Kill me

Hann inte blogga imorse, steg upp 5 och skulle gå hemifrån 25 över. Så jag hann inte ens lägga in malmömixen vol. 2 som jag hade planerat! DOH! Anywho, känner på mig att jag kommer decka relativt tidigt ikväll, fick bara två timmars sömn sen var det bara att gå upp igen. Har jobbat mellan 06:45-18:15, så är jävligt sliten. Fyfan vad skönt att jag fick gå 45 min tidigare, skulle egentligen jobbat till 19, men min bror var snäll och släppte iväg mig tidigare! Dockl fanns det inte så mycket att göra heller men men. Inventering är iaf något jag aldrig mer kommer ge mig in på vet jag, FYFAN, och speciellt inte i en butik.

Anywho, nu sitter jag och väntar på att Liza ska komma hem från jobbet, ska över och ta en té och snacka lite skit tänkte jag. Får väl hoppas att jag inte hinner somna innan, haha. Men ikväll blir det inget långt besök, för jag ska fan sova tidigt så jag slipper vakna typ två imorgon. Måste ju faktiskt göra lilla Ida sällskap på hennes lunch, det får jag inte glömma!

Peaz!

Kväll

Nuduschad, nystädat i rummet, och en kopp kvällsro på detta. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt, om john blund skulle kunna tänka sig att komma lite tidigare ikväll och dränka mina ögon med hans magiska pulver. Men jag hade tänkt lägga mig till erik och mackan så deckar jag tätt in på där. Måste ju iaf somna innan tolv så jag orkar upp imorgon! Svär att jag kommer somna typ två-tre sen se helt förstörd ut när jag "vaknar", känns som att jag får ta med lite clear eyes dit isf.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har ingen fantasi för tillfället!
Kanske återkommer eller så hörs vi imorgon när jag kommer hem.
Adioz!


Nu kommer Ida!

Nu har jag städat hela lägenheten, damsugit och skurat. Nu kommer även Ida förbi på lite té och skitsnack. Det kommer bli mysigt, känns som att vi inte setts på evigheter!
Åh idag såg jag även att "Gumball 3000 med Erik & Mackan" börjar klockan 22:00, det ska jag lätt se. Undrar om man ska decka till det också, ska ju som sagt upp 04:45... ångest!


30 augusti

Blir nog ingen Nickis idag eftersom att hennes dvärg till pojkvän vägrar sätta på sin lur och skriva när han kommer hem, tack Marek för att du får mig att stanna hemma och städa rummet istället. Dock klagar jag inte, haha! Kanske man ska göra sin mor lite happy och "steeeeda" hela lägenheten också. Jag kanske åker till Nickis efter jobbet imorgon istället, då förväntar jag mig oxfilé, klyftpotatis, sallad, rödvinsås och ett glas rött på det. Eller jag KANSKE nöjer mig med en kopp blackcurrant té istället, hihi!
Nu ska jag iaf ta mig en kopp té på maten. Synd Sandra, jag åt din favoriträtt, potatis med pannbiff, hemmagjorda också hihi.

CIAO!


Blev inget jobb!

Blev inget jobbande för min del idag, bror min messade imorse och sa att det inte behövdes just idag, men imorgon ska jag befinna mig där klockan 07:00, så ska upp kvart i fem igen, JÄTTEROLIGT. Men men det var fan skönt att jobba på dagen, allt gick så mycket fortare då. Dock är det inventering och jag har hört att det är typ.. skitjobbigt! Anywho, vet ej vad som sker idag, förutom att jag kanske åker med mams till Solna för att spendera dagen hos Nickis, men måste först veta när hennes polack kommer hem så jag inte åker dit i onödan! (Så din råtta, det är dags att använda brevduva snart, Nickis!)
Annars vet jag inte, kanske städar lite eftersom att ute går det ju inte att vara.. eftersom att det REGNAR, som vanligt. Börjar bli riktigt jävla trött på detta regnande och gråa väder överhuvudtaget.

Kväll

Dagen har ju som sagt varit relativt sliten. Och jag blev ännu mer sliten när jag fick reda på att jag ska jobba imorgon, haha. Nerå, jag tycker det är skönt att jobba, speciellt när man trivs också! Det kanske inte är världens roligaste jobb så men det funkar, jag får cash och har sköna arbetskamrater, dvs en av dom är brorsan!
Så jag borde väl ta och krypa ner i bingen nu, tror att mitt kvällsro-té börjar värka så det är lika bra att passa på. Haha låter som några jävla tabletter, men det är gott och jag blir trött så det fungerar ju alldeles utmärkt för min del!

Anywho, hinner nog slänga in ett inlägg imorgon innan jag åker och jobbar!
Nu säger jag god natt och gästar filmen som börjar på trean istället, en film med Jack Nicholson som heter "About Schmidt".



Bilder

Bilder från tjejkvällen ligger uppe på facebook, jag orkar inte kriga med alla här också haha. Angågende filmen Grown ups så måste jag verkligen säga att det var typ den skönaste film som gjorts i år. Dock blir jag aldrig besviken när det är Adam Sandlers filmer, skrattar lika mycket varje jävla gång. Har du inte sett den så se den!



Grown Ups

Nu tänkte jag resa på mig, igen. Ta en treo, försöka ordna till lite nice frukost och sedan lägga mig och kolla på Grown ups! Känns som att jag inte kommer röra mig ur min tillfälliga position idag. Jag vill egentligen sova, men jag får inte sova för då kommer jag typ fucka min dygnsrytm så fuck that.
NU.. RESER JAG MIG!


Sms från lillebror:

Offer: Haha jag ska se Toy Story 3 snart.
Jag: Den är fett bra, se med svenskt tal!
Offer: Har du redan sett den?
Jag: Ja på permiären vad tror du.
Offer: Haha vem såg du den med?
Jag: Sandra såklart!
Offer: Haha ni är som 2 småbarn.

HAHAHA det är fan sant, men när det gäller Toy story... det går inte ens att beskriva ok. Ni som vet, ni vet, ni som inte vet.. SYND FÖR ER!

Vafan gör jag vaken nu?

Jag hatar att dricka, jag vaknar alltid så djävulskt tidigt, blir galen. Och självklart så vaknar man ju för att man var törstig, som tur var så hade jag lite äppeljuice kvar från när jag kom hem, haha. Spelar ingen roll om den har stått under natten, när man vaknar efter en fylla så tar man fan vad som helst! Men såklart räckte det inte, det innebar att jag var tvungen att gå upp, och fylla på ny äppeljuice plus ett halv-litersglas med vatten! Har tryckt i mig två ipren nu också för min huvudvärk så hoppas den går över.

Jag hade iaf hur kul som helst igår, och jag har typ tusen bilder känns det som men jag orkar fan inte hämta sladden än. Lägger upp senare! Nu ska jag kolla vidare lite på tv tror jag. HEPÅRE!

(!)

Kvällen var riktigt trevlig! Bilder kommer imorgon. Nu ska jag hitta något att mumsa på, that's for sure!

Nu drar jag!

Nu drar jag till Cathrine med mina älskade flix för en reunion och tjejmiddag! Och vet ni vad, jag har faktiskt en klänning på mig, HIHI!


God morgon lördag!

Fyfan vad skönt det var att sova ut. Med tanke på att jag var vaken så jävla länge igår så sov jag rätt länge idag. Ungefär 8-9 timmars sömn haha. Var ensam hemma när jag vaknade också, för mor min och storebror tog sitt pick och pack och drog till landet idag. Men jag klagar inte, för jag kommer ha en nice kväll idag. Grundskole-reunion, WOHO! Jag är skittaggad. Ställde precis in elk'en i kylen och stoppade kameran på laddning! Ska väl äta en god frukost snart och dra en dusch sen, ska ju faktiskt inte gå förens typ halv sju-sju ikväll!

