Torsdag, snart fredag.

Har precis kollat klart på walking dead, 5e avsnittet. Alltså jag går lös på den serien. I tisdags satt jag och hulkade till 4e avsnittet, det är ju helt sjukt. Walking dead o SOA är och förblir dem bästa serierna ever.
 
Har ju dröjt ett tag sen jag skrev sist, men det är för att jag har jobbat typ 9 dagar irad och inte orkat skriva eller haft tiden.
Igår dock så kom min lillebror hit och skulle umgås. Vi tog tåget in till stan och mötte min man, för att sen gå och käka o kolla på "TED". Som för övrigt är en av de roligaste filmerna jag sett. Fyfan vad bra den var!
Sen åkte lillebror hem o vi hem hit. Däckade typ runt tolv tiden tror jag.
 
Jobbat hela dagen idag o väntade på att få komma hem o kolla på avsnittet. Nu ska jag ut med gullfia sen är det fan gonatt jord så det kan bli helg för mig nån jävla gång.
PEAZ

Måndag

Denna härliga måndag började med ett samtal 07:11 från min käre kollega "lina, du vet att du börjar 7 va?". Helvete tänkte jag och slängde mig upp ur sängen typ. Jag börjar alltid 12 och på mitt schema står det 12. Men inte enligt deras schema, hur som haver, till jobbet bärde det av i rask takt. Jävligt jobbig morgon när man inser att man inte är van vid morgonruset under tunnelbanan. Det är ju alltid jag och bussen på morgonen som inte är jobbig alls. Men tunnelbanan, fy helvete alltså. Ännu värre är det väl för alla bilister som sitter i köer dag ut och dag in. Men så blir det om man sover på södra sidan av stan! Då är det morgonträngsel och stress. Eller alltså, jag är inte stressad, jag BLIR stressad av omgivningen. Om alla kunde ta det lugnt och sansat så hade det väl varit en skönare morgonrusch.
 
Nu är jag hemma, nyduschad och snart redo för att dra tillbaka till södra sidan igen. Eftersom att jag är ledig imorrn så får jag va den snälla och sova hemifrån.
 
Helgen har varit awesome.
Fredag: Kom hem runt halv 9 till en mysig lägenhet fullt av ljus och en man som stod och lagade fredagsmiddag. Man blir alltid överraskad när han lagar mat, det kan bli lite allt möjligt. Denna gång blev det juggemat. Vilket var jävligt gott!
Lördag: Äventyr till Norrtälje för en överasknings-30-års-fest för en god vän till min man. Det var jävligt kul. Och alkoholen flödade, seriöst. Jag tror inte jag har kunnat dricka så mycket på aslänge. Bilskjuts hem på natten, vilket var jävligt skönt att vakna upp i sin egen säng och känna "jag behöver inte göra ett shit idag, kan ligga här hela dagen". Och så var även min söndag. Blev en sväng till affärn för inhandling av godsaker och sen solsidan/beck.

RSS 2.0