Seg

Blev en sen middag, kokade ihop lite pasta carbonara och det satt som det skulle! Tjejerna var ju som sagt här tidigare och fikade lite.
Sandra kommer snart och ska sova här, passar ju perfekt eftersom att vi tar samma tåg imorrnbitti. Vi ska nog kolla på Due Date, och om Sandra garvar åt den så gör garanterat jag också det, haha.

Men men, nu ska jag ta ett glas bubbelvatten och föna håret!


Sandra med sitt prinsesshår...


Fattie

Pundare är som flugor runt koskit, dom lämnar en aldrig ifred.

Tvättastugan

Håller på för fullt i tvättstugis, 4 maskiner blev det haha. Ibland hajar jag inte ens själv hur jag HINNER använda alla kläder på så kort tid eftersom att det var mindre än en vecka sen jag tvättade typ.
Ska väl städa undan lite innan tjejerna kommer också. Men som sagt, ingen stress över något eftersom att jag är leeeeeeeeeeeedig och ensaaaaaaaaaaaaaaaam.

Jobb imorrn också, börjar 7............................ men men det är skönare att jobba morgon. Sen när jag kommer hem så ska ju jag och Cathi ta ett glas vin eller två också, det ska bli nice.

Edit: Kommer bli bildfritt här tills jag fixat en hårddisk så jag kan överföra allt skit från min andra dator till den här. Löser sig i veckan!

Ny dator!

Jag har ju som sagt införskaffat mig en ny dator idag, och en HDMI sladd eftersom att datorn har HDMI uttag, fett skönt! Slipper man allt bök med sladdar och skit, sen att bilden blir bättre ska man ju inte klaga på.

Är ju själv nu också, fram till fredag. Jag tycker om att vara själv, men kanske inte en hel dag. Men jag tycker om att koppla av för mig själv, göra vad jag vill osv.
Har ju styrt lite planer, fast inte så många än så länge.
Imorrn: Softa med Ida, kanske styr tékväll.
Tisdag: Jobba + vinkväll med Cathi, eftersom att snorungen åker till thailand.
Onsdag: The walking dead-maraton med Liza.
Torsdag: Jobb, planfri än så länge...

Men nu kommer frodo, kaffetime!

Jobb

Nu sticker jag och discotekar med Olle på jobbet, fuck you and have a nice day!


Fredag

Har inte gjort ett jävla skit idag. Storstädade lägenheten, sen kom mami hem med en calzone, och den satt som den skulle. Efter det gjorde jag typ inte ett skit förutom att vänta på att Liza skulle komma hem. Mamma tvingade mig att dricka latte och kolla på Lets dance med henne, dock hade jag datorn i knät hela tiden och orkade inte ens se några löjliga människor hoppa runt som gräshoppor frivilligt.
Lets dance är överskattat, that's it. Sedan ringde iaf Liza och jag fick bege mig iväg iaf. Alltid lika myyyysigt att spendera kvällarna hos Liza.

Imorrn är det jobb som sagt, ska även försöka få min bror att komma och hjälpa mig att köpa en laptop till moi. Antingen imorrn eller på söndag efter jobbet då.

Alltid lika skönt på helger på jobbet, då blire att pumpa dnb och discoteka lite.


Det är såna här tider man vill ha små bebisar hemma.
Då tyckte man att allt annat var oviktigt och man sket i helt enkelt.


!#%&!!?


<3


Fredag

Sitter och samlar krafter inför att städa hela lägenheten, samtidigt som jag dricker åsens lantmjölk och lyssnar på Luvstep 2.
Igår var en bra dag, först var Jennifer, Paula och Ida här och fikade i flera timmar, sen när dom rörde sig så blev jag genast rastlös och tvingade ner Sandra hit för att sova här. Bättre för henne också, så slipper hon gå upp fett tidigt för att åka och jobba. Vi snackade lite skit sen gick vi och la oss. Dock somnade jag typ en timme innan Sandra skulle gå upp haha.

Idag vettefan vad som händer. Jobbar ju som sagt imorrn så det lutar mot att softa hela kvällen. Går ju inte att göra så mycket när man måste upp typ halv sju.


