!


Föräldrarfritt!

Happ, nu ligger man och svettas med laptopen på benen. Det är sjukt varmt i mitt runt trots att jag har balkong dörren öppen nu, dock är det fett ovärt pga av alla flugor och mygg, men mitt elektriska tennisracket har legat bredvid mig hela kvällen och en gång började det t.om brinna för att en fluga inte ville dö, så han fick sig en rejäl jävla kyss.
Idag har jag tagit det lugnt med min inneboende. Vi har haft en söt liten picknick och varit och käkat på Lucky House och sedan kollat på Van Veteeren (?). Efter det slängde vi ihop en varsin ciabatta-macka med rostbiff, potatissallad och lite annat skit, en varsin kopp té och la oss åter igen i sängen för att kolla på den otecknade Flintstones, haha.
Såklart så somnade spasm-loppan under filmen, även fast hon tog en två timmars powernap under dagen. "Jag kommer vara uppe hela natten nu", MY ASS!
Anywho, nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten och sedan sätta på filmen "Föräldrarfritt" som går på femman om fem min!
Måste ju sova lite nu eftersom att jag och lopp ska in mot staden imorgon och handla lite kläder och försöka se Sex and the City 2, ÄNTLIGEN!

Så nu är det bara puss och god natt!

INGA KOMMENTARER


Midsommarhelgen

Har varit onykter för hela bunten! Minnesluckor och äventyr och hej och hå, orkar inte ens skriva något haha.
Idag blir det onyktert för min del, det behövs. Istället för en sväng på bolaget så blev det en sväng på ica, dvs att jag och loppan hade lite piknick i solen/skuggan. Det åts rostbiff, potatissallad med sour cream smak, någon vitlöks-skinka, baguette och skit, mycket gott.
Det blir nog film och chill idag för våran del tror jag. Skulle behöva städa mitt rum också som jag ännu inte orkat, men det får nog bli senare eller imorgon bitti.

Midsommarafton, onyktert. SKITSERIÖST


Relativt tidigt inlägg? Japp!

Nu undrar ni säkert, vaaaaaad gör hon N U? (bara loppan som fattar). Om inte annat så sitter jag och smäller i mig en stor jävla kopp kaffe och lägger in lite nya tunes på min käraste och ska strax göra mig iordning och sticka och jobba till 18 igen, dock kan jag inte klaga, för det är faktiskt kul! Dock kommer det vara kaos idag eftersom att det är dagen innan midsommar, men det är smällar man får ta och man får alltid tänka c a s h.
Efter jobbet blir det häng med loppan, dock vet jag inte vad som händer än så det återstår ju och se så att säga!
Äntligen skönt att den här midsommarhysterin kommer läggas ned snart, alla är så jävla uppjagade inför midsommar, man krökar väl inte mer för det? Eller jag och loppan gör ju inte det iaf, vi kommer antagligen köra på lika spaceat som vanligt, hihi.
Dock skulle ju det vara roligt att fira en sån där riktigt svensk midsommar, men kransar och midsommarstång, men såklart så pallar man ju inte det här, då får man bege sig till norrland/dalarna eller något.
Dom gångerna jag varit i dalarna och firat har det fan varit roligt, det händer så mycket hela tiden, och det är så mycket folk runt omkring en hela tiden!

Men men, nu ska jag gå in och föna håret och typ väcka loppan, eller aah, hon kommer ju vakna av min hårfön så!


