Äntligen!

Nu kommer Ida, jag får sällskap efter rastlöshet hela dagen! Haha. MOOOOOOOOOOOT baksidan.
Obs! Bilder från gårdagen kommer, när Nickis har fått tillbaka sin kamera. Helst låter jag bli att titta på dem.

Lördag

Wtf, allt jag skrev försvann.... igen. Anyway, måste tacka alla för en fet kväll igår, skitkul var det!
Sitter förövrigt och klurar på vad jag ska äta för lunch, min lina-mage börjar vissla mitt namn. Senare kommer även Ida, Paula och Jennifer hit för att snacka lite skit med mig osv, dricka lite vin och softa.
Är så jävla tom i skallen så vet inte vad jag ska skriva, haha. Kom hem klockan 6 imorse, dvs att jag var helt död, svettig och frussen (eftersom att jag på något jävla vänster fick för mig att hälla vatten innanför tröjan för att svalkas av på dansgolvet, och nej det var ingen wet-tshirt grej).

Sandra förhelvete, nu uppdaterar du bloggen, på en gång! Blir helt tokig när jag ser den där bilden på din farmors piroger som kommer upp direkt när man skriver din bloggadress. GALEN blir jag.

AOD

Riktigt bra kväll må ja säga! Fick t.om med mig en AOD t-shirt hem, nu är jag nöjd!

Wait a minute..

Alltså, nu börjar folk bli lite överdrivna. Kände NÅGON utav er Michael Jackson eller? Att folk börjar gråta är lite.. wierd. Det var inte frågan om OM han skulle kola, det var frågan om när han skulle göra det. Och nu hände det, men det borde egentligen alla varit förberedda på? Han var ju i asdåligt skick, men det hoppas jag att alla redan visste. Snubben kunde ju förfan inte ens gå själv utan stekte runt i rullstol, och hans näsa ramlade av några gånger per dag.
Visst var han tung, men ni behöver ju inte överdriva.

Fredag!

Idag är nog en bra dag känner jag på mig! Vaknade av att Nickis ringde och berättade att klockan var halv 1, haha det hade ju inte jag en minsta aning om! Pratade lite med henne och sen hjälpte jag bara mamma ut till tvättis. Ska nog strax dra en snabbdusch för att sedan vänta in Sandra, hon ska följa med mig på ett litet äventyr. Sen ska jag åka till Nickis för att invänta kvällen med henne och Emelie. Och efter det blir det AOD mfuckaz!



Snart är det söndag, yey!

Lycka!


Pow, och så vart mitt hår!

POW!

Jag är taggad. Idag ska jag klippa bort det här ruttna råtthåret, fyfan vad jag har längtat. Och jag kommer va så fin imorgon på AOD, OOOOOOOOOOOHYEAH! Ska strax klä på mig och gå upp till Sandra och Daggen som befinner sig på en fika i centrum, sedan ska jag åka in till Nickis en stund för att vänta på att klockan ska bli halv sju. Tur att hon jobbar tio min från salongen, woop! Efter det vettefan vad som händer faktiskt. Ska väl chilla förmodligen, försöka träffa Ida en stund också hade jag tänkt.


HAHAHA

Woho!

Har inte varit så mycket uppdaterande för min del på sistonde. Har haft fullt upp med annat, haha. Anyway, imorgon ska jag iaf åka och fixa mitt älskade hår (som inte blev av i söndags eftersom att min frisör ringde och sjukanmälde sig!), sen efter det ska jag nog träffa Ida som jag inte träffat på ett tag. Och på fredag blir det AOD med Nickis, WOOP! Blev lite rädd att jag inte skulle komma in pga 20 årsgräns, men nu har jag fixat in mig på listan så det känns som att det kommer bli en tung kväll, bra väder och allt.

Men men, nu ska jag försöka sova lite tror jag.

Ge mig!


Jag vill ha en iller.

What the?!

Hur fan kan man kalla sig storbloggare om man inte ens kan stava rätt? Allting handlar ju om att man SKRIVER av sig på internet, då måste man väl iaf kunna stava rätt och hålla sig till korrekt svenska. Omg är uttrycket för idag, haha.

:D

GRATTIS LOPPAN!


AHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Woho

Idag ska det firas. Fullt upp fram tills på söndag vettni. Vene om jag kommer hinna blogga! Midsommar, frisören, bärs osv! Ska försöka.


Sho


Jag drar!

Gucci a.k.a Gusi, gull!


:(

Liza skickade en gammal bild på mig när jag hade mitt underbara prinsesshår.. i miss it. Men på söndag smäller det!



God morgon GOD MORGON!

