Tröttis

Har väl inte gjort många knop idag. Gick upp i tid, gjorde gröt, sen tog jag med Coco på promenad. Gick en runda i fina solen och invigde mina nya solisar!
Sen när jag kom hem igen så städade jag lite och slängde in en tvätt. Sen har jag bara softat hela dagen! Kan väl behövas efter allt alkoholintag som gjordes i helgen haha.
Men imorrn är det back to biz igen. Klockan står på 04 så hoppas fan att jag somnar i tid, men det tror jag nog att jag gör, 100% garanti.


Är det här tacken för att man sitter barnvakt åt en bullterrier?

Söndag

Min lediga helg har varit bra! Jag har iaf inte blivit besviken så det var ju ett plus. Brukar alltid hända så fort man är ledig så händer det inget, men när man jobbar händer allt!

Nu ska jag snart rulla ner till Annie. Jag måste verkligen uuuut i det fina vädret. Får ångest av att sitta inne!
Bilder från helg kommer sen, ska tagga nu shoooooooooooooo

Natti!

Klockan är snart 22 och det är dax för mig att krypa i bingen i tid för en gångs skull. Kan inte va hemma längre, blir fan cp av det, visst har jag träffat folk men det är fortfarande inte samma sak som att få åka till jobbet. Jag saknar tillochmed pendeln, ok. Så illa är det fan. Men imorrn börjar jag 07 och då jävlar ska jag försöka kötta.
Efter jobb ska jag nog hem till brorsan o ta en siesta (börjar bli en vana........) sen dra mig mot solna till halv fem då jag ska möta Annie o Liza för middag hemma hos Liza med lite vin och shit. FETT MYS!

Sen på lördag blir det nog ännu mer bravader skulle jag satsa på!
Men nu måste jag fixa det sista sen duna och sova till Skilda Värdar haha.


Imorrn får jag även tillbaka min AOD tröja som varit borta i ett år typ. Det var Max som var tjuven!

Mästerkatten <3


Onsdag del 2

Jahopp, ligger man i sängen och har slökollat på tunnelbanan helt risig. Fan jag pallar inte det här alltså, ena sekunden mår jag bättre och andra sekunden känns det som att jag ska svimma.

Idag har jag iaf gjort NÅT, har ju bara legat inne i två dagar för att krya på mig typ. Skulle ju träffa lillan idag så innan det gick jag och tog en kaffe med Daggen innan lillan kom hit. Väldigt trevligt må ja säga. När vi var små hängde vi mer, in princip varje dag i en period haha. Får se till att kaffelera mera i framtiden!
Sedan kom iaf min lilla, gick och handlade kaloribomb på ICA och sen gick vi mot mig och hade mysstund. Kollade på mästerkatten, snackade skit och sen åkte hon runt 19 tiden.

Imorrn får jag tydligen inte jobba så får väl försöka göra nåt annat oansträngande. Får se vad som händer.


Hade seriöst mördat för starbucks kaffe igen.

Onsdag

Hade ställt klockan på tio för att inte sova bort hela dagen, så när jag vaknade så messade jag loppan och bad henne ringa för att prata igång mig. Sagt och gjort, gick upp, satte på kaffe, och sen tog jag tag i andra världskriget disken och pratade med både Pia och Loppan under tiden haha. Alltid gruppsamtal.

Anywho, gjorde sedan en fet frukost och njöt väldigt kan jag tala om.
Nu ska jag snart göra mig iordning för att gå till centrum på ISBANAN och möta lillan som äntligen kommer hit för lite kvalitetstid. Åh vi har inte träffats på JÄTTElänge om man inte räknar med luncherna osv.
Tror vi ska kolla nån rulle och sen ägna tiden till att bara snacka massa jävla skit!



