GRATTIS BABYLOVE

Gullunge, nu får du äntligen gå på systemet va, anywho i love you!


Nostalgi!


Uhuhuhuhuh...

Fyfan, jag får verkligen panik när folk gör bort sig och inte fattar det själva. Mytomaner och sånt shit ni vet? Som snackar en massa, ljuger för allt och alla, säger olika saker till alla när ALLA känner varandra. Det är väl klart man pratar om andra, och vad man har hört om den och den? Men när man hör att DEN personen har sagt 100 olika versioner till olika personer som sedan snackar om det så får jag typ panikångest.
Varför ljuga om sånt som alltid kommer fram? Kan man kalla det för någon slags sjukdom eller? Att man m å s t e ljuga? Fast till en viss del är det rätt kul att höra när personen har gått igång igen, fast egentligen är det bara synd. Alltså jag ryser i panik när jag hör sånt. Ska man ljuga om vardagliga saker, intriger och sånt shit så prata inte med 20 pers som känner varandra bra, prata med någon om det på andra sidan jordklotet som inte fattar ett shit.

Mytomaner, falska människor och pinsamma människor... please, flytta bara ok.

God morgon GOD MORGON!

Klockan är snart tolv och det är en underbar dag i townsville. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! Underbart skulle jag väl inte säga, men idag lyser solen iaf! NEJ MEN JUSTE, jag är ju hundvakt och får inte röra mig så mycket utåt så att säga, inte under dagarna iaf. Och dom verkar ju trivas så bra i tullans mage så inte fan tänker dom "kom vi taggar". Det är nästan så att man blir lack "dumma hund, ploppa ut dom där någon gång!" får hon höra ungefär varje dag.

Idag ska jag försöka plugga lite med baby's sällskap. Sen blir det väl bara att sitta inne i falska förhoppningar och oro! Anywho, nu är morgonkaffet klart och det ska sällskapas med två rostade mackor med billinge ost!


Lady Sovereign

Var länge sedan jag lyssnade på henne, kanske dags att tanka ett par låtar och friska upp lite minnen!
Fast den självklara favoritlåten är och kommer alltid vara denna:


JAG DÖR ♥


GIVE MEEEEEEEEEEE


Mina barn

Mamma blir orolig när ni är ute på äventyr så mycket!


Nostalgi times

Jag blev lite sentimental nyss när jag läste Cathi's blogg. Att hon saknade sommarkvällarna. Och då slog det mig. Fyfan vad jag saknar när man var mindre, så att säga. När barn från håll och kanter samlades varje natt runt 12 vid de hederliga tre stenarna och då man bara behövde bära en skön wct-tröja och ett par jeans och bara vandra hela vägen fram och tillbaka till SHELL med roliga personer bara för att köpa en trrrrrrrrrrrevlig french hot dog!
Då man var ute hela nätterna och körde burken. Då man hörde Sandras mamma Jenny skrika längst uppifrån fönstret "SANDRA KOM IN NU". Då man körde springtävling på dagarna eller körde kråkan mot porten. När alla kids i alla åldrar körde rugby på baksidan. När man gick till "bejkers" och handla mjukglass för en femkrona (?). När man cyklade galet hej vilt runt hela området eller åkte runt på sina sparkcyklar. När man typ vaknade 9 och började ringa kompisar runt 10.

Sen blev man äldre. WHY?



Jag vill bli liten igen.


Första softlovsdagen!

Seriöst varför glömmer alla bort att jag har sportlov?! Först baby igår morse "älskling när börjar du?" jag "det är söndag och jag har sportlov!", sen min mor igår kväll "när börjar du imorgon?" jag "jag har fortf. sportlov.." sen cathi frågade hur jag slutade om dagarna, jag "jag har SPORTLOV" sen imorse så sa min mor till mig att hon var SKITNÄRA på att öppna dörren kvart över sju och väcka mig, men precis när hon skulle ta ner handtaget på dörren så kom hon på att jag hade lov, VILKEN TUR! Och sist men inte minst, brändloppan frågade också för ett tag sen "är du ledig idag?" jag "JAG HAR SPORTLOV". GOD DAMN IT!

