DEN HÄR SKA DU FÅ IDA


Torsdag

Jahopp! Så sitter man bänkad med kaffet och musiken (som alltid). För övrigt är det bara jag och tjockisen hemma nu, mami kommer hem imorgon. Sen kommer även babe och då ska vi laga food. Potatismos, gräddsås och köttbullar, MUMS!
Är lite depp angående 2 års partyt fortfarande, vill ju verkligen dit. Men örat strejkar fortfarande... to bad. Cashen också för den delen. Visserligen skulle jag kunna hålla mig till en summa, men när ölen sakta glider ner i halsen så vill man oftast ha en till, och en till, och en till och tillslut så kollar man kontot dagen efter, då inser man verkligen vad ångest innebär, haha. Därför stannar jag hemma idag med min tjockishund och min babe.

Imorgon kommer nog Ida över på lite java också, får vi hoppas på. Om råttan inte bestämmer sig för att sova hela dagen, igen. Haha. Ska nog köpa en sån där väckarklocka till'na, en sån där helikopter-väckarklocka som flyger iväg när alarmet bryter ut, så måste hon jaga fanskapet för att få tyst på den, haha.

Ja, lovet är snart slut också, om fyra dagar börjar skiten igen. Men fan det är ju bara ett år kvar nu, så det känns förjävla skönt, mindre än ett år tillochmed. Den 4e juni, klockan 07:00 så knäcker man en pilsner, drar på sig bikinin och slinker ner i Ida's jacuzzi och börjar därför morgonen med ett bad. Kanske blir lite champagne i badet om man har tur också. Sedan göra sig iordning lite halvfull sådär, åka till skolan med myrorna i magen och sen runt 1 tiden (brukar vara runt 1-2) så springer vi ut aaaaasfulla och skriker. Den dagen kommer nog bli underbar. Och framför allt så kommer underbara familj stå utanför med leendet på läpparna när släktens stolthet tar studenten, äntligen.



DU FÅR INTE SKYLLA PÅ PRAKTIKANTEN!!!


Ja..

Kul, öroninflammation. Innebär också att jag måste vänta ett år innan 3 års jubileumet blir. Dvs kommer inte kunna gå imorgon på 2 års partyt för AOD. Ta mitt liv, seriöst.

HIHI

Helgen är slut och jag är proppmätt. Min käre mor kom hem med en calzone till mig, perfekt på söndagseftermiddagen. Men sedan så får vi ju inte glömma min tjockis hund som stod i typ 40 min nedanför mig och skällde och grymtade för att hon trodde att jag möjligtvis skulle "RÅKA" tappa hela pizzan på golvet. Mycket om och men så fick hon ungefär halva, men det räckte inte utan hon fortsatte skälla... dumma hund.
Hur som haver så har helgen varit lugn och fin. Har inte gjort så mycket faktiskt.
I fredags var jag dock inne i stan och lämnade in två stycken bismarck-armband som jag fick av min mor (ja, det var hon som gav mig dem och bad mig lämna in dem), och då blev jag 1570:- rikare helt plötsligt!
Införskaffade 4 par nya underwears och en fred perry t-shirt. Bra kap! Och igår köpte jag även mig en gåsjacka, en mörkblå/svart i rätt storlek och fin päls för en tusen lapp? Bra kap, JA! HIHI!

Snart ska jag bege mig in till duschen och sedan ska jag nog till jacobz mountain och softa till playa del sol med gullegjisen.

Tack för mig, hepåre!


HAHAHA


HAHAHAHAHAHAAHAHAH JAG ÄR KÄR

Du Stig... Ulf, han mår inte riktigt bra va......?


Imorgon klockan 11 blir det lov!

