Serious

Äntligen slipper man vakna upp efterbliven och med ett grustag i käften. Det var efterlängtat, eller hur Loppski?
Idag ska jag bara TA DET LUGNT, jag ska tvätta klockan 5 och träffa Ida.
Sen senare kommer jag nog försöka ta med frugan på en promenad! Fifan, imorgon tänkte vi åka in till stan och försöka handla något, jag måste hitta en studentklänning, det är PANIK nu, haha ute i god tid va? NOT!
Det är inte långt kvar till fredag nu, WOHO!
Nu är jag utom fantasi, tänkte ta mig en kopp té och invänta Ida.
Sho!

Dräggmode sitter och försöker förklara något? MJUKISSTYLE LOPPAN!


Nej gott folk!

Jag har inte dött, dock har jag inte kunnat blogga pga röjhelg, haha. Jag och loppan kommer förmodligen börja uppdatera i veckan, men jag kan ju lätt säga att det varit den roligaste helgen på länge haha!

Drägg? Drägg!


Nu så!

Nu kommer Ida när som helst, då tänkte jag att skulle bjuda den lilla tjejen på lite lasagne, man kan ju inte kröka på tom mage, då äter man alltid upp hela kylskåpet när man kommer hem (och så blir man ledsen när man vaknar och inser att allt är slut!). Plus vi måste ju ha lite energi när vi ska krossa skolan på brännbollen!
Får bara hoppas på att min käre bror kommer snart så han kan köpa mig lite pilsner, WOHO! LOPPAN NU ÄR DET DAGS IGEN!

Men men, nu tänkte jag sätta på mig ett face och slänga in lasagnen i ugnen!
SHOOOOOOOOOOOOOOOO

Gulliga alkishunden


Rip baby ♥

:(


Idag:

är jag och loppan för en gångs skull slitna?! Men det hindrar inte oss från att köra idag igen, HAHA! Dock ska vi vara på olika vägar idag, men förmodligen möts vi upp ikväll!
Idag ska vi ha fyllebrännboll, det är precis som det låter! Varje år har våran skola en tradition att spela brännboll astankade för att vi snart går ut. NU ÄR DET EXAKT EN VECKA KVAR! Det är så jävla tungt.

Igår: Så köpte vi tre flaskor KIR och satte oss på min baksida med småtjejerna. Sedan gick vi ut på en promenad och då kom även Zäta och Bob, småtjejerna är helt kära i Bob haha. Alla hundar blev trötta och nöjda och sedan satt jag och loppan bara och snackade skit. Sen kom mamma hem med ett jobbigt beslut. Vi var tyvärr tvungna att avliva den lilla blåklockan pga dövhet. Not again! Pallar fan inte. Rip baby.
Efter det så skulle vi åka till söder och möta linus, vi drog till någon krog som jag inte minns vad den hette, sen där blev det shottar och öl. Efter det blev det fyllekäk på BK och sen vart det hemväg. Vi sa även hej då till lilla linus karlsson pyssling som taggade till Amsterdam idag, fett tungt. Minnet från igår sitter inte riktigt som det ska, men jag vet iaf en sak.. att vi kör en favorit i repris idag igen! HAHA.


Alkishaggan nr 3

Vi har hittat henne: COCO!





Hon slocknade efter en dunk av våra tre vänner!

KLIPP KLIPP!

Som ni kanske såg så skrev jag ett inlägg relativt sent inatt eftersom att jag och Loppan kom hem med sista tåget igår. Vi var så uttråkade så klockan 9 typ åkte vi in till Rålis och mötte Linus och Wille, Wille färska ur och var allmänt t r ö t t i skallen så han åkte hem, sen gick jag Linus och Loppan och satte oss och tog en öl, sen var det hemfärd. Värt att åka in till stan i två timmar för att sedan åka hem? Ja, faktiskt, eftersom att vi var så uttråkade haha!
Idag vet jag ej vad som händer, det blir förmodligen att hänga med Loppan igen haha. Men denna gången blir det på hemmaplan, vi tänkte ta en tur med puppisarna ikväll och kolla på bålstas nya turistattraktion (OCH DENNA GÅNG SKA VI DIT!)

Men men, nu tänkte jag faktiskt göra någon nytta och typ städa mitt rum eller något.

Bilder från igår!


!

Det har varit en bra kväll med min alkishagga nr 1. Nu skall jag sova!