Nu ska jag dricka upp mitt té och fortsätta hålla Nickis sällskap!


En sån här fick jag med mig hem igår! Sandra med!
(lånad bild av Sandra herself!)


El bazo


Baboom!


TOY STORY 3

Har ju som sagt inte skrivit på hela dagen, shame on me. Kan ju börja med att berätta att jag deckade jävligt tidigt igår. Helt sjukt för att vara mig! Första gången på typ 4-5 år jag deckar innan 22. Jag deckade 21.40, big up till mig!
Jag vaknade iaf innan väckarklockan ringde imorse, ca 04:40, ställde den på kvart i så får faktiskt skryta med fem min. Anywho, det var inte så jobbigt att jobba som jag trodde det skulle vara, riktigt skönt på morgonen faktiskt.
Slutade ju 15, så då var det bara att stressa på sig kläderna och springa till bussen för att matcha tåget som Sandra satt på! Vi gick och hämtade ut biobiljetterna, käkade donken och hälsade på Daggen på hennes jobb! Och juste, vi tog även en sväng in i adidasaffären också, himla mycket snyggt dom fått in där må ja säga.

Sedan var det ju såklart dags för bion, åh jag och Sandra satt som nålar kan man säga. Tro't eller ej, men jag började nästan gråta i slutet, filmen var så jävla bra alltså, jag blir helt lycklig av att tänka på den. Toy Story är fan som min fucking bibel. Jag fick även med mig en gullig souvernir, WOHO! (Sandra får lägga upp bilden)
Efter filmen var slut så åkte vi hemåt, sedan bestämde vi oss för att gå hem till mig och kolla på film. Och jag är ledsen Liza, men jag var faktiskt tvungen att se the fourth kind utan dig! Men jag måste erkänna att den var bra! Ni som inte har sett den - se den ok! Sedan blev det lite skitsnack till Sandras mamma kom och hämtade henne.

Nu ska jag äntligen lägga mig för att sova, fyfan vad skönt det ska bli. Typ om 3 timmar har jag varit vaken 24 h, inte riktigt planerat men vad gör man. Men men, måste ladda krafterna tills imorgon så jag säger härmed GOD NATT UNDERBARA FREDAG!


Pasta

Nu är det matlagning på g, och jag valde idag en pastasås som heter "Pastasås Parmesan & Skinka", ska blanda i lite bacon och creme fraiche, och tror nog att detta kan bli gott! Har suttit och tänkt och tänkt i flera timmar på vad jag kände för att äta idag, men nu så, nu är det på g!
Känns även som att jag måste dricka kvällsro lite tidigare idag eftersom att man ska upp 04:30 imorgon. Och jag är ju inte den bästa på att somna tidigit har vi ju märkt. Så vi får väl hoppas att jag kan somna tidigt ikväll!


UGG

Jag har blivit sugen på att försöka fixa UGG's till vintern. Dock vill jag ju ha svarta original, men när jag såg ett par andra så blev jag sugen på dom med, vet inte riktigt vad man skulle välja om det så nu blir att jag skaffar såna till vintern.


Svarta orignalet eller...


..dom här, fast svarta!


Torsdag

Kom hem för ett tag sen, skulle ju som sagt upp och träffa Ida på hennes lunchrast, fick även ett par jeans leggins som var för långa för henne. Fördelen att vara lång när man har midgets till kompisar haha! Dom passade skitbra, så tack för dom hjärtat! Anywho, sitter och finular på vad man ska göra för middag idag. Om man ska smälla upp någon brakmiddag eller bara någonting lätt, man vet inte riktigt vad man ska välja när man storhandlar, det är nackdelen.
Som min mor imorse när vi skulle göra frukost "man vet inte vad man vill ha på mackorna när man har så mycket pålägg att välja på!" That's right!
Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon, tänkte tanka Grown Ups lite senare och kolla om den är bra, det måste den ju vara eftersom att Adam Sandler är med, älskar hans "skådespelargäng" som han alltid har med i sina filmer, alla hans filmer är typ dom bästa!


Inte min bild, men det är såna här som jag fick av hjärtis!


Fun faq

Hip hop ~ Dubstep
Pizza ~ Köttbullar
Family guy ~ Simpsons
Kaffe ~
Öl ~ Vin
Joel Kinnaman ~ Alex Skarsgård
Sneakers ~ Klackskor
Äppeljuice ~ Apelsinjuice
Bada ~ Duscha
Baggys ~ Tights
Toy story ~ Skräckfilmer

Och där hinner inte jag skriva mer för nu ska jag upp och möta dvärgen Ida!

EN DAG KVAR!

Sådär ja, då har man varit och storhandlat med mamma och ätit en god frukost. Ett kokt ägg med två mackor med en himlans massa pålägg och ett glas juice. Tét får vänta till senare! Ska snart gå upp och möta Ida på hennes rast och snacka lite skit, sen ska jag bara hem och ta det lugnt. För imorgon ska jag jobba, ska kriga som ett odjur. Får helt enkelt ha en karta ipren i fickan så att säga.

IMORGON ÄR DET PREMIÄREN SANDRA, ÄNTLIGEN!

Trött

Sådär ja, då har man genomlidit dagen med förkylning, roligt.. nej! Det var pest och pina på jobbet ska jag säga er. Klarade inte ens av att jobba passet ut, mina lungor åt mig inifrån fan. Det gör dom dock nu med. Men jag ska försöka överdosera lite på ipren och äta mycket kallt så går det säkert över.
Imorgon vet jag inte än vad som sker, bara att jag ska åka med mamma under morgonens gång och storhandla! Sen får vi se om jag kommer vara dödssjuk, orkar jobba eller träffar Nickis eventuellt. Men det jag tippar på att jag kommer vara dead. Gud vad jag klagar, men jag blir alltid så när jag blir sjuk för att jag HATAR det. Och speciellt när jag ser fram emot saker också, nu som toy story och grundskolans-reunion på lördagen, doh!

Men men, nu ska jag försöka sova. Tippar på att jag somnar inom 15 min!
SOV GOTT! *sid*


Typ jag imorgon.


Ja gud vad kul!

Vem har hostat hela natten? Jag. Vem håller på och bli sjuk? JAG. VARFÖR, INTE NU FÖRHELVETE! Jag har ju världens tungaste helg framför mig och så händer det här. Ska jag sitta och snora mig genom självaste premiären av toy story? I helvete heller. Vafan händer nu, vad ska jag göra nu?
Och inte nog med det så ska jag jobba idag också, så kommer ju vara helt jävla död när jag kommer hem. Plus att jag jobbar i kyla också, det gör ju saken ännu bättre. Hej jag heter lina och jag kommer dö idag! HEJ LINA!
Försöker dricka en kopp té nu med hounung för att "lena" halsen lite, visserligen ska man inte dricka varma drycker och sånt skit som vissa tror när man är förkyld. Man ska äta glass och dricka kalla saker! Det förstår väl vem som helst, eller? Nej juste, tydligen inte. Om ni skär er i fingret t.ex, tar ni varmt eller kallt vatten? Kallt, eller hur? Det är exakt samma grej med halsen, man retar bara halsen när man dricker varma grejer, medans kalla grejer bedövar halsen så det inte gör lika ont! Titta, jag kan om jag vill, hihi.

Vet ej vad som händer när jag kommer hem, Ida kanske skulle komma förbi, men det är det aset som har smittat mig så vet inte om jag är redo att släppa in henne i min crib än. RÅTTKVINNA, det här ska du få FAN för! :)
Men men, nu tar jag och rundar av här lite snyggt och så skriver jag mer sen!
TOODLES!

