Give me



Eller drömpiercingen;


Tisdag, ge mig INTE onsdag.

Har precis ätit middag, självklart blev det köttbullar, pasta-lul (hjul) och gräddsås. VARFÖR LESSNAR JAG ALDRIG? Det är alltid godare varje gång, haha. Anywho, idag har jag inte gjort ett skit. Fick träffa kräft-Becca som precis kommit hem från Thailand, det var kul. Och sen fick hon träffa mina bebisar som blivit så stora sen sist hon såg dem, då hade dem inte ens öppnat ögonen tror jag.
Men iaf, har bara varit barnvakt idag, bokat en tvätt-tid också. Och snart kommer min man, woho.
Men men, nu ska jag surra lite skit med min kuzin.

Imorgon kommer bli den värsta dagen på länge, fyfan.



Älskling ♥


Åh

Du är så jävla korkad och efterbliven, mer säger jag inte. Jag sitter och smuttar på en pilsner och ska snart krypa ner i bingen första gången själv på ett bra tag. Dock är jag astrött så det kommer nog gå an.
Har inte gjort ett skit idag. Pallade ej skolan idag, så var hemma med Ida och det var mest hundpassning på schemat. Sedan när hon drog och jobbade gjorde jag lite mat och sedan kom Loppan hit och umgicks lite innan vi skulle till Nickis och hämta mina skor som jag köpte i fredags.
Efter det åkte vi hit och drack pilsner, sen skulle Loppan hem eftersom att hon jobbar imorgon. Dock börjar jag tjugo i två så har ju rätt lång sovmorgon så att säga.
Har inte uppdaterat på fett länge, vad det beror på orkar jag inte ens skriva. Ibland är datorn mindre intressant vissa perioder.

Anywho, det var allt för mig.



WURRUP


SLINKY SLINKY, GO SLINKY GO!




Jeg elskar di.


Bebisarnas första stund utomhus!


Trött!

Trött på facebook, trött på att mitt hjärta slår i 120 hela tiden, trött på folk, trött på invalider som inte kan ta hand om sig själva eller tänka som en människa.
Jag har länge funderat på att ta bort facebook, som jag gjorde med PA, efter att ha varit medlem på samma sida i typ 4 år eller vafan det nu var så blev det ju som en reflex att logga in. Men allt är mycket mer öppet på facebook, man avslöjar mer där och folk snackar "jag såg det på facebook".
Kanske man ska koppla bort den efterblivna cyberspace världen och börja tänka på sitt realistiska liv istället för att sitta och snoka och surfa. Det återstår och se.
Vill egentligen bara spola fram tiden till den 3 juni så jag slipper all stress. Det är det som påverkar mig mest och gör att jag knappt kan koppla av eller somna längre pga mitt hjärta, det bara slår och slår och man blir rädd för att somna för att tänka att man inte vaknar upp igen, det känns så. Vad beror det på? Är det stress? Några efterblivna panikångestattacker? I don't know, obehagligt som fan är det iaf, och det ska kollas upp snart om det inte blir bättre.

Anywho, ska försöka städa mitt rum och koppla bort detta en stund. Bara hoppas på att det blir bättre.



Så, nu har man läst igenom alla bloggar, kollat alla värdelösa statusar på facebook och fyllt min tredje kopp té. Nurå? Hatar när man blivit "klar" med allt och inte har en susning om vad man ska kolla på. Det är typ då man bestämmer sig för att blogga, när man ska sitta och klura på vad som kan vara roligt för andra att läsa.
"Hej idag har jag varit i skolan, sen varit hemma och tagit hand om köttätande terrorister som jag gör varje dag mellan 14-15 till 19, sen har jag inte gjort så mycket mer hejdå" Det är knappast kul att läsa samma sak i snart 6 veckor (eftersom att dom är typ så gamla nu). Fast det är inte kul att räkna ner veckorna, för nu har dom blivit som ens barn, och bara tänka tanken på att någon random ful människa ska komma hit och ba "tjena, jag tar den här, den ska heta bingo, hejdå", som jag har sagt ett par antal gånger, det kommer bli som om den sliter ens egna barn ur famnen på en. Och det värsta av allt är ju såklart namnet, vad den dumma personen kommer döpa "blåklockan, ferdinand, coco, terroristen eller ella-kopian" till. (Ja det var bara fem för jag ska behålla en!) Tänk om den får ett sånt där groteskt namn som typ "busan" eller något fult, då kommer den personen gå hundlös till bilen.
Nog tjatat om mina barn.