Börja inse verklighet

Det känns som att allt börjar falla på plats nu. Får nya tankar och perspektiv på saker och ting. Börjar tänka på sig själv för första gången och ingen annan. Våga stå för sina egna åsikter och shit!
Jag är så less på lögner, droger, mytomaner, bli besviken och framför allt att inte vara glad. Man kan spela bra i vissa lägen, men såklart så finns det klassiska "man läser folk".

Ljug inte för din flickvän/pojkvän, familj eller vänner. Det straffar sig alltid i slutändan.
Karma folk, karma.

Ärligt folk, ryck upp er och skärp till er.

Kärlek.


Tisdagen då!

Jo, jag gick ju till skulan som sagt! Sedan gick jag hem och påvägen bestämde jag och min alkis oss för att hooka upp här och vänta på att det skulle sluta regna så vi kunde gå ut med bebisarna!
Vi satt och kollade på "Superprinsen", en tecknad sjuk serie som ligger på aftonbladet, tror jag att det var, satt och kollade igenom alla avsnitt sedan blev det en promenix!
När vi kom hem sen gick vi upp och handlade pizza (haha, fetton i know) och kopplade in datorn i tv:n för att slå på "Baksmällan", efter det så blev det serier, i följd av Ugly Betty, DH, Cougar Town och Christine, sen gick loppski hem och då satte jag mig här. Men ack, vad dumma vi var! Vi glömde att gå och kolla på den nya turistattraktionen här i staden, nämligen en läskig kärring som står på samma plats varje dag dygnet runt typ, men det lämnade vi till imorgon istället, HAHA!

Nu ska jag läsa lite bloggar och rensa lite bilder hade jag tänkt!



Mer bilder från balen!

Jag!

Tjejerna <3 ooze

Bästa tjejerna!

"Par-fotning" (Tony fick stå på tå, HAHAHA!)

Hela högen!


Refrängen


Åh..

Det är DU som har utvecklat allt hat inom mig. FAN!

Tisdag

Regnig jävla smutstisdag. Det blir en innedag idag! Planen är att först gå till skulan, sen hänga lite med Ida (kanske) och sedan träffa min alkisflickvän och kolla på baksmällan!
Man blir verkligen d e p r i m e r a d av detta väder. Vet inte jag ska skriva om riktigt, är helt fattig på idéer.
Studenten nästa fredag, det är fan helt sjukt. Fattar inte hur fort det har gått med allting egentligen alltså. Det var inte längesen jag började i ettan liksom. En sak fattar jag dock, att jag är så jävla tung att jag har klarat av gymnasiet. Nu börjar the real life, det känns sjukt. Hatar när folk ba "aa nu ska du jobba varje dag i 50 år HEHE" man ba "men käften, sluta ge mig ångest". Funderar på att bli kung typ, då slipper man jobba. Då kan man skylla på att man har dyslexi så slipper man läsa och skriva på allt själv, HIHI! Nej nu ska jag inte vara elak, dock ville jag bara yttra mig om att jag aldrig kommer palla jobba i 50 år framåt haha. LAZY!

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe sen ramla in i duschen!

Jag vill att dom ska vara såhär små igen :(


HIHIHIHIIHI

Jag orkar inte skriva så mycket, MEN; jag har varit i skolan, grillat med Ida, Jen, Bex och Marce och sen softat med loppan då och då idag, vi har smidit planer inför onsdag. A1 & A2, HIHIHIHI! Det kommer bli tungt!

Bebis fick följa med mig och Loppan till fotbollsplanen imorse!


(!)

Det var inte jag som förstörde oss, utan det var du och det är inte bara jag som är medveten om det.
Vissa går ner sig och vissa går upp, och inte är det jag som går ner mig iaf, jag blir bara starkare utav ditt psykosbeteende, fortsätt du om du så vill det är iaf ingen som kommer hindra dig från ditt beroende eftersom att du inte har några riktiga vänner, bara vänner som är likadana som dig.

Du gjorde ditt dumma val, och jag är glad för det. Orkar inte ta hand om någon som inte vill hjälpa sig själv.
Och jag är glad att jag slipper dig och ditt efterblivna liv.


BAL


Favorit i repris - Bal idag!

Nu har jag precis duschat, tänkte varva ner lite med en kaffe tills Becca kommer och hämtar mig. Då ska vi åka iväg till salongen och fixa våran balfrisyr! Sedan hem till Ida och göra oss klara där sen kommer bilen och hämtar upp oss, WOHO!