Idag vet jag dock inte vad som händer förutom att Ida kommer hit på té och skitsnack och att min babe kanske kommer senare ikväll, så vi får väl se. Måste ju ändå vara hemma och ut tänker jag fan inte gå i den här kylan, över min döda kropp.

Helt fantasilös just nu, vill göra en macka men jag tycker inte om mackor längre typ, om det inte finns baconost.

Hur sur får man bli? TULLAN!


Hmm

Pratade det med Nickis och hon berättade att hon hade ätit soppa till middag. Då slog det mig, fyfan vad sugen jag blev på den hederliga varma koppen! Inte så många som kör på det nu för tiden, eller? Det ska jag ta och inskaffa mig snarast.


Hittade ingen annan bild, men jag minns att någon med kycklingsmak var god!


I love you.

I love you, babyboo.


Lite kul faq:

Visste ni att jag?

..hatar när det är smutsigt och stökigt?
..hatar när det smulor och sånt shit i sängen när man ska sova? det värsta jag vet!
..har tre bröder? jag är ensam tjej, men vet ni vad? jag gillare.
..snart tar studenten, den 4e juni! DET SKA BLI UNDERBART!
..älskar dubstep/dnb, i princip det enda jag lyssnar på!
..vill gå en tatuerings-kurs efter jag tagit studenten?
..har en tatuering med just texten "dubstep" längst ryggraden?
..hatar tighta kläder? folk blir typ förvånade om jag 2 ggr per år kommer i tighta jeans.
..HATAR HÅR, hårstrån och sånt, t.ex om det ligger i maten så spyr man nästan.
..ska få en massa valpar den kommande veckan? (NEJ det visste ni absolut inte!)
..får typ panik när jag har hål i strumporna (fick gå hem en gång i grundskolan för att byta snabbt)
..älskar mitt hår, det är typ det jag är nöjdast med på hela mig!
..även var tvungen att klippa av typ 3/4 av mitt hår för jag var klumpig och brännskadade det?
..haft en boy i princip fyra år?

Nu blev jag tom på fantasi igen!

Prövning av balklänning med Liza!
(Dock syftade jag på mitt hår, varför tror ni att jag älskade det så mycket?)


Söndag!

Nu blev jag helt plötsligt sådär tom på ord, jag var på skrivhumör men nu så dog det.
Det var egentligen meningen att Ida skulle komma hit ett tag och dricka lite té och snacka lite skit, men hon mådde dåligt så vi hoppade det idag. Får bara hoppas på att min man kan komma istället och hålla mig lite sällskap.

En trevlig sommarbild


SPORTLOV!

Ä N T L I G E N, kan man väl säga åt min rubrik. Sista dagen innan lovet och man slutar klockan 16, men det var värt det, nu slipper man ju skolan ett tag så att säga. Dock kommer mitt sportlov vara ägnat åt puppisarna typ, fast hellre det än att åka på någon hederlig "skidresa" och frysa arslet av sig, HÖH!
Idag så ska jag och min boy bara vara hemma och ta det lilla lugna. Ska strax äta en fruktansvärt god rätt, med klyftpotatis, fläskfilé med banan & currysås (med lite gorgonzola ost, paprika och mango chutney på också), fett gott. Bara det att han är försvunnen, så nu måste man vänta tills han hör av sig först sedan vänta på att han kommer SEN får man äta, god damn it :( hur som haver, senare ikväll så ska vi nog dricka lite vin och spela lite poker hoppas jag på, och även se Sverige matchen, min boy hade tydligen spelat lite på matchen så vi får väl se om jag blir hollywood fru idag eller ej, HÖH!

Är lite fantasilös idag och vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men uppdaterar så fort jag kan!

Http://www.luvstep.com


Avslutar kvällen här!

