Jag vet inte?

Nu börjar jag få panik. Panik över att folk inte kan se ut som folk längre. Ja, jag pratar om WT's. I själva verket en förkortning av sveriges egna White Trash församling. Varför?! Vart någonstans i spegeln ser det bra ut när ni kammar ut erat ruffsiga ruttna löshår, sminkar er med en alldeles för mörk foundation, kletar på 56 lager mascara så det ser ut som spindelben, drar på er era för små scala-jeans från -02 så era söta lovehandles sticker ut, sätter på er eran alldeles för lilla 65AA BH från självaste snoopy, sedan slänger på er nått vitt tight linne så ni ser ut som en michelingubbe som ni sedan försöker dölja med eran utnötta collegetröja från Stadium med nån ful schal ifrån punkt shop och så får vi inte glömma dem hederliga skateskorna.....................
Är det verkligen så ni vill att killar ska se er? Det finns EN slags kille som skulle KANSKE respektera detta. Och det är han som aldrig fått en brud. Som fortfarande sitter framför WoW med någon larv på överläppen (i själva verket kallat MOPPEFJUN) och bär kläder av märket South Pole eller liknande. Och givetvis ska han plugga någon slags trucker-utbildning och snusa lössnus från ETTAN.

Varför klär ni er som att det inte finns en morgondag? Vart är detta snyggt? Påfrestas man inte utav andra människor som ser vettiga ut? Visserligen behöver man inte se ut som någon stureplansprofil, men kanske leta efter nåt på H&M till att börja med? Det här är ju verkligen ett eget folkslag, som alla stirrar på och tänker exakt samma sak som mig "Hur fan tänkte du där?!"

Jävla WT! Gör om, gör rätt.


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0