Lutar väl mot en sån här kväll!


Sovsällskap


Hahaha jag och Sandra hemma hos Liza och käkar riskakor.
Trevligt att hon ska skeda mig ikväll, hihi.


Hahahah gamla bilder <3


Utvilad

Haha trött tjej = sov från 21:20 till 09:10. Första gången jag somnar innan 22 på flera år typ. När jag gick upp fick jag även syn på Coco som satt och kollade på tv:

Nåväl, ska se tre kronor nu tror jag. SHO

Tjött

Känns härligt att jag ska upp om fem timmar. Dock ännu härligare att jag faktiskt får sluta när solen fortfarande är uppe. Skönaste imorrn dock är väl att snälla Merre & Alve plockar mig imorrn vid 6:00 tiden utanför mig och så droppar dom mig i sumpan där jag sedan tar bussen till jobbet.
Får väl se vad som sker imorrn, vill inte planera något heller eftersom att jag säkert bara kommer vilja va hemma och softa.
Sen är det fredag, sista jobbdagen för veckan och då är det bara skyyyynda hem för att dricka vin med trevligt sällskap.

Men nu ska jag slänga på Tre kronor och sova.
I'm out, peaz.


Nians bal.


Datortid


Snart ett år sen!


Ute för första gången, mina barn.


Schmutz

Måndag - back in biz. Fattar dock inte varför jag knappt är trött än. Kommer väl decka när jag drar igång tre kronor dock haha. Funderar på att göra en kopp té snart.
Har jobbat hela dagen idag. Fruktade förseningar inom SL, men jag klarade mig på håret. Visst var det förseningar, men det fick mig att slippa stå ute och vänta på min buss till bromma.
Sen kom snälla mamma och hämtade upp mig, och brorsan. Fett skönt, slippa stå och vänta på en jävla skitbuss som ändå ska va sen.
När jag kom hem gick jag upp till centrum och hämtade ut mina nya adidas byxor. Fett sköna, men dock skulle dom varit i ett annat material, men så gåre om man är för hetsig hahaha. Skitsamma, jag är nöjd. Ett par gråa med skrikorangea streck, rätt nice.

Imorrn ska jag dejta min pingla, mysigt.


!

Jobbvecka igen, hörs på fredag typ. Förmodligen kommer SL's huvudkontor vara bortsprängt innan vi når fredagen. Hoppas verkligen dom inte försenar allting. Som sagt, detta var sista vintern med SL, nu ska jag fan ta mitt jävla körkort, fuck de här!

http://www.kultala.com/Mina%20fordon/Krock/krock14.jpg
Förmodligen min bil efter 10 min om jag känner mig själv rätt.


Kaoz

Fucking snö överallt jag fattar inte! VART FAN KOMMER DET IFRÅN? Var ju inte så jävla länge sen jag gick med skinnpajen och hoppades på att våren sakta men säkert skulle glida förbi.

Anywho, håller på och tvättar lite kläder. Mamma ville först inte tvätta pga att var 1 meter snö utanför fönstret, men sen när lilla lärkan (jag) studsar upp så vips plogade dem precis utanför fönstret. Så nu är det tvättardags igen!
Ska väl försöka göra mig iordning sen för att ta en lunch med mina underbara tjejer!

Men nu, frukost!



Sommar



Någon sommar när jag och Sandra satt i skogen och drack vin?


Snabbt stabilt och jättejättebra!

Onsdagen börjar leda till sitt slut. Har bara gymmat och softat hos Ida ikväll. Jobb imorrn, börjar 7 så det blir att gå upp tidigt som fan igen. Men skönt, för sen är jag ledig till måndag, fast då jobbar jag hela veckan så nästa vecka kommer det bli fattigt på inlägg kan jag tala om.
Man lär sig fan att uppskatta tiden som ledig nu när man jobbar en hel del. Och det är skönt för då slipper man få ångest över "att man inte gör något" under dagarna. Då är det lagligt att chilla och inte göra någonting.

Anywho, ska väl försöka sova nu så jag kommer upp imorrn. Kul, imorrn får jag sällskap av både Sandra, Merre och Marce på tåget, skönt att åka med någon man känner än att sitta och stirra ut i ett fönster och halvsova typ.

