31/05-10

Idag har det varit en hektisk dag kan man säga. Mamma väckte mig vid 10 snåret och frågade om jag skulle hooka till IKEA med henne och Malin (mammas vän), varför inte tänkte jag och gick upp och klädde på mig lite snabbt. Och jag då, som inte ska spendera massa skit utan spara till resa snart råkade ju såklart bränna lite eftersom att vi inte bara var på IKEA. Fick med mig en skrikorange adidas "t-shirt" som man kan ha till leggins, deo, hårinpackning, påslakan, parfym och en daimpåse, hehe.
Sedan när vi kom hem slängde jag i mig sallad och tacoköttfärs, och efter det bestämde jag och lillan oss för att gå ut och springa/p-walka. Sagt och gjort, jag laddade ner en fett skön app som visar hur länge, hur långt och vart man går och shit, kaloribrännare allt, så vi gick 6,05 km i 50 min, visserligen sprang vi också då så det hade väl blivit lite längre tid om vi inte gjorde det. Men det var ju bra jobbat utav oss!
Nu ska jag hoppa in i duschen och använda lite nya produkter, och min nya hårinpackning som är världsbäst.


Softade i sängarna på Jysk, hade lust att klämma in mig själv med elhissen men det blev aldrig så!


Natt

Har fortfarande inte stängt ner allt skit och satt på filmen. Ligger bara och funderar på massa konstiga saker hela tiden. Jag undrar varför vi läser bloggar t.ex, bloggar som ägs av personer som vi inprincip avskyr. Jag gör det, du gör det, alla gör det.
Fast ibland är det inte bra att göra det, och ibland är det bra. Nu snackar inte jag om toppbloggare, utan om "vanligt" folk som bloggar. Inte mina vänner, inte mina bekanta, utan folk runt omkring en. "Dem andra", som jag kallar dem. Dem som skriver sjukt onödiga saker, dem som avslöjar sina privatliv för mycket och inte fattar det, dem som ser sin blogg som en dagbok. En dagbok är något du lägger under kudden och inte publicerar offentligt på en hemsida.
Vissa publicerar bilder som dem inte skäms för, men som andra skäms för, åt dem. Wtf dude, vafan ere som händer egentligen.
En tar kort på sig när den grinar (WTF VEM GÖR DET, ATTENTION WHORE, ingen vill se dig röd som en gris), en annan är stor som ett hus och ska ändå sitta och visa halva bröstvårtorna (förlåt, jag menar fettet!), den ena posar så den nästan liknar Kissie (ÖÖÖÖH pinsamt), den andra leker emo (gå och dö...)

Varför läser vi just dem här bloggarna är en stor jävla gåta för mig. Jag säger inte att jag är nyfiken på deras liv, come on jag känner dem inte ens, utan jag vet vilka dem är och hur dem är, det är bara någon jävla dragningskraft som man får för att se andra göra bort sig, vilket passar utmärkt för mig eftersom att jag är skadeglädjen själv.

Känner ni igen er? I know you do!

Måndag

Jag trodde att jag skulle få softa fram till min 4 veckors jobbande, men icke. Såklart så ska jag vara kvar i två veckor till innan mitt softeri börjar. Visserligen är det cash så jag klagar väl inte. Det får man egentligen inte göra, jobb är jobb och det är verkligheten. Dock kommer ångesten krypandes när folk säger "Lina, du vet att du ska jobba i 50 år till va?" JA JAG VET DET, sluta påminn mig, mitt liv blir inte lyckligare utav den meningen var och varannan vecka haha. Dock får man ju räkna bort alla år man ska slösa på någon knodd eller så, om man får för sig att göra mamma till mormor en vacker dag, men det dröjer ju några år.

Imorrn är jag iof ledig, sen är det jobb veckan ut. Tror jag och Lillan ska ta en hel dag imorrn. Bara softa, kanske fixa en hemlig grej, får se hur det blir med den saken dock, läcker inte ut något om det inte händer något!
Annars blir det chillmode på hög jävla nivå kan jag tala om!

Håller på och tankar "Min låtsas Fru", Lillan sa att den var bra så vi får väl hoppas på det då, den är strax klar. Frågan är bara om jag orkar se hela eller om jag kommer tvärdecka. Ska försöka gå upp skapligt imorrn eftersom att jag börjar tidigt på onsdagen, sjukt onödigt att sova ut om man börjar tidigt.