Sitter i min fina rosa morgonrock och dricker nybryggt kaffe, och solen skiner t.om! Kan det bli bättre? Vaknade med ett sms där det löd "As nice väder idag, så vad ska vi göra idag?", sprang upp och öppnade balkongen, värmebölja! Jag njöt. Ska väl vänta på att Ida rör sig ifrån Jownaz och kommer hit för att käka lite lunch med mig, sen ska vi nog ut och träffa Cornelia och Nadija förmodligen, länge sen faktiskt! Sen vet jag faktiskt inte vad som händer.

Men nu ska jag ut med min tjockis! Hepåre!

Le weekend

Finns mycket att berätta. Fifan. Har inte skrivit ett "riktigt" inlägg sen jag fick sommarlov. Softar bara samma dag som vi fick det, torsdags dvs! Dagen efter var det studentutspring och vi kollade på Jonas, i SPÖregnet. Efter det gick jag, Jennifer och Ida hem och käkade lite mat, sedan gjorde jag och Ida oss iordning för att åka till Rickards för att fira alla dessa hysteriska studenter. Skitkul var det där, haha!

Dagen efter åkte jag in till Nickis jobb och hämtade nycklarna för att gå ut med Shiva, åkte tillbaka till östermalm för att sedan möta upp Emelie och åka till Blommor & Bin. Oavsett att det regnade så var det riktigt trevligt. Sedan träffade vi även Nickis vänner där och vi gick hem till dem i Hornstull, satt där ett tag innan det blev skilda vägar kan man väl säga. Jag och Nickis åkte därefter hem till henne och fortsatte kvällen där, haha. Somnade runt 8 och vaknade tjugo i två skakig och seg som en fågelunge. Ringde då mamma för att kolla om hon jobbade och kunde plocka upp mig, och det kunde hon. Megabra kan man säga att det var. Sedan kom jag hem och efter det gick jag till Annie en stund och snackade lite skit där med henne och Liza. Sedan mötte jag Jennifer för att vara snäll och ändå träffa henne på hennes födelsedag!

Idag har jag inte gjort så mycket. Sandra kom ner till mig runt två tiden, vi gjorde lite lunch. Gick upp och köpte sommarlovskortet (äntligen), gick ner till centrum och hyrde världens sämsta film typ. Skulle föreställa vara en skräckis, men besvikna blev vi. Efter det började istället Mean Girls som vi roade oss med. Och sedan när den var slut gick jag och Sandra ut och gick skilda vägar efter att ha mött en blodig William, haha. Mötte Merre på vägen och gick sedan till Jownaz en stund. Och tillslut fick jag med mig Merre och Carlberg på nattpromenaden med tjockisen (som för övrigt kom hem idag och ska vara på besök i två veckor!).

Imorgon vet jag inte vad som händer, att jag ska sova ut är prio 1 iaf. Får heller inte glömma att gå till skolan och lämna in böcker samt lämna tillbaka råttfilmen! Sen vettefan, det återstår och se!
Blev även lycklig en gång till idag när jag fick veta att jag ska fixa håret med mor min på söndag! Fyfan, lättnad må ja säga. Längtat efter detta något otroligt länge kan man väl säga, haha!



HAHAHAHAHA

Nickis: Jag kommer döda ngn
Jag: Vad nu?
Nickis: Jag har ont i mitt huvud och en röd bula i pannan. Jag råkade slå mig själv med en stege

party PARTY for gods sake!

Fredag idag, trodde jag hade försovit mig men det hade jag inte! Ringde Ida och planerade dagens planer. Ska strax börja göra mig iordning för att gå upp och kolla på utspringet av studenterna där vi även ska träffa Jonas som kommer vara asfull och arbetslös från och med idag! Sedan ska vi pallra oss hem till Ida för att hämta lite kläder, sedan ska vi tillbaka hit, käka något gott och föra tills det blir utgång! Får dock hoppas på att inte bli allt för bakis imorgon. Det kommer bli en låååång dag imorgon med, dra åt skogen. Jag kommer vara paj på söndag må jag säga. Fast dock kommer det bli ganska kul om vi glider runt i limo i stan imorgon, ALLROJT!
Ska försöka tvinga Sandra också så vi blir lite bättre på att uppdatera bloggen, men det har inte blivit av helt! Ska försöka slänga in ett inlägg redan nu.

Av just alla människor, så var det du som svek mig,
men jag har lärt mig nu att man inte ska bry sig om sånna som dig!



HOJHOJ LILLEBROR, SKÅL PÅRÉ!

Fanta

Är helt tom i skallen just nu, seg som attan. Imorgon blire studentfirande så det sjunger om det, sen blire utekväll med en del av tjejerna! Och dagen efter ska jag pallra mig till Nickis för att gå på blommor och bin och sedan ut igen för att fira Jennifers 18årsdag. Vi får se hur detta slutar ok? Just nu dricker jag fanta och ska strax ner i bingen, den skriker faktiskt mitt namn! Måste jalla, HEPÅRE!

