God morgon ledighet!

Vaknade runt 9 första gången helt utvilad. Men kände att jag var tvungen att somna om lite så vaknade 10 automatiskt istället haha. Sjukt!
Anywho, nu krigar jag för att få i mig min kaffekopp så fort som möjligt för att sen ta med cocoboo på en promenad. Sen in och laga omelett och eventuellt dra och träna, får se om benen pallar. Borde EGENTLIGEN inte överbelasta nu när jag slipper jobba men jag måste fan träna. Nåväl vi får väl se sen!

Nya skoooor

Idag har jag jobbat ett kort pass. Sen efter jobbet så åkte jag hem till brorsan, käka ravioli och däckade 3 timmar på hans soffa i väntan på att han skulle sluta. Mötte sedan upp han runt 17 för att åka till Shoeline och hemlig butik. Jävligt tur att man fick kompispris på skorna! Tack Markus! Anywho, sedan köpte jag en present till Marush som fyller år på fredag! Det ska bli kul!
Efter mission så drog jag hem, käkade och smörjde in mina skor med vax och har softat sen dess.


Söndag

Så nu är det äntligen söndag och slut på helgen. Men den här helgen har iaf varit rolig! Dock har jag ju jobbat men det hindrade inte mig för att ha lite kul ändå.

Igår så åkte jag till Nickis och Marek efter jobbet. Jag och Nickis drog sakta men säkert till Solna C för att inhandla kvällens bravader. Hon handlade även hårfärg och tvingade mig sedan att färga HELA hennes hår (när vi egentligen skulle färga slingor i en sån där otroligt jobbig mössa!), så där satte jag igång, jävla tur att Jennifer (våran egen frisör!) hade lärt mig hur man färgar utväxten. Men fortfarande sjukt nojjig eftersom att man inte ska hålla på med blondering hemma! Hur som haver så blev det bra! Jag hade lyckats, 1-0 till mig. Sedan gjorde jag även mat till dem, hörde ni.. GÄSTEN får laga mat. Fast jag har en på Marek då till senare tillfälle, hehe. Anywho, efter det var det bara att börja föra och göra oss iordning. Stylade Nickis hår, locka och fixa, hon blev så fin! Sen förade vi och efter det så tog vi 23 tåget till stan för att dra till Söder och möta Marek och dem (Marek hade redan åkt i förväg!). Dit kom även Loppan och joinade oss. Sedan satt vi på nåt hak och väntade in fler folk för att sedan dra till Marie Levau. Sedan avslutades kvällen på kebabkungen och däckade skönt på soffan hos Marek o Nickis!

Idag när jag vaknade trodde jag att jag skulle dö typ. Skallebank deluxe. Men det var bara att åka till jobbet och utföra sysslorna! Sedan kom mor och hämtade upp mig för att åka hemåt. Jävligt skönt.
När jag kom hem drog jag en snabbmiddag, sen bäddade jag rent sängen, städade golvet lite och hoppade in i en varm jävla dusch. Och nu ska jag stänga ner den här luckan och sussa eftersom att klockan står på 04:15!


Ägg, bacon, tomat, gurka, rödlök och ost.
Kalorisnålt och JÄVLIGT gott!


Hahaha!

Det verkar som att ni läsare verkar förstå när jag inte tänker eller har tid att uppdatera. Alltid när jag uppdaterar stiger min statistik, och sen när jag inte har uppdaterat på ett par dagar så har den sjunkit till noll nästan haha. Nej men det är ju bra när ni vet när ni ska läsa.

Anywho, tänkte köra en snabb update. Igår så var vi hemma hos min bror och målade. Han, jag och Olle. Det blev riktigt nice faktiskt. Dock är det nog inte så bra att måla inomhus haha, med tanke på att cromen gör en jävligt snurrig och skön haha. Nej men det gick bra, och resultatet blev bättre än väntat. Iaf på Stewie! Den målade jag, för första gången som jag målar (inte springer runt med en burk när man är rund om fötterna och lattjar!) på en vägg. Och jag kan ju tala om att jag ska ligga i med att skissa nu fram till sommaren, för i sommar ska jag måla. Tro mig, oj vad jag ska färglägga världen.

Anywho, blev en kort dag på jobbet idag ÄNTLIGEN. Åkte hem, köpte två tröjor.... (sista klädesplagget för den här månaden!) och sen drog en fet sallad till lunch med Ida som mitt lilla sällskap. Vi försöker verkligen o träffas men vi går om varann hela tiden, så jävla kefft! Men nu fick vi iaf en timme med varann! ♥

Kom hem, betalade räkningar, BESTÄLLDE PEACE & LOVE BILJETTEN och sitter för övrigt och softar nu. Ska hoppa in i en dusch snart och sen fixa nåt käk.