Har inte gjort så mycket än att vara i skolan och varit med min man. Jo! Jag har faktiskt rensat och dammat min hylla så det är klart. Sen mötte jag loppski och fick min älskade fjällräven tillbaka, den ska på imorgon!
Imorgon går jag bara en timme i skolan, WOHO. Då ska jag möta upp Sandra för att fixa ett pass, äntligen. Sen vet jag inte vad jag ska göra, hoppas på att få träffa min frodo lite.
Men men, nu rundar jag av för tillfället.



Skönhetssömn?


TIDSFÖRDRIVET

1. Det första du tvättar i duschen? Om jag har smink på mig så är det de första, annars håret!
2. Gillar du kaffe? Jag älskar kaffe!
3. Hur mår du just NU? Bra, lite uttråkad bara.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
R
5. Berätta om din senaste dröm? Fan, minns inte!
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? OHJA!
7. Vad vill du ha just nu? Den 4e juni
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Haha nej
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Både och ju!
10. Använder du smileys? Inte så ofta
11. Har du träffat någon kändis?
Japp! 
12. Gillar du keso? Nej, fifan.
13. Vilken låt hade du senast i huvudet?
Kommer inte ihåg!
14. Hur många länder har du besökt? 2 haha!
15. Är dina föräldrar stränga? Nix, inte mami iaf
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? I helvete heller
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej haha!
18. Brukar du hyra film? Nej, piratebay kallas det nu för tiden
19. Var kommer du vara på lördag? Nej det tror jag inte
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej men jag såg på tv
22. Vad åt du till lunch? Åt ingen lunch, men babe fixade färska baguetter med gott pålägg
23. Har du lockigt hår? Nej, bara fluffigt
24. När grät du senast? Minns inte
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Ja det har jag säkert
26. Favoritårstid? SOMMAR!
27. Vem höll du senast i handen? En valp
28. Sover du med TVn på? Ja, timer u know
29. Tycker du att du är gammal? Ne, ingen kris har kommit än så nej
30. Är du mörkrädd? Det är inte mörkret man är rädd för, det är vad som finns i mörkret.
31. Gillar du ditt liv just nu? Ja
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Haha ja!?
33. Har du bra syn? Ohja
34. Var är dina föräldrar just nu? Mami jobbar och min papi vettefan
35. Vad har du på dig just nu? Mina Student 2010 byxor och en tröja
36. Vad var det senaste du köpte? En ramlösa granatäpple!
37. Hatar du mer än 3 personer? Typ!
38. Använder du sushipinnar? Äter inte ens fisk/skaldjur
40. Äger du ett vapen? Räknas svärd?
41. Gillar du ditt hår? Ja, dock vill jag att det ska bli längre
42. Gillar du dig själv? Jag älskar mig själv
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma!
44. Hur ofta använder du MSN?
Japp!



Jag och loppski!


BYTE?

Den som ger mig en sån här får en valp!



Kommer ni ihåg filmen?!


Tjejdag!

Jadu, det känns som att man har hunnit med ett och annat idag faktiskt. Började morgonen med att hjälpa babe med hans mount everest tvätt klockan 10 imorse och så städade vi hans rum litegrann igen. Sedan gjorde vi en asnice lunch som bestod utav strips, chicken nuggets med vitlökssås och sötsur sås, så jag åkte hem mätt och belåten, sånt man förtjänar om man hjälper till ju!
När jag sedan åkte hem för att vara barnvakt så kom även Ida och Jennifer hit för att hålla mig sällskap, och gissa om dom blev som en köttbit bland lejon haha! Och lite senare kom Paula och blev en köttbit hon med!
Sedan blev det att äta choklad och frukter (dom hade köpt med sig en fet ananas och melon) haha. Sedan när dom gick så jag gick ut och umgicks lite med mamma, kusin och hennes vän som satt med bebisarna. Har varit en jävla dag för dom, så får hoppas att dom sover tungt ikväll.