Jag har världens finaste vänner, i love you all.

Tisdag!

Idag har jag inte gjort så jättemycket, det är ju trots allt varddag och just nu är det bara stress stress stress som gäller, inför fredagen. Då det är bal - igen. Fast tror nog det kan bli kul denna gång också!
Efter skolan så följde Ida med mig hem och var barnvakt med mig, sen kom även Becca och Jennifer förbi en liten stund också. Sedan när Ida och Jennifer gick tog det inte lång tid förens jag och mamma kom överens om att jag skulle kuta upp till centrum och handla lite käk.
Låg och kollade på desperate housewives efter att jag var mätt och belåten, sedan frågade Loppan mig om jag ville gå ut och gå, vilket jag tänkte fråga henne typ i samma veva. Så efter desperate slängde jag på mig jackan, tog med en liten valp och gick ut och träffade henne.
Sen när jag kom hem gjorde jag mig en kopp té och satte mig här.
Det var min tisdag!

Loppan tar bilder på alla mina djur - Linas zoo kallas mitt hem!


Åh!

Det har varit en bra dag, förutom vissa omständigheter. Mötte upp brorsan i sumpan och gick till solna för att sätta oss i en park och dricka lite pilsner och tagga upp inför matchen! Sedan rullade vi oss sakta men säkert in till råsunda området där vi mötte upp Ted! Därefter gick vi till bolaget och köpte öl och då stötte Jonas på Janne! Så vi fyra vandrade upp till några nissar (ingen aning om vilka fan det var!) och väntade på att matchen skulle börja.
Det slutade med 4-1 till aik, så jävla bra!

Det handlar om att sätta gränser om man vill klara sig genom livet. Konstigt nog så är det ingen som fattar det. Iaf inte dom som BORDE förstå det. Är så jävla trött på människor som är totalt senila och beter sig som en imbecill. Please, om jag köper en gun åt er, skjuter ni er då? Schystarå, kom igen, ha lite kul.

Långhelg!

Har ju som sagt knappt suttit vid datorn sen i torsdags, kan vara för att jag haft bättre för mig!
I torsdags så kom babe hit och då chillade vi bara. Sen i fredags åkte vi till Skansen och kolla på djyyyyren, haha. Såg två stycken två-dagar gamla älgungar, fett söta. Sen gick vi från Skansen till en kina restaurang och käka och efter det åkte vi hem och bara tog det lugnt. I lördags så stekte vi som fan på baksidan, sen kom Ida och stekte med oss också. Efter det bestämde vi oss för att grilla lite, så det blev benfri kotlett med kroketter och café de paris sås, mucho gott, sen tog vi det lugnt hela kvällen. Och igår chillade vi också (dvs att det har varit en lugn helg). Vi tog med oss valparna på en promenad ute typ, åt god middag, sen blev det sen tvätttid!

Idag händer det nog inte så mycket, ska till skulan snart och plugga lite med Ida. SEN BLIR DET RÅSUNDA, WOHO! Med Niklas, Sara och Jonas, woop woop!

Längesen dom var såhär små, lille plutten!


!!!



För tillfället den bästa serien nu, haha!


Seg!

Ja, att jag stack iväg till loppan igår var ju det sista jag skrev va! Hur som helst, vi var uppe hos hennes mor och drack öl. Sedan kom även Rakel och Liza upp och fortsatte öla med oss! Efter det åkte vi ner till centrum och gick hem till någon Jenny, och då ringde även Ida och frågade om jag skulle med till hennes hus och bada jacuzzi, vem fan bangar på det? Becca hämtade upp mig och vi hämtade badkläder hos alla och sedan åkte vi ut till hennes hus. Och det var asnice, woho!
Sen när jag kom hem satte jag mig lite här, och sen gick jag och decka.

Idag vet jag ej vad jag ska göra, ska nog ordna upp lite saker och ting.
Sho!

Till Loppski!

Har suttit hemma hela jävla dagen idag, känner mig så rutten. Har inte kunnat gå heller för att det svider som attan på benet, haha. "Hej jag kan inte gå så jag kan inte gå till skolan".
Anywho, nu ska jag upp till loppan och umgås lite. Skörbyhäng!

NJC

Ser lite halvknackig ut nu, pga svullenhet och jag smörjde in den strax innan jag tog fotot därför ser det ut som att linjerna är helt fuckade. Ni får en bättre bild när den är läkt.