SHO!


(Väldigt gammal bild)
Saknar min skrutt. Fast om ett tag ska vi bo själva under samma tak i 10 dagar.
Då ska vi sova och svulla.


En crush på Teddan

Har du brottats med svåra plågor
Har du märkt att ja' har rätt
Du hade fel och blev eld och lågor
För att svaret va' så lätt

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

De' e' enkelt att vara kritisk
Och slå ner på det som finns
Men ibland kan man vara nitisk
Även om man e' klädd i jeans

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

Har du brottats med svåra plågor
Har du märkt att ja' har rätt
Du hade fel och blev eld och lågor
För att svaret va' så lätt

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

Måndag

Fyfan, idag har jag städat sönder mitt rum. Rensat hyllan, slängt inprincip allting. Skiten samlar ju ändå bara damm. Dammat av varenda liten hylla osv osv. Fast det jag ser mest fram emot är väl sängen som är helt nybäddad, den blir offret när jag kommer hem från gymmet sen. Gymma, duscha, té sen slaggmode. En annan ska ju typ upp 5 imorrn pga jobb så det blir tidig kväll för mig idag!

SHO!


Hahaha hittade någon gammal bild på datorn!


Natti

Kom hem för inte så länge sen ifrån Ida. Där befann sig även Jennifer efter ett tag! Det var mycket trevligt, älskar att bara sitta och snacka en hel kväll med tjejerna. Tiden ba rann iväg och tillslut var jag tvungen att tagga tyvärr, eftersom att plikten kallar imorrn.
Hoppas även på att få träffa brorsan och hans flickvän imorrn, ringde tidigare och frågade om vi skulle ta en bErtZz för att catcha upp lite eftersom att vi knappt hinner ses på jobbet. Så hoppas på att tagga dit efter jobbet!

Nu ska jag kolla tre kronor och slaggish, natti!


Brorsan och mami haha.


Fredag - del 2.

Träningen gick bra, och det var skönt. Efter det gick jag hem med lillan och vi tog oss en varsin chai-té med en knäckemacka. Sedan när hon gled hem så hoppade jag in i duschen och sen satt jag typ och väntade på att mamma skulle bli klar med maten. Det blev min favoritmat idag, det är så sjukt gott. Fläskytterfilé med curry och gorgonzola sås, med banan i med ris till. Och lite sallad ofc. Sen vare bara att lägga sig med matkoman framför tvn. Dock tänkte jag "om jag lägger mig i sängen sover jag skönare och somnar fortare" men neeej nej, jag är fortfarande vaken. Fast nu planerade jag att gå över till Ida en sväng för att fördriva tiden. Vill ändå ut och röra på mig!


Mys med Coco och lite skissande för ett tag sen!


Woop

Fredag idag. Har städat offers rum, fixat i mitt rum, snart ska jag träna med Liza och sen ska jag softa med min lilla. Smell ya later.


Nu sticker jag!


I rymden finns inga känslor

Miss Li - Ba ba ba

Tisdag

Dålig update jag vet! Men jag jobbade hela förra veckan och hade verkligen ingen ork av att "blogga" eller knappt sitta vid datorn. I fredags efter jobbet var jag även ute med dem bästa och det blev slirigt kan jag tala om. Jag höll mig i ungefär en månad från att inte dricka, men nu kommer det fan dröja ett tag till... för idag blir jag med gymkort!

Slut på skitmat, slut på att inte röra sig. Nu jävlar ska det bli beach -11. Dock måste jag först lära mig att orka hänga på stranden också, blir rastlös av att ligga och sola, och bada är inte min största passion. Om inte vattnet är över 23 grader typ, vilket det aldrig är. Men men, man får väl helt enkelt ta och lära sig att doppa sig i det där vidriga kalla vattnet och låtsas ha kul för ett ögonblick!

Anywho, ska klä på mig snart och röra mig upp för att möta Liza för att köpa det hederliga kortet.


Om en månad blir min tjej 1 år, då ska jag göra en hundtårta till na. Min coconoo.


RSS 2.0