Pix


Back in biz

Som jag sa i typ torsdags? Eller vad det var, att det skulle bli sämst uppdatering när det var helg, sagt och gjort, haha.
Helgen har varit tung så vi kanske borde börja med Loppans födelsedag?
Fredag it is: Började med en sväng på bolaget, såklart?! Sedan åkte vi upp till Loppans mamma för en massa firanden. Det blev vodka, badminton-spelande i högsta hugg och en massa god mat med desserter, nom nom!
Sedan åkte vi ner hit för att möta the a-team, men när vi kom ner så deckade brorsan så fort vi kom innanför dörren och vi sket i och åkte till stan istället för att möta Linus och c.o, även Nickis.
Det skulle egentligen blivit en öl på något hak och sen hemväg, men så blev det genast ändrade planer. Det blev fabriken istället, skitlänge sen jag var där och det var lika tungt som vanligt.
Sedan när det stängde så ville vi fortsätta festen eftersom att vi redan var taggade efter kvällen på fabriken, så då blev det efterfest i dj-båset på Berns istället! Det var tungt som attan och blev ett riktigt bra avslut på kvällen! Så runt halv fem-fem traskade jag och Loppan längst sthlms gator till centralen för att ta första tåget hem, och vi deckade som två odjur.
Lördag:
Efter fyra timmars sömn så var det dags att köra igen. Vi gick till bolaget (loppan gjorde, hihi) och handlade oss lite goa grejer, sedan blev det grillning och kubbspel här och en massa fulla personer, haha.
Efter det åkte jag och Loppan in till stan för att möta Linus och c.o och gå på "love sthlm" eller vafan det nu heter, vi stod och kollade på nedräkningen och det blev en massa tung music. Sedan satte vi oss på dovas (haha) och shottade och drack öl, och sedan var det dags för hemväg. Synd bara att loppan sprang åt fel håll så vi missade tåget och fick traska runt i stan till första tåget, men det var ingen som klaga på det, haha. Vi gick till donken och käkade och sedan satte vi oss på tc för att vänta ett tag, och det blev en massa snack med alla möjliga, folk tyckte att vi var brända, men who gives a shit?
När vi kom hem så sov brorsan i MIN säng så vi fick skeda lite i min lillebrors 90-säng, haha jackpot!
Söndag:
Slackerdag, vi sov hela dagen typ, det var det som behövdes, sedan blev det lite middag och film på kvällen.

Och idag har vi bara softat, städat hela lägenheten och tvättat, och ätit såklart, haha. Imorgon vet jag ej vad som sker, ska ta det lugnt eftersom att jag jobbar både onsdag och torsdag 10-18, men det är bara att kötta, för på fredag är det ju trots allt midsommar, vad händer då folket? Förutom alla nubbar och sillar hit och dit så borde det ju hända något fett? Hojta!

...

Du är en tvär och bitter liten man, jag tycker synd om dig.. farväl!

Grattis Loppan!

Klockan är natt nu, dags att klappa igen. Idag har varit en seeeeeeeeg dag, varit sängliggandes hela dagen. Sovit lite och druckit varma koppen, länge sen!
Kollade även på den nya Beck filmen "Levande begravd", den var faktiskt bra! Såg även Jägarna tidigare idag också, fett längesen jag såg den, haha. Glömde bort att den var så hemsk som den var, fyfan.
Nåväl, imorgon måste jag rycka upp mig och tagga till, för Loppan fyller nämligen 20!
Vi ska upp till hennes mamma och fira henne där. Äta mat, dricka lite och spela badminton, woho! Det kommer bli tungt. Så nu gott folk är det helg igen, det innebär s ä m s t uppdatering eftersom att vi har fullt upp every day!

Anywho, ska väl försöka sova nu, blir dock lite svårt eftersom att jag sov en stund tidigare idag.. doh!

Detta lär bli det första loppan handlar på bolaget!


!


Äntligen!

Gud älskar mig verkligen, nu har jag fått det synligt.

L-wiz - Fight no more, muuuuuuuuuuuuuuuuurda!

16 juni!

Sådär ja, då var man nyduschad och ensam.. igen. Loppan har lämnat mig! Men bara för några timmar, sen kommer hon tillbaka, haha! Hon skulle upp till sin mor och vara lite social, medans ska jag laga lite lasagnette och träffa Ida hoppas jag på. Hon skulle höra av sig om en stund.
Sitter och lyssnar lite dubstep nu i min turban och funderar på att dra i en hårinpackning, tror mitt hår behöver det. Efter flaket (studenten) så blev det ju dränkt i champagne, öl, cider you name it, enda sen dess har det fan inte varit sig likt. Det är konstigt, vet fan inte varför.. aja, nog snackat om mitt hår.
Ser ut att bli en lugn dag idag också, TRÅKIGT. Hoppas Loppan kommer ner med godsaker från hennes mor, hehe.
Har fan ingen fantasi idag, kanske kommer ett inlägg sen.

PEAZ
!


Alla älskar Raymond!

Ligger jag faktiskt och kollar på nu medans lilla loppan ligger bredvid mig och sover så sött. Vi har precis kollat på My sisters keeper, den är ju så jävla bra. Vi satt och glodde på såna där töntiga-gråt-filmer på youtube och bestämde oss för att tanka ett par. Så imorgon bitti satsar vi nog på A walk to remember.
Tror jag ska träffa Ida imorgon en stund också för att catcha upp lite uppdatering om allt!