Sovtime

Sådär ja, nu har jag varit hemma hos Liza idag igen, hur många gånger har ni inte sett den meningen dem senaste dagarna? Haha! Anywho, såklart blev det ingen film idag igen, eftersom att det var fortet och sedan kom Annie förbi och snacka lite skit. Men innan veckans slut så ska filmen ses, det är alltså en skräckfilm vi snackar om, och det är fan speciella filmer, sånna ska ses ok.
Jag sitter fortfarande och klurar på om jag orkar göra mig en kopp té eller om jag bara lägga mig ner och glo repriser av komedi-serier, typ som min favorit som går nu, Jims värld!
Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon så kan ju inte sitta här hur länge som helst, så nu säger jag god natt folket.


Lägger upp en mysig bild på min brors fyllekäk klockan 4-5 på morgonen.
Någon som kan gissa vad det är? Det är inte bara ravioli som det ser ut att vara..


Ska strax glida!

Sådär ja, nu är jag helt klar för att glida över till Liza's place. Det blir förmodligen tittande på fångarna på fortet igen, lite awkward men jag tycker det är så roligt med the hobbits och alla äckliga djur, så jag kan inte undvika att inte titta! Anywho, funderar på att göra té och fortsätta lyssna på lillebrors skrikande, en jävla massa svordomar kommer ur den där lilla munnen när han lirar xbox live. Det låter som att han snackar med sig själv när han sitter med det där jävla headset:et.

SEE U LATER, PPL.

:(


Jag vill ha tillbaka mina små vilddjur. Och speciellt denna också! Lilla Ferdinand/Jakob/Bebis!


JAG VILL OCKSÅ HA

EN KATT UTAN SVANS SOM LIZA HAR, MAMMA SNÄLLA? Titta så sött hon sitter!


Lizas otroligt söta men arroganta katt Lily!

Inlägg 527

Jag har galet tråkigt, men jag orkar inte göra något åt saken riktigt än. Eller så får jag ta mig i kragen och göra de sysslor som måste göras. Vilket innebär att fixa köket, laga mat, handla och dra en dusch. Sedan tror jag det är dags för det hederliga besöket hos Liza!
Dock blir det nog inget långvarigt besök där ikväll eftersom att jag ska jobba imorgon, woho! Och så ska jag få träffa brorsan lite också.

Men men, nu ska jag prata färdigt med Nickis sen ska jag börja med mina sysslor!
BYE!

Dubstep & Dnb

Sa Bat' Machines - Sylvia


Candy - Ta Travaudia


R

Hmm, någon annan som är sugen att se denna? Den verkar tung ju!


HAHA


God morgon!

Vaknade runt tio idag igen, woho. Dock av mig själv denna gång, congratz lina! Gick ut på en runda med Coco, var väl ute i ca 40 min och nu sitter jag och laddar för att orka förbereda min frukost. Det är fan jobbigt ibland, att ställa sig och göra frukost, det tar ju sån tid. Varför kan det bara inte vara två mackor med ost, skinka och gurka på bordet när man vaknar? Och en kopp java? Tusan, nu blev jag lite mer hungrig.. slänger in ett inlägg senare!

3 dagar kvar!

Tjött

För en gångs skull är jag trött. Äntligen. Dagen har spenderats hemma under dagen som ni vet, sedan kom Jennifer, Ida och Becca hit och snackade lite skit, så kollade vi även på fångarna på fortet haha. Såg på facebook att alla drog den statusen, jävla hets alltså haha. Efter det gick jag över till Liza en stund, blev väl inte så mycket vettigt där, politik snack med ett kannibalist svin som äter människor, iphone-spelande och massage, haha. OCH TÉ ofc!
Vet ej vad som händer imorgon, kanske tar en tripp till lilla Nikolina om hon kunde, annars så finns det inga planer än så länge!
Men men, ska dricka upp min "kvällsro" och bädda ner mig i min nybäddade säng.
NIGHTY NIGHT FOLKZ!


Monday

Nu kan jag äntligen varva ner. Rummet är städat och luktar äpple och nu har jag dragit igång mitt vaxljus med doft utav lavendel, bytt sängkläder och fixat, storebror är funnen och min mor kommer nog bli glad för jag kände att jag inte bara kunde städa mitt rum, så drog ett varv med dammsugarn i lägenheten osv.
Snart ska jag gå upp till centrum och möta Jennifer och Ida, dom ville komma hit en stund, sen får vi se om dem följer med till Liza, för idag ska vi fan kolla på den där jävla skräckfilmen! Vi har sagt i flera dagar irad att vi ska kolla på en film, men varje gång har något trevligare kommit i vägen så det har inte blivit av! Men idag SKA vi.

Har väl inte så mycket mer att skriva faktiskt, väntar bara på ett sms där det står att jag ska börja gå, hihi.


Slänger upp en bild på Liza, men varför? Jo för att det sitter en sötis i bakgrunden!


Ge mig!


Sol!

Ja jag gick faktiskt upp i tid som jag sa och tog mig en prommis med min lilla puppy. Dock har jag inte ätit frukost än men ska göra det snart, tänkte göra en nyttig frulle! Koka lite ägg och fixa lite.
Ida kommer runt 14 och tar lite té med mig på hennes lunch.

Men men, återgår till sökandet av min storebror. Jävla unge och göra mig orolig!

Jag längtar!

Helgen kommer bli awesome.

Kvällsro

Kom precis hem för ett tag sen efter en kväll hemma hos Liza! Det var mycket trevligt eftersom att Cornelia och Annie joinade oss också. Det blev en massa skitsnack och sedan var jag tvungen att kolla igenom en massa gamla bilder, bl.a på mig. Lizas speciella lina mapp, dvs det är bara fula bilder på mig, då hon lyckas ta det när jag inte varit beredd eller underifrån osv, den mappen är med andra ord.. hemsk! Haha.
Nu har jag precis fixat mig en kopp té, men inte vilket té som helst, utan ett nytt som mamma sa att jag skulle prova pga mina sömnsvårigheter. Det heter "Kvällsro" haha. Vi får väl se om jag blir lite trött snart då. Hoppas det!

Imorgon bitti ska jag försöka gå upp i tid och gå en promenad med min lilla coco. Vägde mig idag hos Liza, och gissa om jag fick ångest. Jävla sommar och jävla alkohol som har gjort mig till en fat bastard. HAHA, nej men jag har gått upp ett par kg under sommaren, men nu ska det bannemig bli ändring på det. Dock kan det vara mina ppiller som spökar lite också med tanke på att jag precis har börjat med dom igen, eller aaa nu är jag inne på tredje veckan.. hur som helst, jag måste bli mitt gamla jag igen. Måste börja med att äta ordentligt iaf. Frukost, lunch och middag, sen får det fan vara nog. Ska skita i all snacks på vardagar! Damn you beer.


Helg

Jag orkar inte skriva en bok men jag kan säga en sak.. att idag är jag bannemig sliten. Jobbade som sagt igår och efter det så skulle det vara filmkväll hemma hos Liza, men den lilla rackaren låg och smög med en Minttu flaska som nästan var full, så det blev HUTT's så det bara sjöng om det. Tror jag aldrig blivit full sådär jävla snabbt.
Det blev ett besök på det... mindre finare stället, nämner inga namn, sedan kom jag hem runt 1 och värmde på lite pommes, bea och fläskfilé, drack lite hallonsoda (plus treo) och kollade på Snuten i hollywood haha. Sen decka jag rätt hårt.

