att det var så jävla tungt! Så nu har jag och Liza kommit överens om att se det varje måndag efter träning!
Sen cyklade jag hemåt och kollade på Sons of Anarchy igen, haha. Har fastnat helt för den serien, och Jax Teller... gift dig med mig snälla.


Sorry

Som sagt, jag skyller på helgen. Jag har inte haft tid att blogga. Jag har försökt blogga från blogg appen men den verkar inte vilja ge med sig.
Har ju jobbat fredag lördag så i fredags var det bara raka vägen hem till bingen. Sen igår så åkte jag till Loppan efter jobbet för att ha middag och vinmys.
Som vanligt när jag och loppan öppnar en dunk vin så börjar tankarna, vi hinner inte ens dricka första zippen innan man börjar försöka planera kvällen. Och igår hamnade vi först i kallhäll (av alla ställen) och jakan (COME ON!) men det var ju bara hänga på! Kvällen ledde mot sitt slut runt tolv typ, jag och loppan skulle börja röra oss hemåt. Kan ju tala om att det gick åt skogen. Jag vill seriöst spränga SL's huvudkontor, dem är så jävla värdelösa på sitt jobb så det finns inte. Jag hatar dem. Det tog oss typ 2 timmar och ta oss från jakan till gärdet. Som egentligen tar 35 min typ. Jag orkar inte ens förklara, vill ni veta hur resan gick så läs Loppans blogg haha.

Idag har jag bara softat hos Loppan under morgonen sen åkte jag direkt till Liza. Vi gick en promenad, gick förbi "hemköp" och köpte naturgodis och sen kollade vi på skräckfilm! Sedan kom även Max över och joinade oss en stund.

Nu ska jag kolla på Sons of Anarchy!


ÅÅÅH

KAN BARA 11E AVSNITTET SLÄPPAS NUUU!!!!


T-t-t-t-t-t-torsdag

Idag vaknade jag faktiskt när väckarklockan ringde! Cred till mig. Sen skyndade jag mig att messa Loppan som sa att jag skulle höra av mig när jag var vaken och säga att jag var vaken så hon kunde ringa upp mig. För man kan ju inte somna om med hennes tjattrande i öronen!

Ska snart börja klä på mig och cykla ner mot lillan för hennes lunchrast. Foten är väl sådär nu, men det är bara för att man vilat den under natten så funderar starkt på att träna ikväll istället för efter rasten med lillan.

Hmm börjar bli lite orolig över nästa listpunkt. Att skriva 30 "intressanta" saker om sig själv? WTF, jag är ju rätt fantasilös så det kanske bara blir 3 intressanta saker, får se sen!


Sockisvalpis


Ur listan!

Dag 5En tid då du tänkte avsluta ditt liv.

Men herregud, det var väl det löjligaste jag hört! Jag? Självmordstankar? I helvete heller. Jag lever ju förfan för att tracka andra och driva folk till vansinne.
Visst att man har tuffa tider i sitt liv någon gång, men gör man det inte till nått bättre och bara går runt och tjurar o deppar dygnet runt så kommer ju förfan ingenting lösas? Och defivinitvt inte utav avsluta sitt liv.
Det är så grymt egotrippat och respektlöst mot släkt och familj. Ska jag vara ärlig, så förtjänar den som begår självmord en spottloska på sin kista än ett gäng rosor. Jag skulle aldrig i hela mitt liv förlåta den som begår självmord i min närhet. Jag vet faktiskt inte ens om jag skulle gå på begravningen. Det finns ingen anledning? Varför vill man gå på någons begravning som praktiskt taget har spottat dig i ansiktet istället för att be dig om hjälp om livet sakta går ner?

Och en sak till.. ni som håller på där ute med att cutta handleder och fan och hans moster. LÄGG AV! Jävla attentionwhores. Serious, tänk om allt helt plötsligt vänder och du ska gå med dina 1370 ärr på armarna på nån fin middag? Mmm mysigt, skulle nog ha spytt ner mig själv om jag sett något sånt när jag satt och åt.