Nej, nu blir det en nattcigg sen klappar jag ihop det här och tackar för mig.
Natti!


Sho!

Jag ligger alltså FORTFARANDE i min säng och slackar. Har gjort det hela dagen, och när loppan kommer så kommer det ju inte bli ändring på något, bara det att jag måste maka lite på mig eftersom att hon ligger innerst, alltid!
Hon kommer nog komma inom en timme för hon slutar om en kvart WOHO! Ska tvinga henne att se ullared med mig, haha. Jag vill åka ner dit och handla! Har hört dock att man lessnar väldigt fort, men men!

Jag vill ha riktig sommar nu nu nu!


Tisdag!

Idag blir det nog en seg dag. Igår kom storebror och ville hänga med mig och loppan. Vi drack lite öl och det slutade hemma hos grönis och ted, vi kollade fotbollen och softade.
Loppan slutar runt fem och då kommer hon hit och softar, det blir nog lite film och degande i sängen. Hon ska hämta sin dator hit nu så då vet vi ju hur det kommer sluta, två geeks med varsin laptop i sängen på facebook typ haha!
Messade lite med varandra nu när hon är och jobbar på dagis, hon hatar barnen och vill hem.
Loppan: Skoja inte jag vill hem
Jag: Haha nej du vill hit
Loppan: Ja hem?

Herregud säger jag bara, haha. Snart kommer hon väl byta efternamn till mitt också. Aja nog om det!

Vet inte vad jag ska skriva om, gör ju inte så mycket nu för tiden, förutom att dricka öl typ.


POW

Jag lever men datorn är inte största intresset just nu!


Lördagsmorgon!

Och det är nog bara jag som är vaken typ. Har ju dock varit vaken sen 9, eftersom att jag strax ska sätta mig på tåget till jobbet. Är lite efterbliven i skallen sen igår men det är smällar man får ta! (Loppans fel, som vanligt!)

Men men nu ska jag borsta tänderna och fixa lite med det sista innan jag ska åka.
SHO!


9 juni!

Japp, nu är allt fixat. Studenten är avklarad och idag är det första jobbdagen för min del! Ska åka om ca 40 min typ, sen jobbar jag till 20, kommer typ va helt slut känns det som.
Ja, helgen som var innebar studentfirande och sen på lördagen blev det skrattstock med brorsorna + flickvän + loppan (såklart, haha!) och även linus en stund. Sedan blev det bålsta-krök och det slutade med töjningar med bläckpennor och skruvar i öronen, fifan.
Har ju hängt med loppan all the time så hon kommer väl typ skriva samma sak. Vi har även 2 nya vänner som joinat oss, hahaha! (Synd Jonas!)
Anywho, har inte så mycket att skriva, sitter mest på helspänn och undrar hur fan den här dagen kommer sluta. Eftersom att jag kommer jobba med brorsan så kommer jag väl läxas mer än vad som behövs haha.

Kanske skriver mer när jag kommer hem. *Lyckospark till mig själv!*
CIAO!

Nu blir liten stor.


-

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
Outta my mind lately
You think you're loving
But I want to be free
Baby you've hurt me


POW

Tar 50 år för en bild att ladda upp, men tack alla som uppvaktade min student!
Det var en tung dag!


Studenten imorgon..

..och jag är så jävla taggad! Sitter just nu och väntar på att Merre ska anlända till oss bålsta-bor. Då ska vi nog bara chilla och ta det lugnt och TAGGA TILL INFÖR IMORGON BITTI! WOHO!
Kommer nog inte vara så aktiv i bloggen på ett tag, kanske på söndag om ni har tur, och ni behöver inte gå in på loppans blogg heller för den kommer vara lika oaktiv som min, HAHAH!

VI HÖRS PÅ SÖNDAG FOOOOOOOOOOOOOOLKZ!


Dressed to Digress

Sådär ja, nu är nyduschad och redo för skolan. Idag klockan 1 ska våran jobbiga rektor stå och prata om hur bra vi ska ha det i framtiden osv hela köret, sedan ska vi pimpa lakan till flaket och sen blir det avslutningslunch!
FATTAR INTE ATT DET BARA ÄR EN FUCKING DAG KVAR! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! Imorgon klockan 12 så slipper jag eländet, helvetet etc etc. Och sedan på måndag skriver jag redan kontrakt för jobb, hur bra är inte det då?
Jag kan ju säga att min mage just nu gör jävligt många knop av nervositet. (HÖRDE DU DET LOPPAN, JÄVLIGT MÅNGA KNOP!)
Sedan idag kommer lilla Merre också, det ska bli kul och träffa lillgrabben, WOHO!
Men men, nu ska jag börja föna håret och fixa till ett face för att sedan glida till skuuuulan för sista gången (förutom imorgon då, men då kommer jag s p r i n g a ut från den).