Söndag

Var som sagt på skrattstock igår, det var nice. När jag kom till orten igen så träffade jag på grabbarna grus som skulle till stan men ångrade sig och ville till rilles istället så hookade dem, men när vi sen stod i kön in så ångrade vi oss i sista sekund, eller aa Robin och Merre gick in och resten gick till shell haha.
Sedan blev det hemgång, fyfan vad jobbigt det var, såna kvällar man önskar att man bodde kvar i knarkarmansängen, men men!

Idag ska jag inte göra någonting och har inte gjort ett jävla skit heller. Jag och brorsan ska kolla på Toy Story 3 senare när han vaknar vad jag vet. Fast kanske ska lura ner den där saten till centrum så jag får handla min glass innan.

Min älskade lilla misse.




Kväller

Jag o lillan såg som sagt trassel, och hon blev förstårs lika förtjust i Pascal som alla andra blivit. Ååååh ge mig den där nedrans kameleonten!
Anywho, snart dags att krypa till kojs. Får fan inte för sova mig imorrn igen haha. Dock är jag inte trött nu men jag blir väl det förhoppningsvis nån gång.

Har suttit o klurat på om jag kanske ska fara ut till papi nästa vecka i några dar, typ 3 eller nåt. Känner för att åka till stallet o chilla nu när det är så fint väder o allt. Kanske ta mig en ridtur osv. Får se helt enkelt, ska ringa han imorgon under dagen och kolla upp det, men det är förmodligen inga probs haha.


Jag har världens bästa vän.


JAG DÖR

Meet the sloths from Lucy Cooke on Vimeo.


Onsdag

Vaknade runt 13:15, bra jobbat där Lina återigen. Dock så är jag ju ledig, men ska ju upp tidigt imorrn eftersom att jag börjar sju så kommer väl somna relativt sent idag, men det sket man ju i.
Har pillat på bloggdesignen och detta är allt jag orkar komma fram till idag, jag ska ta tag i det där i ett senare kapitel, har inte så jättebra tålamod sen är jag inte världsbäst på design, men jag försöker iaf haha!

Idag ska jag och Lillan ha myskväll, vi ska kolla på Trassel (igen, men lillan har inte sett den och jag har bara sett den en gång så för mig kvittar det för den är så bra!). Sen blir det väl puss och gonatt efter det förmodar jag haha.
Jahopp, efter imorrn kan man väl säga att jag går på semester, kommer bara jobba helger nu i en månad fram till juli då jag och Olle ska kriga i en månad, jobba 6/7 dagar i fyra veckor... men cash is fucking king så jag skiter i!

Men men, nu ska jag väl göra nåt annat och invänta Lillan som kommer hem snart. '


Slänger in en bild på lilleman och merre, ni har ju sett alla bilder jag har än så länge!


ohoi

Jag håller på o fixar ny bloggdesign, men jag orkar inte fortsätta just nu så det kommer väl förmodligen ikväll eller imorrn, sho!

Bebis


Mitt rådjur


Tisdag

Började morgonen med att försova mig, bra jobbat där Lina! Skulle gå upp halv 5 för att hinna vakna till innan Benne skulle hämta mig 5.30, när vaknar Lina då, jo 05.05 istället. Snacka om att jag bokstavligen talat, f l ö g som Buzz Lightyear till toan och praktiskt taget slängde på mig sminket. Men men, Benne slapp iaf vänta på mig eftersom att jag stressade sönder haha.
Jobbade 7-15, åkte hem, mötte lillan en snabbis sen kom mami o hämtade mig i centrum pga regnväder haha. Städade rummet och fixade iordning det sista sen tog jag med mig Cocobus och mötte Ida efter jobbet. När Ida gick in till sig för att äta mat gled jag över till grabbarna grus (Merre och Simon) och softade där en stund. Kom hem runt 21 och sen dess har jag legat i sängen o softat.

Imorrn ska jag följa med mami på en massa ärenden, sen ska jag möta Ida för att köpa lite käk, så ska vi laga middag här, kolla på film och mysa. Nu är det bara en dag kvar..

Nickis b-day













Måndag

Äntligen ledig efter denna hektiska helg, har fått jobba själv pga att brorsan varit sjuk, och det var inte kul kan jag tala om. Visserligen fick jag hjälp under dagen, men det kändes som att man inte va klar ändå när man gick därifrån, men det sket jag i, det får dem ta för att jag fick jobba själv! :)

Har förövrigt duschat nyss o ätit mackor med oboy, väntar på att Ida ska komma upp och göra mig sällskap. Ska tvinga ner henne till centrum sen, måste köpa ett kuvert och skicka mitt brev till Honk! Sen ska vi nog bara softa här o vara barnvakt åt Coco lite haha.

