!


Jag saknar mitt gamla rum, mina ensamkvällar med RDR o mig själv.


Back in texas!

Kom hem för några timmar sen, första jag gjorde var att slänga in en tvätt och ta en dusch. Tur att jag skrev det för jag har t.om glömt att ta ut skiten och slänga in det andra haha. Aja, sitter och väntar på att min favoritgranne ska komma hem, då ska vi dricka kaffe och fixa bilderna från napa! Så förmodligen kommer det upp ett litet till album ikväll på facebook!

Anywho, nu ska jag fixa tvätt och klä på mig. (Onepiece typ.)

Lördag

Som ni alla vet så har jag inte haft något internet på två veckor eftersom att jag har/är bosatt i underbara Solna. Fast nu är det ju iof sista dagen här.. jag är fan deprimerad över att jag ska åka hem till skithålan igen. Dock saknar jag ju alla hemma, men jag har ingen hemlängtan för fem öre.
Under dessa två veckor har jag bara jobbat, dock har jag faktiskt klarat av att vara lite umgängesvänlig vissa dagar då jag har slutat tidigt eller EN dag då jag varit ledig.
Har ju faktiskt hunnit träffa tjejerna, men inte min lilla tjej som faktiskt i detta nu är påväg hit för att spendera kvällen med mig, även Jennifer om hon kan hitta ett busskort eller transfer och tre liter kärlek.
Jag har inte träffat MIN lilla på två, nästan tre veckor, och ack så jag saknat henne. Känns som att det flyger massa fjärilsar i min mage bara för att hon ska komma hit haha! Men ni vet ju, det är ju vi, helan och halvan liksom, jag och mini-me, min Frodo.

Det har iaf inhandlats lite sallad som ska ätas med kyckling, och sen ska vi balkonghänga heeeela kvällen och bara sitta där och inte göra nånting. Vi har även lite sällskap av Ella som ska vara hedersgäst ikväll eftersom att min kusin är på bröllop, och inte ska jag låta Ella ligga hemma själv hela dagen, så hon får vara här tills hon ska gå hem och lägga sig.

Imorrn åker jag iaf hem till mig, fast jag erkänner ju såklart att jag saknar min familj mycket, OCH MIN LOLA, åååh min lilla stjärnhund.


Min frodo och en av våra valpar.


????????????????


JAG EFTERLYSER MIN ALL OUT DUBSTEP TRÖJA!
Tjejer, har ni den minsta lilla aning om jag råkat förlagt den hos er?
I want it so bad..


!


Jag måste börja skissa igen.


Måndagen avklarad!

Såja, nu ligger jag i sängen och försöker komma på vad jag ska somna till. Vet inte om det blir tvn eller serien.
Jobbet gick förövrigt bra, trodde jag skulle vara SKITLESS när jag gick därifrån men så farligt var det faktiskt inte, dagen gick rätt fort, men det kanske var för att Olle jobbade över för min lilla skull bara för att lära mig en massa nya saker.

Slutade klockan sju, då var det bara raka vägen hem. Hann t.om med ett tidigare tåg eftersom att jag löpte från bussen som var några minuter tidigare, surprise surprise. Så det kändes rätt nice. Ännu trevligare var det att jag fick gå-sällskap hem av bästaste Merre som satt där snällt o väntade på kungen själv. Blev en tur på Ica för att inhandla havregryn och äppelmos, skåda min nya frukost/lunch hädanefter (gröt dvs). Sen när vi kom upp hit så rakade jag hans skalle och sen ville Merre glo på film och då så låg vi som två döda sälar här och kollade på Rango igen haha. Sen gick Merre hem för att sussa och nu ska jag också försöka göra samma sak!

Hoppas på fint väder imorrn så jag och lillan kan inviga hennes pool tillsammans, hoppas hoppas hoppas! Annars kanske det blir en date med söta Sandra, om vädret inte håller i sig dvs! För bada, det vill jag göra!


Mamma, det får vara dax nu.
Kan jag bara få lukta på dem söta små grynen igen.. ååh.


Dags för att bruka allvar!

Nu är dagen med ett stort jävla D kommen. Som jag har väntat på att gå i depression! Nu är det jobb varje dag, varje helg i en månads tid. Okej nu ljög jag, jag är ju faktiskt ledig EN dag i veckan :) men jag ser det inte som ledigt.
Aja, klarar jag en månads sommarjobb av att sitta i ett arkivrum en "hel" sommar så klarar jag väl att chilla runt på jobbet en månad, bara tur att jag har Olle vid min sida!