Hahaha älskar memebase.com






Ilandsproblem

Något jag typ har börjat störa mig på, och då menar jag grovt störa mig på är när bekanta brudar skaffar pojkvän som man inte vet någonting om och aldrig sett förut, så visar det sig vara världens jävla stolpskott.
I början ba "ååh min pojkvän köpte ett hus till mig i NY, gav mig en mille och en puss", man ba aa schyst pojkvän, låter bra. Sen sakta men säkert så börjar bilder krypa fram, inte en ansiktsbild såklart, men bakifrån, någon blurrig bild i profil, SEN BAM! Där kom den, nån lönnfet snubbe med skägg (aldrig koll på hygien, det syns), fula kläder, stadiums egna skateskor typ, och totalt retarded.

Varför tänder tjejer på det här? VARFÖR? Finns det ingen gräns eller? "Men du måste sluta vara så ytlig". Det handlar inte om ytlighet haha, träffar man personen sen så visar det sig även vara nåt retard som du alltid trott så det är ingen idé att ens hälsa överhuvudtaget för du ställer dig ändå samma fråga efteråt "hur tänkte hon där".

Ett sånt exemplar kan man oftast läsa av när snubben skriver 45 ggr om dagen "jag älskar min ******* mest av allt, finns ingen som dig, jag dör utan dig yadayadayada" jotack, vi har sett det i 1 års tid, ofta din tjej fortfarande stannar kvar din psykopat?
Så kul att man kan "hålla koll" på folks förhållanden genom att kolla på nyhetsflödet på facebook. LÄGG NER.


PINSAMT PINSAMT PINSAMT PINSAMT.

Ja jag stör mig på efterblivna människor. Eller som bangkok säger, LITArD (retard) som jag lärt henne.

tumblr

Klicka på bilden för att komma till min alldeles sprojtans tumblr. Där kommer jag väl lägga upp bilder/länkar som inte passar in här, får se om bloggen blir dissmissed. Man vet aldrig!

WARRIOR


JÄVLIGT BRA FILM, 6/5 TOAST.


Diff'rent strokes!

Har påbörjat tanka en "ny" serie som jag tänkte kolla igenom, nämligen Diff'rent strokes. Det är en sån där serie man kollade på när man var liten. Typ som "Huset fullt" och alla dem där haha. Men denna är nog lite roligare eftersom att Gary Coleman som liten är med haha.


Imorrn imorrn imorrn!


Det är TISDAG!

Kan denna meningslösa dag bara dö ut nån gång. Och nu tänker ni "du är bara bitter för att du är singel". Nej det är jag inte, snarare tvärtom, jag trivs att vara själv. Jag slipper ALL skit. Svartsjuka, jidder, bråk, smågnabb, osäkerheten, ALLT. Och nu tänker ni säkert en gång till "så säger du bara för att du är singel nu". Ja, men jag hade samma tankar när jag var i ett förhållande, "vafan har jag gett mig in på, jag kommer aldrig komma ur det här, för mycket känslor, kommer knäckas på mitten", men det ingår i ordet f ö r h å l l a n d e. Inte så jävla konstigt att man inte får känslor för folk längre när man egentligen vet vad man "ska" ge sig in på igen.

................men sånt kan ju alltid ändras.

Tycker fortfarande att det är TISDAG och inte "tvingad-till-att-älska-nån-dagen."

Walking dead!


Nu ska jag slå på första avsnittet av fortsättningen på säsong 2!
SOM JAG HAR LÄNGTAT!


Onsdag <3


På onsdag ska jag få gulla med min surosaurus. Längtar!♥

Tare piano




Det är hit jag åker när jag känner att jag vill bort från verkligheten ett tag. Till min pappa. Jävligt soft och va där på sommaren kan jag tala om. Denna sommar ska jag försöka tillbringa mer tid med pappas familj. Jag har varit så kass på det. Men så som jag jobbar så är det så svårt att åka dit. Man ska åka dit när man är ledig en längre period, och jag jobbar varje helg i stort sett och lite vardagar titt som tätt. Men nu får det bli ändring på det!

Like a boss


Lördag

Ligger inför dunetid. Måste bara gå och tvätta bort sminket och hämta Ella först. Jag tycker det är så mysigt när hon skedar mig. Hon är dock bara här över natten! Min kusin skulle göra nåt, så hon fick komma hit istället. Hon blir så glad när hon träffa sin dotter Coco. HAHA noooooooooooooot. Hon vill helst lägga sig ner och svimma någonstans.