Anywho, nu ska jag forsätta sega vidare. Måste göra mig något ätbart, en kopp té och lite grillchips kommer man inte långt på en söndag. Får se om jag orkar pallra mig till Liza sen i det här tillståndet haha. Sandra kommer nog också komma ner och leka med oss, hihi.
Adioz.

Snart



EXAKT EN VECKA KVAR NU, SANDRA!


Pnap

Det blev en timmes dusch, gissa om det var skönt. Fyfan! Efter det låg jag och kollade The 70's show, och då började mina ögon svida, så jag ställde klockan och tog en tjugo minutare. Och nu är jag pigg, woho.
Har precis klätt på mig och fönat håret och ska strax iväg och möta Ida, för vi ska hit och ha té mys.
Anyway, har inte så mycket att yttra mig om för tillfället, men det blir säkert något inlägg sen igen!

ByeEeEeeeeEee..

Mina babys

Här fick dom vara ute för första gången ♥


Sommarkopp

Vaniljté ♥

Helg då

Har precis smällt i mig en god frukost. Rostade mackor med skinka, ost och gurka på. Och ett glas bravo juice. Funderar på om man ska smälla på lite java, men med tanke på gårdagens bravader av koffein så vettefan om jag vågar haha. Kanske tar mig en kopp vaniljté istället.
Så vad sker i helgen då? Idag ska jag bara ta det luuugnt eftersom att jag ska upp tidigt imorgon för jobb. Sedan efter jobbet ska jag nog träffa Liza, hon var inte heller så på att dela sin glädje till håboskitdag.
Det märks att jag är sne. Jag är verkligen irriterad, varför gör dom såhär? Det är ju pinsamt! "Håbo festdag"... man hör ju bara på namnet att det är pinsamt. Men jag verkar vara själv om att tycka så, haha? I don't care. Man firar inte Bålsta, man gör bara inte det, det är fan inte okej.

Ska göra mig en kopp té och sedan hoppa in i en varm jävla dusch.
För nu börjar jag frysa lite.
Toodles!


Plankan & jag.


Vinter

På ett sätt vill jag att vintern ska komma igen, men på ett sätt inte. Varför jag vill det är för att jag saknar min gåsjacka, eller ahh alla saknar typ sina vinterjackor. Man burrar in sig där, fixar en kopp té och går ut i mörkret och tar en cigg med sina tjejer. Och så blir det extra trångt för att alla står och tränger sig med sina feta jackor. Men det är så vintern ska vara. Det ska vara varm choklad/té, filtar, tjocka jackor och bara massa mysstunder.
Dock är det ju långt kvar tills dess, får vi hoppas, men jag vet att jag inte är själv om att tycka såhär!


Bilder från tjejkvällen tidigare i veckan!





Dock blev det bara tre bilder på Paula, mig och Ida eftersom att det var Jen som sprang runt med kameran och lekte någon slags paparazzi så det blev inget kort på henne!


Hemma!

Vilken dag säger jag bara! Började ju som sagt dagen med att gå upp kvart över nio?! Sedan blev det kaffetime, nagellacksmålande, tårtätande och skitsnack med Daniella och Jennifer. Sedan gick Daniella hem och efter ett tag gick jag hem till Liza, och då kom även lilla Cornelia förbi som jag knappt sett röken av sen studenten! Det var skitmysigt att träffa dig igen, så du vet!
Anywho, det blev tédrickande, pajätande och skitsnack där med, haha. Fyfan jag har druckit så mycket kaffe, eller koffein rättare sagt så jag var helt speedad av skiten ett bra tag kändes det som, och så har jag ätit så mycket onyttigt idag så jag blev som ett jävla barn som fått en sockerkick också.
Konstigt nog så är jag fortfarande inte trött. Dock borde jag vara det, så jag ska väl tacka för mig snart och försöka sova. Måste som sagt vända tillbaka på dygnet! Ska ju jobba på lördag igen så jag orkar inte ligga vaken fett länge som förra fredagen, sova 2 timmar sen upp, sen jobba och sen komma hem halv sju på kvällen igen. Fyfan!
Det blir som sagt en till lugn helg, skönt ändå. Och det är så skönt att jag jobbar på lördagen så jag slipper den hysteriska jävla håbo festdagshelvetet, åh så jävla mobbat. Varför firar man håbo för? Det är fan en gåta som aldrig kommer bli besvarad.

SHO!

Graffiti Nails Krackelerat

Jag före



Daniella före



Jennifer före




Kaffe kaffe kaffe

Har druckit kaffe hela dagen känns det som. Och nu ska jag dricka ännu mer kaffe snart! Ska möta upp Jennifer och Daniella för att sedan gå hit och dricka kaffe, haha. Senare ska jag även träffa Liza när hon slutat jobbet så ska vi nog bege oss till harryhouses.. (hennes hus HIHI)

Bad Daniella hitta lite gamla bilder på oss när vi hade avskedsmiddag för Jennifer när hon skulle åka till USA ett år. FYFAN VAD SMÅ VI VAR DÄR HAHA!


Jag och Daniella HAHA!

Någon, jag, Prillski, Daniella, Paula och Liza!


Uppe skapligt!

Jag vet helt ärligt inte vad jag gör uppe nu, men jag måste erkänna att det är förjävligt skönt och vara uppe innan tio. Vaknade typ kvart över nio och bestämde mig för att TVINGA mig upp. Dock hjälpte mitt myggbett på foten mig lite på traven, för fyyyy i helvete vad det kliade imorse, åh.
Nu har jag bryggat java och ska typ ta mig en bit kladdkaka HEHE, för lite efterrätt på frukosten. Funderar på att dra igång någon film, men jag känner på mig att jag kommer decka så långsamt. 
Undrar om jag inte ska dra igång.. toy story, hehe.. jo det ska jag fan göra!

"MITT SKEPP! Tusan! Det tar veckor och reparera!"
8 DAGAR KVAR NU, SANDRA.. 8 FUCKING DAGAR!

Spöregn!

Jag kom hem för en stund sen, jag rent utav SPRANG hem från Annie i spöregnet. Jag och Sandra gick dit efter vi varit här och spenderat kvällen framför filmen "i love you philip morris" som jag inte hade sett än, och bakeri av kladdkaka, som för övrigt blev god, svullade som ett odjur fan haha. Det är det man ska göra. Hur som helst så var kvällen mycket trevlig, eftersom att jag och Sandra knappts setts under hela sommaren så har vi så mycket att prata om hela tiden så man blir helt anfådd för man inte hinner säga allt haha. Men nu måste vi börja skärpa oss och börja ses oftare! :)

Anywho, ska försöka sova nu, shooooo!


Kladdkaka

Snart ska jag springa och möta lilla Sandra i centrum, vi ska hem till mig och baka kladdkaka och kolla på film, woho! Har förövrigt inte gjort så mycket idag, dragit en dusch typ.. suttit här och ätit mat haha.
Det är inte så mycket som händer om vardagarna längre, och jag saknar skolan faktiskt. Tro't eller ej, eller aa jag saknar ju inte lektionerna men jag saknar att ha folk runt omkring mig på dagarna, sitta i cafét och snacka skit, vara övertrött på lektionerna med Liza, u name it. I miss it!

Anywho, nu får jag nog snart ett sms av Sandra som säger åt mig att börja gå!
SHO!


Gammal bild på Sandra när vi var hos min farmor i falun!


(!)

En äkta vän ställer upp i alla lägen. Oavsett vilket beslut du tar, det kan vara det dummaste eller det bästa beslutet så ska din äkta vän alltid vara glad för då vet den att du själv mår bra, annars hade du väl aldrig tagit det beslutet, eller?

Jag har tur, för jag har skaffat dom bästa vännerna jag någonsin kunnat önska mig.

Tjejkväll!