Smell ya' later fools!

Lilla bebis..


POW!


Nu blev jag glad!

För min bror ringde precis och sa att jag ska komma tills hans jobb och skriva kontrakt på måndag! WOHO!
Gick upp 8 idag för att hjälpa mamma att rensa baksidan inför fredagen, så nu är den lite finare iaf, fått bort allt skräp som legat och ruttnat ett tag, haha. Somnade fan innan 23 igår, vart så jävla trött när jag och Loppan satt och kollade på Desperate och sedan Cougar Town, så när hon gick så slängde jag mig i sängen och somnade inom 20 min, fyfan vad skönt det var alltså. Känner mig utvilad för en gångs skull!

Har precis petat i mig en frukost, dvs subway-mackor med bacon-ost, ost, lördagskorv och gurka och sedan svartvinbärs-té till det, så jävla gott, jag dör.
Försöker få tag i Ida för att kolla om vi skulle till skolan och lämna lite böcker och shit, men den råttkvinnan sover ju så det bara sjunger om det. Vet ej vad som sker idag, får helt enkelt se. Loppan kommer väl ringa och hetsa om en stund, haha!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

Nej, jag är inte skelögd


Klar!

Nu har jag rensat min garderob så att alla kläder ligger fint, städat rummet och donat lite. Gjorde en lunch beståendes av: panpizza, lite tomat, gurka, fetaost, en klick olivolja på det hela och lite kryddor, YUMMIE!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och dra en lååååååååååång dusch, sedan smörja in mig med babyolja, WOHO!
Sedan ska jag nog hooka loppan lite efter att hon har varit på kommun-huset och fixat lite saker. Och senare ska jag nog träffa Ida en snabbis efter att hon slutar jobbet.

Jag och coco-bengbula, jag vill att hon ska vara sådär liten igen =(


TRE DAGAR KVAR!

Det är sjukt, det är bara tre dagar kvar sen lämnar jag skolan för g o t t. Äntligen! Jag är helt nervös och uppspelt typ, jag vill att det ska bli fredag morgon NU NU NU, då är det grande finale del 2!
Idag ska jag ta det lugnt igen förmodligen, Ida skulle komma förbi idag också. Så ska typ passa på att städa mitt rum och fixa lite nu så man kan vara där sen. Och senare ikväll tänkte jag fråga min fru om hon vill komma över på en film, kanske det blir TOY STORY (♥) denna gång?
Måste kolla efter studentklänning nu också, nu börjar det bli HETS HETS efter det, får nog fixa det idag.
Men men, skriver mer sen, är helt fattig på fantasi just nu!


???????????

Skall man sätta sig och rita lite kanske?


Så var måndagen avklarad!

Idag har det varit en lugn och harmonisk dag. Dagen "började" med att Ida kom hit och umgicks lite. Vi har varit lite dåliga på det, skärpning! Anywho, sedan när hon och Jen skulle upp och käka så började jag tvätta. FYFAN vad mycket tvätt jag hade alltså, shit. Fem maskiner, FÖR BARA MIG, slå det ni! Men nu kan jag njuta ett bra tag, fett skönt. Och nu ska jag snart bädda sängen med nytvättade lakan, kommer sova som en prinsessa inatt!
Sedan under tiden som jag tvättade så bestämde jag och Loppan oss för att göra middag och softa. Det blev fläskfilé, kroketter, bea, lite feta-ost med mango raya sås! ASGOTT. Och under tiden så satt vi och kollade på Eva och Adam, haha! Kopplade nämligen in min gamla ruttna VHS och jag har asmycket filmer till den. Sen gick vi och handlade godis och sen blev det en till film, nämligen... Ett småkryps liv! HAHA! Sen gick loppan hem och nu sitter jag här och ruttnar. Funderar på att börja fixa in all tvätt i garderoben och sedan slå på en film att somna till, WOHO!

Imorgon ska jag faktiskt till skolan, så det så!
DU SPARKEN!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0