BOOMBOOMBOOM, så låter det ungefär nu i mina högtalare. Ja, mamma, när inte du är hemma så spelas "knarkarmusiken" på högsta nivå, HAHA! In your face, i know that you're reading my blog.
Tänkte snart börja städa mitt rum, men känner att jag inte har gnistan inne riktigt än! Laga mat ska jag iaf göra strax, och vet ni vad det blir? Köttbullar, makaroniz och gräddsås, god i love you. Har inte ätit det på ett bra tag nu, så det är efterlängtat så att säga.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Vet inte om turkbabyn kommer eller om jag ska läsa ur "Svensk Maffia" eller om jag ska ta en prommis med gullfia (om hon pallar...) eller om jag kanske ska försöka få tag i min Frodo och dricka lite té. Jag har ingen aning än. Och om inget händer så kommer städnojjan krypa sig fram, tro mig... men men, det återstår och se som sagt. Det kanske t.om blir så att man hamnar här hela kvällen, men då kommer jag förmodligen bara bli rastlös och få ont i huvudet.

Här kommer lite bilder från AOD som var i fredags, jag visste inte ens om att det togs bilder så blev rätt chockad när jag fick se mig själv på en massa bilder, haha.


Jag och mitt barn Nickis


Jag och Jen, skevt...


Mitt barn, jag och Jen


Linus på linjen och jag, party mode.


Toker-Marek och mitt barn


Ingen lur

YELLO! *homer* Sitter och väntar på att ta le train till sowlna. Glömde nämligen min laddare där i fredags när det var förkrök innan AOD. Grymt kul var det där btw, har ju glömt att berätta! Det var jag, Nickis, Jennifer, Linus, Marek och Steffe som åkte dit och röjde lite. Eller jag var väl den som röjde mest tror jag, haha! Var heeelt sjöblöt när allt var slut, dvs att jag hade stått och röjt längst fram under hela kvällen ungefär, med en fjällräven jacka, så ja.. det var GANSKA varmt så att säga! Efter det åkte vi hem till Nickis igen och softade, och kvällen slutade med att jag och Jennifer deckade i Nickis säng, så Nickis och Marek fick ta soffan, haha!
Dagen efter var INGEN KUL DAG, var bakis så in åt helvete. Behövde knappt svara när folk frågade "Sliten idag eller" man såg det på mig helt enkelt. Var hemma hela dagen ungefär, Ida kom också och var med mig. Vi käkade godis och drack cola. Men innan det la jag även en pizza, mitt i maten! Dvs när jag låg framför tvn och försökte äta så kände jag att nu är det dags att besöka gustavsbergarn, så jag rusade in på toan, men sen efteråt blev det bättre!
Och senare på kvällen så åkte jag till babe och softade där, bakis och seg som jag var.
Sitter och dricker kaffe och lyssnar mjuzik nu, ska röra mig strax. Har en lång resa framför mig, jobbigt. Men sen på hemvägen får jag sällskap av babe som hoppar på tåget och följer med hem. Det är pluggdags idag för imorgon har jag prov... får väl se hur det slutar.

Ska fortsätta med mitt kaffedrickande och lyssning av min underbara mjuzik.
Dub & Run - Classical, god i love you. (Ja, den är old men den är underbar)


Jag vill ha mitt fina hår tillbaka.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

PLEASE SNÄLLA DÖ BARA

WOOP

BABYLON SYSTEM OCH DISTANCE TONIGHT, ska bli hur jävla röj som helst!
Befinner mig i solna hela dagen fram till kvällen, NÅS PÅ NALLEN!


@fasching i somras, ikväll blir det värre!


Toy story får mig verkligen på bättre humör!


Alltså

Skulle jag skriva en bok om hur irriterad jag är just nu så skulle den bli lika tjock som bibeln.


Tisdag => 13 oktobR

Varför sker detta varje gång? Jag är skitbloggsugen, vet exakt vad jag ska skriva för att det ska bli ett långt och behagligt inlägg, sen när jag loggar in så flyger det liksom iväg, som en fågel från mitt huvud och ut genom fönstret som är ovanför mig. WHYYYYYYY WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!
Anywho, sitter förstårs med min kaffekopp (rutin efter skolan: mängder av kaffe, dubstep och snoka i bloggar!)
Har varit i skolan idag, pluspoäng! Började ju dock 12 och slutade 13 så... men iaf, måste sköta skolan nu hela veckan och sluta försova mig.