Städade som sagt hela lägenheten kliniskt innan tjejerna kom. Eller aa, tjejerna och Marce haha. Dock skulle han hem till sin fru efter en stund men en kopp té hann han med iaf! Sedan blev det lite family guy tittande och sedan kom lilla Ida förbi också. Sedan var jag tvungen att gå och handla lite cancerframkallande på ica och då fick dom sig idén av att köpa grönsaker och dipp, plus lite onyttiga ostpopcorn och cola haha. Men det var nice. Vi låg och kollade på den underbara filmen "Uptown girls". Den är ju så djävulskt bra varenda gång, kommer aldrig tröttna på den filmen. Sedan blev det en massa skitsnack fram till tio över tolv då alla tjejerna lämnade mig i sticket!

Men vi kom fram till något bra iaf, jag, paula och jennifer har planerat en london-trip i september, förmodligen lördagen den 25e, WOHO! Bara några telefonsamtal för bäst boende osv så är allting klart sen. Det är ju så sjukt billigt att åka dit så varför inte?
Anywho, nu ska jag och emil-skjortan göra oss lite té och fortsätta spana vidare på cyberspace.

Adioz!


Jag och the midgets ♥


Tisdag

Iklädd i min emil-tröja sitter jag och kollar på vänner, pratar med nickis på msn och dricker té. Har dock precis avslutat ett halvtimmes samtal med min farmor. Funderar på att åka dit i september och bara relax ett par dagar.
Tror att tjejerna ska komma och våldgästa mig om en stund, det smsas om det iaf haha. Får väl la se hur det blir!
Har inte gjort så mycket under dagen, vaknade, käkade frulle, kolla desperate housewives och har segat med datorn sen dess. Same old vardag, men jag klagar inte. FÖR VISSA BÖRJAR JU SKOLAN IMORGON HAHA! IN YOUR FACE!

Anywho, nu ska jag städa lite och fixa!
PUSS

HAHAHAHA

I ♥ FAMILY GUY


Case 39

Det blev en visit till woody idag istället! Det blev vaniljté och film. Denna gång såg vi "Case 39", och jag måste faktiskt erkänna att den var jävligt tung! Ni som inte har sett den, SE DEN! Sedan kom Max ut och joinade oss på våran andra kopp té följt av lite skitsnack! Sedan bestämde jag mig för att Liza skulle få sova för att orka upp till sitt jobb imorgon, så jag lånade en family guy säsong (4an) och knallade hemåt!
Tänkte smälla på lite té nu och dra igång första skivan (av 3) och få mig lite skratt. God i love family guy.

Imorgon ska jag eventuellt luncha med Cathi, träffa Ida och sedan terra Liza (för tredje dagen irad, haha!)


Denna bild är en klassiker på oss, isn't that right lillemor?


VARMT

Så, nu har Ida varit här på lite gossip och té under sin lunch, och nu väntar jag på att Loppan ska komma förbi en liten stund innan hon blir upphämtad av sin mamma.
Sitter fortfarande och degar i min sk "nattskjorta", jag kallar den Emil-i-lönneberga-skjorta för den ser exakt ut som en sån typ haha.
Får se om Ida kommer senare, annars blir det tétime @ woodys ikväll. (woody är Lizas hus haha!)

That's all... *djävulen bär prada*

God morgon!

Eller aah, god morgon och god morgon, klockan är ju snart 1 men jag vaknade runt tolv och börjar inte blogga när jag är nyvaken. Vaknade iof runt tio också och kände mig pigg, men så fort jag la mig i rätt position så decka jag dirr igen, haha.
Funderar på att gå upp och göra mig lite frukost snart, Ida kommer förbi på sin lunch istället för att komma efter jobbet, hon skulle tydligen hämta lite saker ute hos sin mami som hon glömt kvar. MEN VAD SKA JAG GÖRA DÅ? Ska försöka och tvinga tillbaka henne hit sedan!

Nåväl, nu ska jag gå upp och göra lite frukost.
Helvete vad varmt det ser ut att vara ute också, det blir skitvarmt i mitt rum när det är ASvarmt ute.

Trött

Söndagen spenderades alltså hos Liza med henne och Max. Vi skulle egentligen kollat en skräckis men pga av att min tv-sladd (som kopplas in till dator) inte passade Lizas tv så fick vi kolla på en dvd istället, och det blev "Valentine's day" haha. Typ i mitten av filmen börja jag halvslumra till lite, sedan fick jag världens ryck och vakna till, haha. Varför somnar folk ALLTID hos Liza när det är film time? Hajar inte riktigt.
Anywho, sedan blev det lite té, skitsnack och family guy, och såklart blev jag lite trött efter ett tag så gled hem runt halv ett typ. Kom hem, satte på té vatten, slängde på mig min "nya" sovskjorta (ni vet en sån där som alla tjejer sover i i amerikanska filmer, haha?), gudomlig måste jag säga att den är och drog igång fläkten, tack brorsan för skjortan haha! Så nu ligger jag här och kollar på hemsökta hus och typ halvsover lite, funderar på att tänka på refrängen lite.

Imorgon ska jag nog städa rummet lite och sedan ska jag träffa Ida som sagt, det ska bli mys. Har saknat den lilla rackaren något ordentligt!


Min lilla tjej och jag på den stora dagen.
(Innan klänningarna, sminket, håret och mössorna inte var förstörda!)


Söndag

Jag ska spendera denna söndag med Liza och en skräckrulle. Kommer sitta fint det. HIHI! Vad händer i veckan då? Har inget planerat utom att träffa bästaste Ida imorgon efter hon slutat jobbet. Planer? Holla!


Tror detta foto togs på mig och Liza typ i ettan/tvåan? ♥


Vill fan haffa


Det nya nagellacket från IsaDora, när man målar på det så tar det 30 sekunder innan det blir mönster.
Jag är inte den som använder nagellack, men det här var bara för tungt!


Snart


Nya COD kommer snart, race? SJÄLVFALLET!


Ja jag vet!

Att jag har varit sämst på uppdatering, men jag har inte orkat skriva. Har helt enkelt haft annat för mig, så det så!
Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska bli lite torrare så jag kan föna det, med tanke på att somliga måste åka och jobba snart, är inte så taggad med tanke på min sömn inatt. Somnade typ 5, vaknade 6, somnade om och vaknade 8:15, jaaaaaaa vilken sömn! Så jag kommer typ tillbringa min lördag till att.. sova? Eller iaf inte göra någonting!

Igår så spenderade jag fredagskvällen med Sandra! Det blev lite snacks och Sex and the city marathon. Dock kör vi på desperate housewives nästa gång med tanke på att man typ har sett alla satc avsnitt redan, haha. Anywho, det var trevligt as hell, och måste göras om. Dock kommer vi ju snart gå på bio och se Toy Story 3, YES! Men iaf, att träffas oftare är något vi borde göra, Sandra!

Men men, ska väl ta mig något att äta och dricka upp mitt té nu.
Hörs senare eller imorgon!
Peaz

Jobb!

Igår somna jag fan tidigt, SKITSKÖNT! Så nu är jag pigg och glad. Har precis ätit frukost och nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe innan jag ska gå till tåget!
Vet inte vad som händer när jag kommer hem men jag lär väl antagligen decka stenhårt!

Imorgon ska jag även träffa Sandra, vi ska ha SATC maraton och chilla, WOHO!
Har inte så mycket att skriva, skriver när jag kommer hem sedan!
Ciao!