Jag dör.



Varför tar hon sig i håret 24/7?
Varför säger hon "mmm.. och så.. hehe.. mmm.. och så..." 24/7?
Varför vill man bara skalla henne när man ser henne?
Varför gör hon ens videoinlägg när hon inte ens snackar om något vettigt?
Varför finns hon ens? Skam för bloggvärlden må jag säga.
Sandra, bli inte för förbannad nu när du ser hennes video, haha. Du vet att du kan ringa och skrika ut dig. HAHA!

Kiss kiss bang bang

Jahopp, chockerande att man sitter här igen fast man egentligen borde vara i skolan? NOT! Haha jag SKULLE gå upp men sen när baby drog så råkade jag somna om, och inte fan är det nödvändigt att gå till skolan endast för att fika och spela brännboll? Nej tack. Sitter hellre hemma med en kaffekopp, stirrar ut på regnet och lyssnar mjuzik. Imorgon får jag sommarlov också.. taggad? SOM FAAAAAN! Känner på mig att helgen blir rätt nice också. Hoppas på att det inte blir regn HEELA helgen iaf.

Men men, cya!




Lyssna och njut

VAR ÄR DINA REBELLVÄNNER NU, HAHAHAAHHA

Jag och Sandra har skapat oss en gemensam blogg. Men den är inte tillräckligt klar än, men kika vettja.

www.toyfuckingstory.blogg.se

HÖHÖHÖ

Snart inviger jag och Sandra ett hemligt projekt, och det kommer bli magnifikt.
Se upp!



Strax skola!

Snart är det skola, jag börjar om 25 min, ska strax borsta gaddarna och knata. Det ska tydligen vara någon hemlig aktivitet i skolan, svimmar om det är något riktigt sådär mesigt, någon fjantig gruppaktitvitet. Frågesport t.ex finns det något värre? Det är förbannat tråkigt, fast när man är inne i leken så brukar det oftast vara hett i luften. Men anyway, vet inte vad som sker idag, ska väl bara softa i think, som alltid. Får se om lillkillen tittar förbi eller hur han nu gör.


Nachoz

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust nu är Sandra påväg till mig för att trycka i sig en fet nachotallrik tillsammans med mig. Idag ska vi vara tjocka och glada, sedan efter det svänger vi nog förbi Annie en liten stund innan det är dags för mig och sandra att röra oss vidare.

We own the sky.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH YES!


BIG LUV

Each shade of blue
Is kept in her eyes
Keep blowing and lightning
Because we own the sky

Soft, soft or cruel
Can't we change our minds?
We kill what we build
Because we own the sky


Brapp brapp brapp!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, har inte så mycket att skriva. Skola först, sen hem och sjuka sig, sen kom loppski över en stund och vi har väl inte gjort så mycket speciellt mycket, höhö. Börjar även sent imorgon så det ska bli skönt att sova ut. Har fan ingen fantasi alls, det händer aldrig något så det finns inget att skriva.

Dubstep sont mes seuls amours.


 


:D

Idag har det varit en bra dag! Glömde bort dock skolan imorse typ, haha. Under dagen gick sedan jag och loppan hem till marce för att gadda oss. Loppan skrev kenny på handleden och jag skrev dubstep mellan skuldebladen, haha sjukt jag vet, men det är sant! Efter det åkte jag till bebi och softade där en stund sen bestämde jag mig för att åka hem och träffa Ida och gänget och senare kom loppan och mötte mig på vägen! Klockan rusade iväg må ja säga.


DEN HÄR VILL JAG OCKSÅ HA


!!!!!!!!

Idag ska jag och loppan göra något hemligt, MOHAHA! Fast imorgon blir det inte hemligt längre. Jag vill ha tillbaka lördagen, och så vill jag spela Zelda på nintendo 64. Jag vill ha sommarlov, cash och öl. Jag vill ha köttbullar, potatismos med gräddsås men pallar inte göra. Jag vill slippa vara sjuk som jag helt plötsligt blev. Jag vill åka till london och amsterdam nu. Jag vill massor.



Loppan vill tatuera sebastian på benet!

Snorig, seg och trött

Först och främst, gårdagen blev riktigt lyckad! Aod var suveränt och kan inte hålla mig till nästa spelning. Vaknade däremot upp idag snorig, bakis och aspaj i skallen, vilket inte var lika roligt kanske. Men det är fan värt det. Klockan är nu tjugo i två och funderar starkt på att tänka på refrängen och lägga mig i min säng och sova bort all sveda och värk.
Imorgon är det måndag och nya tag, det måste man ju också palla!
Hepåre.

RSS 2.0