Sandra åkte hem för drygt två timmar sen. Då gjorde jag inte ett shit, nattade hunden min och sedan satte jag mig här typ. Har inte gjort ett skit på datorn heller, har ju typ kollat samma bloggar tusen gånger för att se om det finns en minsta lilla uppdatering, men icke sa nicke!
Ska väl krypa ner nu och försöka sova, för imorgon börjar jag 8:15 och imorgon är det den jobbigaste dagen i skulan. MEN VI FÅR JU TROTS ALLT LOV PÅ FREDAG, YES!

Gunatt.


Ett roligt sommarminne, eller hur loppski?


För en gångs skull!

Så ska jag och Sandra ta en träff! Just nu är hon påväg till mig och då blir det en tripp till centrum för handling av våran älskade familjepizza. Var fan hundra år sen jag åt en sån! Sen får vi ju såklart inte glömma allt skvaller vi har att dela med oss, MOHAHA! Girlsnight! ♥

En söt bild på Sandra och Ella, ja Sandra tyckte om att ligga i hundburar och korgar förut!
-06!


GIVE ME




Fototapet!

Jag vill ha en fototapet! Måla om mitt rum i någon fin färg och sedan ha en FET fototapet. Men vad skulle motivet vara isf, något stilrent eller kanske en hel vägg fullt med det här:

Kanske inte så populärt i min ålder, men skulle jag banga på denna? ALDRIG I LIVET!

Blir inte ni också sugna på en fototapet?


Dubstep, i freakin love you.

Ja, idag är det onsdag, det innebär att jag bara har en lektion från 10 till 11, det innebär också att det är Andra Avenyn idag, men tråkigt nog så krockar det med Efterlyst.
Nu sitter jag hemma, har precis ätit lasagne till lunch och har en hel kaffebryggare laddad med kaffe. Dock har jag redan kollat igenom alla bloggar som jag läser, så nu vettefan vad jag ska göra. Får väl försöka blogga lite skit nu när jag ändå har tid liksom.
Vet inte vad som händer idag, vill bara vara hemma egentligen och ta det lugnt. Måste ju även ta hand om tjockisen. Det är ett himla jobb NU och ändå så har det inte ens kommit några valpar ÄN.
Men förmodligen så kommer dom i början av nästa vecka, WOHO! Då kommer jag lägga lite upp bilder vecka för vecka så ni får njuta lite av massa sötbollar, hihi. Dock kommer dom kanske inte vara så gulliga direkt när dom ploppar, då är dom slemmiga och helt ruttna, men sen så!

Gårdagskvällen spenderade jag med en sovande man... kul kille! Men jag fick iaf äta min semla, och nu tänker jag ta hans också bara för att han somnade igår. Sparade den utifall att han skulle vaknat men det gjorde han inte, så SYND säger jag till honom, den passar bättre i min lilla mage.

Tittade även på Red Dragon igår, den är bannemig lika bra varje gång! Och Anthony Hopkins är fan den enda som kan spela sådär sjuk och kannibalisk! (Kan man säga så?) Nästan så att man blir skrämd på riktigt av han, haha. Vem fan hade INTE sprungit eller skjutit sig själv om man mötte honom i en gränd?

Undra hur dom tänker egentligen? Alltså riktiga kannibaler? Tycker dom verkligen det är harmoniskt och gott och sitta och gnaga på någons finger eller typ fot? Egentligen så finns det ju inte så mycket att säga om saken utan att dom är s j u k a  i  h u v u d e t, och inte behöver något annat än vård. Usch, blir egentligen bara äcklad av att tänka på att dom slizar upp en människa, steker lite inälvor i smör och käkar sedan till middag.


Varning för känsliga tittare!

Min lilla gullfia stor som ett hus och full av valpar, ingen direkt vacker syn men det kommer ju löna sig tillslut! Vilket är en jävla tur, haha.