Men men nu ska jag runda av lite här.


Tullans födelsedagsfrukost, Merre kom och joinade oss på morgonkvisten också.


Fireri för lillan!

Kubb!


Natt

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga, och jag måste skaffa fotoscape igen så jag kan göra mina bilder lite roligare. Jag har ju faktiskt min nya kärlek, min iphone, nu så det ska bli förbättring med bilder. Jag eller rättare sagt Coco råkade ju ha sönder kameran (min brors...) så det har blivit fattigt med bilder på senare tid, sen måste jag skaffa ett fucking minne så jag kan överföra alla gamla bilder från mammas dator till denna. Jag kan liksom inte sitta med ett litet usb minne på 2 gb, det kommer ta minst ett år att överföra allt skit isåfall, så måste spana efter en hårddisk att fixa skiten med.

Anywho, dagen som har varit har varit chill. Började med att tvätta lite på morgonkvisten innan jag och mamma åkte o handlade lite mat och så. Loppan följde med upp hit och chillade en stund sen och käkade med oss! Sen gick jag ner till centrum ännu en gång och mötte upp tjejerna för att agera frisörsalong hos Simon och Merre. Det är verkligen så skönt att alla bor så nära varann nu haha.

Men men nu ska jag slänga på american dad, ska ju upp tidigt imorrn för att fixa lillans födelsedagsfrukost hon ska få utav mig! Grattis ännu en gång min lilla pärlski. ♥

Yo

Jag pallar inte blogga idag, jag gör det imorrn istället. Slänger in en bild på Coco och Vindur (Mammas kompis islandshäst)


Hojhoj lillebror!

Igår var det lite firande för Linus som just har kommit hem efter en månads semester. Skönt folk o bra stämning, värd måndag. Nämnde jag att jag även fick med mig en iphone hem? JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Äntligen är den min.
Har pysslat med den hela morgonen nu men nu känns det som att jag fått pli på allt haha. Lite klurigt i början är det ju alltid men det sitter i efter nån timme.
Nu ska jag börja packa upp lite skit i hyllan och så kommer även lillan nu!

SHUS!

Hmm


Får se om jag blir med denna skönhet idag...


Shus!

Såja, nu har man nästan stabiliserat sig i fina åbergs! Det tog fan hela dagen igår och idag har vi flyttstädat den gamla lägenheten, jisses säger jag bara!
Igår hade jag och min lilla frodo "inflyttningsmys" med lite mousserande på hennes "uteplats". Dvs NEDANFÖR mig! Det känns ju helt awesome att just min frodo skulle bli min granne också. Mi happi!
Idag har vi också myst lite, men med té och massa gott istället. Det är ju söndag och då är det färdigdrucket, även fast denna helg har varit min nyktraste på länge, vi tog ju som sagt bara 1 glas var igår, sen körde jag té o popcorn mys till American Dad/Family Guy/Eva & Adam med stojebjoj.

Imorrn ska jag följa med Loppski till någon 3 butik för att lämna in hennes iphone som hon var kärleksfull mot igår. Nästa gång kan du väl stampa sönder någon snigel eller liknande för att få ut din aggression istället för din GLAS-telefon? Anywho, ska eventuellt kolla på en iphone åt mig själv. Dock måste jag prata lite med min äldsta bror för att se vad han har att säga om saken. Han kan ju snacka ihop en iphone lite billigt och bra förmodligen. Riktig hustler den där alltså!

Nu ska jag runda av här lite och kolla på nyaste american dad avsnittet. SHUS!

Vi var barn då


Fredag!

Jag har tydligen inte uppdaterat på 6 dagar enligt Nickis, kände att det kanske är dags nu. Har jobbat heeeela veckan förutom i tisdags då jag spenderade dagen i Rålis med massa skönt folk och gick även min första bolaget runda! Grattis till mig igen hehe.
Imorrn är det flytt till åbergs som gäller, nu skiter jag i pundar-mansängen. Dock kommer jag nog inte bo där så länge om planerna håller i sig. Mer om det sen om det sen OM det blir eventuellt...
Har precis käkat middag typ, köpte färsk tortellini med ost och skinka i, med min älsklingspasta sås "Parmesan o skinka", rörde ihop lite snyggt och nu är jag som en strandad jävla val. Blir ingen sovmorgon imorgon inte. Fan VAD SKÖNT DET SKA BLI ännu en gång.
Men det bästa är ju att jag kommer bo över min bezta ven. Åh vad vi kommer ha det mysigt.
Ska förbi bolaget imorrn en snabbis o köpa lite skumpa så man kan ta sig ett glas på den nya balkongen. Mumma!