Barn ska inte ha barn.

Jag är sjukt trött på unga tjejer som är efterblivna och tror vardagen blir roligare med en unge. Allvarligt, det är egoistiskt och patetiskt att skaffa barn när man själv är ett. Och speciellt när man inte har någon ekonomi, eget boende eller ens gått ur skolan, vafan är meningen då? Det är inte meningen att ERA föräldrar som tar hand om ER barn ska ta hand om ERAT barn? Det är ju den enda bortförklaringen: "Ja men det är klart vi hjälper till och ställer upp!" wtf? När jag skaffar knodd så ska jag ha en säkrad ekonomi som gör att jag inte behöver tjacka blöjor eller välling från typ euroshopper, köpa en rutten vagn på blocket och någon trasig spjälsäng för 50:-. Jag ska ha ett eget boende och kunna ta hand om MITT barn själv, jag vill väl inte ha någon hjälp med att uppfostra eller ta hand om MITT barn? Du föder väl knappast ut en unge för att din morsa ska ta hand om den? Eller jo juste, ni barn förstår inte mer än så.

Ärligt, börja jiddra när ni har en utbildning, jobb, ekonomi (för ni vet att det är sjukt dyrt att skaffa knodd) och boende, annars käfta inte.

DET ÄR INGEN HOBBY OK, DET ÄR ETT LIV.

Tatueringsstudio LJZM INK


Fullspäckad dag!

Ja vart fan ska man börja? Idag har jag: gått en promenix med Loppan och stött på en snubbe som spana in oss som offer och blänkte med en kniv eller liknande, vi tog inga risker så vi gick en rejäl omväg, haha. Jag har varit i skolan och efter det så ville jag göra något.. kul, get a tattoo. Jag, Ida, Marce och Becca åkte först till honom och hämtade upp hans fiskelåda (tatueringslådan) och sedan bar det av till mig där det helt plötsligt blev en tatueringsstudio! Jag fick äntligen min jävla skiss fullbordad som bestod av tre bokstäver, nämligen NJC för mina bröder! (Jag vet att jag låter gangsta, men tyvärr kan jag inte säga det så det låter fel, för det är ju faktiskt sant!) Den gjordes på vaden och stilen blev i old english, och jag blev faktiskt jävligt nöjd, bra jobbat Marce!
Anywho, sedan kom Jennifer och blev också sugen på att göra en, samt Ida med. Dom gjorde en varsin bakom örat, och Ida's bestod av bokstäverna MC för hennes mor och syster, och Jennifer gjorde en musiknot!
Efter det så kom även Nickis och Loppan på besök hos mig, vilket var trevligt. GRATTIS NIKOLINA, DU SKA FÅ ETT DIPLOM FÖR ATT DU ORKADE ÅKA UT IDAG! Jag bjöd småtjejerna på våfflor och sedan satt vi och snackade en massa skit bara.
Sedan när Nickis skulle ta sitt pick och pack och röra sig hemåt så bestämde jag och Loppan oss för att tanka Shutter Island. Det var fan en efterbliven film, dock måste jag nog se om den igen för att förstå lite till, haha.

Förstår fortf. inte hur jag inte kan vara trött eftersom att jag vaknade klockan 6 imorse. Dock har jag nog inte testat än att lägga mig i min underbara säng. Dock klurar jag på hur denna natt kommer bli, eftersom att jag säkert kommer sova på min vad så kommer jag nog inte få så mycket sömn inatt. Det gjorde ont, det gjorde det. Fyfan.


Förstår inte, vafan hände med oss?

Tidigt inlägg

Jag fattar inte vad jag gör uppe nu när jag börjar tjugo i två. Jag kan ju börja med att skylla på råttorna, aka valparna.. som väckte mig klockan 6 med deras gnäll. Gick upp med mitt hemska morgonhumör, påminner nästan lite om katla, ni vet draken i bröderna lejonhjärta. Dom blev tysta, jag la mig igen för att somna om, och sen gick det några varv upp och ner i sängen, sen låg man där och kollade på Dexters lab, sedan Jims värld och sist Alla älskar Raymond, sen steg jag upp och slängde på java.
Funtar på att dra en dusch snart och klä på mig, för Loppan ville gå ut och gå lite. Dock måste jag ha en rejäl push för att orka mig in i duschen, jag "ska bara" dricka upp mitt kaffe först...



Happymode, eller?


Change your heart!