Bror och cocoboo


Jag kan ju börja med att säga.. FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT! Jag kommer decka tidigt ikväll, och fan vad skönt det ska bli. Utvilad imorgon, och en sak till, imorgon ska jag även jobba från 12-20, WOHO! Det innebär att jag kommer vara helt slut imorgon kväll med, äntligen min dygnsrytm is back!
Idag har jag först varit hemma och softat, sen åkte jag till Nickis med lilla Coco medans mami jobbade, sen när hon var klar så hämtade hon upp mig där. Vi lagade lite mat och drack té, mycket trevligt!
När jag sedan kom hem gick jag upp till centrum och köpte cigg och sedan gjorde jag té till mig och mor och vi gjorde mackor och nu ska jag snart tvätta bort facet och typ försöka hitta något på tv.
Dock får jag inte decka än för då kommer jag typ vakna runt tolv igen och va pigg. Men senast 22 tänkte jag iaf!
Kanske inte blir mer uppdatering, annars får ni en imorgon bitti eller efter jobbet imorgon!

SHO!


Nickis, Linus och jag en gång när vi skulle till Pluto!


Fingerpaint




Onsdag

Idag är jag fan uppe med tuppen. Somnade typ 5-6 och steg upp klockan 9:15 pga att jag blev väckt av luren. Dock innan det så vaknade jag av att min kissekott stod och jama och ville ut ur rummet så för att få tyst på henne så var jag tvungen att gå upp och öppna dörren.
Nu har jag tryckt i mig lite frukost och en kopp kaffe, ska snart hoppa in i duschen tänkte jag så jag piggnar till lite.
Lite senare ska jag åka till Nickis för lite témys, ska försöka få med Coco också så hon får hälsa på min lilla terrorist någon gång!

Anywho, ska nog ta min andra kopp té och ta min morgoncigg i S O L E N för en gångs skull!


Min lilla skrutt, liten ♥


Hahaha wtf

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7598330.ab

!

Jag kommer aldrig förlåta dig för det du gjorde. Du tvingade mig att lämna dig för din egen hälsas skull. Varför var den där skiten så jävla mycket viktigare än mig? Jag är en människa, som har känslor. Skiten som du sysslade med hade inga känslor, gav dig "kärlek" på fel sätt och inte på samma sätt som jag gav dig och gjorde inte allt för dig som jag gjorde utan drog ner dig ännu mer.
Jag hatar dig för att DU själv valde att välja skiten före mig. Jag hatar dig för att du inte såg mig på det sättet som alla andra gjorde. Jag var den som byggde vårat liv. Varför var jag tvungen att göra allt själv?


Aldrig mer kommer jag binda mig, aldrig aldrig aldrig mer.
Jag hatar att jag någonsin älskat någon som älskade droger mer än mig.

Kväll

Var ju som sagt hemma hos Daniella med Ida och hade kaffemys. Gick med lillan hem en bit, idag igen, sen när jag kom hem blev det sex and the city och nu lite datortid.
Dock orkar jag inte skriva mer idag, har annat att tänka på.
God natt.

Elly!

Nu så, nu har jag ätit och satt på diskmaskinen. Ska snart hoppa in i duschen och äntligen få använda nytvättade kläder som luktar himmelskt. Sedan ska jag upp och möta Ida i centrum för att sedan traska hem till Daniella för lite kaffe & gossip time.
Men nu ska jag vika lite mer tvätt och lägga fint i garderoben, HIHI!


Jag saknar Gullfia!


Tvättis

Jahaja, äntligen har kom jag upp i tid! Hade skrivit en lapp till min mor om hon kunde väcka mig klockan 11, och samt kolla om det fanns någon tvätt-tid idag. Och det fanns det, men tidigare än vad jag hade väntat, så typ tjugo över tio rusar mams in i mitt rum och säger att jag har tid om tio min typ.
Flög upp ur sängen och kämpade ut med två BLYTUNGA ikeapåsar med tvätt, ett jävla berg må ja säga, fyfan. Och jag är inte ens klar än! Blir galen. Dock är det sista rundan snart, puuh.

Idag vettefan vad som sker än, får helt enkelt se vad dagen bjuder på.
SHO!

Sådär ja!

Måndagen är avklarad som sagt. Har spenderat dagen med Ida, mötte henne efter hennes jobb, handlade mat till mig och lillebror sen traskade vi hem till mig. Det blev tédrickande och skitsnack, sånt som vi tjejer lever för.
Sedan följde med lillan hem en bit och sedan när jag kom hem så la jag mig med laptopen i sängen, as ususal!
Nu är sex and the city slut tyvärr, ska typ försöka sova i skaplig tid idag, måste ju fan vända tillbaka på dygnet någon gång, blir tokig.


Nästa år, så ska jag bannemig vara där från början till slut och inte bara en dag!


Just nu:

Skall jag göra mig min andra kopp té och göra mig en macka med köttbullar på som jag kan ha till dubbelavsnittet av sex and the city, WOOP WOOP.

Skriver sen!

Måntak

Sådär ja, inte fan vaknade jag tidigt idag inte. Fattar inte varför jag inte bara går upp när min väckarklocka ringer, jag stänger av helt när jag sover, det märks. Anywho, när jag vaknade (typ runt halv två, kvart i två) så började jag städa mitt rum direkt, damsög och fixade så nu är det äntligen färdigt. Nu ska jag bara orka ta mig ut till tvättastugan för att se om det finns någon tid idag.
Ska väl hoppa in i duschen snart sen vänta på att min lilla frodo ska titta förbi på lite téparty. Det kommer bli mys!

Bye!


Söndag

Slitet, må ja säga. Vaknade runt 8 imorse hos kusinen och gick och kollade vart alla sov. Lite kul faktiskt. Gjorde en burgare typ nio imorse sen somna jag runt 11 igen och vaknade typ kvart i tre, alla var döda om odjur haha.
Åkte hem så jag var hemma till 17, då mötte lillebror mig med en lista med lite småsaker som jag skulle handla hem. Bl.a så blev det pizza till middag för mig och lillebror, det var riktigt nice. Sedan kollade jag på family guy och efter det så gick jag och mötte Liza. Vi gick en runda på ica, sedan hem till henne och efter inte så lång stund kom lilla Max hem som ville kolla på film. Så jag och Max traskade till centrum för att hyra "The Collector", sjuk film men faktiskt helt ok! Efter det kom även Annie förbi och det blev en massa skitsnack och sedan traskade jag och Annie därifrån runt kvart i tre.
Nu ligger jag i sängen och typ försöker sova. Hatar det här.

Kom ihåg lista till imorgon: STÄDA och TVÄTTA!

Lördag då!

Sådär ja, nu har jag duschat och fixat, äntligen känner man sig som en människa igen! Dagens plan är att åka till kusinen i väsby för att softa. Hennes vänner kommer tydligen också vara där, så det blir kul!
Nu har jag även fört in båda favoritmixarna i ipoden så denna resa kommer ju flyga fram, måste nämligen byta i karlberg så det suger ju något så grovt.. mycket schystare när man kan ta bussen direkt från kallhäll, men icke sa nicke, på helger ska folk inte få njuta! DÖ SL!
Anywho, nu ska jag väl bara borsta tänderna och sedan är det dags att fara!


Förra resan dit med loppan, haha.


Japp, det blev URF som sagt!

Vi var där runt typ 6 eller något, satte oss i campingen och chillade. Drack endast någon öl, blev inte mycket där inte. Men jag hade kul ändå! Det blev mycket skratt och kvällen var på topp. Sedan blev det dnb/dubstep golv inne på området, och lite snyggt så fixade Marek och Nickis in mig där, för jag hade ju inget festivalband! Anywho, det var röj sedan frågade Bex vart jag var, då sprang jag genast tillbaka till camp där Marce låg och sov i hennes knä, folk var trötta och det var dags för oss att åka hem. Var väl hemma runt tre snåret någon gång tror jag.