Morgondagens planer består av att vara barnvakt (såklart), men inte själv! Utan Sandra kommer hit och gör mig sällskap runt 14-15 tiden, det ska bli trevlans! Och senare ska jag nog träffa min babe.

Blåklockan/Ingo sover medans alla är uppe och krigar


Ferdinand/Jakob-kopian och Coco springer typ


Terroristen odjo och Prinsessan


FIGHT FIGHT FIGHT!!!


Blåklockan/Ingo sover fortfarande!


Stolta Ella, kusin Johanna och mini-Ella

UPDATE!

Har ju inte skrivit sen i torsdags, så här kommer lite snabbupdate!
Fortsättning torsdag: Jag och Sandra gästades av Annie som var med oss, vi gick till Napoli och käkade, efter det handlade vi lite candy, sen lekte vi med bebisarna och sen slutade det med att vi satt och snackade massa skit bara, trevligt som få! Sedan åkte jag till babe och tillbringade resten av kvällen där.
Fredag: Vi storstädade babes rum, som tog in princip hela dagen. Började runt 14 tiden och sen slutade vi runt halv nio, haha. Men rent som fan blev det iaf. Sen åkte vi till mig med tolv tåget eftersom att jag var tvungen att sova hemma pga barnvakts helg.
Lördag: Softade med babe under morgonen, sen när han åkte började jag vips städa mitt rum och resten av lägenheten lite eftersom att mormor, morfar, moster och kusiner skulle komma förbi en snabbis. Sen gick jag och mötte Ida och vi gick och käkade mat för att sedan gå hem till mig.
Sedan åkte jag till babe en snabbis under kvällen. Kände mig lite dum också haha. När han mötte mig och vi nästan var vid hans port så började han jaga mig upp för trapporna och jag viftade med händerna för att stoppa honom (dvs att jag skulle putta iväg honom på bröstet) men råkade sopa till han i ansiktet istället så stackarn börja blöda näsblod, haha. Och när vi kom upp så kom han och gav mig blommor. Dum flickvän.
Anywho, när jag sen kom hem så mötte jag upp Ida och Jennifer och hade lite tjejkväll här, sedan mötte vi min bror vid Rickards, och det blev en helvetes "resa" hem. En ASfull människa som inte ens kan gå rakt. Det tog en timme för oss att gå hem typ, när det egentligen tar 15-20 min. Sen när jag kom hem gjorde jag mackor och gick och la mig och kollade på världens uslaste "zombiefilm" haha.
Idag är det söndag också, vet ej vad som ska göras idag, vi får helt enkelt se!


Jag och Coco hade myskväll för ett tag sen, hihi!


ÄNTLIGEN!

Kan det bli bättre? För det första så har jag ÄNTLIGEN lov, och för det andra så har min studentmössa + kläderna ÄNTLIGEN kommit. Var nästan så att jag sprang hem från skolan för att slita upp påsen med kläderna och hoppa i dom efterlängtade "Student 2010" mjukisbyxorna! För övrigt så har dagen bara rullat på, imorse fick jag snabbt klippa ihop några intervjuer som skulle ut i radio, efter det höll jag och Ida i en gympalektion, självklart spelade vi basket, HIHI! Och sen sista lektionen gjorde jag annonser till hundarna :( men men!
Det kommer bli som en kyrkogård när dom försvinner, och varje gång någon ska säljas så kommer det kännas som att ett barn ska slitas ur famnen på en. JAG VILL INTE!
Anywho, orkar inte tänka på DAGEN D nu. Ska snart upp och möta Sandra i centrum, vi ska nog handla någon mat sen ska vi hit och ta det lugnt, skitsnacka, få cancer och gulla med valparna!
Får se senare om jag skall träffa Ida och Jennifer (antar jag att det var) när Ida frågade om tjejkväll. Men jag ska väl försöka hinna med det också!
Så sjukt skönt med lov nu, dock kommer det bli ett jävla pluggande, men man kommer ju softa också!
KLAD POSK PÅRÉ!


RSS 2.0