Klockan är typ snart kvart över 1, och jag är inte trött. Kan bero på att jag vaknade halv 1 idag, haha. Dock börjar jag tjugo i två imorgon så det är lugnt.
Nu under kvällens gång så var Sandra och hennes mamma här på lite fika och så. Vi glodde på hemmafruarna lite slappt och snackade lite skit.
Sen nu sitter jag här och dricker en kopp té och camar med min kusin som ser ut som en muslim.
Jag dör av uttråkhet. Alla bloggar är lästa och det är då man börjar tänka på vad man ska skriva i sin egna blogg för att underhålla alla. Vafan är det ni vill läsa egentligen? Vafan jag drar i mig för fet mat varje dag? Vad jag gör varje timme? Vad jag har för kläder på mig? Ska jag provocera er? Eller ska jag bara köra mitt race som jag har gjort och har funkat rätt bra utan klagomål hittills?

Ne, om man skulle packa sina väskor och tagga till bahamas ett slag.


?!

Skulle kunna skriva en bok om hur många i ens omgivning som är så jävla efterblivna. Namn, ort och problemet, det skulle vara så jävla kul. Dock inte kul för deras anhöriga som kanske läser och sedan skapar problem.
Är så sjukt trött på folk som är efterblivna just nu. Folk som ljuger för sina respektive. Folk som beter sig som 12 när dom är över 20 år gamla. Som behandlar andra som man absolut inte vill bli behandlad.

Fuck off.

SHO!

Helgen är över och födelsedagen är firad. Slutade på en svartklubb i solna, dock kunde jag aldrig tro att lokalen låg där den låg haha. Anywho, gör inte mycket förtillfället, sitter med kaffekoppen och lyssnar på dubstep. Ska strax jalla till skolan och göra ett prov i Spanska.
Vet ej vad som sker idag men man kan ju säga att min broder gjorde min dag iaf. Först sa han att vi ska på match, ÄNTLIGEN, om en vecka innan uppehållet. Sedan att han kanske har kirrat ett jobb åt mig varannan helg. Så jag är faktiskt på bra humör nu!

Dagens fetaste tunes är: Cookie Monsta -  Change your heart & MJ cole - Sincere (Nero remix)



Ajuste, jag är härmed ägare till dessa! Jag blev glad på min födelsedag!


Fifan

Torsdag. Ingen skola, pallant. Ida kommer snart och gör mig sällskap. Vi ska dricka té och leka svallertackor.
Sen hoppas jag på att få ett besök av babe. Jag orkar inte ens blogga men jag har inget bättre för mig just nu, haha.
Vet inte ens vad jag ska skriva fan. Nu är det bara 2 days left iaf, woho.



HEY IT'S JUST A FAT KID!
Gillar att man ser mina knogar, HAHA!


Snart sovdags!

Vilken traumatisk kväll! Då syftar jag förstårs på det sista avsnittet av andra fucking avenyn. WHY DO YOU HATE ME GOD? WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!
Anywho, det kändes nästan som att Molgan satt bredvid mig och kollade med mig, eftersom att min man aldrig dök upp, för jag satt för mig själv och ba "vaaaaa, neeeej, shiiiiit, aaahhhhh" typ. Messade med loppan i högsta hugg, haha.

Fast innan det så gjorde jag inte så mycket, jag tog ett bad, vilket var jätteskönt! Sedan kollade jag på dubbla avsnitt på 6an på family guy, alltid lika kul att kolla ensam! Sedan började jag göra tilltugg till AA, vilket bestod av kroketter, bea sås, sallad och ett glas fanta. Fyfan vad det är gott. Jag har druckit tre glas nu och fantan är slut, men jag är så jävla sugen på mer. DOH!
Nu ska jag snart krypa till kojs, så avrundar här lite snyggt.
NATTI!


Fort europa

Ja rubriken säger väl allt? Klart som fan att jag fortfarande sitter och lyssnar på plattan. DET ÄR JU SOMMAR!
Idag har jag inte gjort ett s k i t. Jo! Jag har träffat Cathi en stund hemma hos mig. Gossip och té blev det! Fick även se smulans bil, mycket fin. Ännu en gång, grattis till körkortet!
Sedan har jag bara varit hemma och tråkat, surrat lite skit med min kusin i luren och varit bästa kompis med mina bebisar, haha.
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 21:00 tills Andra avenyn börjar. Dock om babe kommer så blir det Efterlyst men jag klagar inte eftersom att Andra avenyn faktiskt finns på webben, tacka gud för det. Fan, det är ju sista avsnittet forever nu, VAFAN SKA JAG NU GLO PÅ?
Det är tre dagar kvar till min födelsedag också, det blir väl lite planer såklart. Pri var smart och kom med förslaget att vi skulle hooka upp i Rålis - dock om det är fint väder såklart. Men planer kan ju ändras men ni som känner oss får säkert ett mess om vad som än händer!