Idag vaknade jag runt 2, var helt död. Satte på tvn där Madicken precis hade börjat, haha. Gjorde mig två mackor och en kopp té och lade mig sedan och kollade färdigt på filmen.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan tror jag nog att lille Ida kommer förbi en sväng!
Ciao!


ÄNTLIGEN

NU HAR JAG BOKAT BILJETTER TILL MIG OCH SANDRA TILL TOY STORY 3 PREMIÄREN!
KLOCKAN 18, PÅ SERGEL DEN 27!



Fan!

Helvete, jag ville ju inte vakna sent idag, knas! Vaknade av det ringde sedan när jag la på så var klockan halv 2, fuck. Anyway, nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på att dra mig en morgoncigg.
Senare så ska jag och Becca förmodligen åka förbi URF's camping och hälsa på våra kära vänner som är där, ska bli kul och se vilket tillstånd dom är i, haha.

Men men, nu ska jag duscha och fixa till lite. Sen åker vi nog!
Cya there!


Barnvakt? URF?

Sådär ja, kom hem för någon timme sen från Ida. Det var mycket trevligt och efterlängtat! Det blev tacos och tårta, mumma! Och en jävla massa skitsnack/gossip, det vi tjejer älskar mest dvs!
Imorgon kanske jag ska sitta barnvakt med Jennifer åt hennes lillebror eller så ska jag åka med Becca förbi URF en sväng på dagen, fast bara till campingen och hälsa på alla vi känner där! Får se, fortfarande oplanerat!
Annars sitter jag bara och lyssnar på en av Skream's nya mixar som är så brutal så jag dör och dricker té. Känner mig förövrigt lite tjött också, så kanske klappar igen laptopen lite tidigare idag så jag får sova med mitt underbara täcke igen, nom nom nom.

Sho så länge!

Fint väder?

Vafan hände med vädret? Nu är det ju helt plötsligt solsken och varmt ute! Fast jag klagar inte för då kan jag slänga mig ett par shorts för en gångs skull.
Stod i duschen en halvtimme, fyfan vad skönt det var. Och SMART som jag var så hade jag badrumsdörren öppen så jag kunde höra den underbara malmö mixen eftersom att jag kopplat in datorn till stereon. Nice.
Snart ska jag börja föna håret och bestämma en mysig outfit för ikväll. Jag är helt lyrisk för jag längtar efter all gossip och tjejsnack, fast det är ju typ samma sak!

Nu ska jag smörja in mig med lite victorias secret och börja föna håret!
TOODLES!

Om jag vore jorden, och du vore solen
och jag var din enda planeeeet ♥


Nostalgi!


Tes La Rok - Up in the VIP


Sjukt utvilad!

Vaknade för ca en halvtimme sen, första gången på hela sommaren som jag somnade halv två igår. Fyfan vad skönt det var. Strax innan jag somnade så beslutade jag mig för att peta ner mitt täcke som legat i garderoben hela sommaren pga värmen, åh jag har sovit som en jävla gud inatt.
Nu ska jag strax göra mig två mackor med min älskade bacon-ost och göra min andra kopp té, var typ det första jag gjorde att slänga på tévatten. Sedan ska jag nog slänga mig i duschen och vänta på att klockan ska bli 18:00 så vi äntligen kan åka ut till Ida och äta middag, ska bli underbart.

Mot köket!



Shoho!

Har ju knappt uppdaterat på hela dagen, shame on me! Skrev ju imorse men har ju inte skrivit vad jag har gjort resten utav dagen. Dagen började med att hålla Ida sällskap på sin lunch så hon slapp vara själv. Fick en chailatte för besväret, HÖH! Nej, men det var ytterst trevligt. Efter ett tag slank Jennifer in också som hade varit på ett ärende. När Ida's lunch sedan var slut så tog jag och Jennifer oss en tripp på ica och köpte med oss rostbiff och potatissallad hem för att slänga oss framför Sex and the city 2 som jag hade tankat! ÄNTLIGEN fick jag se den! Och den var ju såklart skitbra, tyckte jag iaf! Jennifer hade redan sett den på bio, men hon kunde glatt se om den igen. Sedan runt fem tiden så kom Ida förbi på en té och sedan skulle dom börja röra sig mot sina sysslor!
När mami sedan kom hem så ställde jag mig och gjorde mat till oss båda som vi sedan satt och käkade i varsin soffa med cops på tvn. Sen bestämde jag mig för att slänga på simpsons/family guy och rita lite, sitter ju alltid och ritar massa tattoos hela tiden, ska försöka göra något riktigt tungt som jag sedan ska tatuera själv.
Snart ska jag börja röra mig mot Liza för att ta en till iskaffe och kedjeröka, samma som igår, hihi.

Och imorgon blir det middag med världens bästa tjejer ute hos Ida, woho!
Nu ska jag dra!

Uppe med tuppen!

Yey, eftersom att jag skulle sova själv igår första gången på typ.. jag vet inte HUR länge seriöst, och alldeles själv i lägenheten så var det svårt att somna. Låg och kollade på när Per Moberg jagade på tv4 sport, power puff pinglorna på cartoon, sen "ska du säga" på trean, och det var typ där någonstans jag somnade, runt halv sju.
Mr ey ringde och väckte mig så nu är jag uppe med tuppen, hoppas på att få somna relativt tidigt ikväll.
Jahopp, det första jag gjorde när jag vakna? Startade datorn, drog på té vatten, drog på malmö mixen, IGEN (har lyssnat typ fem gånger nu och den är 67 min lång), dock är den så jävla skön så jag kan inte undvika, sen är det skönt att lyssna på mixar för då slipper man ha beslutsångest över vad man ska lyssna på.

Men men, nu ska jag ta min morgoncigg!
P e a z


När man fyller tjugo så brukar man oftast få något extra speciellt... 8 maj, 2011.. kom ihåg.. (A)


Random

Inne på min andra kopp té. Har suttit och kollat igenom hela mitt bloggarkiv, inklusive Lizas typ. Och jag har kommit på mig själv att verkligen älska minnena. Gröna dalen skolan, gymnasietiderna, filmkvällarna, tékvällarna, krökkvällarna, finkan, valparna, alltså ALLT. Jag blir helt galen av att det inte är som förut. För jag saknar verkligen när ALLA tjejerna umgicks. Jag blev helt glad när jag läste vissa inlägg som Liza hade skrivit om alla tjejer, samt när jag skrev också. Vart har vi tagit vägen tjejer? Ärligt.

Vi SKA styra något ALLIHOP snart, ok?
Annars kommer jag slita av er skallen allihop, puss!


Skriver en lista, dricker té och fortf. malmö mixen!

Om dig
Namn: Lina
Smeknamn: Ironiskt nog, Lina med kniven (taget från facebook)
Piercingar: Två i naveln, över och under!

Tatueringar: Två, en längst ryggraden och en på vaden
Längd: Typ 1.70
Skostorlek: 39 typ
Hårfärg: Brunt med utväxt, skall fixas
Önskar du att du bodde någon annanstans: London eller solna
Tycker andra att du är attraktiv: Hur ska jag veta det?
Vilket shampoo använder du: Helst Syoss, men just nu: Fructis!
Din största fobi? Fisk/skaldjur

Din första:
Operation: 1½ år sen
Första piercingen: Övernaveln typ 06 tror jag
Första priset: Haha jadu, räknas diplom?
Första husdjuret: Som jag minns, en schäfer sedan en Bullterrier
Första kärleken: Höll i fyra år

Just nu:
Äter du: Ingenting, men tänkte sno Jen's chokladpudding i kylen HIHI
Dricker du: Gjorde mig precis en stor jävla kopp vaniljté
Ska du: Fortsätta lyssna på dubstep och försöka roa mig
Lyssnar du på: Malmö mixen
Tittar du på: Skärmen?!
Har på du på dig: Adidasbyxor och linne

Din framtid:
Barn: Efter att ha sett unga mödrar, NEJ TACK!
Giftemål: Endast i las vegas, annars blir det inget
Karriär: Satsar på att bli gud typ
Läppar eller ögon: Både och
Kramar eller kyssar: Svårt att välja
Kortare eller längre: Längre!
Snygg mage eller snygga armar: Både och

Har du någonsin
Kysst en främling: Hmm
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Nej haha, har aldrigt behövt

Krossat någons hjärta: Tyvärr
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Yes
Gråtit när någon dött: Inte varit med om någon nära än och hoppas det förblir så!