Alla tre hundarna inne i buren, så klart låser Ella in dom och låter dom inte komma ut! :)


Silkie

Äntligen fungerar det att blogga igen, igår kväll var det k a o s! Jag och Sandra höll på att bli tokiga. Varför är det alltid så, när man äntligen är på ett jävla skrivhumör så vill inte bloggen fungera?
Anywho, kom precis hem från skulan och det första jag gjorde var att värma kaffet. Är ensam hemma, tycker det är rogivande ibland, komma hem och vara helt ensam, fixa kaffet, sätta på musiken och bara snoka runt! För övrigt lyssnar jag på "årets album av Silkie" som Marek tjatade om igår, hann inte lyssna igenom det igår så nu gör jag det. Passar perfekt till mitt skrivande, och bra låter det med! Tack Marek!

Gårdagen då? Eftersom att jag inte kunde skriva igår så kan jag lika gärna berätta lite smått. Var typ hemma hela dagen, var meningen att min sötskalle skulle komma men det blev ändrade planer, men jag klagade inte, ibland är det skönt att vara lite för sig själv. Och det jag gjorde var att först gå upp till the C och köpa mig en extra allt pizza med smaken av kebab och en fanta. Satt lite här, städade mitt rum, kollade lite simpsons/family guy medans jag satt och skissade, blev en väldigt udda skiss men den var lite smått rolig också, inte likt mina andra. Och efter det tog jag mig en låååång dusch och mitt älskade TREsemme schampo gjorde mig sällskap. Det är faktiskt jävligt bra. Men som sagt så ska man nog inte använda det varje gång, men iaf typ två-tre gånger i veckan. Ååh, jag vill bara att mitt hår ska växa ut och bli lika långt och fint som förut :(

Nåväl, idag ska jag också bara vara hemma, men idag får jag iaf lite sällskap av min sötskalle. Vi ska nog satsa på att äta lite TEMLOR idag eftersom att det är fettodagen, hihi. Och laga någon god middag skulle inte sitta helt fel heller!


Min kät har crazy eyes..

RELAX, i Nigis byssor!


Im back!

SÅ LOPPAN, ska komma från rätt käft att JAG ska uppdatera? Du själv då som inte uppdaterade på en hel månad typ.. DOH! Anywho, sitter förövrigt och spanar runt lite i bloggarna som jag inte kollat på hela helgen. Haha. Helgen som var har faktiskt varit rätt nice. I fredags var vi ute på rickard's på en s.k studentfest som våra 3:or anordnat för att tjäna in lite cash till balen (om jag minns rätt?), och sen i lördags så var jag hemma hela dagen och sen runt 7 tiden åkte jag till älsko.

Och igår var det ju som sagt alla hjärtans dag. Den måtte inte börja bra men slutade perfekt.
Min bebis bjöd mig på kinarestaurang där det blev biff med bambuskott (VARFÖR ÄR DET SÅ GOTT?) för min del och fyra små rätter för hans. Sen bjöd han även mig på bio på den nya filmen "Farsan", usch vad jag skratta! O-o-ont i magen, ont i magen! Lite kul när bion var helt tyst så började jag asgarva mitt i, WWEEEOW! Den får FEM AV FEM TOASTS, faktiskt!
Nu rundar jag av och tackar för mig, kanske skriver lite mer sen.


Inte långt kvar nu!

Ja som ni ser så är min header puts veck, men jag ruttnade på den gamla och ville göra om hela skiten. Därför har Cathi fått äran (snarare tvingade henne) att göra en header till mig så fort hon kommer hem, får ju lite panik, det ser så naket ut.
Idag vaknade jag runt halv tolv typ, eftersom att jag är "ledig". Vem tycker det är värt att titta på film hela dagen i skolan och sedan gå en gemensam promenad till kalmarsand för att grilla korv på isen? NEJ TACK, då stannar jag hellre hemma och sover medans de andra är ute och huttrar på isen, haha.

