(?)

Varför är folk idjets? Varför kan aldrig folk typ.. leva sitt eget efterblivna liv och låta en själv vara? Det dröjer inte länge förens folk börjar bestämma vad man får och inte får äta, hur man får och inte får gå osv. Fyfan säger jag bara.
Tyvärr, men jag h a t a r folk som _måste_ lägga sig i andras liv när man aldrig får en chans att tänka själv. Bara pow pow pow med massa onödiga meningar och ord som dem egentligen inte ens förstår själva vad dem snackar om.
Tänk att det finns så mycket folk som verkligen ÄR efterblivna i den här lilla orten. Att det bara finns FÅ som man kan lita på, knappt litar jag knappt på någon längre. Det är lika bra. Och dem man verkligen litar på är sånt folk som alltid ställer upp, som alltid stöttar osv. Det är bara en jävla tur att man känner folk med vett i skallen. Dem som inte lever i en fantasivärld och tror att livet glider på en fet äcklig räkmacka, utan de som har förstånd och förstår.

Gud vad jag skulle kunna skriva en hel bok om sånt här. "Sånt som är negativt" skulle den heta. Och fyfan vad det skulle stå så jävla mycket skit om folk, så får vi se sedan om den är så rolig att läsa, när folk själva får veta hur mycket det snackas om dem, som de kanske inte ens trodde för att dem som sagt, "glider genom livet på en räkmacka". Skulle folk sluta snacka massa random då, eller skulle det bara bli värre? Jag skiteri. Seriöst, hur kul skulle det vara för en själv att leta upp sitt namn i boken och typ läsa dens egna "påhittade" livshistoria, för det kan ju inte vara den riktiga eftersom att alla historier och ord byggs på rykten. Haha säger jag bara. Den här boken ska skrivas, någon som vill joina? Skriva om dessa jävla idioter som bara förstör samhället och leker allan.
"Detta är *** och han går i bcjf, han tycker om att skryta och mytta om hur mycket action och droger som händer i hans liv, bl.a" osv osv. Vore det inte kul att läsa sånt där s k i t s n a c k om folk som vissa kanske inte ens visste själva.
Seriöst, vafan är det för jävla ort man bor i? Det händer inte ett skit, vissa tror att dem är 50 cent fast dem egentligen bara är sju år och har redan blivit tagna för pissprov. Vissa leker östermalmsnissar fast vi bor en timme ifrån skiten. Hej, det här är bålsta, ingen bryr sig om dina kläder eller någonting, åk till sturegallerian istället om du vill ha uppmärksamhet.
Jag kan fortsätta i evigheter, men egentligen är detta bara ett tecken på en sak. Man behöver komma härifrån ett tag. Jag skulle inte banga på att flytta så långt härifrån, byta nr och bara börja om helt nytt.
Sorry folkz, men detta är sanningen. Inse, bålsta... det är en incestort och den är egentligen bara till för efterblivet folk som gillar att tjalla, knarka och förstöra sin barndom. BIG UP IDJETS!

Kommentarer
Postat av: Anonym

bor själv i bålsta men fan du kan inte ha mer rätt!

2009-01-03 @ 18:22:36
Postat av: Anonym

HAHAHA Detta är nog de roligaste inlägget ;) HAHAHA vet nog vem du menar med att han Myttar om livet,droger osv ;)

SÅ KUL ! :)

BIG UP !

2009-01-21 @ 22:35:27

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0