Hemmadag!

Hoppsan, två veckor sen jag bloggade sist! T.om min mor har börjat klaga på att jag aldrig uppdaterar. Men men, nu när jag ändå inte har något att göra så kan jag passa på att skriva. Har ju inte gjort så mycket förutom att jobbat och softat med babyn. Har ju knappt tid att träffa folk ffs. Upp klockan 6 och komma hem klockan 6 är fan inte kul. Men idag så blev det inget jobb, men det blev jobb hemma istället. Städat hela lägenheten och tvättat, så nu luktar lägenheten ajax så det sjunger om det, älskar nystädat. (Håller du inte med Liza? HAHA)
Men men, snart dyker väl min man upp hoppas jag och då blire laga mat, mums.

..snart är det fredag, och den fredagen firar jag genom att jag slutar jobba, WOOOOOOOHO!


Wiie!

Jobbet funkar fortfarande bra för er som vill veta, dock är det jäääääääääääätte långtråkig att sitta där, och jag har räknat ut att JAG (det är bara jag som skriver för att jag skriver "finast" av dem som jobbar med mig och allt ska se likadant ut) snart har SKRIVIT OM 600 mappar. Ska ta kort och visa sen vad jag sysslar med för jobb.
Efter jobbet åkte jag hem, satt och lodade lite på datorn och sen tog jag en timmes dusch. Och nu är jag len som en babystjärt, för jag har smörjt in hela mig i babyolja, haha. Ska börja göra mig iordning strax för att sedan vänta på baby som kommer hem ikväll, YEEES! Jag kan lika gärna berätta för alla att jag känner mig nykär på nytt! That's it.
Anywho, nu ska jag föna håret och fixa lite!SHO! (förkrök till aod, det är därför jag ser "nöjd" ut)

Söndag

Japp, det är söndag. Imorgon är det måndag = jobb.... dock är det inte lika jobbigt som man tror. Men klart jag ruttnar eftersom att jag måste upp kvart i 6 varje morgon och komma hem 6, hela veckan. Anywho, helgen har varit rätt chill. I fredags softade jag och Loppan bara, i regnet t.om, haha. Sen när jag kom hem satt jag och storebror och skissade, sen blev jag så trött så jag deckade. Igår dracks det lite pilsner med trevligt folk, slutade med att man satt i sumpan och käkade kebab, haha. Efter det träffade jag Annie (som egentligen skulle sova hos mig!) men deckade av utmattning och galen fylla, haha. Så jag gick hem och deckade på 2 röda, haha. Idag har dagen spenderats hos Annie, bara tog det lugnt och softade, det behövdes. Vi kollade även på filmen "Mum & Dad"..... om någon gör en sån film igen så skjuter jag regissören, så jävla vidrig film. Fyfan!
Men men, snart kommer Ida och plockar upp mig för en promenix till kalmarsand, sen efter det ska jag hem, duscha och decka!

Jag saknar dig hjärtis. Kom hem.

:)

JAG VET att jag inte är duktig på att uppdatera, kommer nog knappt bli något heller framöver, har annat för mig. Började jobba idag också, så är riktigt sliten och trött faktiskt. Så jag tänker hoppa i bingen nu.

HEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ WOOOOOOOOOOODYYYYYYYY

RSS 2.0