Nu har även morfar och mormor varit här med den hederliga valplådan, och nu börjar det faktiskt pirra lite i min mage, och jag som har sagt till mamma "men skärp dig, sluta vara så nervös", nu börjar även jag känna mig lite så. Är så rädd att jag ska få höra min lilla prinsessa plågas av smärtorna, dock är hon rätt tålig så får hoppas på att hon inte "skriker" och shit, då kommer jag få panik. Men det gäller ju bara någon timme eller två sen är helvetet gjort och så kommer man istället få se små bebisar. IIIIH! Anywho, nog tjatat om det.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sedan dra mig en dusch för att prova det nya schampot som mamma kom hem med igår, det hederliga TREsemme, det sägs ju vara asbra så det ska bli kul och se om det ger någon speciell verkan eller ej. Och efter det kommer nog Ida över en sväng, tror inte hon heller gick på promenad till k-sand.


Tisdag och helt plötsligt blev det Onsdag!

Sitter i mörkret för mig själv, mina ögon ruttnar snart ihop av trötthet. Men det blir oftast så, när jag tvättar av sminket, sätter på mig sov-tshirten, tar nattciggen sen lägger jag mig så är jag plötsligt pigg igen. Varför blir det alltid så? Man är hur jävla trött som helst, men bara man tar ett steg så blir man pigg.

Anywho, idag har det inte hänt så mycket, har storstädat mitt rum (dammsugit, bytt sängkläder och skurat). Sedan kom baby hit och det blev middagstime. Vi lagade uncle ben's boil in bag ris (ASBRA), stekte kylling och tillsatte tikka masala. Uuuuuuuuunderbar middag må ja säga. T.om min lillebror tyckte om det. Sedan tog vi det lugnt och plötsligt fick babe att samtal av att han skulle jobba imorgon klockan 07:00 och var tvungen att åka hem och sova istället för att sova i min säng med nya underbara sängkläder. Då blev jag genast uttråkad och hjälpte mamma med att möblera om hela vardagsrummet, eftersom att min gris kommer hem snart och ska ploppa ut lite puppisar som ska springa omkring i lägenheten i två månader (JAG DÖR!), då måste man alltså förbereda lite osv.
Sen efter det satte jag mig ner och skissade på ett roligt tåg-papper som lillebror hade haffat, dvs att man skissar på ett tåg som om att man "målar tåg". Gjorde den till baby för att vara en snel hest, och han blev glad.

Men men, nu ska jag försöka gå som en zombie in på mitt rum så jag inte vaknar till och försöka sova.
Dock är jag ledig imorgon så det är inte SÅ viktigt att sova, men hellre somnar jag tidigt än sent.


Fredag!

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Har varit en kort dag i skulan idag, och hela dagen spenderades med Nelia, eftersom att HELA KLASSEN tycks sig vilja få dåliga betyg och skita i skolan. Men men, idag ska jag försöka ta de lugnt eftersom att jag känner att jag börjar bli sjuk, cpförkyld.
Så min babe och jag ska bara åka in och kolla lite bio idag och äta något gott sen förmodligen hem och ta det lugnt!
Har inte så mycket att skriva för övrigt. Ska snart börja klä på mig och så, sen sticka iväg och inte se till att dö på vägen av huvudvärk.

DAGENS FETASTE TUNE!


Nostalgi


"ByyeeeEeeeeEeee"

Idag är det onsdag, och det innebär att det bara var en lektion i skulan som vanligt. Väldigt skönt faktiskt! Dock tycker jag det är en riktigt onödig lektion, EN lektion sen gå hem liksom, men det är just därför man går, för det är så simpelt så att säga.
Efter skolan så gick jag och Nelia och åt lunch sen satte vi oss med varsin kaffe i cafét och snackade om allt och ingenting, ta igen lite tid så att säga! Mycket trevligt. Sen efter det så knallade jag hem och satte mig här, förövrigt sitter jag och väntar på seg-Ida som ska komma och plugga med mig för att skriva klart vårat radio-manus som vi ska sända imorgon på morgonen.
Senare ska jag även ta mig till Solna för att säga grattis till Marek som fyller år idag, ta en pilsner och bara säga hej. Kan ju ej stanna så länge eftersom att somliga har skula att tänka på dagen efter. (Duktig lina)
Men men nu ska jag väl dra en dusch i väntan på Ida osv. Blir nog ingen mer uppdatering idag!