Fast varför klaga? Jag avslutar ju sommaren med en trip till ayia napa igen, så nu är det bara att va en warrior! Sen kommer ju mitt boende i Solna underlätta för mig också eftersom att det är EN buss fram och tillbaka, och jag behöver inte stressa till något tåg när jag ska hem heller.

Anywho, ska väl runda av här då och tagga snart, hörs förmodligen när jag kommer hem!

HAHA fett gammal bild från skolan, detta måste varit 1an.
Det är såna här dagar man faktiskt önskade att man gick i skolan!


Söndag

Sista.. semesterdagen då. FYFAN JAG VILL INTE! Dock kommer jag ju bosätta mig i Solna i två veckor nu så det kommer ju underlätta som fan för mig. Men ändå, jag kommer inte ha något liv på 1 månad liksom.
Anywho, ska väl hoppa in i duschen nu och vänta på att lillan kommer upp på en kaffe.

Får se om det blir filmkväll hos Liza senare, vilket jag hoppas på!
Ciao!

WTF?

Lite komiskt att en annan bloggare precis tatuerat sig på exakt samma ställe och exakt samma fot utomlands. Precis som jag och mina tjejer, haha. Och dem var fem som tatuerade samma sak, men vi var ju fyra!
Men men, vi var först så vi är inga baiters! Och nej, vi har inte skrivit samma sak, denna text var sämre än våran hihi.

Lördag

Idag har jag tagit det jävligt piano. Har bara softat hemma hela dagen typ med lillan. Först gjorde jag mat till mamma och moster sen kom lillan upp och så var det filmväljartime. Denna gång blev den en skräckis, och den var fan obehaglig, blev alltså inte besviken denna gång! "Fertile Ground" hette den för er som kanske är sugna på och se en panik film.

Igår var jag i solna hos Nickis och Marek! Vi gjorde hemmagjord kycklingsallad med pasta, den blev ASGOD. Sedan åkte jag och Nickis och mötte Fabian, Jeffrey och Filip inne vid Odenplan för att sedan röra oss till vitabergsparken för att softa där. Sagt och gjort! Det var en trevlig kväll haha.

Imorgon kanske jag ska röra mig till Jennifer för att bada lite i poolen och softa. Hoppas det blir fint väder så man kan våga sig i poolen.


<3


!!


Filmtime igen!

Ska snart äta mat och kolla på ett avsnitt av "Pretty little liars" som Nickis tipsat mig om att börja kolla på. Det skall vara ungefär som gossip girl fast mer highschool format. Sen ska Ida och Merre komma hit på lite té och sen börjar min filmkväll! Idag ska jag se "Himlen är oskyldigt blå" och "Jackass 3D". Som sagt, här går vi inte utanför dörren!
Men imorrn måste jag fan göra nåt alltså haha.


Min téstrandkopp, påminner också om napa, ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!


Tisdag

Jag har typ inte gått "ut" sen jag kom hem. Känner ingen mening med det, det är ändå inte lika kul här som i napa. Varför åkte vi ens dit tjejer?! Vi hade ingen aning om att det skulle vara så jääääävla tråkigt när vi kom hem! Visserligen så saknar vi det mer pga alla underbara människor där nere, hade det inte varit för Johanna som presenterat oss för halva napa typ så hade vi nog inte varit lika depressed idag. Det är verkligen jobbigt alltså.

Anywho, blir väl samma visa som igår. Tänker tanka någon skön film o inte gå utanför dörren. Sverige suger, vädret suger, allt suger här!
Känns som att någon här borde ta lite lyckopiller och börja inse verkligheten någon gång, haha. Kommer väl på banan igen när jag börjar jobba på måndag. Då ska jag gnälla lite över Olle också, oj vad han kommer upskatta att jobba med mig i 4 veckor, NOT! Haha!

Nu ska jag kolla efter någon skön film att kolla på.


Första kvällen i napa :(


Nattski

Blev en lugn kväll, precis som jag ville. När jag kollat klart på Rango så kom brorsan hem och då fortsatte vi kolla på Johan Falk som gick på fyran. Jag kan verkligen se dem filmerna om och om igen!
Nu har jag även tankat nyaste Irene Huss, får se om den är bra. Tänkte försöka somna till den. Hoppas på bra väder imorrn så man kan göra något, börjar känna att det börjar krypa i benen. Men det finns ingen ork till något.

