Måndag

Fyfan, är sjukt trött. Jobbade 11-19, kom hem, gick ut med Ella, diskade och gjorde käk. Nu är jag nog bara jävligt seg efter maten, kommer väl bli pigg sen när ben & jerry ropar på mig och säger att det är dax för glass! Funtar på att göra en kopp daimkaffe också. Börjar ju inte förens 13 imorrn så det är rätt lugnt.

Planerna för veckan är typ redan lagda, skönt!
Imorrn: Jobb, softa när jag kommer hem o tagga inför tidig jobbdag därpå.
Onsdag: Jobb, sen hem och gå ut med Ella, sen tagga till stan och möta upp Stina.
Torsdag: Frisören 08:00, sen vet jag inte vad dagen bjuder på!
Fredag: Jobb, sen kommer Ida & Merre hit på middag.
Lördag: Jobb, sen middag med tjejerna.
Söndag: Softa galet, städa & packa ihop inför måndagen.

Återkommer senare, dags att göra lite nytta igen.

söndag

Har inte blivit så mycket bloggande! Varav att jag har haft fullt upp hela tiden. Idag var det första jobbdagen på fyra dagar, har haft långledigt, jävla ångest kom som en smäll på käften när man såg sig själv i arbetskläderna. Fyfan!
Immortal Technique levererade nåt hejdlöst iaf, är riktigt jävla glad för att jag fick uppleva det. Vi stod ju längst fram under hela konserten så det var ju ännu tyngre.
Annars har jag bara chillat. Tjejerna var här igår men åkte hem runt 21, då började jag leka hemmafru och laga mat o diska och sen slängde jag mig i soffan för att kolla Baksmällan som gick på TV. En grym lördag med andra ord.
Nåväl, får se vad veckan har att bjuda på. I början är det jobb sen lider det väl mot roligheter må jag tro!

Nåväl nu ska jag och Ella gå ut sista gången sen är det gonatt jord.

Torsdag

Vaknade runt halv tolv idag, fyfan va skönt o sova ut. Dock sover jag som en prinsessa i denna säng, skulle fan kunna bo i den om det var så! Jag och Ella tog en tur sen var det snabbt in för att göra frukost.
Har bara softat vid datorn sen dess, men tänkte faktiskt unna mig ett bad nu och fixa ögonbryn o shit. Får se vad som händer sen dock, det återstår o se!

Just nu: Ella ligger och solar.

Mot solna då!

Vaknade halv nio utav mig själv............. visserligen tänkte jag redan gå upp nio men vafan, aja! Nu har jag iaf packat det sista inför min bosättning i Solna!
Ska förbi Nickis och Marek ikväll och kolla hur dem har fått det också. Dem blir ju faktiskt mina grannar nu!


Morgonmusik


Mina babes


Måndagar ♥

Jag kan erkänna att jag älskar måndagar. Det är då jag tar tag i allt efter jobbhelgen. Bad Loppan ringa och väcka mig halv tio, det gjorde hon. Sen sa hon "gå upp nu så går vi ut och går!". Sagt och gjort. Jag tog med mig Cocoboo ut med Loppan i headsetet, en timme var vi ute. Kom hem, tog tag i disken och städade lite. Nu har jag även slängt in en tvätt och ska slå på "sista dokusåpan" nu med lillebror.

Blir nog jävligt piano ikväll med tanke på att det är jobb imorrn kl 7. Sen på onsdag drar jag till Solna och blir boende där i två veckor som hundpassare. Jävligt skönt och jävligt nära till jobbet! Är så jävla taggad inför dem kommande dagarna/veckorna.


Söndag

Helgen har varit toppen! Vart "utgång" i fredags för att fira Annie lite, sen igår var jag hos Olle och skålade in den nya lägenheten som han skaffat sig. Väldigt bra läge må ja säga. Dock slutade med att det blev jävligt sent och jag våldgästade hans soffa istället för att åka hem.
Sen imorse drog vi och handla frukost, gjorde en fet frukost med äggröra, bacon osv och kollade en film innan jag rullade hemåt.
Gick förbi Annie en stund innan jag gick hem, och sen när jag kom hem så kom Lillan upp på en kaffe. Myssöndag med andra ord!

Imorrn ska jag och lillan softa här hela dagen typ. Mami ska va borta hela dagen så då ska jag, lillan och coco umgås. Laga lite käk o kolla nån rulle. Ska försöka hinna med att träna imorrn kväll också, dock inte för sent eftersom att klockan ringer halv fem på tisdagen.

Anywho, nu är det även 10 dagar kvar till jag beger mig till solna igen för en vistelse på 2 veckor. Ska bli fett skönt o komma bort lite, lämna skitorten ett tag. Sen är det min födelsedag och nästan semester, och då börjar sommaren! WOHO!

Helt död.

Är sjukt trött. Dem här dagarna på jobbet har dödat mig. På riktigt. Men är jävligt glad att det är sista jävla dagen imorrn, fyfan vad sköööööööööönt. Sen går jag på _helg_ vilket inte händer så ofta, så denna helg är uppbokad rätt rejält. Imorrn efter jobbet ska jag infinna mig hos Annie för lite fireri av hennes födelsedag som var i veckan. Sen på lördagen ska jag infinna mig i Olle's nya lägenhet för att skåla in den. Så får väl se vad som händer i slutet av den kvällen, haha. Men det lär bli lugnt! Vi båda är rätt paja efter den här veckan. Fyfan.

Anywho, nu ska jag bannemig duna, säger puss & gonatt.



Måndag

Igår var det en ruff jävla söndag. Jobbade från 12 till 21.45. Skulle egentligen slutat 18 men ibland måste man ställa upp för laget. Tur att det var en söndag dock, ganska fet extra OB på det iof, sen var jag ju faktiskt ledig idag, vilket var en av anledningarna till att jag orkade igår.
Satte luren på flygplansläge igår när jag skulle sova, vilket resulterade i en jävligt god natts sömn. Vaknade runt 11. Fick en liten tillsägelse av lillan igår av att jag absolut inte fick leka nån hemmafru utan att jag skulle vila haha. Kan ju faktiskt behöva det också ibland. Men jag ska ändå plocka lite nu innan hon kommer hit och gästar mig lite.

Vet inte om jag gymmar sen, får se om mina fötter/ben strejkar. Hej jag har blåmärken under fötterna pga överansträngning. Men men, lite vila på det idag eller kanske en promenix ikväll om det inte är allt för kallt och jobbigt. Just nu haglar det ju så det kanske lägger sig.

Anywho, dax att bruka allvar! SHO!


Söndag

Snart är äntligen den här förbannade helgen över. Jag börjar avsky helger med tanke på att dem tvingar mig att dricka kalorier hela tiden eftersom att det ALLTID händer något nu. Men men, sitter iaf nyduschad och dricker kaffe, ska snart dra till jobbet. Kör 12-18 idag men känner på mig att jag kommer att stanna en stund till. Så vi får väl se när jag kommer hem idag!

Känns också skitkul att jag missar SISTA premiärmatchen på råsunda idag också. Verkligen, skitkul. Jävla PISSJOBB SOM SKA TA MIN TID VARJE GÅNG JAG VILL GÖRA NÅT.
Jävla skit! Fan!

Nåväl ska klä på mig nu och göra mig klar. BYEEEEEeeeEeEeeEEe.

RSS 2.0