Funderar på att rensa lite i mina mappar, sortera musik efter genre osv, det är faktiskt lite småkul när allt blir klart, man hittar ju så mycket lättare då också!
Blir väl jacobs mountain senare tror jag.

Nu är det tomt i skallen igen, skriver kanske sen!


!!!!


Torsdag.

Jag vet folk, jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men blogg-ginstan ligger på emolevel just nu. Tycker mest om att snoka runt i andras bloggar, haha.
Anywho, kan väl berätta lite smått om idag och igår t.ex.
Igår så blev det ej någon skola, vet ej varför, försov mig osv. Men sedan runt 12 tiden så var det dags att bege sig med Loppan mot Solna/Sollentuna. Vi mötte alltså upp henne i solna för att sedan åka till sollentuna för att lilla Nickis skulle på förhör hos papichulo blå. Jag och Loppan satt där ute snällt och väntade i drygt en halvtimme och spanade på grisarna, sedan åkte vi in till östermalm för att Nickis skulle besöka sin butik fort och jag skulle sedan köpa lite smink... haha. Och efter det åkte vi hem till Nickis crib för att fika. Eller rättare sagt så fikade nog jag och Loppan mest medans Nickis och Marek låg och spelade spel på facebook... get a life! HÖH! Och sedan runt sju tiden så åkte jag och Loppan hemmåt, eller rättare sagt så hoppade jag av i jakan och var där resten av kvällen.

Idag har det väl inte hänt så mycket förutom att jag har varit med Ida den större delen av kvällen, riktigt mysigt. Sedan drog jag en lång varm dusch och slängde mig framför "Inlåst" som gick på 4an. 

Egentligen borde jag sova nu, men kunde inte så det är väl skönare att fördriva tiden här än att ligga och kolla på alla dessa SKITprogram som går på nätterna. Alla olika navy CIS, CSI och allt vafan dem heter. DET SUGER OK!
Imorgon är det fredag folk, vad händer då?
SO LONG SUCKERS! 


OCH KANSKE..



Något i det här stuket fast den ska kringla sig lite runt naveln och börja lite lite längre ner.
JAG VILL.


Piercing

 Jag är sugen, grymt sugen på att göra en sånhär:



Alltså i undre "delen" med. Sedan kan jag sätta ihop dem med en snygg stav eller liknande.


!

Dricker kaffe. Är förbannad. Lyssnar på Boltan - Creepy (Mightyfools remix). Försöker bli på bättre humör, men det går inte så bra. Skola om två timmar, vilket suger. En sak jag är glad över, är att min tjockis är hemma. Ni som inte har fattat det, att min tjockis kommer och går ibland är att hon inte bor hemma. Utan hos min kusin som bor ensam, som inte vill vara ensam, därför är Ella ett bra sällskap för henne. Hon kommer därför bara hem om min kusin ska bort, eller om hon ska vara med på utställningar då mamma måste fixa och trixa dagen innan osv. Men nu är hon hemma, min vita hästhund som en liten unge sa när vi var i Tyresö. "Kolla, en vit hästhund". Ursäkta, men har den ungen sett en HÄSTHUND någon gång? Snacka om att den ungen hade hallucinationer. Eller en annan gång när vi gick på prommis så kommer det fram en efterbliven unge och frågar "hej, är det en gris?" NEJ FÖR HELVETE, DET ÄR EN HUND, världens sötaste dessutom. Och snart får hon puppies också, gull.

Idag ska jag väl inte göra något speciellt, kanske far till jacobs mountain senare.
Men men, fredag imorgon, WOHO!


Min vita hästhund får iaf riktigt gulliga ponnybebisar. DET NI!


RSS 2.0