Nu tänkte jag ta mig en dusch, eller kanske ett bad innan 21, WOHO!



Jag, Nickis och Carina!


Önskelista TRE DAGAR KVAR NU



Lördag grabbar, lördag.


HAHAHA jag dör


Måndag (tisdag) klockan 01:25 typ


<3



Lille älskling sover på min fot. Jag saknar lille älskling.


LTR ROCKERZ

Fick nostalgi kick och kände att jag behövde tanka Looptroop - Fort europa plattan. Sagt och gjort, nu skall jag njuta.

Liten och galen i Promoe!


Efterblivna

Jag är så trött på folk som är efterblivna (mytomaner, idioter, råttungar, knarkare). Det är typ nu man börjar inse att folket man umgicks med förut inte är samma folk som idag.
Jag vill egentligen bara packa en stor jävla väska och tagga till bahamas ett par år efter studenten.
Jag hatar när folk förstör mer än vad dem behöver.
Jag hatar när folk lägger sig i sånt som de inte har och göra med.
Jag hatar när folk snackar en jävla massa skit och sen tror att man tror på det när man nickar på huvudet och ba "va är det sant", fast man egentligen vet att "fyfan vad du snackar en jävla massa skit, pinsamt att du ens tror på dig själv".
Ja, jag är fett trött på folk just nu.


Tråkigt!

Måndag, nu börjar veckorutinen igen. Var i skolan, fick uppgifter - gick hem. Sen dess har jag suttit här och gått igenom mina mottagna filer, inte visste jag att jag hade såna feta tunes som jag inte ens lyssnat på! Det gav mig ett litet leende. Anywho, nu sitter jag och väntar på att någon nisse från "Middagsfrid" ska komma med mat. Mamma har nämligen provat att beställa hem mat från något jävla skit. Dvs att dom kommer med flera roliga olika maträtter som man annars inte gör hemma, middag för hela veckan dvs. Får väl se om det finns något ätbart, schyst då slipper man gå upp och handla käk, dock kommer dom bara varannan vecka när min lillebror är hemma, så när jag och mamma bara är hemma så får man väl ta och svälta, verkar ju som om hon har planerat det iaf, HÖH!

Ja det var ju som sagt studentfest i torsdags på Pure inne på stureplan. Det var riktigt roligt må ja säga. Blev taxi hem runt två tiden (enligt Annie), kommer fan inte ihåg. Dock kommer jag ihåg HELVETES vägen hem från centrum parkeringen, dvs att jag hade ett par nya skor som jag inte gått in i innan, och såklart så var dom jävligt trånga efter en helkväll så jag typ gick som att jag brytit båda benen, sen rent ut sagt REV jag av skorna och kasta dom och typ skrek på dom när jag kom hem, fast sen gjorde jag två rostade mackor med prickikorv, ost och avokado på, då blev jag glad, sen small det.

Dagen efter var det ju Valborg. Vaknade av att Marce ringde och frågade om jag skulle med till Uppsala (obs! klockan var då nio typ), sa att jag behövde känna efter om jag var bakis genom att ställa mig upp. Gick upp, tvättade ansiktet, drog i mig två treo och gick upp till bussen, och där small det till. FYFAN, hemskaste jävla bussresan någonsin, vid bussbytet så gav jag bort mina öl och fokuserade på att andas och hålla inne bakisheten. Men väl inne i uppsala så hade jag skitsvårt att andas och shit så blev asrädd och undrade vafan som hände.
Sedan var vi inne där i någon timme sen vart det ovärt och då åkte alla hem. Sen när jag kom hem gick jag och åt mat med Merre och efter det gick jag hem och däckade runt halv 8. Vaknade upp runt 2 tiden av att loppan ringde och sen kunde jag inte somna om förens runt fem tiden typ. Så man kan väl säga att jag sov genom hela valborg, vilket var skönt ändå.


Vem ser mer nöjd ut än denna, sovandes också?


RSS 2.0