Skulle ju egentligen åka till farmis när jag kommit hem från napa, men det kommer inte finnas tid till det eftersom att jag tragiskt nog prioriterar frisören nu, eftersom att jag krigat i månader för att försöka få en tid, men det har varit lite tjall på den linjen så nu när jag äntligen fick det så skiter jag i allt haha. Ni som känner mig vet att mitt hår är det viktigaste för mig!
Brukar leka med tanken av vad jag skulle göra om någon klippte av det eller rakade av det om man typ däckat på fyllan t.ex. den människan skulle få ett nackskott tror jag. Nackskott eller tortyr, eller varför inte båda? Tortera lite och sen avsluta kapitlet med en bärtz i ena handen och en magnum i andra handen och bam, bye bye sucker! "I TOLD YOU NOT TO GO THERE, I TOLD YOU NOT TO GO THERE!" (Liza hajar)

Well well, no i'am off to sleep!


Softination

Har fortfarande inte gjort ett skit. Och nu bestämde jag mig helt plötsligt för att inte göra det heller. Jag softar i min onepiece, tankat ner både "Megamind" och "Rango", jag ska göra köttbullar med kakamoner och gräddsås, och avsluta det hela med daimtårta eller jordgubbsglass och bara ligga och gäsa.
Såklart så hade jag rätt om min bror, han hade inte tid att titta på film med mig eftersom att han ska ut med nån båt nu och dricka öl med Grönis, ofc! Men det är ju han i ett nötskal. Får väl skylla mig själv att jag inte är redo för att sänka en pilsner än, dock kanske det är bra? Haha!
Men men, ska väl försöka styra något roligt i veckan iaf!

Nu ska jag gå och nalla en köttbulli, MUMS!


Måndag

Vaknade för drygt någon timme sen, har märkt att jag fortfarande är sliten efter resan och tar igen många timmars sömn som vi missat där borta. Man sov ju inte så speciellt mycket där eftersom att man oftast ragglade hem runt 5-6 snåret och gick upp runt 10-11 då vi vaknade automatiskt. Men det var nog pga den äckliga värmen som gjorde att man inte orkade sova längre haha. Varje morgon var ångest där kan jag tala om.

Hur som haver, min bror ringde precis och sa att han skulle komma hit idag, YEY jag har inte träffat honom sen jag åkte till napa så idag ska vi nog ha lite kvalitetstid. Håller på och tankar Megamind också, fast känner jag honom rätt så kommer väl han vilja ta sig en pilsner, men jag tror nog jag bommar det. Min kropp är inte redo än!

Just nu vill jag bara att dagarna ska lägga på en rem, för på torsdag ska jag ä n t l i g e n få klippa mig hos min frisör som har varit på vift i flera månader typ pga massa shit, så jag har inte varit där på ett år typ känns det som. Men nu ska hon äntligen få ta tag i den här jävla lejonmanen och göra mitt hår till prinsesshår igen. Hon kommer typ få hjärtsnurr när hon ser vad HON har sparat ut, hihi.


Lite témys igår hos Paula!


When i say ayia, you say napa!

Alltså, jag kan fortfarande inte förstå att jag är hemma i skitsverige. Ayia Napa var helt fucking underbart, och tro mig, vi ska tillbaka!
Skulle jag gå igenom dag efter dag vad vi gjort och hur roligt vi har haft så skulle jag behöva skriva en självbiografi, så ni får helt enkelt nöja er med lite bilder och en mening: ÅK DIT SÅ FÖRSTÅR NI!
Vi har träffat så mycket fantastiska människor, ätit underbar mat och festat 7/7 dagar irad. Vi har mått som as, det har varit intriger men fortfarande, åk fucking dit.

Kom ju hem igår morse typ, så sov väl fyra timmar innan jag gick upp runt 12 tiden. Mötte sedan upp Liza för att gå och käka en pizza (för en gångs skull, gud som jag tjatat att jag ville prova det där nere men det blev aldrig av!) och sen kollade vi på film och bara softade. Var skittrött igår verkligen, men inatt har jag fått sova ut lite. Men håller fortfarande på och vilar upp mig efter tokhostan som man fick där nere och snorandet.

Ska laga mat nu så skriver väl antagligen mer sen, nu är bloggen igång igen så keep in touch!

 








Vi väntar fortfarande på alla kamera bilder men ni får nöja er med dessa så länge!


RSS 2.0