HE'PÅ'ER!

Så!

Nu är jag äntligen hemma efter en hektisk dag med barn och hårfixande. Men ack så underbara Jennifers småsyskon är, är ju lite smått förälskad i den minsta, Dante, iiiiiiiiiii miiiiiiiiiiiiiiitt hjärta alltså. Fast jag tycker alltid mest om dem minsta, eftersom att dem inte förstår något och bara är.
Jag kommer typ köpa nåt till mitt barn så den stannar i växten och inte blir äldre än 3! Så känns det iaf nu.
Anywho, nu är jag äntligen mörkhårig o fin i håret igen, slipper höra massa klagomål på jobbet bland annat haha.

Imorrn ska det firas så nu ska jag sovis. ADIOS!

ALLTSÅ I MITT HJÄRTA


Fredag, två dagar kvar!

Har precis smällt i mig lite frukke, väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan förbränna lite extra medans jag gymmar. Ska gymma med lilla Merre, sen ska jag hem, duscha o upp o möta Ida i centrum för att ta oss till Jennifer där det är babysittar time, WOHO, jag älskar barn, fast dem älskar aldrig mig. Förutom Dante, han verkade tycka om mig sist iaf, när han till och med skrattade som mig, åh ♥.
Anywho, Jennifer ska även färga mitt hår så jag blir fin tills imorrn då jag ska fira mig själv en dag för tidigt. Men vem vill/kan dricka bärs på en söndag när man jobbar måndag liksom, så vi köttar imorrn. Vad som händer vet jag inte än, vet bara att jag ska käka med familjen enligt min storebror och sen ska jag väl ut o härja. Ska kolla vad Pri gör också eftersom att hon och jag fyller år på samma idag, tycker fortfarande det är helt sjukt! Dock är jag äldre än henne.. hehe.

Men men, nu blev kaffet klart, ja jag får lov att dricka perkulator kaffe nu när det inte finns några puckar för tillfället, men det kommer nog hem några snart hoppas jag. Annars kirrar jag det fan själv.


Mitt framtida barn.
Jag kan inte sluta hetsa om den här, jag fattar inte vad jag sysslar med!


Trött!

Typ torsdag, man kan kalla det fredag redan. Har jobbat idag, sedan var det raka vägen hem och packa ner rummet. Gick på en timma typ, skönt att få det gjort. Sedan gick jag till Liza för att kolla skräckis. Och den va fan lite halvvidrig, men ändå konstig. Ibland kunde man tro att den va gjort på 80-talet men ibland inte. Skum film!

Efter den så kolla vi lite how i met your mother, sen blev det hemfärd. Så nu ligger jag här och funderar på om jag ska kolla på family guy eller american dad, kan inte riktigt bestämma mig. Har inte hunnit tanka nåt annat skit heller.
Imorrn ska jag (Jennifer) iaf fixa mitt hår inför mitt firande så jag iaf ser mindre risig ut i barret. Eller ah, hon ska färga skiten iaf, utväxten är inte vacker nu.

Sen vill jag ge Liza ett stort, varmt och hjärtligt VÄLKOMNANDE tillbaka in i bloggvärlden. YES! (Som Ove Sundberg när han får sina premieobligationer!)

Måndag

Idag vaknade jag inte av någon jobbig väckarklocka, fyfan vad skönt. Vaknade runt halv tolv-tolv typ, fett skönt att sova ut. Kanske inte så bra eftersom att jag ska upp innan jag går o lägger mig inatt typ. Det är nämligen inventering imorrn från 6.30.19.00... men men cash is king.
Håller just nu på och lagar mat samtidigt som jag har tvättstugan. Städat mitt rum har jag också gjort, måste dock börja packa lite inför flytt. Men mitt rum kommer gå relativt fort eftersom att jag ändå bara kommer kasta ner saker i lådorna haha.

Men men, nu ska jag äta min mat o kolla på american dad!

Hjärtefilm


Trassel i mitt hjärta.


<3


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

RSS 2.0