Mitt fina hjärta.

Klättrar på väggar!

Återigen hemma, men imorrn SKA jag jobba. Ringde till jobbet "jag kommer imorrn, jag skiteri om jag är sjuk, jag klarar inte av att va hemma mer nu!". Visserligen har jag bara varit borta igår och idag, ja det är väl mest för min hälsas skull, men mitt psyke klättrar på väggarna. Som min älskade säger "du är ett bokstavsbarn". Dvs att jag lider av bokstavskombination, med andra ord ADHD. Haha. Nej jag har ingen diagnos, men det skulle fan inte förvåna mig om jag skulle ha en lätt grad utav det.
 
Har städat hela lägenheten nu, sitter och väntar på att golven ska torka bara. Måste ta mig till affärn och handla mjölk till mitt té också. Känns som att man håller på och bli té-torsk igen.
Dock regnar det så jävligt så jag tror jag väntar en stund tills det har lugnat sig lite.
 
Ska fortsätta kolla på serien som loppan fick mig att kolla på igår "den unga överklassen" på kanal5play. En dansk serie med mycket intriger i, jävligt rolig. Den lär väl jag sitta bänkad i till min käraste kommer hit igen.
 
Gullfia som också bor med mig är ju inte lika gullig som förut. Lillsnuttan!

Wurrup!

Ja, jag kanske drog en grov överdrift sist jag skrev att jag skulle ta tag i skiten. Men vafan, jag glömmer och har inte haft tillgång till dator, och nej, jag orkar inte bråka med den där förbannade appen.
Nu har jag äntligen min dator tillbaka som har legat hemma hos min mor. Anywho, jag har precis installerat mig i en ny ort & en ny linje. Bye bye k-line, fuck you. Hello m-line. Dock för en kortare tid, men man vet ju aldrig vad som händer sen.
 
Kul att blogg.se har uppdaterat deras hemsida lite också, nu kanske det blir lite roligare att skriva också. Ska försöka göra lite inlägg så fort jag är själv och är inspirerad. Inte så att jag väljer att blogga när jag är med min käraste, det gör väl förmodligen ingen som jag känner, förutom alla stora bloggare som är retards. 
 
Anywho, sitter och glor på Färjan förövrigt, efter det ska jag fixa mina ögonbryn lite och ta ett bad och kolla på lite kanal5play.. Är sjuk också, så jävla kefft. Jag hatar att va sjuk. Det är så fruktansvärt tråkigt.
Dock är det väl lite "roligare" att va sjuk när man har lyckats smittat nån som också måste ligga hemma, då är det inte lika drygt. Men det är fortfarande "klättra-på-väggarna-mode".
 
 

RSS 2.0