Lägg ner, självmord är INTE det nya svarta. Däremot kyckling!


Fett snygga armar, schyst om man ska ha en klänning till i sommar :)


Kväll

Jobbade som sagt idag. Mindre kul än sagt! Men så går det om man ska ha nya människor som försöker leka minichef över en men inte lyckas så bra! Nåväl hoppas det går bättre i helgen.
Skulle ju egentligen ha tränat påvägen hem, men både jag och Liza har keffa fötter förtillfället. Hon har svullen vrist och min fot som jag gnällde över förra veckan eller var det var har blivit överbelastad igen. Kan vara för att jag kutar runt på jobbet som ett fån och aldrig sitter still.
Ska det vara såhär varje gång så måste jag nog dra till vård c och kolla upp skiten! Både jag och Liza kommer se ut som halta lotta inom loppet av två år haha.
Men imorrn ska jag försöka linda skiten så jag kan träna lite snabbt efter jag har varit på lillans rast. Sen hoppas jag på att eventuellt få träffa Sandra!

Dax att duna, NIGHTY NIGHT!

Ur listan!

Dag 4Din syn på religion.

Religion är ett påhitt. Förstår inte dessa människor som faktiskt tror att det finns en gud som hjälper dem. Vafan är gud ens? Jorden skapades inte av nån jävla Zeus som sitter på nån guldstol ovanför molnen. Jorden utvecklades av sig självt. Hade det funnits en gud så hade det varit nån jävla my little pony värld just nu. Men det är det väl inte, eller hur? Vi har mängder av naturkatastrofer dag ut och dag in. Krig som aldrig tar slut för att dem krigar om ingenting. Oj, så många som ber om "snälla slut fred på jorden, jada jada jada", HAR DET HÄNT NÅT ÄN ELLER BLIR DET BARA VÄRRE? JA!

Snälla, ni kan väl börja tro på gud när DET faktiskt visar sig. Jävla trams!


Onsdag

Det är alltid en jävla tur att jag vaknar av en instinkt när jag ska jobba. Såklart hade jag stängt av väckarklockan i sömnen eftersom att jag somnade typ halv 3 inatt så är man väldigt morgontrött när klockan står på 08:30. Varför jag ens går upp då är för att jag inte vill sova längre om det är så att jag ska jobba imorrn och resten av veckan ut. Pallar inte ligga vaken hela nätterna, då är det bättre att gå upp lite tidigare!

Så mina vänner, det blir bara jobb mellan 12-19, och sen gym, sen DECKMODE dvs flygplansläge på ifånen.
Nu ska jag pälsa på mig inför kylan som kommer äta upp mig långsamt. SHUS!


Drar o tränar!


<3


Tisdag

Hojhoj! Idag började min dag 09:20! Skulle egentligen ha gått ut o på PW med Loppan som telefonsällis, men stackarn är inlåst i sin lägenhet så hon kan inte gå ut förens hennes man är hemma igen, och då är hon redan o jobbar så det blev ingen PW idag. Hade ingen lust att gå ut o gå "själv" heller med tanke på att jag har dragits med att någon gång städa mitt rum. Så gick ut med hundarna, slängde in en tvätt, diskade och städade mitt rum. Och var klar redan kvart över 11. Fett skönt, vid den här tiden brukar jag oftast vakna om jag inte ställer klockan, och nu har man redan hunnit gjort en massa!
Dock vet jag inte vad jag ska göra tills Liza kommer hem, dvs träningsdax. Kanske ska tanka en film eller något. Måste hinna laga mat i tid också. Tänkte steka kyckling, slänga in den i ugnen och göra en gooood sallad till. Får se om mami kommer hem så hon också kan äta med mig!


6 DAGAR KVAR!


Ur listan!

Dag 3Din syn på droger och alkohol.

