TRÖTT

Jag är trött som ett as. Skolan var verkligen pain in the ass idag, och jag har sååååå mycket att fixa nu den här veckan. Så om ni undrar varför jag inte hör av mig så kan det vara så att jag har hängt mig själv eller svimmat ett par dagar.
Det har hänt massa saker nu, orkar inte skriva allt men jag kan iaf säga att jag är glad. Oavsett om skolan är åt helvete, så är jag glad.

Senare kommer lite tévänner över och snackar lite skit och dricker té som sagt.
Är helt slut på ord, nu ska jag ta min kaffekopp, luren och snacka lite shit med kussen!
PUSS

Gullfia



Gullfia med sin andra kull. Nu är det inte långt kvar innan den tredje kommer.
Kom hem och föd barn meré nu på en gång, sockistjejen.


Sliten och klockan slår strax 04:00..

Var ju som sagt på Benga igår med en massa människor. Ni som inte var där missade något. Anywho, somnade runt.. sju halv 8 tiden kanske och vaknade runt 12 och kände mig spyfärdig, och då befann jag mig i solna också, så det var lite ångest och veta att man måste ta sig hem hela vägen när man kände så. Ialla fall, somnade typ om och vaknade runt halv två tror jag klockan var. Sen tog jag tåget mot Rotebro för min käre mor hämtade mig där, mycket skönare att åka bil än tåg när man är bakis som ett arsle.
Kom hem, slängde mig i sängen och efter en stund kom Ida förbi och lyssnade på mitt gnällande om hur ont i kroppen och hur seg jag var osv. Efter det lagade jag mat och sen vips somnade jag och vaknade runt halv ett typ. Lagomt bra till filmen "Stulna år". Det är nog en av de bästa filmerna som gjorts, jag vet fan inte varför jag tycker den är så bra. Det har nog något med mina mentalsjukhus-fetisher att göra, HAHA!
Nu har jag precis ätit nudlar, tänkte ta en cigg och sedan se "Flickan som lekte med elden" som fanns att tanka tydligen, gissa om jag blev glad.


Nu gick vi äntligen skilda vägar utan problem. Så enkelt var det. Du är inte värd min tid längre, barnunge.


"Stulna år" Ni som inte har sett den, se den.


STUDENTOUTFIT eller iaf ett önskemål på det!






Önskelista 2lax9 (mami titta noga!)




WIHO

Min tisdag går ut på att kedjeröka och förhoppningsvis prata med Nickis hela kvällen.
Sen får man ju inte glömma Andra Avenyn iof, och paradise hotel, HIHI!

Jag tycker om min lillebror, han kom hem med 8 chips påsar, sourcream n onion. Dvs att jag kommer äta chips from. nu tills jag somnar, HEHE!

PUZZ & KRAAAAAAAAAAAAAM *lilla al-fadji*

Nostalgi, we all love it


Monday, almost thursday.

Ja, jag har inte gjort så mycket annat än att suttit här och lodat. Utube har varit min kompis idag känner jag, haha. Suttit och kollat lite sune, cartoon osv.
Har iaf städat mitt rum, äntligen. Och min käre mor har tvättat mina kläder, kan inte bli bättre. Hon är mycket bättre på det än jag, hon viker finare och så, därför blir jag nöjdare när hon gör det.
Ska väl sätta igång med lite käk nu sen kommer lilla Nelia ner på lite té och skitsnack!
Har inte träffat henne på ett tag nu så det ska bli kul och uppdatera varandra litegrann.
Och senare ska jag nog gå över till Annie eller hon komma hit för att kolla på Gladiator som börjar klockan 21:00 på nian, god i love that movie.

Anywho, dax att leka hemmafru till mig själv och göra mig lite food!
peyz

Alltså..

Jag blir seriöst lack på vafan hon har gjort med sitt utseende.. detta är alltså KAT VON D, i nuläget?!


HAHA var tvungen


Länge sen sist!

Har inte uppdaterat sen... i onsdags, shit och idag är det måndag. Bad lajn, bad bad bad! Iaf, vaknade runt nio av ett morgonsamtal av Nickis som var påväg hem från sitt morgonmöte typ och sedan skulle åka och jobba. Fick typ panik av att jag var så jävla trött. I don't get it! Visserligen somnade jag jävligt sent igår, förstår inte ens hur jag kunde somna med tanke på att jag vaknade 15:40 igår. Ruligt.

Gårdagen var seg, mucho seg. Kom hem runt sju, duschade, satt här och uppdaterade mig själv och sen runt halv nio gick jag över till Annie, där Liza även befann sig. Mycket trevligt må ja säga. Länge sen vi tre spenderade lite tid med varandra. Gick hem runt 1 typ (ja, även fast man planerar att gå hem så stannar man ändå typ två timmar till) haha, det brukar oftast bli så, iaf alltid hemma hos Annie!
Idag blev det ingen skula för mig, planerade att stanna hemma och jobba istället, eftersom att jag ändå hade fått mina uppgifter skickade på min FC.
Vet dock inte vad som händer resten utav dagen, ska nog försöka ta tag i att städa mitt rum iaf. Det behövs.

Nåväl, kanske skriver en update senare.
SHO!