Man skall undvika att decka hemma hos mig, eller hur Nickis?
(Min baby på bilden förövrigt, hahaha!)


!!!!!

Disrespecta aldrig din mamma. Kalla aldrig din mamma för kränkande saker. Försök aldrig slå din mamma.
VAR ALDRIG KEFF MOT DIN MAMMA.


Varför vill jag läxa småbarn som beter sig så mot sin mamma? Hur kan man göra det? Hur kan dom ens va värda det? Dem har fucking fött dig till jorden, gett dig mat på bordet var dag, sliter för att du ska må bra och ser till att du har hela kläder varje dag.

Jag älskar min mamma mest utav allt, och kommer döda den som rycker ett hårstrå på hennes fina huvud.
Vem ska se efter dig, fråga om du mår bra osv när hon inte finns? Därför ta hand om henne så länge det går.

Usch vad jag är besviken på dig, riktigt jävla besviken att du ens kan göra något sånt.

Rockstar!

Snart ännu en dag avklarad, har bara en sista lektion som börjar om ca en halvtimme typ, dvs 13:40 och då har jag lite religion. Sedan ska jag nog bara gå hem, sätta mig här igen, blogga lite, snoka lite osv, ni vet det man gör på självaste cyberspace. Man känner sig nästan lite som en sheriff på datorn, bara snokar runt och kollar massa shit.

Skulle eventuellt ha åkt en sväng till Nickis men får nog ställa in det pga plugg som jag har tills imorgon. Ska försöka leka lite duktig idag och städa och plugga. Känner mig faktiskt stolt över att jag har skött mig varje dag i skulan, och jag funderar inte på att skita i det. Det känns liksom som om att det har kommit en liten power-känsla från ovan som säger åt mig att sköta skolan osv. Det är bara 4 månader kvar nu sen springer jag ut den där jävla skolan, Ä N T L I G E N.

Men men, nu ska jag avrunda lite här och sedan knata till skolan.
Peyz


Beste far og jeg



Beste far leker odjo på taket.


K-k-k-k-k-k-knas

Klockan är tjugo i sju och det är EKOT. Hur börjar man egentligen ett bra blogg inlägg? Har ju försökt klura på det förut vettja, men "hej bloggen, hur mår du" "TJENA BLOGGEN" låter bara töntigt, för det är ju trots allt till er läsare man skriver, fast ändå så är ju blogg en personlig teknisk dagbok kan man ju säga.
Anywho, har typ suttit här sen jag kom hem, fick skjuts hem av Becca, hahaha. Det är ju verkligen SÅÅÅ långt till mig från skolan, gångavstånd: 3 min typ.
Väntar på att min prins ska komma så ska vi göra mat och lite sådär va. OCH IKVÄLL ÄR DET PARADISE HOTEL, YES! Kan knappt bärga mig.



MIN PRINS! Dock gammal bild.


Måndag!

Gamla hederliga måndag, jättekul. Sitter förövrigt hemma och väntar på min andra lektion som börjar klockan två. Och medans jag väntar dricker jag kaffe och äter mormors bullar, MUMMA!
Helgen som var har varit riktigt skön. I fredags chillade jag hos babe bara (som jag har gjort i stort sett hela helgen) och i lördags åkte vi till Sonny och Daggen för att gå på kinarestaturang och spela bowling i Odenplan, mycket trevligt! Och igår chillades det bara hemma också.

Och nu ska jag spendera resten av tiden av att prata med lilla Nikolina.
KRAAAAM PÅ DE

Osminkad och kör mjukisstyle på en måndag, absolut.



En gravid Gullfia, tullan då.


RSS 2.0