Ja du, vafan kan man säga om den här punkten. Ni som vet ni vet liksom. Inga droger i dagens läge, men alkohol är det. Dock inte lika ofta längre. Förut drack man inprincip varje helg, nu börjar det glida mot varannan och tillochmed var tredje. Det kanske t.om blir ännu mindre med tanke på att jag inte vill fucka upp träningen allt för mycket. Man går ju plus minus noll då liksom. Fast sommaren är ju förstårs ett undantag i sig!


Måndag

Dagen började idag med att jag blev väckt av mami som sa att jag skulle börja göra mig iordning för att lämna Jakob och gosa med valpar hos hennes vän. Jag kan ju säga att jag behövde valpkärlek, jag har längtat så länge efter att få lukta, mysa o leka med dem. Nu börjar både min och mammas moderskänslor komma i form för en eventuell kull till i början på nästa år. Hoppas hoppas hoppas. Att få ha småbebisar hemma är bland det bästa som hänt, någonsin!

Anywho, när jag kom hem dröjde det inte länge innan jag slängde mig på cykeln för att dra o träna. Det är måndag, åter en vecka av träning kallade. Har typ haft ångest över att jag inte tränat i helgen pga vila. Dock har jag ju jobbat så har ju inte legat hemma o slappat direkt. Men ändå, nu är det ny vecka och nya tag!

Imorrn vet jag ej vad som händer än förutom träning. Funtar på att städa o tvätta lite!


Söndag

Skrev inte igår för det fanns ingen tid. När jag kom hem så gick jag till Liza där hon och Annie var. Softade ett tag tills jag gick och mötte brorsan för att dricka nån öl med han hemma. Satt o kollade på lite utube klipp, softade sen drog vi till Pekka en stund, var väl där en timme tror jag innan vi rullade hem igen för att sova.

Har inte gjort så mycket idag förutom att jobba, softat och såklart.. sagt hej då till Merreboi. Råttungen lämnar oss för att flytta till Norge o börja jobba. Smart val absolut, men just nu känns det som att alla taggar. Anywho, kommer sakna sönder honom så in i norden. Som tur är så är vi "grannar" så man kan ju fortf åka dit över en helg eller så kommer han hit! ♥


Nu ska jag göra en kopp chai o kolla på nyaste avsnittet av Jersey Shore!


Brother from another mother, love u!


Ur listan!

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.

Jag vad vill man vara om 10 år? Alla som känner mig vet att jag någon gång vill bli en tatuerare. Jag vill fixa den fetaste studion ever, inte bara för kunder utan för mina vänner också. Någonstans på nån soft gata i stan kanske. Sen vill jag även vara insatt på en viss stil av tatueringar, medans mina anställda är bättre på andra grejer liksom.
Det är nog en dröm som jag ska fixa till reality. Mitt liv skulle nog inte kunna bli bättre då. Att man har sin tunga studio, där mina vänner även vet att dem är välkomna till dygnet runt om dem har tråkigt t.ex. Vill dem dricka sin bärs och softa nån timme i studion, varsågod, så länge det inte stör kunderna eller mitt arbete, vilket det knappt kommer göra.
Sen vet man ju inte om man har en unge heller, det skulle väl inte sitta fel om tio år, det är väl då det är dags att skaffa sig en mini-me. Synd att man inte kunde få barn utav att beställa ett på nätet t.ex, jag vill ha mitt eget barn, jag vill uppfostra mitt eget barn, jag vill inte ha nån efterbliven snubbe. Det ska vara jag och mitt barn. Då slipper man farmor/farfar, lämna ifrån sig sitt barn osv u got it. Det ska va lillen o jag mot världen liksom! Visserligen så skulle det väl va tråkigt att bara få ETT eftersom att den inte får några syskon eller syskonbarn sen o shit. Så man måste väl stå ut med den där retarda snubben iaf. Anywho, man får väl se vad som händer. Vem vet, det kanske störtar ett plan i mitt huvud imorrn och då blire inget alls!


Ur listan!

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.