Hmm.

Visst skulle det vara kul om jag drog igång mina mordtankar igen? Jag vet att ni älskade att läsa det.
Fast nu ska jag föna håret, kolla igenom provet och sen sova. Nationella imorgon, skriva i fem timmar.. JAAAA

<3

Sura vingummin och bubbelvatten med smak av päron och citronmeliss.. det gjorde min tisdag. Plus att jag förtjänar det.

See u next year


Snart är klockan halv 1

Min kväll har varit sjukt jobbig. Men jag har funderat, och det blir bäst såhär. Att ha ett förhållande är bara onödigt. Men nu ska vi se hur det går efter fyra års beroende av en annan människa i mitt liv, utan den människan. Jag har beslutat mig och jag vet, jag veeet att det går över.

Oavsett hur mycket man gråter, skriker osv så går det över. Det är det jag måste tänka på nu. Jag måste tänka på mig själv i första hand, som jag aldrig har gjort. Ta hand om mig själv. Vem vet, det är kanske för att jag har glömt bort hur det var att leva själv jag inte vill göra det, men måste verkligen göra det nu? Bara för att jag är van att alltid sova med någon, att älska någon och att vara så nära en person, så har jag glömt hur det var att leva själv, och saknar det inte för fem öre, men det är dags nu.
Ny start med ett nytt år, det måste väl ändå vara rätt bra? Jag har ju ändå rätt mycket att se fram emot. Min student, valparna osv, en hel del.

Men nu ska jag surra lite med min kusin i luren tills jag ska sova.


GE MIG 4 FUCKING JUNI NU OK

Alltså jag är så sjukt jävla taggad på studenten NU! Beställde mössan idag, den blev finfin! Samt lite annat smått och gott. Är så jävla hysterisk av väntan, jag slipper skolan, föralltid! FÖRALLTID! Jag har längtat efter det sen jag började på dagis ok.

Har ju inte berättat så mycket på sistånde. Var ju på AOD i fredags, och det var sjukt kul! Förfesten och efterfesten var hos Nickis, och Noah-D ska vi ju inte ens tala om! Dagen efter kanske inte var lika kul dock, när man låg bakis och sov till 8 typ, kändes som om jag var bakis både lördag och söndag, haha.

Denna vecka blir det plugga, plugga och åter plugga! På onsdag skall det även skrivas nationella prov i FEM fucking timmar, gissa om jag kommer dö långsamt. Bli inte oroliga om likbilen kommer till min skola, det är bara jag som inte pallade provet.

Ska lägga in lite bilder och videon från i fredags, kommer upp senare eller imorgon!

HAHAHAHAHAH

VEM VARE, VEM VARE SOM KASTA!


Ge mig.


Hmm

Fredag idag, äntligen. Skulle egentligen ha gått på våran studenfest ikväll, men cashen strejkar och känner inte för att bränna allt och gå fattig månaden ut. Sen var jag ju tvungen att införskaffa en liten present till min mor eftersom att hon fyller år imorgon. Så det blir nog en relativ lugn helg. Skulle ju vilja dra på traffic imorgon eftersom att inträdet är sjukt billigt. Om man kommer innan 23 är det även gratis inträde, men får se. Det behövs ju ändå cash för att kunna göra kvällen rolig också. Men men, måste nog ta och skaffa mig ett jobb. Men jag känner att.. jobb är ingenting för mig, inte just nu. Men efter studenten ska jag ta tag i skiten, på riktigt. Visst ett extrajobb skulle väl sitta fint, men vart finns såna egentligen. Ska man skaffa ett jobb i dagens läge så måste man ha mycket kontakter, för arbetsförmedlingen hjälper ju en typ efter år, haha.

Anywho, ska ta och avrunda här.


Jag vill veta!

Vilka är det egentligen som läser min blogg? Är det noobs? Är det mina vänner? Kanske någon terrorist? Kommentera, för Nicke Nyfiken är nyfiken!

Haha

Eftersom att min mamma inte fattade mitt alias på facebook "Lina Eugene Millqvist" så kan jag förklara för er som inte heller fattar. Anledningen till att jag döpte om mig till det var för att jag fick öroninflammation samma dag som AOD's 2 årsfirande och ville ju gå på det. Eugene är alltså en olycksfågel i barnprogrammet Hey Arnold som går på Nickelodeon, haha.

"Jaha, men kunde du inte ha döpt om dig till Lina Svampbob Millqvist istället så man fattar" - min mami.


!

Lita aldrig på någon. Och det gäller även om det handlar om den viktigaste personen du har i livet, tror man.
Att ljuga är en synd, en synd som man ska straffas för, brutalt.


Det kunde man ju fan ha fattat.

Sånna som ni ska inte få finnas, lever på andras bekostnad genom att råna folk, what the hell liksom. Det är bara en jävla tur att ni inte lyckades råna någon som var emo eller med sämst självförtroende, för sånt brukar oftast sluta illa. Äckliga människor, ser jag er skallar jag er, dödar er, återupplivar er, skjuter er och torterar er tills ni dör en gång till.

Det var också en jävla tur att dem inte stabba dig, då hade dem inte ens velat heta deras förnamn.
I love you, bro'.


RSS 2.0