Anywho, nu ska vi iaf säga puss o gonatt!


Kvällsgodis


Bitch please

Tagit det jävligt piano idag IGEN med andra ord. Har väl städat hela lägenheten i ÖVERFLÖD av fritid. Men jag tycker det är skönt, nästan som terapi fan.
Nu har jag duschat osv, ska väl softa fram till att jag ska duna, dvs om en timme typ, haha.
HAR INGENTING ATT SKRIVA OK! Gav er bloggbomb igår det får räcka!


Bitch please 2


Nostalgi


Torsdag

Som ni ser så har jag en ny design, suttit och svurit så in åt helvete åt detta med loppan i telefon haha. Hon tjattrar på om allt och inget och det enda jag gör är och skriker åt designen.
Har bara softat idag, imorrn blire dock jobb, samt hela helgen......... fett less. Men har vi tur nu så kanske allt löser sig rätt bra med jobb i framtiden.
Ska städa lägenheten nu tänkte jag, måste ju sysselsätta mig med nånting kul!


Jag och mina små midgets. Saknar er.

hjärtis


LOL







Instagram


Alltså..



Alltså jag håller seriöst på och kräks upp min mat. Om man ska provocera så gör det bättre än såhär, det är ingen som vill ha autografer av dig, alla vill typ misshandla dig och klippa din toung.
ÄVEN om det plötsligt skulle finnas en "sorry för allt men såhär är jag egentligen" så skulle du fortfarande vara så hatad som du är idag av hela svenska folket. LÄGG NER!

Kartellen har gjort det, äntligen!


Beatet gör allt!

Duttig!

Efter min PW med lola så gjorde jag gröt med proteinpulver, smakade inte såååå dåligt men det är godare med äppelmos. Måste handla det imorrn! Jag har iaf varit duktig och fixat saker som jag aldrig får gjort när jag jobbar. Jag har snackat med banken och dem ska skicka ett VISA kort till mig nu haha, ja jag har ett barnkort fortfarande. Men det är just därför jag fixar det NU när jag har tid. Jag skjuter alltid upp saker och ting och har aldrig riktigt behövt ett VISA, men folk klagar och det kan va bra när man är ute o snurrar och inte har kontanter etc etc, ni hajar! Sen har jag även också tagit tag i att fixat Spotify i mobilen OCKSÅ äntligen på tiden, shit vilken lättnad det är. Är så less på min låtlista på mobilen som jag inte ens vet ÄN vad hälften är. Fett skönt att få saker uppklarade också!

Idag ska jag laga mat igen, haha. Bad mamma köpa hem lite skit när hon åkte hem. Dock glömde hon mina frusta bär som jag tänkte göra smootihes på, men får lösa det imorrn när jag ändå ska handla äppelmos.
Iaf så tänkte jag strimla lövbiff som jag även har marinerat för att få det lite saftigare. Sen ska jag göra sallad igen men denna gång tillsätta lite bulgur! Kan bli rätt gott tror jag. Sen har jag ju förstårs den uuuuubergoda mangorajan till, så jävla gott!


Älskling!


För er som tränar!

Denna artikel är mycket lärorik för er som tränar, read it!

Uppe med tuppen!

Okej jag har snoozat en timme. Jag hade ställt klockan på 9 men snooza till tio. Nu har jag druckit ett stort glas citronvatten och håller på och krigar i mig en stor kopp kaffe innan min och Cocos PW som vi snart ska ge oss ut på!
Får se om SR Metropol eller Loppan gör mig sällskap under tiden. Vet inte om det blir vila idag från gymmet, har kört ganska hårt på sistånde så får väl ta det lugnt idag. Får se helt enkelt!


Coco och dövis, mina hjärtan. ♥


SOMMAR


Ge mig sommar och spontantatueringar igen.
Saknar mitt gamla rum, det rummet har gått igenom mycket!


Yo!