Jag har som alla vet, ingen relation. Jag har däremot haft en låååång relation i 4 år, den första och sista (om jag fick bestämma). 
Jag avslutade förhållandet förra året innan min student, eller en break ledde till slutet. Så jag har väl varit singel sen dess. Jag trivs absolut med det, man får mer tid till annat. Men vissa dagar så tar det emot utav bara fan. När man vet hur mysigt man kan ha vissa dagar då man inte gör något så känns det! Men det är också skönt att slippa all skit som man är med om i ett förhållande. Dvs svartsjuka, bråk, onödiga tjaffs osv.

Mitt singelliv går ut på att göra saker jag tycker är kul eller som jag inte hann med pga planer osv i förhållande.
Som nu, så har jag bestämt mig för att träna varje dag och skippa kolhydraterna. Lycka till med det om du tränar, jag vet EN, men i ett förhållande så går man oftast upp i vikt pga alla "mysiga hemmakvällar" som var typ VARJE dag med olika kolhydrater i.. mängder! Varför är det så? Man är typ tvungen till det, det är som en oskriven regel!

Lista?

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Din syn på religion.
Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv.
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.
Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.
Dag 8 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv.
Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.
Dag 10 – Diskutera din första kärlek och första kyss.
Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp.
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Din syn på mainstream musik.
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 – Din tro.
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 – Hur viktigt du tycker att utbildning är.
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Bilder på 5 killar som är kända och som du finner attraktiva.
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dej och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dej.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad.

Ni har säkert sett såna här listor förut, snodde denna av Tunde faktiskt. Kommer väl skriva när jag saknar fantasi! Typ som nu, fast i ett nytt inlägg!

5/10-6/10

Pallade inte skriva ett skit igår kan jag tala om. Var helt slut som människa!
Dagen började med, eller rättare sagt i tisdags så somnade jag 21.30, vaknar 23.37 skitpigg. Ligger och försöker somna om, tillslut somnar jag om runt 3, och väckarklockan ringde 04.10. Ååååh jag älskade verkligen mitt liv igår. Jobbade från 7-15, åkte hem för att hämta träningskläder o jaga Cathi för att få mitt leg tillbaka haha! Sen blev det träning i nån timme med tanke på att både jag och Liza var aströtta. Sen tog vi en sväng på ica för att hämta ut proteinpulver och handla middag.
Kom sedan hem, drog en dusch, gjorde mat och sen väntade jag på att klockan skulle bli 22 så loppan kunde få ringa efter hon slutat jobbet. Efter vi la på så däckade jag till sex and the city.
Vaknade väl runt 12 idag. Hade min telefon på flygplansläge under natten så ingen kunde ringa och störa mig, vilket var jävligt tur eftersom att jag fått ett samtal 04:22 av en förmodligen full pojkspoling! Hädan efter ska jag alltid ha iphonen på flygplansläge, vet inte men jag sov som en stock hela natten, vaknade en gång av att jag frös men somnade om på en sek.
Skulle egentligen ha hjälpt loppan att städa sin lägenhet idag, men har så förbannat ont i min fot efter all träning dem här dagarna så bestämde mig för att softa hemma tills jag ska till gymmet igen. Fast idag blir det nog ett lugnt pass, iallafall för min del! Såg även det nya avsnittet av Two and a half men med Aschton, det var sådär. Det är ju självklart inte lika bra som förut, men det funkar väl att slötitta på! 


Jag vill ha starbuckskaffe igen. Varför har dem bara skiten på arlanda?!


YO!

Blev inget skriveri igår, glömde fan helt bort det, så vi tar det nu istället, gårdagen alltså:
Vaknade runt halv 12 tror jag, minns fan inte. Drog en dusch för att sedan välkomna Sandra på lite fika medans jag gjorde mig iordning för ett ärende i Jakan. Drog dit och mötte sen Annie och Liza för att ta 18:30 tåget hem. Då vankades det träning för min och Lizas del! Så från klockan 19-20:30 tränade vi. Sen vare bara raska steg hem för att inte missa alla serier på tvn! Sen drog jag en dusch och sen tankade jag dem nya avsnitten av American Dad och Family Guy! Fyfan jag dör för Family Guy, så jävla bra nu! Låg och garva för mig själv högt, och då är det fan bra.