Tror du på:
Gud:
MEN NEJ FORTFARANDE
Mirakel: Visar det sig - kör
Aliens: Klart jag gör, dom brukar komma över på en fika varannan onsdag
Magi: Nej
Himlen: Eeh...
Kyssas på första träffen: Någon gång måste det väl ske
Änglar: Nej

Senaste:
Film du hyrde: Det var fan några år sen tror jag
Film du köpte: Samma som ovan, tacka gud för piratebay
Låten du lyssnade på: Malmö mixen, ett jävla tjat
Låten du hade på hjärnan: Katy on a mission
Personen du ringde: Cathrine, i lördags haha
Tv program du tittade på: Family guy typ
Personen du tänkte på: Liza, för jag hittade denna lista på hennes blogg

För eller emot:
Långdistansförhållanden: Emot, fett drygt
Utnyttja någon: Vi har väl alla utnyttjat någon, eller?
Droger: Emot
Sex före äktenskap: För haha?
Köra onykter: Emot haha
Förhållanden: För såklart

Favorit
Mat: Köttbullar, potatismos och gräddsås
Låt: Just nu: Katy B - Katy on a mission (Benga remix)
Sysselsättning: Finns massor
Dryck: Öl, äppeljuice, fanta och té
Film: TOY STORY!

Har du nånsin:
Gråtit över en pojke: Japp!
Ljugit för någon: Japp!
Blivit arresterad: Japp!
Varit i slagsmål: Japp!

Antal...
Gånger du varit kär: EN gång
Gånger ditt hjärta brustit: Några gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej
Personer från grundskolan du har kontakt med: Alla tjejer, ni vet vilka ni är!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Hmm, räknas bålsta bladet? HAHA
Ärr du har på kroppen: Haha, jadu svår fråga

Senaste:
Bok du läste: Snabba cash
Personen du fick mail av: Någon reklamskit
Personen du fick sms av: Nickis
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var fan ett tag sen!
saken du köpte: Lite småskit idag på ica, dock nöjdast över Bacon osten, hehe.


Övrigt:
Vad har du gjort idag
: Städat, softat med Ida och Jennifer och sedan några kvällscigg med Liza
Var det kul: Absolut
Hur tidigt stiger du upp: Blir inga tidiga tider nu för tiden
Gillar du att slåss: Det är väl kul
Vad ska du göra ikväll: Softa här sen sova?
Är du seriös: 90% oseriös
Var har du ont: Ingenstans för övrigt
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Klart jag kan
Favorit serie: SATC, Weeds, DH och Family guy
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Javisst
Är du glad nu: Jag är inte ledsen iaf!
Var du glad igår: Ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Hmm.. nej?
Stockholm: Love it
Göteborg : Underbart
Kan du sjunga: I duschen kan alla sjunga
Mer värt än guld: FAMILJEN! Mina beloved true friends
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
En tand jag vill lossna: Min visdomstand som snart kommer växa ut
Ska inte bli skoj: Vet ej
Sparar till: Haha man måste ha cash för att spara
Pålägg som gäller: BACONOST FÖRHELVETE, och ost
Dagens dryck:


Malmö mixen

Sådär ja, klockan är snart två, och jag känner mig faktiskt trött. YES! Kommer ändå bli pigg snart och ha ångest för nu har jag kollat igenom allt jag kikar på när jag sitter här, då finns det liksom i n g e t att göra.
Sitter för övrigt och lyssnar igenom malmö mixen med L-wiz, och självklart låter det bra, klagar aldrig på L-wiz, allt låter lika bra varje gång.
Anywho, idag har ju som sagt softat med Ida och Jennifer igen, trevlans ofc. Sedan när dom skulle gå (runt 22:45) så gick jag med dom en bit för att sedan träffa Liza som jag inte träffat sen vi typ tog studenten. Visserligen har vi morsat, men inte uppdaterat varandra. Där satt vi, på hennes trapp i duggregnet, kedjerökte och drack is-kaffe, lovely! Sedan runt halv 1 började jag rulla hemmåt med min nya underbara musik i mina öron. Jag älskar när min ipod är nyladdad med feta tunes och har fullt batteri. Utan ipod hade jag dött, allvarligt.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som sker än. Ska iaf göra Ida sällskap på sin lunch med Jennifer runt två tiden, sen har jag inga planer än så länge.

Nu kom den, we own the sky.


Balen i nian, länge sen.


Yo!

Nu har jag varit social med mr ey ett tag, och nu kommer istället Ida och kanske Jennifer. Jag tänkte styra lite pasta carbonara, så sjukt hungrig och blev grymt sugen på det, YUMMIE!
Det blir förmodligen té time och skitsnack, men jag älskaré.

Vet ej vad som sker senare, blir nog bara chill framför datorn. Kanske ska tanka en rulle och softa!
Gud vad fantasilös jag är märker jag, men det bjuder jag på idag, iaf just nu.

SHO!

YO KIWI!

Nu är allt klart, igen. Vaknade runt tjugo över tolv av att brorsan sa "du ska gå upp nu, jag drar hej då" typ. Lika bra att stiga upp, somnade ju runt sju så hoppas på att kunna somna tidigt ikväll.
Har städat och fixat under morgonens gång, ätit noodles och nu ska jag hoppa in i duschen. Vet ej vad som sker idag, förutom att självaste mr ey kommer och säger hej en stund, sen ska jag nog träffa Ida och Jennifer, eller iaf Ida!
Well, tänkte hoppa in i duschen nu!
Peyz


Detta var en bra kväll, låt oss köra en favorit i repris tjejer!


HAHAHAHAHA JAG GÅR LOSS

http://i45.tinypic.com/59zxjd.jpg

Killen är seriös, det är det som är det värsta!

I love you, and only you Dubstep.

Idag VAR det måndag. Nu är klockan snart halv 5 och jag har fortfarande inte somnat. Dock ska jag ställa klockan så jag verkligen kommer upp imorgon, annars skjuter jag mig själv. Hade tänkt städa hela lägenheten klinisk så jag slipper göra det någon annan dag!
Vad har lilla jag gjort idag då? Jag var med mina älskade girls, det blev en tripp hem till Jennifer, där blev det té och massa skvallersnack, HIHI. Sedan lagade jag mat åt oss, vilket bestod av strips och hamburgare och en himla massa såser, supergott. Sedan var jag tvungen att gå runt 23 tiden för att möta loppan, vi kom hem, såg ett halvt avsnitt av SATC sen deckade hon typ. Då förflyttade jag och datorn mig till köket för att jag hade lust att lyssna på lite music, och det går ju inte när hon sover bredvid. Så nu har jag suttit här i tre timmar, lyssnat dubstep och druckit fanta, och jag njuter.
Kommer nog sitta här en liten stund till, för jag känner då inte att mina ögon börjar svida än!



Jag, Mensah och Anie (Bild tagen från www.girlandrobot.se)


I need air


Rätt

Omnis homo mendax.

RSS 2.0