Måndag!

Helgen som varit så har jag bara jobbat, inte gjort ett skit. Förutom igår, när jag åkte hem till min fru och fick middag severat när jag klev innanför dörren. Vi kollade lite film, gick och handlade lite fika 22.30 och kollade på ytterligare en film. Mysstund med min Loppa hade jag längtat efter! Därefter somnade vi som två små barn och imorse vaknade jag runt nio då jag blev väckt av mobilen ofc.
Loppan slog på té och så kollade vi klart på filmen som vi slocknade till. "Blow" med Johnny Depp. Har sett den förut men den är fan fortfarande lika oslagbar.
Sedan var det dags att rulla iväg till min frisör för att fixa håret. Och fyfan vilken lättnad det är. Nu är det tunnt och verkligen igenomklippt och nyfärgat. Jag hade ingen aning om att jag gått hos samma frisör i 8 år. Fyfan vad tiden går fort, herregud!
Sedan blev det hemfärd. Lagade mat till mig och lillebror sen kollade vi på film. Sen har jag fixat facet lite så nu ska jag sätta mig och skissa på en grej som min bror skall använda på sin vägg på onsdag! Ska bli kul.


Min frisör sa att vi hade använt 550ml färg i mitt hår, dvs att det var jävligt mycket som rök idag!


Fredag

EXAKT hur många gånger har ni sett mig skriva detta "Nu är det fredag och jag ligger redan i sängen, ska väl snart slå på en film eller rederiet eftersom ATT JAG JOBBAR I HELGEN" Jag tänker inte använda mig av någon annan fras än att använda den originella. Idag har jag jobbat 7-18, min rygg känns som att den ska gå av när som helst och mina ben & fötter... alltså det kan inte vara mänskligt att må såhär. Jag _MÅSTE_ köpa nya skor till både gym och jobb nu, glider runt i mina air force på jobbet så det är väl inte så konstigt att man har ont i hela kroppen. Inte direkt så att man sitter och chillar hela dagen där.

Men men, det är väl bara bita i det sura jävla cpäpplet och jobba. Lika bra, måste ha pengar dem kommande månaderna då jag inte ens kommer vara i cpsverige eller på retardjobbet FETT SKÖNT! Så jävla bitter just nu jag vet. Men jag har verkligen missat mycket pga helgjobb. Ni som tror att "det är bra med cash yadayada", tro mig, det är fan inte värt ett jävla skit.

SÅ JÄVLA LESS! GODJÄVLANATT.


Torsdag & jag säger gonatt!

Har hållt igång sen 4:15 imorse men det är väl inget nytt. Jobbade över 4½ timmar också. Kom hem, hoppade in i duschen, gjorde varma koppen och la mig i sängen. Lika bra, gör ju fan inget annat. Börjar bli jävligt trött också. Ska sussa snart för imorrn kör jag 7-17 OCH så får vi ju inte glömma bort helgen, SOM VANLIGT!

Imorrn hoppas jag på att få träffa lillan någonstans för att catcha upp lite. Får se hur det blir dock! Men men, har inget mer att skriva nu, mitt huvud är som köttfärssås.


Aha, blev en annan outfit igår. Hittade en tröja på vägen dit. En fin Galvanni.
Jag och lilleman myste så mycket igår ♥


Till min lilleman!

Nu är jag redo för att åka till min älskade lilleman. Träffade honom dagen innan nyår sist och det var länge sen nu! Jag blir verkligen helt varm och lycklig när jag ser den lilla. Och lyckligare när jag vet att han alltid kommer att vara där resten av mitt liv. Jag ska lära honom allt jag kan och lite till!


Ska man till fina lilleman så måste man vara fin själv.


Gamla tider, bästa tider.



Den här låten handlar om gamla tider och får mig att minnas gamla tider. Jag lyssnade alltid på den här så fort jag gick någonstans ute på sommaren. Så fort jag slog igen dörren och skulle ut pluggade jag in lurarna och slog på denna på min gamla ipod. Jag älskar mina minnen, det är dem bästa minnen man kan ha. Tänk er ett gäng ungdomar som samlades varje kväll för att chilla och spela basket och bara snacka massa skit. Varje jävla sommarlovskväll var det så. Om man inte räknar med hemmafesterna på helgerna haha. Ändå catchade folk upp dagen efter för att gå och ta bakispizzan och snacka om gårdagen. Det var så jävla underbart när man var mindre.
Nu är det en helt annan sak. Nu måste man planera så fort man ska göra nåt, helst två-tre/en vecka tidigare för att se till att det blir av. Du kan knappt ringa en person samma dag och fråga om man ska göra nåt senare under dagen. Jag vill vara liten och ha sommarlov igen. Jag vill ha samma sommar som förut. Jag vill gå i skolan igen och sitta ute i solen och plugga (eller skolka!) och bara leva livet. Varför är man bara liten en gång i livet?