Idag vaknade jag runt 11, gick upp när Loppan ringde typ för att ta hand om disken. Sen gjorde jag mig en kopp kaffe och ligger just nu och väntar på att min lilla ska komma till mig och umgås innan hon ska möta sin systeryster.
Sen ska jag möta Liza kl 18 för träning igen!


Hahaha jag och Liza på våran studentbal!


Kvällskvisten

Såg precis klart SATC filmen, det är ju bannemig lika bra varje gång! Åh man blir så glad av den.
Har ju som sagt fortfarande bara legat i min onepiece hela dagen, en riktig slackerdag. Eller rättare sagt, två slackerdagar. Men det är ju som sagt slut på det nu! Imorrn börjar köttarträningen. Fast innan ska jag iväg på hemligt uppdrag i jakan, sen ska jag och Liza träna när jag kommer tillbaka! Fixade mitt nya kort i veckan, jag sumpade ju det när jag var och snurrade någonstans med Nickis haha.

Anywho, nu väntar jag på att mitt jersey shore avsnitt ska bli klart, sen ska jag försöka sova!
Blir ju väckt imorrn av min personliga väckarklocka - Loppan!


Ett önskemål:

Eftersom att jag bara har legat i min onepiece o kollat film/serier sen igår till idag så har jag inget vettigt att skriva. Nu tjatade loppan om att jag skulle uppdatera min blogg för att förgylla hennes sista timme på jobbet. Jag bad henne om något jag skulle skriva om, och då sa hon: skriv om oss! Varför inte?

Hur jag lärde känna Loppan var väl pga Marce, när dem var tillsammans. Visserligen så umgicks vi inte på det sättet då men vi fick ju en kontakt som ytliga vänner. Hur vi blev bättre vänner sen var väl pga alla kvällar när alla var tillsammans osv. Men hur VI två började umgås själva minns jag fan inte, det gör inte hon heller så hon sa att alkoholen säkerligen var inblandad, vilket den säkert var.
Fast det började nog på riktigt när hon flyttade ner till Centrum. Då hängde vi nästan hela tiden. Vi började hänga i samma gäng mer och mer och hittade på saker. Sen blev det tillslut hon och jag där hela tiden ett tag. Förra sommaren är ett minne som aldrig kommer glömmas av oss, eller av andra haha.
Vet inte hur vi började spåra varje dag, men det var mot min student som allt började. Efter det så "flyttade" loppan hem till mig, oss. I drygt två månader tror jag att det handlade om.

Vi gjorde så mycket hyss, vi kom hem klockan 6 på morgonen 3/7 dagar typ, spårade varje dag. Tillochmed när jag inte var hemma så ringde Loppan till jobbet och frågade när jag kom hem för hon satt med familjen o grillade t.ex haha. Det var kul, men vi satte ju spår kan man ju säga. Folk frågade knappt vad man skulle göra för dem redan visste. Och dem dagar vi inte spårade så låg vi med varsin dator eller så kollade vi på "Hem till midgård". Vi rejsade en hel säsong haha. Herregud, sommaren 2010 glömmer man aldrig.
Sen i slutet av sommarn så flyttade Loppan hem till sin mor ett tag, fixade jobb, jag likaså. Sen började vi väl shapea upp oss haha. Men hittar vi på nåt idag så är det alltid samma roliga nivå ändå! Det är det som är bäst.
Nu ska hon dock flytta till gärdet imorrn och dvs att det är en till som lämnar mig i denna skitort. Men det kommer inte vara några problem för våran vänskap, eftersom att Loppan kommer bo granne med alla kryssningsbåtar nu och bor i stan, så när vi kastar ut Johan (hennes juttäh) så blire spårmode igen! Och sen blir det lite svårt att undvika vänskapen eftersom att vi sitter fastklistrade i telefonen dygnet runt haha.

Jag är glad över att jag kan kalla dig en av mina bästa vänner skrutt. Och hoppas att vi alltid kommer vara det! ♥

RSS 2.0