Happ! Så ligger man och gäser. Fortfarande matkoma efter middagen. Jag lagade kyckling med sallad, det är så jävla gott. Men det bästa är att man inte blir så där dräggigt & drabbat mätt av skiten. Utan man kan faktiskt bli mätt med gott samvete eftersom att skiten knappt innehåller kalorier för fem öre.

Funderar på att göra världens godaste kaffe i världens bästa kaffemaskin nu. Får... inte... somna.


Hungriiiiiii

Har precis slagit mig till ro kan man väl säga. Stack och tränade runt 13, sen när jag var klar med det så gick jag ner till tjejerna som satt och fika på liba. Joinade dem på en kaffe innan jag stack hem för att hänga tvätt och duscha.
Skall strax sätta igång med maten. Kyckling med sallad står det på menyn, fett gott. Min mor frågade mig om vad vi skulle käka och erbjöd kalorifritt, vilket hon konstigt nog gick med på? Nåväl, ska väl börja med min världsberömda kylling nu så min mage slutar skrika.

Måste tanka nån jävla film också, men vet inte vad jag vill se idag!


Ellabus i somras när hon hade tjejvecka.
Hon var lite syr för hon var tvungen att ha undiesar på sig, hahaha dog.


Tisdag dårå

Vaknade av att en ljuv stämma ringde och väckte mig. Dvs Nikolina! Hon tjattrade igång mig lite snyggt kl 10 typ. Visserligen hade jag ställt klockan på tjugo över nio, men jag fattade verkligen ingenting när jag vakna. Vände och vred på mig och ba "vafan är det som låter seriöst TYST", sen efter ett par minuter hajade jag att det var väckarklockan haha. Anywho, gick upp och gjorde kaffe, snackade lite skit med Nickis fortf. Sen drog jag ut med Cocoboo och sen när jag kom in skulle jag sätta mig vid datorn och skulle ge internet åter en chans till att förbättra sig så svek humöret mig.
Jag har verkligen svurit som ett as över det internet som vi har nu med tanke på att det aldrig fungerar bra. Så ringde till dem och var typ lack och sa att deras internet var skit och inte hade fungerat bra en enda dag sen jag kirra det, och det var ändå länge sen! Så efter tio min var han här och bytte modem och då fungerade allt prima! Tur för dem!

Anywho, ska väl samla ihop mig och försöka dra o träna inom en halvtimme eller nåt.
Shooo!


Godnatt


Jag vet inte?

Nu börjar jag få panik. Panik över att folk inte kan se ut som folk längre. Ja, jag pratar om WT's. I själva verket en förkortning av sveriges egna White Trash församling. Varför?! Vart någonstans i spegeln ser det bra ut när ni kammar ut erat ruffsiga ruttna löshår, sminkar er med en alldeles för mörk foundation, kletar på 56 lager mascara så det ser ut som spindelben, drar på er era för små scala-jeans från -02 så era söta lovehandles sticker ut, sätter på er eran alldeles för lilla 65AA BH från självaste snoopy, sedan slänger på er nått vitt tight linne så ni ser ut som en michelingubbe som ni sedan försöker dölja med eran utnötta collegetröja från Stadium med nån ful schal ifrån punkt shop och så får vi inte glömma dem hederliga skateskorna.....................
Är det verkligen så ni vill att killar ska se er? Det finns EN slags kille som skulle KANSKE respektera detta. Och det är han som aldrig fått en brud. Som fortfarande sitter framför WoW med någon larv på överläppen (i själva verket kallat MOPPEFJUN) och bär kläder av märket South Pole eller liknande. Och givetvis ska han plugga någon slags trucker-utbildning och snusa lössnus från ETTAN.

Varför klär ni er som att det inte finns en morgondag? Vart är detta snyggt? Påfrestas man inte utav andra människor som ser vettiga ut? Visserligen behöver man inte se ut som någon stureplansprofil, men kanske leta efter nåt på H&M till att börja med? Det här är ju verkligen ett eget folkslag, som alla stirrar på och tänker exakt samma sak som mig "Hur fan tänkte du där?!"

Jävla WT! Gör om, gör rätt.