Förlåt men..

Folk som mår dåligt................. behöver jag säga mer. Det finns nog inget mer tragiskt än det. Det enda dem är "bra på" är att få med andra människor i skiten. "Tyck synd om mig blablabla" Jag säger som Magnus Betnér när han talar om feta människor som OCKSÅ tycker synd om sig själv.. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Varför i helvete ska vi tycka synd om er som ALDRIG gör nåt för att förbättra sitsen ni sitter i?! Det hjälper inte att droppa statusar på facebook, det är bara patetiskt och fult gjort. "Undra hur många som gillar/kommenterar :)" LÄGG NER. Mår ni dåligt eller är påväg ner i skiten, GÖR NÅT ÅT SAKEN istället för att dra med andra eller att ens sjunka under jorden.
Brudar som kräver uppmärksamhet om detta som bara säger "jag mår dåligt, åååh det är så synd om mig". Det är så oattraktivt. Det är bara snubbar som typ har suttit halva sitt liv framför en dator som aldrig snackat med en brud som faktiskt tycker att "det är kul att hjälpa till och prata med den personen" eftersom att han aldrig pratat med en brud förut. Eller snubbar som har så dåligt självförtroende och ligger i botten själv som kanske tycker om att "hjälpa till för hon mår ju faktiskt inte bra och det gör ju knappt jag heller så då kan vi båda må dåligt."

Det är så fruktansvärt oattraktivt som sagt. Fan gör nåt åt saken innan det går åt helvete, än att det ska gå åt helvete och det enda du ska prata om är om hur DU mår. Det är så tråkigt. Att sitta och lyssna på en person som mår så om man ska "försöka" hjälpa som ändå inte tar åt sig utav det man säger? Omfg, om JAG någonsin i hela mitt liv (kommer aldrig att hända iof) skulle vara en sån ATTENTIONWHORE, snälla.. skjut mig jävligt långsamt med en bazooka så jag får lida igenom det jag åstakommit.

DET BLIR ALDRIG BÄTTRE FÖRENS DU SJÄLV GÖR DET BÄTTRE. LÄGG NER!

Tisdag

Herregud, kan nog inte beskriva känslan av att få vakna utan väckarklocka för en gångs skull. Satte luren på flygplansläge igår innan jag somnade. Sov som en stock hela natten. Jag sover bättre när den är på flygläge, sömnen påverkas då inte utav sms, samtal eller facebooknotiser. Då har jag inget att vakna för!

Ska snart hoppa in i duschen, vägen dit är alltid jobbig. Men när man väl står där inne så är det ju asskönt. Sen ska jag bara softa fram till att jag ska ner och träna. Blir jävligt lugnt idag med tanke på att mina ben fortfarade gör ont, måste gå förbi apoteket och haffa mer anti-inflammatoriska tabletter mot värken. Blir nog bara lite cykling och lite styrketräning istället. Allt går och träna om man bara planerar och vill.


Imorgon ska jag få pussa på min lilla stjärna, längtar! ♥


Gonatt!

Mina ögon svider och skallen väger helt plötsligt 10 kg mer än vanliga fall. Jag börjar bli trött. Inte tvingat trött, utan riktigt trött. Det har jag inte varit på flera dagar. Dem här 4-5 dagarna har jag sovit som ett jävla arsle. Har snittat 2/3-4 timmar per natt, vilket inte är bra för hälsan eller träning! Det gäller att ta vara på sömnen när man vill träna o komma i form. Det gör väldigt mycket.
Känner mig alltid så jävla svullen när jag går upp utav väckarklocka, men när jag vaknar utan den så känner jag mig fit for fight. Sjukt det där!
Måste pallra mig till apoteket och skaffa insomningstabletter. Som Mattias på jobbet sa "en insomningstablett, en 7,2a så sover du som ett jävla arsle sen i 12 timmar, sen att du vaknar och ligger i fosterställning är en annan femma!" Kanske borde lita på Bittermans härliga "citat". Ska iaf fixas jävligt fort. Måste ju garanterat skaffa mig det om jag ska ge mig iväg på en liten tripp om en månad. Mer om det sen!


Tycker att SOA ska köra igång igen.. Nu ska jag kolla mina serier!




Bästa.


Dålig uppdatering!

Äntligen lite ledig då. Dock bara tisdag & onsdag, sen jobb resten utav veckan. Ska inte göra ett jävla skit idag. Har nog åkt på benhinneinflammation så kan inte träna heller, kan fan knappt gå längre. Men imorrn ska jag iaf pallra mig dit och cykla lite, det gör inte lika ont som att köra intervall och shit. Och man bränner ju jävligt mycket på det med. Men jag älskar att dra på dnb i lurarna och springa, så jävla härligt. Fan också!

Håller på och tankar nyaste family guy och californication medans jag åker på spö i wordfeud. Hatar det där jävla spelet, men nu har jag fastnat för det igen. Tog ju bort det förut med tanke på att jag knappt kunde sova om nätterna för att jag låg och spelade och väntade på att folk skulle lägga. Körde ju mot typ 20 pers samtidigt. Nu har jag knappt gett ut mitt nick till nån för att jag inte vill ha förfrågningar.

Aja, kör säkerligen en update sen!

Fredag

Eftersom att det är fredag så bjuder jag på denna.

Helt färdig.

Ja, jag somnade 1 inatt, gick upp 4 för att tagga till jobbet runt 5. Sen när jag jobbat klart så åkte jag hem och taggade till gymmet direkt. Lika bra att få det gjort när man ändå är så nära. Men imorrn blir det träning med Liza igen!
Efter det drog jag in på ica och handlade wokgrönsaker. Blir kyckling och wokgrönsaker till middag för min del idag. Och även till matlåda imorrn, fyfan det är ju godast dagen efter när allt fått dragit ihop sig lite!

Nu sitter jag iaf nyduschad och redo för att laga mat, men bör inte äta riktigt än. Får softa lite till. Men jag sitter typ och nickar, är så jävla slut som människa just nu. Men jag _får_ verkligen inte babynapa, då förstörs allt. Bättre att jag somnar 20-21 än att sova nu och ligga vaken hela natten för att gå upp 4 igen liksom.


Finaste på nyår.


dubstep


Alltså jag hajar inte!

Nu fungerar inte appen till min andra blogg heller. LESS JAG BLIR! Aja, men nu funkar ju datorn så nu är det väl denna som är aktuell för tillfället igen då.

Idag har jag hållt igång sen halv 11. Gick ut med dogsen och diskade under morgonens gång. Sen gjorde jag mig iordning för att först droppa ett brev hos Paula, sen fikade jag med lillan. Efter det så tog jag tag i mitt körkorts-syntest som var lätt som en plätt eftersom att jag har hökögon. När jag kom hem åt jag en tidig middag med familjen för att sen rensa min byrå (äntligen!) och sen dammsög och skura rummet. JÄVLIGT SKÖNT!

Dock blir det inget gym idag. Blev ju precis klar med allt så nu ska jag softa hemma för att sen duna runt 21 haha. Jobb imorrn till måndag, börjar 7 varje morgon............. men det är bara att bita i det sura äpplet. Sen har jag ju faktiskt varit rätt långledig så det ska bli kul och jobba lite. Så imorrn blire jobb och gym sen vettefan!


Pippi-tröjan var ett riktigt kap!


Tisdag!

Min dator lever för andra gången! Dock tror jag på en länge levnadslust än sista gången. Jag har fått koppla ur laptop tangentbordet eftersom att det var katastrof med det, så nu har jag ett externt fram tills att jag ser att datorn vill fortsätta sitt liv ett tag.

Idag står bara träning och rensa ur min byrå med kläder. Jag kan inte ens stänga lådorna längre typ. Har fått pressa in allt och pressa in lådan för att den ska gå igen. Så vi får väl se om jag lyckas slänga något haha. Meningen som alltid uppstår är "nej men den här kanske jag kan använda NÅN gång" och så slänger man iaf inte skiten.

Anywho, ska göra mig en till kopp chai té och prata klart med loppan som jag har pratat med sen kl 10, hon är ju min personliga väckarklocka och henne kan man inte snooza så det är bra att hon väcker mig!


Hejhejhejhej

Ni kan följa mig via luren på http://ljzmiphone.blogg.se/
Kan säga att jag kommer hålla till där ett tag eftersom att jag måste laga min dator.

Dalarna

Ligger och försöker duna men det går väl sisådär eftersom att jag inte trött än.
Idag har vi typ käkat, öppnat julisar och softat.
På menyn stod det till förrätt hummer, varmrätt lamm med potatispuré och trattkantareller och sen till efterrätt blev det "inlagda" plommon med glass och grädde. Jävligt soft!
Orkar inte skriva mer från luren. Jävligt drygt. Imorrn blire en runda på stan och kanske en sväng till lager 157!
Gonatt från Falun!

RSS 2.0