Måndag

Sådär ja, nu kanske gnistan är tillbaka lite. Har under morgonens gång storstädat lite. Dammat, dammsugit och skurat osv. Väntar på att min mor skall återvända hem så hon kan köra ner mig till lillan, ska göra henne sällskap på hennes lunch innan jag sticker och tränar. Fyfan vad kallt det kommer va när jag kommer gå hem, men men, smällar man får ta!

Vet inte vad som händer sen dock, vet iaf att jag kommer stå i duschen minst en timme iaf när jag kommer hem haha. Tina upp sig lite. Sen vettefan faktiskt. Inte så att man vill gå ut heller med tanke på att det är fett kallt och det blåser som fan.

Anywho, ska väl runda av lite nu innan mor kommer!
Sho!


Söndag

Fett seg, ont i huvudet. Fredagen blev lyckad, vilket tur var! Orkar inte blogga, är retarded för tillfället.

Äntligen kväll!

Trodde seriöst denna dag aldrig skulle ta slut! Vad trött jag är. Men på bra humör är jag iaf! För imorrn är det full rulle från kl 09 härifrån. Ska först till min bror och droppa lite skit, kläder o sånt. Sen direkt röra mig mot Marek som ska lämna lägenheten innan 13 och då blir jag lägenhetsvakt till Nickis kommer hem. Under tiden tänkte jag kanske dra en siesta, en dusch och gå o handla nåt!
Sen utökar kvällen i Mareks ära för att fira att han fyller 26! Jävla GÖBBE!

Aja, nu ska jag typ tvätta av sminket etc etc så jag somnar någon gång.
Hörs på söndag kväll då jag kommer hem till orten igen!

Kväller

Åååh jag och mamma kollade på en väldigt bra film, War Horse hette den. En ny film utav Steven Spielberg. Visst, den var typ 2 timmar, men den var så värt det. Fy vad bra den var! Väldigt hjärtskärande i vissa stunder, men som alla vet och räknar ut innan man slår på en film så slutar ju det alltid väldigt bra, vilket gjorde att jag faktiskt kunde kolla på hela filmen, rekommenderar denna iaf!

Imorrn blir det jobb mellan 10-19, sen hem och förbereda mig inför fredagen. Åh vad kul det ska bli! Och jag har fixat ledigt på lördag också eftersom att jag känner mig själv, och många andra som ska vara med och fira, och jag vet att det inte kommer gå i pianotakt där. Och sen vill jag inte utsätta mig för ett dåligt arbetsskick på lördagen eftersom att jag kan må hur som helst dagen efter alkohol. Jag kan t.ex dricka 2 öl och sen sova i 10 timmar och vara "bakis" dagen efter, eller så kan jag hålla igång en hel kväll och vara tiptop dagen efter, men jag vågar inte chansa så jag tog ledigt. Jävla tur att det gick igenom, brukar oftast vara omöjligt!

Har brorsan tur så kommer det stå middag serverat på lördagen när han kommer hem. Eller som jag sa "har du tur så kanske det finns en halväten kebabpizza i kylen eller nåt". Nä men jag ska väl försöka fixa nåt schyst medans han är på jobbet!


Onsdag

ShoooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOooooOooO. Idag började min dag halv tolv. FETT SKÖNT att sova ut. Har verkligen längtat. Dock var det inte lika skönt när jag skulle ta mig upp ur bingen, då jag märker att jag har världens fetaste träningsvärk ÖVERALLT sen igår. Köttade mer än vanligt igår haha. Och jag som inte skulle köra så hårt pass. Iaf, drog ut med Cocoboo och sen gjorde jag frukost.
Har inte gjort ett jävla skit på hela dagen faktiskt. Bara softat, tankat en film som jag tänkte tvinga min mor att se med mig sen, fast innan det ska jag inta husmors positionen och laga min goda pasta!

En bra sak har iaf hänt idag. JAG HAR FÅTT HEM MIN BILJETT TILL P&L! Fett jävla glad! Och sen har jag även tagit ledigt på lördagen så jag kan fira Marek UTAN att ta det piano!


Denna låt ligger på topplistan kan jag ju tala om.


RSS 2.0